-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 14 biedri, 0 Anonīmi, 100 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- 138
- Igors83
- Freezum
- RudeWolf
- guntis1234
- Corpsegrinder
- kukkuru
- xxaxx
- jacobs
- pikox
- base7
- Zin...
- kaads
- binary
-
Biedru statistika
27260
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
karburators007
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Mums joprojām mājās tiek lietotas Sven SPS-747 (tiesa, ne gluži fona mūzikai). Aizmugurē ap plastmasas plati, kur visi slēdži/poči/vadi, gaiss staigā šurpu turpu
-
Skandāls ne pa jokam. Bijušais Novosibirskas mērs un vietējais komunistu partijas (КПРФ) pirmais sekretārs uzstājoties ikgadējā partijas konferencē, pieprasījis atzīt pašmāju TV kanālu "Спас" par ārvalstu aģentu. Iemesls- tas esot savā ēterā izrādījis filmu Mūmija (nē, tā nav tā, ko jūs domājat). Tā ir veltīta Krievijas galvenajai mūmijai Putin tpu, Ļeņinam. Starp citu, šīs filmas režisors (krievu izcelsmes) jau skaitās ārvalstu aģents. P.s. Un "Спас" skaitās pareizticīgais kanāls, kurš atrodams rietumu sankciju pulciņā. P.p.s. Zjuganovu 81.reizi ievēlēja par partijas līderi.
-
Tad vē vairāk ,Discoveri nav intreses kautko Latviski tulkot....Šie vismaz nejāj prātu ar to mākslīgo intelektu,vismaz tā izklausās!
-
Ehh, Sven datortumbas. Visu pamatskolu un vidusskolu nokalpoja. Leģenda 😄 iespējams vēl tagad kaut kur dzīvoklī mētājas.
-
jopt, izskataas, ka jaariiko paardoshana par Fazer shokolaadeem: ERSA 80 lodeeshanas stacija, lietota, kaut kaads jauns/original uzgalis komplektaa; Duratool lodeeshanas stacija, pilniigi jauna; Paaris leetaa gala multimetri, praktiski jauni [2 reizes iesleegti] bez vadiem; maksaaja kaut kaadas 15 naudas/pcs/eBay; Sven aktiivaas tumbeles, mazlietotas, skan kaa Hiend; ljoti mazas, baltas aktiivaas tumbeles, mazlietotas, reaals Hiend; Andante pasiivaas 2 joslu tumbeles, lietotas, idejisks analogs arhaiskajiem JBL DJ monitorinjiem Pioneer A209 amps, mainiits volume pocis, choto apklusa, pirms apklushanas straadaaja Chupa dazhaadu wired 3.5mm kompja mikrofonu, dalja - neizpakoti radioaparaats Kandava, jauns
-
Varēt jau var daudz ko, bet tobrīd 6 un 8 gadus vecajiem bērniem aktuāli bija vienkārši kaut ko lodēt (pēc tam, kad vecākais bija pabijis "lodēšanas nometnē"). Nu tik ļoti "kaut ko", ka būtu gatavi kaut vai 300 pretestības vienu pie otras salodēt. Man kā pieaugušajam gribējās, lai salodētais rezultāts bērnam arī parādītu, ka tas kaut kā nebūt darbojas. Bērni paši nosponsorēja kaut kādus lodējamos komplektus no aliexpress. Tumbiņas izrādījās puslīdz veiksmīgas, tiek lietotas. Līdzīgi kā savulaik 4 gadu vecumā salodētais radio - tas arī ilgu laiku bija aktuāls.
-
Ir jēdzīgi pastiprinātāju čipi (šobrīd nenosaukšu, vēlāk sameklēšu blociņā) par kapeikām, nu un skaļruņus var izskrūvēt no kāda teļļuka pie miskastēm vai no kāda lūžņa šrotā.
-
Nu es tak saku, varbūt laukos tapēc iet grūtāk ar tiem IQ testiem, kvadrātu vietā redz apļus.
-
Tas meičuks un es arī, mēs esam tie cilvēki kuri testā izdomās kā kantaino klucīti ērtāk iebāzt no otra gala, un dažiem darba devējiem ar savu iniciatīvu sagādās galvas sāpes. Vai tik tepat piektdienas matemātikas tēmā nebija "kādas formas jābūt tapai, lai ar to varētu aizbāzt gan apaļu, gan kantainu caurumu", kur es izdomāju formu, ar kuru varētu, bet kas nebija uzdevuma sastādītāju definētā pareizā atbilde.
-
Rezultāts norāda nevis uz IQ, bet drīzāk uz vidi, kādā indivīds uzaudzis.
-
Es redzu melnbaltus 🏳️🌈 🫠 Apsveicami, man prieks par meičuku un par tevi ka pārliki viņai pogu ērtāk, bet citā gaterī / rūpnīcā / rimikā / aksenčurā viņai, iespējams, pateiktu "davai vienkārši dari ko tev liek un nep1s prātu". Es esmu bijis līdzīgās situācijās.
-
Īstais IQ tests ir vai tu te redzi četrstūrus vai apļus?
-
Nevis meiča gudra, bet gaters dumjš. Ja gaters būtu gudrs, tad sakārtotu tos maisus tā ka abas var sakrāmēt 2.5 reizes vairāk un abām maksātu minimālo 😂 Bet tākā cilvēkresursi lēti, tad var tos izniekot.
-
Nu tad jau pakistānieši, kas strādās jūsu gaterī, būs labāki par ARNP. Pienesums ekonomikai Ja kas, lieliski nosauci un aprakstiji divus dažādus cilvēkus vienā un tajā pašā amatā un kādēļ viens visticamāk tālāk būs kaut kāds līnijas vecākais, vai nodaļas vadītājs, bet otrs joprojām skaliņus krāmēs maisā un sapņos, kad Ainārs atnesīs labāku dzīvi.
-
Starp citu, tā bluetooth štrunta vietā jau labu laiku tiek lietota Anker USB-C to 3.5mm pāreja. Bet, lai dzīve būtu jautrāka, pie laptopa puika slēdz savas superīgās DIY tumbas, kas pirms 2 gadiem izmaksāja €11.50 (cena zema, piegāde dārga). Mazliet gan skaļuma pietrūkst, bet, atšķirībā no laptopa skaļruņiem, šie vismaz kaut nedaudz ir dzirdami Žēl, ka toreiz nesanāca atrast sakarīgāku DIY kitu, kas nemaksātu simtus.
-
Ar tetu vai kādu citu operatoru tur nav nekādas saistības. Subtitrus vai valodas nodrošina/pievieno pats televīzijas kanāls. Savā laikā līdzīgi bija arī Baltkom un "8TV".
-
Jau tik daudz naudas iztērēts uz lietām, kuras netiek lietotas (vai tiek, bet ar tik lielu nokavēšanos, ka būtu labāk pagaidījis ar pirkšanu), ka tie 0.99 (x2) vairāk vai mazāk lielu lomu nespēlē Paldies! Tas nu deva pārliecību, ka veco releju varu atļauties iznīcināt, mēģinot viņu nemākulīgi izlodēt Izlodēju, notestēju, … izrādās, ka tas multimetrs vispār tikai 2. un 3. pinu izmanto (nu neskaitot +/-, protams). Un vēl izrādās, ka vaina būs kur citur Bet nu neko, vismaz "paostīju dūmus" (pavingrinājos). Būtu tiešām relejs pie vainas, varētu vairākus tādus (PMMP 05102990) salabot.
-
Nu kaut vai - https://iq-meter.com/ Protams, uztvert baigi nopietni nevajag, kā zināms, nets ir sūtu kaste pa lielam, bet es teikšu, ka neko. Tikai esi uzmanīgs, viņš ļauj izlaist jautājumus. Man šitā sanāca 4 pareizu atbilžu vietā 4 neatbildēti, jo nepamanīju, ka neesmu nospiedis "apstiprināt" un nospiedu "next", līdz ar to rezultāts 108 😁 tikai. Vienu reizi naturāli kļudījos, uzspiedu ne to un nospiedu next. Nu bet tas arī ir godīgi... pats vainīgs. Un nebiju pavisam skaidrā . Trakākais ir, ka devu vienam šo testu, viņš reāli redzot tās četras bildes, nesaprata, kas viņam jādara. edit: Principā ne tik svarīgs tas rezultāts, da kaut 50, bet, ja cilvēks saprot, kas jādara un dara, tas jau ir lieliski, nevis kā manis minētajā variantā. Lūk šis ir ārkārtīgi kaitīgs uzskats (īstenībā, gan jau biedrs tā nedomā, tikai haipu taisa). Piemēram mums meičas liek maisiņos iekurus. Viena tupa liek no rīta līdz vakaram, nopelna knapi minimālo. Otra atrod variantu, kādā ritmā ir jāstrādā skaldāmajam, kur un kā jāstāv tukšajiem maisiņiem, atnāk un paprasa man iesl/izsl pogas pārvietot par 40 cm tuvāk viņai un pielikt horizontāli un vēl visādas figņas, kā rezultātā alga ir ~2.5 reizes lielāka kā pirmajai... Un vispār tas gatera strādnieks baļķus zāģējot dod pienesumu ekonomikai. Savukārt ARNP bieži vien ne tikai noēd svešu pienesumu, bet ir kaitīgs.
-
Bljac, es sanjemshos un atradiishu, kur tas Tavs DAC ir dabuujams leetaak kaa par 0.99 USD! Es atriebshos! Bet, ja par ceeenaaam, shii nav taa reize, kad juutos lielaakais iespeejamais idiots. Vienreiz bija veel stulbaak. Nopirku oscili caur vaacieshiem. Un dienu peec iegaades skatos - tam oscilim akcija: -300 naudas. Tad gan devu zinju paardeveejiem, sak - nu, toch? Bet neko, naudu/deltu atpakalj neprasiiju, panjeemu veel vienu priboru par to iztruukstosho dalju. Vinjiem arii izdeviigaak sanaaca
-
Tādā gaterī jau šis tests drīzāk jāprasa, lai nepieņemtu pārāk gurdus darbā. Kā kādam iepriekšējām priekšniekam ir iznācis. Gatera darbiniekam jādomā kā ātrāk sazāģēt baļķus, nevis kāda būs krāsaino imigrantu pieauguma ietekme uz gatera produktivitāti pēc 19 gadiem, kad viņš ies pensijā.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.7k
-
Kopā ierakstu1.5m
-