Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   33 biedri, 3 Anonīmi, 60 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Aigus
    • Jainit
    • spitaligais
    • M@R$$
    • Racer
    • princ_fm
    • DM101
    • Dils
    • Corpsegrinder
    • ridao
    • dzincha
    • AndrisBB
    • ju
    • dainis61
    • sounDDesign
    • HIGH-Zen
    • Eraserz
    • Rudiger
    • oxygen
    • kukkuru
    • Arnis2002
    • versatile
    • maize
    • oks
    • spameris
    • kaut_kaads
    • kernell
    • ggg97
    • kava
    • Aigars
    • Dzintarnieks
    • Zin...
    • Stasss
  • Biedru statistika

26663
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    droopeks
    Newest Member
    droopeks
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• oxygen
      Ar tām austiņām bieži vien ir kā ar vīnu kur ... ''ja cena virs cik tur padsmit euro'' tad cilvēkam parastajam dārgākam garša labāka liekas tam kam redz lielāku cenu, bet ja ''aklajā testā'' tad dažreiz ir brīnumi.  Varbūt ar vecumu sliktāk dzirdam augšas, bet kopējo skanējumu nu gan ja nav galīgi kurls, jutīsi kas labs un kas ne pārāk. Cik esmu klausījies dažādas, tad cenā virs 50-100EUR nevajadzētu būt drazai. Vienīgi varbūt ja kāda super-puper dārgā brenda  lētais gals. Nu tur , kā visā tehnikā, var būt brīnumi ja salīdzinās vienā cenā dārgā brenda un ko līdzīgu ne pārāk izreklamēta. Pa lielam vinnē ne brends. Tas ne brends būs ielicis max ko spēj, bet brends.. nu ''pārpalikumus, lai ir arī šādā cenu nišā''.
    • HIGH-Zen
      Gaming Headset Genesis Argon 100 atbilst. Cena: 8 EUR Šī čata iespaidā, vēlētos redzēt melomānu, kurš notestētu visas iepriekšminētās ausis. Nebrīnītos, ka par 8 EUR var dabūt ne sliktāku skanējumu par 200 EUR vērtām ausīm
    • Jainit
      ir YT kanāls "torque test channel"  , tie godīgi visu mēra mēra . Makitai  LXT XWT08Z (kas ir dtw1004 USA analogs) labākajā gadījumā uz atgriešanu sanāca 934 Nm , vvz  vai traktoram tas pietiek vai nē.
    • DM101
      kungi, juus labaak buutu domaajushi, kaa to naudu nopelniit, lai variet pashi pirkt taas daargaas sisteemas, nevis tupa apskaust citus. par augshu saklausiishanu. Muusdienaas daudziem/lielam% padsmitgadniekiem treshold ir 14..15K vai pat zemaak. un skarbas probleemas basu apgabalaa, kur vienkārši atbilstosho nervu stiegras ir izdemoleetas. Un, ko nu?  Uztaisiet pashi savas dzirdes testus.   Ja mees runaajam par blatoshanu/uz citiem iespaida radiishanu, juus mierigi vareetu staigaat ar podzinjtelefoniem, jo lietderiiga pienesum juusu ierakstiem taapat nav. 
    • spameris
      tak poh, viņam pēc pirkuma liksies ka nekas labāk nav skanējis. Viss būs kā chatgpt raksta  
    • Aigars
      Kāpēc 80 gadīgs vecis prec jaunu meiču? Prestižam vai arī labāk stāv?
    • base7
      Uz Hotbird (13E) satelīta parādijušies divi jauni sporta telekanāli "Sport First" (Austrālija) un "Bare Knuckles Fighting Championship" (ASV). Parametri: 11355, 27500, V, 3/4, FTA Mājaslapas: https://www.bkfc.com/
    • Anreel
      Priekš kam? Nopērc jaudīgu kompi un dzenā spēles 5 gadus, pēc tam nopērc jaudīgāku viģuhu un dzenā vēl 5 gadus. Upgreidotājiem ir domāšana no pagaišā gadsimta.
    • Zin...
      Es netaisos skaitīt naudu nevienā makā un katrs pērk ko uzskata par vajadzīgu. Mana Lego kolekcija varētu maksāt cik normāla stereo audio sistēma jau 😄🫠 Es par to, ka ja vecais pērk prestizham, jo patīk, jo grib, jo dizains, jo (ieliec iemeslu šeit), lai jau, dzīvojam vienreiz.  Bet ja tiek pirkts, lai saklausītu dzidrākas augšas vai ko tur vēl, tad tas ir vienkārši appisiens, jo tāpat tu tās augšas vairs nedzirdi.
    • Kitai
    • ju
      40V variantam grieze 2x lielāka, ja skaties uz vienu.
    • binary
    • jlopatko
      Tirgošanā -    Playstation 5 Slim Digital - Lieliskā stāvoklī, pirkts pirms 3 mēnešiem (lietots), palietots un krāj putekļus. Komplektā orig. vadi un 1 kontrolieris. - 330 Eur Sony Dualsense Edge - Lieliskā stāvoklī. Pirkts jauns. Lietots 3 mēnešus. Orig. komplektācija. - 130 Eur Razer Blackshark V2 Pro Wireless austiņas - Lieliskā stāvoklī. Orig. lādēsanas vads, USB uztvērējs. - 100 Eur Razer Deathstalker V2 Pro Black TKL klaviatūra - Lieliskā stāvoklī. Lietota aptuveni gadu. Orig. lādēšanas vads, orig. USB uztvērējs. - 100 Eur. Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 Pele - Labā stāvoklī. Lietota 2 gadus. Orig. lādēšanas vads un USB uztvērējs. - 30 Eur.   Ņemot komplektā var sarunāt kādu atlaidi. Atrodas Rīgā, darba dienās no 10:00-18:00. Iepriekš sarunājot var dabūt arī brīvdienās.    
    • Kitai
      Laba diena! Pienācis laiks iepirkt impulsa uzgriežņatslēgu. Ražotājs Makita, jo saimniecībā jau ir šī ražotāja tooļi. Nepieciešams traktoru un citu smago dzelžu skrūvēšanai, vārdu sakot vajag ar nopietnu spēku. Pagaidām noskatītas šīs  https://www.bmv.lv/index.php?zoomid=26058   https://www.verkter.lv/skruvmasinas-urbjmasinas/akumulatora-triecienskruvgriezi/triecienatslega-makita-tw001gz-40-v-bez-akumulatora-un-ladetaja.html#yt_tab_specification     Negribas nomēzt garām ar jaudām, tādēļ jautāju zinošākiem.
    • AndrisBB
      Nav jau arī dūmu bez uguns. Ieņēmumumi samazinājušies uz pusi, strādā ar zaudējumiem. Vai bankrotēs? Maz ticams, sliktākajā gadījumā atdalīs zaudējumus nesošās daļas. Nāksies optimizēt darbību, samazināt izdevumus, savādāk pārāk ilgi darbojās faktiski bez konkurences un varēja stagnēt. Bet tagad mazliet piežmiedz no visām pusēm, tad Apple pāriet uz savu CPU, tad ARM ieņem būtisku daļu datucentros un mazliet arī laptopos, tad AMD saspurojušies un atņem lielu daļu tirgus.
    • spameris
      jāiepirž te ar kautkas  , man šķiet ka galvenais vajag atcerēties, ka katrs ar savu naudu dara ko grib, ja pērc 300k sistēmu lai palielītos, nu kapēc nē, kas tur slikts, ja gandarījums par to iztērēto naudu. Un protams 300k sistēmai nāk līdzi arī statuss tu esi katukādā ziņā īpašs utt.....
    • Jurkins
    • INTRASERVERNET
      Padalisos ar pirmiem iespaidiem par Dali IO-12. Par pashu austinu vizualo, jaasaka tas ir lielas. Iepakojums milzigs, varbut mans parsteigums ir nevieta un darga gala austinas nak tada, bet nu Bang & Olufsen  H95 iepakojums nav liels, bijushais Beyerdunamic DT770 Pro nebija liels iepakojums. Ja ir velme njemt lidzi shis austinas, tad nu ieteiktu godigi sakot atvelet mugursoma pietiekoshi vietu. Svara nu nebus tik vieglas gan, ka Sony WH-1000XM5, Sennheiser Momentum 4. Uzliekot galva ausis tiek apnemtas, nekur nepieskaroties, nenospiezhot ausis. Tik patikami ir klausities - ausis jutas brivas un austinas kustinot galvu nekrit nost. Nezinu ka ir skrienot, vel neesu meeginajis. Bet nedomaju lietot skrienot. Dali nevienas no austinam nenak ar papildus applikaciju viediericite kura pieregulet EQ, vai ko tamlidzigu. Un es saprotu kapec, jo skanejums bez visa taa ir tiesham jutami baudams un patikams. Ir HIFI iestatijums un ir Base. HIFI mode man tomer labak patik neka Base. Bet ja ir velme vairak izjust base, tad ari sanemsi. Vel pie lietas, par applikacijas neesamibu austinas ir apdeitojamas firmware veida, caur datoru Dali applikaciju tam nolukam. par skanejumu, manis parbaudama dziesma visu iekartu parbaudei, skaneja tik patikami. Beyoncè and Arrow Benjamin dziesma Running skan sksisti. Balss, instrumentu sadalijums, back vocals. Sobrid skanejums ir stipri baudamaks un viss kopa, no ta ko es biju gaidjis. Vai es ieteiktu, ja kads vel veletos iegadaties? Noteikti, nebusi vilies.
    • jema
      un dolārs sabruks!  
    • e = d
      Intelis nu jau draud kļūt par ASV Airbaltiku - https://www.tomshardware.com/tech-industry/intel-might-be-too-big-to-fail-washington-policymakers-are-already-discussing-potential-solutions-if-the-chipmaker-cannot-recover  
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.5k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...