Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   23 biedri, 0 Anonīmi, 284 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• osis2
    • uldise
    • broox
    • bedrens
    • e = d
    • Igors83
    • ggg97
    • ju
    • kurtka
    • Athlons
    • Aigars
    • janiz
    • Stasss
    • jozhix
    • codemen
    • Rudiger
    • Biete
    • binary
    • kaut_kaads
    • selection
    • Arnis2002
    • Raimonds1
    • ribons
  • Biedru statistika

26622
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    droopeks
    Newest Member
    droopeks
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• ju
      Pajautāju chatGPT , kāda būtu optimāla FI kaste skaļrunim . Tīri sakarīgi.  
    • HIGH-Zen
      Uz radio pirātiem tas neattiecas.
    • Racer
      Kas tās par izmaksām?
    • Edis7
      Šo visu detaļās izklāstīto es gribēju dzirdēt vispirms. Tālāk, ir el.enerģijas patēriņš, nav svarīgi vai tev peslēgts autonomais dīzeļa ģenerators vai benzīna. Tev kāds uzprasījis papildus naudu,jo lūk lieto el.enerģijas vajadzībai??? 
    • base7
      Ja kāds vēlas izveidot savu radiostaciju un pirms pieteikties apraides konkursos, ņemiet vērā, raidīšanas mēneša izmaksas var sastādīt  apmēram 22 tūkstošus euro.  
    • e = d
      Vai tik te nav bāriņtiesai ko teikt? 
    • KikisX
      Nomira videokarte, pārdodu pa daļām to, kas palicis no datora.
    • @rmands
      Bump! Ar pašsavākšanu monitoram un tumbām nedaudz cita cena. Tumbas rekomendēju sviestmaizes cena.
    • binary
      Ar pirkstiem sāpīgi, it īpaši, kad no spēlēšanas āda no pirkstu galiem jau nogājusi.
    • scAvenger
    • oxygen
      Man liekas ka tas no Aliexpres ir labāks nekā Maximā pirktais Gillet. Nezinu kas par brīnumu, bet šogad braucot ciemos biju aizmirsis normālo. Nu kāda problēma - lielveikala paņemu Gillet ( ne to piecasmeņu bet Match3) . Kur bija pārsteigums ka īsti neskuva. Laikam iepircēji bija nopirkuši ''krutku''. Man tie ķiniešu, ko pieminēju iepriekš, kalpo ... ja godīgi pat nezinu precīzi cik mēnešus, viens. Par Aliexpres- ja pirksi pašu lētāko tad visticamākais nekam nederēs. Bet ja no zināma pārdevēja ( var uzzināt lielajos forumos) kur nav pats lētākais, tad vari nopirkt labāku kā mūsu veikalos ''brendu''.  Nu tā es šo to pērku priekš makšķerēšanas ( spoles, pītās auklas), gan nopirku kolosālu lodēšanas staciju kurai der super puper brendu uzgaļi.Bet nu galīgi nesūdzos arī par tā paša ķīnieša pakaļdarinājumiem Temperatūru uzdzen piecās sekundēs un tur precīzi kas iestatīts . Pārbaudei nopirku speciālu temperatūras mērāmo lodāmuriem- +/- pāris grādi. . Jā , kad pirmsākumos kaut ko pirku Aliekspress, tad skatījos kam lētāk un reāli dažreiz ierāvu skabargu. Tagad - papētu ( ja kas dārgāks) ko kas raksta vai arī tipa uzticams cilvēks iesaka šo. Piemēram tepat biedrs jacobs termoregulatoru prieks ledusskapja ar diviem sensoriem. Nu manta super par to naudu. Var jau pirkt no TME kaut ko līdzīgu pa 100 EUR, bet vai vajag? Tagad tie slavenie brendi ir sākuši taisīt, mīksti sakot , sliktāk kā ķīnietis, kas nekaunas no sava vārda (neliek tipa makita). Nu tāda mana pieredze ar zaļajiem Bosh elektroinstrumentiem. Kā var uztaisīt tādu drazu pa tādu naudu. It sevišķi zinot kādi bija agrāk viņu zaļie instrumenti. Kā teikt ''tā aiziet tā pasaules godība'' . Man pat ar zilo viņu urbjmašīnu gadījās ka patrona šķība/mīksta. Nu protams ja vajag kādu sīkumu kas tepat maksā ''1 EUR'' tad nu netēlošu ''židu'' un nemeklēšu kur pie ķinieša var pa 50 centiem. Bet ja man jāpērk no vietējā pa 150 bet ķinietis to pašu pa 25 tad nu man liekas ka ir sakarīgāk pasūtīt/pagaidīt ja nedeg. Es jau neko nesaku ka depo tirgo kādu ''drazu'' ne pārāk dārgāk kā Aliks, Galu galā ir jāpelna. Lai gan zinot pa cik tirgo pats Ķīnas ražotājs (no kura visticamāk Depo iepērk pa taisno) , tad arī Aļika pārdevējs uzliek kārtīgu uzcenojumu (bieži). Piemēram kaut kāda bezkolektora akumulatoru urbjmašīnu ražotājs piedāvā pa 5 (pieci!) eiro mūsu naudās bet Aļikā jau 25.    Bet mūsējie vēlreiz x5-10 . Nu lai iet bekot!
    • Jainit
    • binary
      Visu jau nesalauž, bet gadās visādi. Metronomam kā pagaidu variants derēs telefons ar 3.5mm izeju, ir pieejami pāris tādi, citām lietām lai turpina lietot esošo planšeti. Kad būs kāds pasūtījums no amazona, tad piemetīšu klāt anker usb<->3.5mm dongli, pēc reviewiem it kā esot ok un ar kaut kādiem samsungiem pat strādājot. Bet varbūt skolā vispār rīt pateiks, lai pagaidām spēlē ar ausīm, nevis ar tumbām. Tad risinājums ar tumbām pat nebūs "steidzams".
    • Jurkins
      Muļķības. Tas tikai dos vecbiedra statusu forumā.🤣
    • Jurkins
    • Zin...
      Nez, ja šis ir paredzēts bērniem, kas visu lauž, nevar vnk lietotu planšeti ar 3,5mm ligzdu nopirkt?
    • Grossmeister
      Ja autiņš ir Audi 80 , tad , kā ļaudis runā , gāzes iekārtas uzstādīšana atrisinās šo problēmu .
    • jacobs
      Kad es biju agrāk ''kipietis'' r-ā, tad arī ne tikai manometri, termometri, svari utml. bijā regulāri jāpārbauda, bet arī mehāniskie mērinstrumenti. Teiksim, metāla lineāls ar ko mērija spirta līmeni līdz cisternas kakla iezīmei. Viss no kā atkarīga produkcijas kvalitāte un uzskaite.😀 Protams man, kā specifiskas ražošanas pārstāvim, ar visiem inspektoriem bija īpašas attiecības.😀
    • Jurkins
      Nu bet jēga... nu noserteficē, pēc tam veic DIY pārkalibrāciju, pēc 2 gadiem nopērc jaunu (vecais gāja bojā pildot dienesta pienākumu) un sāc no gala.
    • jacobs
      Beidz, beidz! Neizdzer, teiksim vienu viskiju, un nopērc tepat to skuvekli.😀
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.5k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...