Jump to content
  • Jaunākie Ieraksti

• mickys
      Viens tikai tāds disks ir?
    • jacobs
      Piekrītu.Tas ir tikai, ja meiča pērk kleitu, tad gan nepietiek, ja pašai vien patīk. Vajag, lai arī puiši to novērtē.😉  
    • jozhix
      It kaa muuzika tikai no augshaam vien sastaaveetu. Basi/augshas jau elementaari gandriiz visaam austinjaam ar EQ pret references liikni reguleejas.  Tieshi "vai ko tur veel" ir taas lietas, ko pamani liidz ar klausiishanaas pieredzi. Ja visu muuzhu klausies 5 eur veertus headsetus (parasti tos, ko darbavieta izdala bezmaksas), tad jaa, sorry, nebuus taadas pieredzes. Man ljoti patiik kaa skan HD600, bet vinjaam ir shaura skatuve, piem. XS taa jau buus plataaka. Ar kvalitatiivaakaam austinjaam jau saac ziimeet galvaa, kur atrodas instrumenti (jaa, es zinu kaa studijaa ieraksta stereo), kameer leetajaas viss skan vienaa putraa. Kad klausiijos Audize LCD, bija incanti speciaali paarklausiities ierakstus, kur fonaa kaads chukst/klepo/biida kreeslus. Uz leetajaam austinjaam vai tumbaam daudzi siikumi vispaar nebuus dzirdami. Bet, peec tam kad tie vienreiz jau ir sadzirdeeti, iipashi ieklausoties, jau buus pamanaami.  Harmanam ir taads How to listen softs, lai patrenneetu savas ausis. 
    • Vilx
      Gan jau Vaļņu ielas pulksteņu darbnīcā.
    • versatile
    • Exiic
      Ir jauns M.2 SAMSUNG 2TB SSD 2280 disks, modelis skaitās: mz-vl22t0b. Izvilkts no jauna Lenovo ThinkPad kā pullout. Gribu sotaku.   Ir interesenti?
    • AndrisBB
      Tad nemājsaimnieces pērk austiņas kuru skanējums patīk DM101 vai kādam citam random interneta jokupēterim?
    • DM101
      Nu jaa, maajsaimnieceem un boota pasazhieriem
    • Racer
      Ja cilvēks sev pērk austiņas, tad ir gan! 😛 
    • AndrisBB
      Pašlaik Amazon.de Sony WH-1000XM4 dabonamas pa 189 eiriki, kas manuprāt OK dīls.  
    • INTRASERVERNET
      Ja salidzinasi piemeram ar Microsoct Surface Headphones, tad es ari nebutu parsteigts ka varetu skanet labak tevis EUR 8 noraditas austinas. Skanejuma tas ir tiesham viss sliktakas no mana lietoshana kuras ir bijushas. Bet tas ka var pagriezt austinu rituli skalumam vai anc tas ir gan super.
    • Jurkins
      kas parasti ir neglābjami, neatgriezeniski sabojāta vīnoga sula .
    • krabis
      Es nupat vasarā, no Aliexpress paņēmu šitādu kīniešu Makitas pakaļdarinājumu. https://www.aliexpress.com/item/1005007385083541.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.11.6f801802keuvKK Nesūdzos, skrūvē labi, manam džipiņam riteņus vispār bez piepūles, arī viss cits kas bijis vajadzīgs ir atskrūvēts, pieskrūvēts. Bezsuku motors, un galvenais ka der Makitas 18 voltu aķi, kas jau ir īpašumā Atnāca 5 dienu laikā no Spānijas. Par traktortehniku neko nemācēšu teikt, nav tādas īpašumā.
    • DM101
      Shoreiz memineeshu savu viedokli par taas cenu grupas austinjaam (lai izpaliktu teema - nolaidies uz zemes), tikai piebildiishu: kaa izskataas,tad shejienes pasazhietiem nav ne mazaakaas nojausmas,kaa vispaar (austinju) skaneejums ir/buutu jaaveertee. Kungi,piedodiet, bet "man patiik skaneejums" nav kriteerijs. Tasnir tieshi tikpat informatiivi kaa "labs cilveeks" vai "skaista sieviete".
    • zeds
      Man paziņa mehāniķis kā reiz nopirka to 40V Makita.  Bet viņam bija konkrēti ciešas skrūves jāskrūvē. Es nezinu kādus darbus Tu konkrēti taisies darīt.  Bet vispār cik esmu redzējis mehāniķiem ir pneimatiskā pistole ar ko dara vairumu darbu un plauktā šitāda,smagiem gadījumiem. Vēl kas - varbūt tev nevajag 40V Elektriso atslēgt, bet ko tādu https://www.stokker.lv/truck-wheel-bolt-wrench-torque-multiplier-max-3200nm-156-c-05.090.10-spin  
    • oxygen
      Ar tām austiņām bieži vien ir kā ar vīnu kur ... ''ja cena virs cik tur padsmit euro'' tad cilvēkam parastajam dārgākam garša labāka liekas tam kam redz lielāku cenu, bet ja ''aklajā testā'' tad dažreiz ir brīnumi.  Varbūt ar vecumu sliktāk dzirdam augšas, bet kopējo skanējumu nu gan ja nav galīgi kurls, jutīsi kas labs un kas ne pārāk. Cik esmu klausījies dažādas, tad cenā virs 50-100EUR nevajadzētu būt drazai. Vienīgi varbūt ja kāda super-puper dārgā brenda  lētais gals. Nu tur , kā visā tehnikā, var būt brīnumi ja salīdzinās vienā cenā dārgā brenda un ko līdzīgu ne pārāk izreklamēta. Pa lielam vinnē ne brends. Tas ne brends būs ielicis max ko spēj, bet brends.. nu ''pārpalikumus, lai ir arī šādā cenu nišā''.
    • HIGH-Zen
      Gaming Headset Genesis Argon 100 atbilst. Cena: 8 EUR Šī čata iespaidā, vēlētos redzēt melomānu, kurš notestētu visas iepriekšminētās ausis. Nebrīnītos, ka par 8 EUR var dabūt ne sliktāku skanējumu par 200 EUR vērtām ausīm
    • Jainit
      ir YT kanāls "torque test channel"  , tie godīgi visu mēra mēra . Makitai  LXT XWT08Z (kas ir dtw1004 USA analogs) labākajā gadījumā uz atgriešanu sanāca 934 Nm , vvz  vai traktoram tas pietiek vai nē.
    • DM101
      kungi, juus labaak buutu domaajushi, kaa to naudu nopelniit, lai variet pashi pirkt taas daargaas sisteemas, nevis tupa apskaust citus. par augshu saklausiishanu. Muusdienaas daudziem/lielam% padsmitgadniekiem treshold ir 14..15K vai pat zemaak. un skarbas probleemas basu apgabalaa, kur vienkārši atbilstosho nervu stiegras ir izdemoleetas. Un, ko nu?  Uztaisiet pashi savas dzirdes testus.   Ja mees runaajam par blatoshanu/uz citiem iespaida radiishanu, juus mierigi vareetu staigaat ar podzinjtelefoniem, jo lietderiiga pienesum juusu ierakstiem taapat nav. 
    • spameris
      tak poh, viņam pēc pirkuma liksies ka nekas labāk nav skanējis. Viss būs kā chatgpt raksta  
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.5k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...