-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 0 biedri, 0 Anonīmi, 129 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- There are no registered users currently online
-
Biedru statistika
26772
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
droopeks
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
-
Starpcitu ja jau tev interesē attālināts darbs, kā reiz var aizsūt emailu tiem pašiem ic-resources, viņiem jau vakances visulaiku pa visu Eiropu, varbūt ir arī kautkas attālināts un kautko piedāvā. Kautvai šis https://ic-resources.com/en/job/build-engineer-2. 100k+ gadā. Vērts apjautāties. Raksta "attālināti", bet nu cik attālināti, tas jau tad viņien jājautā.
-
Droši vien ka atkarīgs no katra uzņēmuma politikas. Ir jau bezgala daudz uzņēmumu, kas atver 'offisus' Latvija (un citur) tieši ar tādu domu - ietaupīt, attiecīgi arī pielāgo algu vietējām, vai arī ir kautkādi starpnieki vienkārši nopelna uz atšķirību. Visi weblapu kantori, tipiskās biznesa applikācijas utt. Tie kas speciāli nemeklē darbiniekus no 'lētākām' lokācijām, nu tur es neredzu nekādu īpašo iemeslu kapēc kādam maksāt mazāk, jo reāli jau netšķiras no tā ka kāds pieņemsim strādā no Anglijas otra gala, kur pat lielāks un ilgāks čakars atbraukt uz offisu, ja vajag, vai teiksim Francijas. Par katru uzņēmumu protams nezinu, bet nu teiksim kādā, kurš sākas ar nosaukumu B****, algas bij tādas pašas kā visiem citiem. Tipiskam programmētājam ar jēdzīgu pieredzi, kas neko īpaši vairāk kā citi nedara - 60 - 80K (mārciņās) brutto ir plus/mīnus standarts. Ja mazliet vadošāka loma vai jau tech-lead līmenī, nu tad 80 - 100k ar būs apmēram. Londonā un citās 'dārgākās' pilsētās vai pelnošākās industrijās jau arī vairāk. Nu te var redzēt cik viduvēji maksā aģentūru darbi, reāli var pieskaitīt vēl kādus 10 - 15% pa virsu. https://ic-resources.com/en/salary-guides
-
-
Kaut kādas bankrotējušas firmas par mazām naudām var tīri labas lietas nopirkt,
-
Un pēc neilga laika meklēt rezerves daļas vai izmest? Lietotu var ņemt tikai parastu krēslu.
-
Nav ne jausmas, es par algām maz zinu. Es kā reiz gribēju tev vaicāt, cik saņem tie, kas no Latvijas (vai citurienes) strādā attālināti kādā ārzemju (t.i., ne Latvijas) uzņēmumā.
-
@binary Cik tagad Latvijā saņem teiksim viduvējs C++ programmētājs ar 5 gadu pieredzi, bez dibena plēšanas pa pieciem darbiem un halturām, mierīgā darbā no 9 līdz 5? Paskatot statistiku (darba sludinājumus un VID datus), tad 2.5 - 3k brutto?
-
-
Jums ir kāda datorkrēsla meistara koordinātas pieejamas? Esmu gatavs samaksāt arī vairāk.
-
Nenu nav jau tā ka ja baigi gribās, tad kautko nevarētu atrast 😆 Canonical vienmēr meklē darbiniekus. 100% no mājām https://canonical.com/careers/all?filter=Engineering&location=emea
-
-
Realitāte tagad ir tāda, ka 'attālinātie' darbinieki mazliet izgājuši no modes, ja būtu meklējis gadu, divus atpakaļ, tad būtu relatīvi viegli atrast tādu noformējumu. Tagad kautkā vairāk meklē, kas var arī būt uz vietas. Pirmstam gan ņēma darbā no visurienes, kautkādu divainu iemeslu pēc ir mums kadrs no Francijas, kā jau teicu Taizemes. Cita runa ja darbu dabon uz vietas un tad izdomā pārcelties.
-
Pārcelties noteikti nevēlos, ja vien nesanāks pierunāt ģimeni (pagaidām nesanāk).
-
Jaunajā es tev varu piedāvāt pozīciju, ja tev ir Embedded Linux zināšanāšanas un gribi pārcelties uz Velsu (vai Bristoli). Mums tagad vesels bars 'attālināto' darbinieku (daži pat kautkādu iemeslu pēc pārcēlušies uz Tizemi un Franciju, laikam lētāka dzīvošana), tapēc meklējam vairāk kas 'uz vietas' un var būt arī offisā.
-
Es nevienam neko necenšos iestāstīt, sevišķi jau nu Tev 😉. Es saku, ka es domāju tā. Ja Tu domā savādāk, vienmēr laipni.
-
Nu ar teoriju vērpšanu tu te mazliet nodarbojies, jā. Centies iestāstīt, ka tavējā "kā būtu, ja būtu" teorija ir absolūta patiesība (nu tas tavējais "Ja US kādreiz nebūtu iedevuši bāzi, tad nebūtu tur tagad nekāda mēroga"). Man, piemēram, nav pilnīgi nekādas skaidrības, kā viss būtu attīstījies, ka toreiz notikumi būtu izvērtušies citādāk. Likt vienādības zīmi starp Ķīnas sabiedrību un Āfrikas sabiedrību, šķiet, arī īsti nevar, lai arī tev to ļoti gribas (tas "Tieši tāpat kā Āfrikā" komentārs). Biju domājis, ka tu to rakstīji par jauno darbu.
-
Ah jā, my bad. Net NATO ar var pielikt sarakstam, tas ganjau nākamnedēļ 🤣 BlackMagic Design. Bet es vairs teorētiski nestrādāju, ar vienu kāju jaunā darbā.
-
Tas būtu pārāk labi. Nesapņoju par tādām lietām. Var jau vērpt teorijas, ka ķīnieši vaiga sviedros strādāja un pamazām radīja tehnoloģijas, bet var pieņemt to, ka US palaida uz turieni savu piznesu (ieskaitot daudzas tehnoloģijas), atvēra augstskolas ķīniešu studentiem un atvēra savu tirgu ķīniešu precēm, varbūt vēl kas. Tieši tā, kā notika ar D-Koreju, Japānu, Taivānu un vēl veselu varzu. Tieši tāds bija Māršala plāns. Eiropa gan konkrēti sūkā, jo šiem svarīgākas cilvēktiesības, bēgļmīlestība, minoritātes un citas kuiņas, bet ķīnieši tikmēr strādā.
-
Strādā. "Pētu" darba tirgu @M@R$$ minēja ANO (UN jeb United Nations), ne NATO.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.6k
-
Kopā ierakstu1.5m
-