Nee, tu nesaprati. Manis peerc, izveelies peec saviem kriteerijiem. Bet,ka raksti review,tev ir jaabuit minimaalai sajeegai. Citaadi taadi review vairo shitapjomu internetos. Bet,neuztraucies - viss ir kaartiibaa, suunu ciema miers nav izjaikts!
Nu šis ir ''labs''. Jāpērk austiņas kas visādos testos ir pirmā vietā , jo būsi lūzeris ja nopirksi citas kas MANĀM ausīm skan labāk. Ja es pirktu iekārtu kādas telpas apskaņošanai kad tas būs labs ( statistiski lielai daļai publikas), tad piekristu, bet es pērku to kas būs tik man/manai pašsajūtai nevis tāpēc ka... Mans princips: neķert tikai tāpec ka kāds slavē , bet tad kad esmu pats ''apčamdijis'' . Nu nav vairs tas vecums ka jāskrien pakaļ baram. Ne pa tēmu: baigi labi atceros kādu padsmit gadus atpakaļ kad liela daļa pirka baisi šauras brilles, tāpec ka ir moderni. Tagad, skatos , tāda izmēra kā agrāk cirkā vilka klauni... Un daudzi izskatās pēc klauniem, jo kas piestāv vienam , tas citam izskatās pec ''pamuļķa''.
It kaa muuzika tikai no augshaam vien sastaaveetu. Basi/augshas jau elementaari gandriiz visaam austinjaam ar EQ pret references liikni reguleejas.
Tieshi "vai ko tur veel" ir taas lietas, ko pamani liidz ar klausiishanaas pieredzi. Ja visu muuzhu klausies 5 eur veertus headsetus (parasti tos, ko darbavieta izdala bezmaksas), tad jaa, sorry, nebuus taadas pieredzes. Man ljoti patiik kaa skan HD600, bet vinjaam ir shaura skatuve, piem. XS taa jau buus plataaka. Ar kvalitatiivaakaam austinjaam jau saac ziimeet galvaa, kur atrodas instrumenti (jaa, es zinu kaa studijaa ieraksta stereo), kameer leetajaas viss skan vienaa putraa.
Kad klausiijos Audize LCD, bija incanti speciaali paarklausiities ierakstus, kur fonaa kaads chukst/klepo/biida kreeslus. Uz leetajaam austinjaam vai tumbaam daudzi siikumi vispaar nebuus dzirdami. Bet, peec tam kad tie vienreiz jau ir sadzirdeeti, iipashi ieklausoties, jau buus pamanaami.
Harmanam ir taads How to listen softs, lai patrenneetu savas ausis.
Ja salidzinasi piemeram ar Microsoct Surface Headphones, tad es ari nebutu parsteigts ka varetu skanet labak tevis EUR 8 noraditas austinas.
Skanejuma tas ir tiesham viss sliktakas no mana lietoshana kuras ir bijushas. Bet tas ka var pagriezt austinu rituli skalumam vai anc tas ir gan super.
Es nupat vasarā, no Aliexpress paņēmu šitādu kīniešu Makitas pakaļdarinājumu.
https://www.aliexpress.com/item/1005007385083541.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.11.6f801802keuvKK
Nesūdzos, skrūvē labi, manam džipiņam riteņus vispār bez piepūles, arī viss cits kas bijis vajadzīgs ir atskrūvēts, pieskrūvēts.
Bezsuku motors, un galvenais ka der Makitas 18 voltu aķi, kas jau ir īpašumā
Atnāca 5 dienu laikā no Spānijas.
Par traktortehniku neko nemācēšu teikt, nav tādas īpašumā.