Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   19 biedri, 0 Anonīmi, 53 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• kaut_kaads
    • Jurkins
    • maize
    • formens
    • Stasss
    • osscar
    • Igors83
    • martinno
    • MartiniB
    • rubb
    • artursp
    • codemen
    • versatile
    • arch^
    • kevins
    • spameris
    • AlCohol
    • Biete
    • jacobs
  • Biedru statistika

26661
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    droopeks
    Newest Member
    droopeks
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• INTRASERVERNET
      Padalisos ar pirmiem iespaidiem par Dali IO-12. Par pashu austinu vizualo, jaasaka tas ir lielas. Iepakojums milzigs, varbut mans parsteigums ir nevieta un darga gala austinas nak tada, bet nu Bang & Olufsen  H95 iepakojums nav liels, bijushais Beyerdunamic DT770 Pro nebija liels iepakojums. Ja ir velme njemt lidzi shis austinas, tad nu ieteiktu godigi sakot atvelet mugursoma pietiekoshi vietu. Svara nu nebus tik vieglas gan, ka Sony WH-1000XM5, Sennheiser Momentum 4. Uzliekot galva ausis tiek apnemtas, nekur nepieskaroties, nenospiezhot ausis. Tik patikami ir klausities - ausis jutas brivas un austinas kustinot galvu nekrit nost. Nezinu ka ir skrienot, vel neesu meeginajis. Bet nedomaju lietot skrienot. Dali nevienas no austinam nenak ar papildus applikaciju viediericite kura pieregulet EQ, vai ko tamlidzigu. Un es saprotu kapec, jo skanejums bez visa taa ir tiesham jutami baudams un patikams. Ir HIFI iestatijums un ir Base. HIFI mode man tomer labak patik neka Base. Bet ja ir velme vairak izjust base, tad ari sanemsi. Vel pie lietas, par applikacijas neesamibu austinas ir apdeitojamas firmware veida, caur datoru Dali applikaciju tam nolukam. par skanejumu, manis parbaudama dziesma visu iekartu parbaudei, skaneja tik patikami. Beyoncè and Arrow Benjamin dziesma Running skan sksisti. Balss, instrumentu sadalijums, back vocals. Sobrid skanejums ir stipri baudamaks un viss kopa, no ta ko es biju gaidjis. Vai es ieteiktu, ja kads vel veletos iegadaties? Noteikti, nebusi vilies.
    • jema
      un dolārs sabruks!  
    • e = d
      Intelis nu jau draud kļūt par ASV Airbaltiku - https://www.tomshardware.com/tech-industry/intel-might-be-too-big-to-fail-washington-policymakers-are-already-discussing-potential-solutions-if-the-chipmaker-cannot-recover  
    • Jurkins
      🤣 Nē, nu toreiz vienā brīdī likās, ka amd ar savu 64-to atlonu gāzīs kalnus.   Bet pilnīgi normāli aizgājām beztēmā 🤣, līdz ma...ām gan vēl netikām.   Būtu jāsaprot tā jaunā geimera ... nu kaut kādu tuvās nākotnes vīziju. Varbūt var pirmajā brīdī iztikt ar jaudīgāka proča integrēto video un tad nopelnīt (noslaukt no vecākiem nākamo slaucienu) naudiņu videokartei. Ja šis nav tendēts uz dzelžiem... klokingu, tad par apgreidiem visticamāk vajag aizmirst.
    • jema
      Man ir trauma no divtūkstošajiem no AMD, nemaz neizskatu viņus, AMD no Sātana, Intel no Dieva 
    • Jurkins
      ar uzsvaru uz labu (lasi dārgu) plati. Vispār apgrieds ir baigi slidens jautājums.   p.s. neesmu amd ienaidnieks, sēdēju uz amd tajos laikos, kad atlons ielika kloķi intelim. Tā kā spēles pēdējo reizi (mainsvīpers neskaitās) spēlēju uz ZX Spectrum, tad
    • Müller
      Intelim ta varetu but jo vini ilgak jau par 2 gadi nav palikushi uz viena socket. Un ari tie procesori starp paaudzem dizi atraki neklust. Bet ar AMD, tas ir pavisam cits stasts. Ja cilveks 2017. gada nopirka sev labu plati ar procesoru piemeram Ryzen 1600, tad 2022. gada tikai uztaisot sai pasai platei Bios atjauninajumu, vins vareja nomainit procesoru uz 5800x3d. Un ta atskiriba nav tuvu nullei bet ir vienkarsi milziga. Ryzen 1600 Cyberpunk 85 fps Ryzen 5800x3d Cyberpunk 186 fps   atskiriba ir jutama?
    • Jurkins
      Nu jāatzīst, ka ir bijušas stulbas domas (brengulis pirms tam), ka varētu pamēģināt tīri intereses pēc (uzsveru, tīri intereses pēc) aļikā nopirkt kādu biezo 🤣 proci... krievāniem ir daudz jūtūbē par šiem.   Bet skaidrā prātā... fui!
    • jema
      Neviens to nedara, jo lielas izmaksas un pienesums tuvu nullei! 
    • Jurkins
      Eu, nopietni! Varētu uztaisīt aptauju, cik no biedriem ir apgreidojuši cpu pēc 2 gadiem tajā pašā platē. Es nekad. Bet pieņemu, ka esmu dīvains🤣.   Nezinu, kādas ir mb cenas am4 vs am5.
    • Müller
      nekur nav jatiek. attels bija domats lai paraditu ka vislabakais gaming cpu AM4 platforma ir viena limenja ar sakuma cpu AM5. Tapec talaka AM4 izskatisana jaunas sistemas iegade 2024. gada izskanja nav nopietna, tas jau ir strupcels. Un augstak iemetu konfiguraciju kas ierakstas autora budzeta ar 7500f vai piemest lidz 7600 lai butu ar iebuveto grafiku un varetu to palietot lidz iznak jauna RTX serija.   Vai ari autoram ir pilnigi vienalga upgrade iespejas nakotne un tas viss ir pa tukso sarakstits, tad var kaut intel nemt.
    • M@R$$
      Un aiziet, aiziet. Nu kad tiksim līdz I9 14900K vai  7 7800X3D?
    • Müller
      kapec pirkt jaunu(!!!!) datoru uz novecojusas platformas kur vairs nebus jaunu procesoru?   ja tiktu izskatits lietoto datoru tirgus un var atrast par normalu cenu tad okey - apzinoties ka upgrade iespejas tur faktiski nebus.   tiem kam jau ir am4 dators drosi taisat upgrade uz 5700x3d/5800x3d un spelejat talak. bet pirkt jaunu sistemu ar so procesoru ir 0 jegas. paskaidroju - sakuma limena procesors AM5 platforma 7600x maksa tikpat cik AM4 5700x3d un ir atraks. Tikai izveloties 7to paaudzi ir visi varti valja nakotne un vares teiksim pec 2 gadi jauno amd paaudzi uzstadit sava esosaja plate.        
    • Anreel
      Man patīk pc elitisti - viss, kas nav pats jaunākais un jaudīgākais, ir s*ds. Nosaukt AM4 par mirušu platformu 2024. gadā...
    • Racer
      Izskatās, ka Egils pabijis arī Odesā un sniedzis padomus...
    • trakais
      Kompis 1 - 60 eur CPU: e5-2650 8c/16t 2.0-2.8GHz \ RAM: 32 GB Mātesplate: kaut kāda jauna x79 LGA2011. Uz plates ir 1 brīvs m.2 slots. SSD: Intel 160 GB HDD: 2x 500 GB Nvidia nvs 310     Kompis 2 - 300eur (bearbone 260eur) JWIPC N104 Intel i5-1235U CPU: Intel Core i5 12th Gen i5-1235U 10 core 12 thread RAM: 8 GB SSD: 256GB nvme wifi, usb-c/displayport, HDMI, usb3. Izmēros tāds pats kā visi citi nuc kompīši, izņemot dzesēšana savādāka, pūš karsto gaisu caur sānu.  
    • trakais
      Samsung Galaxy A41 64GB - 70 eur   
    • Mielestapa
      Tieši tā, ņemot vērā arī to, ka AMD neplāno vairs ražot videokartes jaudīgākajā segmentā un koncentrējas uz budžeta un vidēja līmeņa kartēm. Vienīgā cerība uz Krieviju, kurā tiks ražotas NM Quard 20 Gb un NM Card 5Gb videokartes, kas ātri iedzīšot NVIDIA pagaldē.  
    • kevins
      preciizi. Ir jaabuut mazliet naivam, lai cereetu ka jebkuram razotaajam jaunaaka/ speejiigaaka seerija buus leetaaka. Tas ir jebkur, ar jebkuru platformu,DDR3--> DDR4--->DDR5, intel 11-->12-->13---->14 utt.....  tehnologjijas ir prieksh tam lai taas pirktu un kaads par taam maksaatu.............
    • Zin...
      Cik saprotu, Nvidia nekautrēsies turpināt stumt augšā cenas 5000. sērijai.  Konkurences tāpat īsti nav
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.5k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...