-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 22 biedri, 0 Anonīmi, 263 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- M@R$$
- spitaligais
- Long John
- spameris
- Igors83
- binary
- Aigars
- Jurkins
- _dunduks_
- uldii12345
- e = d
- oxygen
- kaut_kaads
- ridao
- valdeens
- Murlo
- Athlons
- ggg97
- HIGH-Zen
- DeKrumba
- oks
- codemen
-
Biedru statistika
26619
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
droopeks
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Ko jūs dzenājat šito fufeli?🤣 Tiešām gribas mežonīgo kapitālismu? Davai lai visi onkoloģiskie par savu ārstēšanu maksā paši? Kāda man daļa, ka viņiem vēzis un gribas dzīvot? Lūk! https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/13.11.2024-valsts-kontrole-naudu-klimata-parmainu-mazinasanai-neizlieto-merktiecigi-kavesanas-del-zaudeti-miljoniem-eiro.a576215/ Neticu, ka, ja būtu labā griba 🤣, tad šos līdzekļus nevarētu novirzīt uz elektrolīniju ierakšanu zemē. Pareizi zemē ierakts kabelis būs praktiski mūžīgs 🤣. Bet spriežot pēc rakstītā tur galvenais ir administrēšanas izdevumu apgūšana.
-
Situācija būtu analoga, ja Tev ar autobusu uz 50 vietām būtu jāvadā viens pasažieris 100km, bet viņš maksātu par 100 metriem. Latvijā elektroapgādē tādas situācijas nav retums. Es pats kādreiz biju tāds abonents ar 0 patērīņu, bet ST tāpat veica visa apkopes darbus, mainīja skaitītāju, kad pienāca laiks. Es es nebiju tas trakakais variants. Augstsprieguma līnija vairāki km pa mežu. Galā vairākas mājas, kur regulārs patēriņš vienai. Mana būda pie meža no tās mājas kādi 150m. Vienu ziemu uzkrita slapš sniegs. Mežā masveida koku gāšanās uz līnijas. Pa to meža ceļa es gāju kādas pāris nedēlās pēc tam. Izskatījās kā cirsmā. Viena staba nomaiņs vien kādi 100 - 200 EUR (pirms 25 gadiem maksāja kādi 50 Lati pliks stabs). Iedomājaties vairākus km garu līniju, kur galā dzīvo viens pensionaru pāris. Jau regulāras līnijas tīrīšana no krūmiem vien ko maksā. Daudzās vietās savilka kabeļus, jo tā izrādījās izdevīgākāk.
-
Tas jau jauki, ka paziņo. Pēc tava rakstītā var saprast ka Enefit neziņo, ja jau nezini ka benzīns un benzīntanks elektrības gadījumā ir dažādi uzņēmumi. Ka patiesībā tev ir 2 līgumi ar 2 dažādiem uzņēmumiem, apvienoti tikai 1 rēķinā. Šajā gadījumā ome nemaksājot, uzstājot ka ar deklarēšanos ir pietiekami pakalpojuma pieejamībai pati ir atteikusies no benzīntanka. Un jaunu atpakaļ var vairs dabūt tikai pēc tirgus likumiem, kur prece maksā tik cik tā maksā.
-
Un tā nav? Nēnu var jau būt ka tu vari atrast kādu beznzīntanku vietās, kur ir viens pircējs nedēļā 😂
-
Varu arī tā noformulēt lai tev saprotamāk. Tu nolēmi iekš UK ar ar savu auto paceļot apkārt pa provincēm. Viss Ok, bet braucienā nepieciešams BP,vai kādā citā lokālā benzīntankā uzpildīties. Uzpildījies piem. uz 100GBP un lai samaksātu šo summu,benzīntanka pārdevējs tev paziņo, tu esi laukos, mums apgrozījums mežā mazs un loriņi dārgi, tādēļ maksājuma summa X3 lielāka par uzpildīto. Piekritīsi viņam un saprotoši apmaksāsi vai kā?
-
Tāpēc ka Omniva ir lieks loģistikas posms atšķirībā no Latvijas pasta. Tallina-Rīga.
-
Ja tā padomā, tad es principā laikam būtu par mežonīgu kapitālismu. Vismaz dabiskā atlase strādātu 🤣. Nafig visas sociālās programmas, skolas, policija, ugunsdzēsēji, avārijas dienesti, medicīna ... viss kapitālistiski vienkārši. Ak jā, gan jau mani arī paķertu kādā brīdī 😉. Nu ko, tāda dzīve (tad būtu) 🤣. p.s. Atlido uz Zemi citplanētietis no Galaktiskās Saprātīgo Būtņu apvienības, lai nokārtotu formularitātes cilvēces uzņemšanai šajā apvienībā. Neizpratnē... - kāpēc jums tik daudz trūcīgo? -- naudas visiem nepietiek. - kāpēc daudz kur vispār nav pieejamas elementāras lietas - dzeramais ūdens u.t.t. -- nu mēs tak teicām, ka naudas nepietiek. - kāpēc daudz kur tik piegānīta vide, kāpēc nesakopiet? -- nu tak naudas nav! ... ... - tad tā nauda ir tāds dārgs resurss? Jūs to kaut kur no tālienes vedat vai tā ir tik reti sastopama? -- nē, mēs paši drukājam. Tā viņš aizlidoja un cilvēce netika uzņemta saprātīgo būtņu apvienībā. p.p.s ja kas tad par konkrēto gadījumu ir savādāk, jau minēju "plaša profila māksliniece"🤣
-
Pēc tā raksta var saprast ka viņa nav abonents, dzīvot kā reiz tur nav obligāti. Ir jābūt tieši abonentam, nevis iedzīvotājam. Tas nav viens un tas pats un ir būtiski. Katram abonentam ir kaut kāds minimālais maksājums, speciālais tarifs, pat ja elektrību nelieto vispār. Lai parāda kādus papīrus, līgumu, maksājumus un tad kačā pravas. Deklarēta viņa tur esot, piedeklarēties/izdeklarēties var minūšu laikā katru dienu, līnija tak tā nevar tam pielāgoties
-
Nu ja, te tik mīlētais komunisms 😂 Saņemot rēķinu, nav ko sūdzēties par sadales tīklu izmaksām, jao kautkur arī jāsamaksā par meža vidū esošo vadu izmaksām.
-
Apskaties savā līgumā un rēķinos. Sadales tīkla daļa tur ir.VISIEM. p.s. esmu Enefit klients
-
Droši vien ka elektrības vadi un visi citi loriņi neko nemaksā un darbojas mūžigi un pievelkas uz meža vidu pa brīvu un viena māja tās izmaksas jebkad var nosegt ar nelielu patēriņu. Tas tāpat kā man iepriekšējā mājā ar internetu. Ik pa pāris mēnešiem atsūtija vēstuli - negribi optiku? Gribu. Atbrauc inžinieris un konstatē ka pārāk daudz darba, nekad neatmaksāsies. Ja nu vienīgi pats neesu gatavs pāris štukas par pievilkšanu maksāt.
-
Muļķības gvelz. Nav izdevīgs/neizdevīgs klients. Ir elektropatēriņa skaitītājs, kurš līgumu noslēdzot tiek fiksēts ar sākotnējo el. patēriņa rādījumu un tālāk maksā par savu el. patērēto jaudu! Par ko vēl būtu jāmaksā? Par lokālo prievīšu un auseklīšu kantoru trulu pielikumu tekošajos rēķinos,- "skaitītāja jaudas nodrošinājums", el.līniju uzturēšana un cits kārtējā tekošajā rēķinā iekļautais marazms? Manā gadījumā, pieslēgumā ar enefit šāda hu%ņa nav.
-
-
Kā kā tiek risināts, nav naudas ko maksāt - sēdi bez elektrības, tāpat kā interneta un visa pārējā. Vai maksā dārgi. Neies tak neviens zaudēt naudu uz neizdevīgiem klientiem. Kapēc tu domā pie kapitālistiem visi dzīvo pilsētās, māja mājai tuvumā, nevis meža vidū ar kilometru atstarpēm? Tapēc ka tā lētāk. Meža vidū var dzīvot tikai biezie, kam ir ko maksāt.
-
Domāju ka tādu telefonu ir retums. Bet skaņas kartes ie pietiekoši. Nav tā īpaši izplatīta parādība telefonos. Un ja arī iegūtu analogu audio, tad tāpat tai telefonā būtu jāliek DAC. Tad kāda starpība vai viņš kabelī vai telefonā? Tel ražotāji jau neies lieki tērēties uz vēlvienu čipu 😂
-
Pieļauju, ka neviens, bet man arī nav baigi liela telefonu kolekcija. Tantes runā, ka Moto Z. Gan jau citi arī.
-
Un kurš telefons tev izdod audio uz usb-c? (analogu) Ja ir draivers (vai devaiss implementē standarta usb audio interfeisa klasi), tad strādās. Manis pieminētajam apskatot Andrīda/Linux sourcekodu ir draivers (un arī strādā uz abiem). Ja nu vienīgi Samsungs nav izmetis, bet nu komentāros raksta ir. Ja nav draivera, tadjāpieinstalē. Bet nu uz tel. jau tik viegli nebūs, uz PC, bez problēmām.
-
Nu ļoti loģiski… Spriežot pēc @Msnikss komentāra, ar visu DAC ir jāskatās, vai konkrētais dongls strādās ar konkrēto iekārtu.
-
Loģiski ka tur ir DAC. Tai ugreenā ir šis https://www.bestechnic.com/en/lists/23.html Ja tur nav DAC, tad arī nestrādās.
-
Un? Bluetooth arī Antarktīdā ir Bluetooth, tik, redz, ne visi adapteri ir vienādi. USB-C prot arī analogo skaņu, tik tantes runā, ka vairums donglu nevis vienkārši "forwardē" tos analogos signālus (t.i., vienkārši vada gabals savieno USB porta pinus ar 3.5mm izejas kontaktiem), bet donglā ir DAC, kas konvertē skaņu. Nu kaut kā tā: Tantes gan nepasaka, cik tie DAC ir "vienādi" - vai Eiropā tirgotie ir tikpat labi kā tai tavā Antarktīdā pieejamie. Vēl tantes runā, ka daža laba iekārta tos donglus negrib atpazīt. Tik tantes nepasaka, cik tā problēma ir iziplatīta.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.5k
-
Kopā ierakstu1.5m
-