Jump to content
  • Jaunākie Ieraksti

• DM101
      nu, jaa, ir arii taadi briinumi. Tieshi taapeec ir jaaug. Jaameegjina teemaa saprat gan terminologjija, gan meeriijumu rezultaati, gan atfiltreet apmaksaatos ''chomus'' un neitraalus apskatus/profesionaalaaku skatu.
    • AndrisBB
      Loģiski ka par mīnusiem neviens nerakstīs/neteiks. Ja pateiksi, tad nākamo produktu apskatam nedabūsi vai arī būs jāpērk pa savu naudu 😂 
    • DM101
      luuk, shii foruma auKstaakais lidojums. Te pat nav ko piebilst.
    • versatile
      Šitas ir baaaigi jūtams visādu dronu/action kameru apskatos. Iznāk jaunais modelis - Funkcija X darbojas tik lieliski, tik labi, nu vienkārši aptaisīties, cik lieliski. Paiet gads. Iznāk nākamais modelis - nu tad beeeidzot funkcija X sataisīta un tagad darbojas lieliski, bez visiem tiem gļukiem, kas bija iepriekšējam modelim. Tāpēc man visi tie apskati besī.
    • oxygen
      Kur bija mans review? Es tik atgādināju ka nevajag tik paļauties uz visādiem review, bet arī pašam paklausīties vai patīk. Diemžēl daļa review ir ... apmaksātas no ražotājiem. Es citas tehnikas sakarā esmu sastapies ar šādiem apskatniekiem. Un kad dabū to preci ''nagos'' , tad izrādās ka par mīnusiem ni un ni bet tie ir diezgan jūtami.  
    • HIGH-Zen
      Nez, kas viņās tāds iekšā ir? Dimanti un zelts? kaut kādi metāla sieta statori laikam ir baigi dārgie. Man šķiet, ka cenu uzdzen augšā ar skaistu kārbiņu un interesantu austiņu stilu, bet iekšā ir visparastākie skaļruņi. Galvenais cenu neuzlikt par lētu, gan jau kāds "melomāns" nopirks.
    • DM101
      klau, tas, ka tu pat 10X leetaakas nevari nopirkt - nu, taa ir tava personiigaa probleema. tas, ka no$irs visu un visus, kas lieto ko labaako, vai jeedz vairaak [tici man, tas nav gruuti - tavaa izpildiijumaa NEKO praatiigu neesmu lasiijis] - arii tava izvele. taadu iipatnju te netruukst. Es tikai nesaprotu - lai justos labaak, tev jaameegjina [savaa izpratnee] nebuut loh^m? jaa, bet par skanju - viens/divi teikumi, ar saturu ''man patiik''. No tiem ir skaidrs, ka tev nav sajeegas, kas buutu jaaveertee kaa buutu jaaveertee, kam/kaa buutu jaaskan. Tavs apskats ir.. piedod, tas nav apskats/feedback. Peec tada ''info'' vadiities kaadam - fail saknee. Kaut gan, ja arii otrs pirceejs ir taads pats... tad, kaa te ir sanaacis: pilsonji klausaas 770taas vai 7506  
    • guntis1234
      Šodien Latvijas Radio atkal bija UGD trauksme un evakuācija, taču šoreiz viss ātri beidzās un tika normāli ēterā pateikts kas notiek utt...(nevis kā gada sākumā) arhīvos var dzirdēt aptuveni pēc plkst.14:15 
    • raiviic
      Veči, nu ko ņemās - pērkam šīs un Kapičs būs ar mūsu izvēli apmierināts . (Kaut gan - arī atradīs kur piesieties).  
    • INTRASERVERNET
      Es neesu nekads apskatnieks, ne profesionalis, bet zolidi tomer ir ja jau sheit jautaju, gan mekleju info interneta un reziltata tika iegadats kaut kas, tad tomer zolidi ir vismaz kaut nedaudz uzrakstit savu vertejumu, viedokli. Shaja foruma seit ir liels skaits, kas, ko jauta pec risinajuma un atrisina rezultata pats. Diemzel ka to paveica diemzhel atstaj bez info. Lai nakamais mekletu, ka atrisinat lidzogu problemu un atbilzhu nav.
    • DM101
      Nee, tu nesaprati. Manis peerc, izveelies peec saviem kriteerijiem. Bet,ka raksti review,tev ir jaabuit minimaalai sajeegai. Citaadi taadi review vairo shitapjomu internetos. Bet,neuztraucies - viss ir kaartiibaa, suunu ciema miers nav izjaikts!
    • Exiic
      Pārdod BOSE Sounttouch 300 Soundbar Ir pilns komplekts ar kasti. Vizuālais teicams. 150Eur.
    • jacobs
    • oxygen
      Nu šis ir ''labs''. Jāpērk austiņas kas visādos testos ir pirmā vietā , jo būsi lūzeris ja nopirksi citas kas MANĀM ausīm skan labāk. Ja es pirktu iekārtu kādas telpas apskaņošanai kad tas būs  labs ( statistiski lielai daļai publikas), tad piekristu, bet es pērku to kas būs tik man/manai pašsajūtai nevis tāpēc ka... Mans princips: neķert tikai tāpec ka kāds slavē , bet tad kad esmu pats ''apčamdijis'' . Nu nav vairs tas vecums ka jāskrien pakaļ baram. Ne pa tēmu: baigi labi atceros kādu padsmit gadus atpakaļ kad liela daļa pirka baisi šauras brilles, tāpec ka ir moderni. Tagad, skatos , tāda izmēra kā agrāk cirkā vilka klauni... Un daudzi izskatās pēc klauniem, jo kas piestāv vienam , tas citam izskatās pec ''pamuļķa''.
    • DM101
    • Exiic
      PM. Būs vēlviens, bet tad man jāzin, ka esi ņēmējs, nevis berzējies te  
    • Racer
      Tu gribi teikt, ka Kaspičs pērk kleitas, kurās tērpties un klausās austiņas ar domu, ka puiši novērtēs?
    • mickys
      Viens tikai tāds disks ir?
    • jacobs
      Piekrītu.Tas ir tikai, ja meiča pērk kleitu, tad gan nepietiek, ja pašai vien patīk. Vajag, lai arī puiši to novērtē.😉  
    • jozhix
      It kaa muuzika tikai no augshaam vien sastaaveetu. Basi/augshas jau elementaari gandriiz visaam austinjaam ar EQ pret references liikni reguleejas.  Tieshi "vai ko tur veel" ir taas lietas, ko pamani liidz ar klausiishanaas pieredzi. Ja visu muuzhu klausies 5 eur veertus headsetus (parasti tos, ko darbavieta izdala bezmaksas), tad jaa, sorry, nebuus taadas pieredzes. Man ljoti patiik kaa skan HD600, bet vinjaam ir shaura skatuve, piem. XS taa jau buus plataaka. Ar kvalitatiivaakaam austinjaam jau saac ziimeet galvaa, kur atrodas instrumenti (jaa, es zinu kaa studijaa ieraksta stereo), kameer leetajaas viss skan vienaa putraa. Kad klausiijos Audize LCD, bija incanti speciaali paarklausiities ierakstus, kur fonaa kaads chukst/klepo/biida kreeslus. Uz leetajaam austinjaam vai tumbaam daudzi siikumi vispaar nebuus dzirdami. Bet, peec tam kad tie vienreiz jau ir sadzirdeeti, iipashi ieklausoties, jau buus pamanaami.  Harmanam ir taads How to listen softs, lai patrenneetu savas ausis. 
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.5k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...