-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 1 biedrs, 0 Anonīmi, 70 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- SandrapeBlemn
-
Biedru statistika
26625
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
droopeks
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Vienmēr jau vajag atcerēties ka amerikāņu prezidents, tāpat kā premjerministrs citur, ir izpildvara. Var jau viņš vāvuļot cik grib, bet neko radikālu bez lēmejvaras (aka senāta, kongesa, parlamenta, kā nu kur to sauc) atbalsta tāpat nevar izdarīt. Cita runa ja kongresā savākušies tādi paši imbacīļi. Bet nav arī amerikāņu vēsturē bijies neviens prezidents, kur ir vienlaicīgi sodīts kriminālnoziedznieks, gandrīz nošauts neilgi pirms vēlēšanām un kā arī impīčots termiņa laikā. Nekur arī nav teikts ka kāds no nosauktajiem neatkārtosies, tik ar sekmīgāku rezultātu. Kautkā liekas būs visai neticami, ja vismaz kautkas interesants to 4 gadu laikā nenotiks (ņemot vērā iepriekšējos).
-
Tramps ir populists. Boriss Džonsons ir viņam līdzīgs,tikai pēdējais draudzējas ar veselo saprātu,nevis diktatoriem.
-
Es gan ne - " Ne centa Ukrainai ! " neraisa manu uzticību .
-
Nē, Tramps ir augšāmcēlies! Aleluja!
-
Tāpēc ka daudziem ir sačakarēta spriestspēja un izpratne par to kas ir patiesi liberāls skatījums uz dzīvi. Ir pareizais un nepareizais skatījums. Ja gadījumā kādam ir nepareizais, tad tā ir naida runa un diskusijām nav vietas. Viss ir vienkārši - Āmen!
-
un kādus mēdijus lieto Tu un kāpēc domā ka tie ir pareizie?
-
-
2024.gada 6.novembri (šodienu) varētu atzīmēt kalendārā kā Vispasaules Trampam bučo pakaļu dienu
-
Tu uztver, man ir NC īpašums, ko es uztveru
-
-
Starp citu interesants video. Nu... pizness pāri visam. Hrestomātisks piemērs, kā efektīvais kapitālists pārdos klientam virvi, uz kuras pašu (vai draugu) pakārs, un bonusā vēl ziepes iedos... un palīdzēs ieziepēt... un tabureti pareizi novietos... ut.t.t.🤣
-
Ej, nu! Es priecājos par Trampa ievēlēšanu. Un apsveicu viņu ar uzvaru. 👍 Dažiem citiem gan čības kāds ir pietirsis. Bet ar Tevi vispār nevar saprast. Tik sāpīgi visu uztver.🤣 Nē, man ir nesaprotams, kāpēc Tu mēģini novirzīt bazāru uz Hitleru? Viņš te kādā sakarā? Klintons bija... Obama bija... Bidons bija ...Pietiek!🤣
-
No nebeidzamās Čerčila citātu krātuves: Amerikāni izdara pareizo izvēli, kad izmēģinājuši visas nepareizās.
-
Kas tev jautājumā "Kā tu domā, ko var pārmest hitleram?" ir nesaprotams?
-
nu tikai tev un tev! Tāpat kā neviens nezināja kašeru, bet tu sava brāļa problēmu izvilki Boot, nu jums pidarasiem neiet šajās dienās, bet bez te huiņu dzīt!
-
Oj, nu piedod!🤣 Kaisu pelnus uz galvas. Kuru Hitlera nedarbu tad Tu biji domājis? 🤣 Man kaut kā šķiet, ka jebkuru no tiem salīdzināt ar šaušanu uz melno salašņu bandām ir idiotiski. Bet es pieņemu viedokļu plurālismu 🤣.
-
vai es ebreju kopienu pieminēju? vai tu debīls?
-
@jema, Tu vari necensties būt asprātīgs. Tu vienkārši esi pohuj😉. Bet man patīk kā Trampa ievēlēšana letiņiem norauj jumtu .
-
Cik tu esi tups, tevi mājās sieva sit, un tādēļ tu internetā huiņu dzen? Kaut kur ir jābūt ērglim?
-
Tātad Tu tagad vēlies salīdzināt (bieži bruņotas) melno (un ne tikai) bandas ar ebreju kopienu? Tu esi debīls? Pasarg dievs, vēl to superintelektu Ataolu šeit pieminēt. 🤣 Prātiņ, nāc mājās! Par to, ka narkotiku tirgotājam aizturēšanas laikā neizturēja heroīna nomocītā sirsniņa🤣(kā beigās tomēr izrādījās)? Narkotiku tirgotājus vispār vajag nevis aizturēt bet brīdināt ar šāvienu galvā. Gan tur gan te LV.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.5k
-
Kopā ierakstu1.5m
-