Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   11 biedri, 0 Anonīmi, 72 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• AndrisBB
    • biomass979
    • spameris
    • hackey
    • 138
    • Racer
    • RHS
    • Stepselis
    • SlageriicLV
    • AVilks
    • Mikelis95
  • Biedru statistika

27280
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Ilgmars_888
    Newest Member
    Ilgmars_888
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• 138
      Pareizi sapratu, tu to par Marin teici? Sludinājums vēl arvien stāv.
    • 138
      Pareizi sapratu, tu to par Marin teici? Sludinājums vēl arvien stāv.
    • DM101
      pirotehnikas testu laikaa aizdegaas.
    • 138
      Precīzāk, ir tā:   The first involves building a new main stage and opening at full capacity on Friday. However, they are still in consultation to ensure this can be done safely. If that scenario is not possible, the Dreamville campsite and the main festival ground will operate as two separate sites. Dreamville will host the acts scheduled to perform on the Main Stage, accessible only to those camping there, while the main festival ground will be open to all other ticket holders.   Bet vispār - vāu. Kā tas varēja aizdegties? No bildēm un video izskatās, ka sāka degt tieši pati skatuve, visa tā dekorāciju pils (kas varētu būt no labi degošiem materiāliem) pēc tam. Neesmu eksperts, bet neticas, ka negadījums.
    • AVilks
      Negribu sameloties, bet nekur īsti zem 80ms īsti neredzēju. Nebija man neviena "geimera" kas online ko spēlē - visi darba ļaudis, kam zoom sapulcēm u.t.t. vajag bija. Interesanti kā šis spēles ietekmē. Bet jā, standartā šis kā risinājums kur problēma ir nevis pārslodze, bet faktiska 4G neesamība, B3 labākajā gadījumā RSRP: -110dbm u.t.t. Kur slodze, tur vakaros ir nervi  beigti, bet tā cilvēkam māja meža vidū pie ezera LVM apkārt dzīvo kā dieva ausī, bez telefona zonas un interneta     edit: piemetu pāris objektus.  
    • DM101
      nu, vinji buuveejot citu/vienkaarshaaku skatuvi! Un 2 varianti. Ja riit liidz 14.00 visu paspeej - pasaakums notiek kaa plaanots. Ja nepaspeej, tad riit staigaashanas ierobezhojumi tajaa vietaa, bet liidz 6dienai sola visu sadariit. Jebkuraa gadiijumaa, tas ir nopietns izaicinaajums [dajebko uzmochiit].  Man paraleli veel viens fests DE/NL pierobezhaa  Karoch, ja atstiepjos, man pagrabaa ir 4 mazlietotas austinjas un chupa hlamu. Samovivoz  
    • RudeWolf
      Jā, dzirdēju/redzēju. Kāds vispār ir plāns? Spēlēs oldskūlā?
    • DM101
      btw, es tagad esmu celjaa uz Tomorrowland. Vinjiem vakar nosvila galvenaa skatuve. Reku, atteelaa var redzeet, kaa izskataas ''priekshas'' ''kjekari'' peec uguns plosiishanaas. Pilniigi sirreaali skati.
    • @rmands
      Interesē Audient ID4 MKII interfeiss vai kāds DAC kā piemēram Topping D50 III vai kas līdzīgs ar balanced stereo izejām un USB atbalstu.   Budžets ~80-150€.
    • DM101
    • RudeWolf
      Dabūšu drīzumā haifaivīra jauno metienu.     Nav gluži Ārijas plānā plēvīte, bet redzēs, ko šie prot par mazākām naudiņām atplīvurot.   Tāpat arī Topping ved man D900. Jāpaklausās, vai čai-fai spēj sasniegt čai-end!
    • AndrisBB
    • Net
      5G, telefons... Lmt pieslēgums,vieta- pārdaugava,Vienības gatves gals, Jelgavas virziens..      
    • Alex30
      Jau vairāk.ka gadu viņu klausos😁 87.7Fm
    • base7
      Ja kādam apnīk latviešu radiostacijas, tad var pārmaiņas pēc uzslēgt un paklausities lietuviešus (ja atrodies uztveršanas zonā). Piemēram,  Lietuvas "Relax FM" (FM93.4). Tā kā bieži atrodos vietās, kur Latvijas "Relax FM" nav normāli uztverams, uzslēdzu leišu versiju. Nu jau drīz sapratīšu valodu un beidzot varēšu uzzināt, ko stāsta ziņu izlaidumos un kādas atlaides Lidlā un Norfā.  
    • Jurkins
      Varbūt smaga psiholiģiska trauma. A mēs te zirgojamies.
    • 138
      Spogulī paskaties, @Zin... runā kaut ko par influenceriem, bet tev žīdi rādās
    • ju
      bērni nebūs priecīgi
    • AVilks
      Tā nu ir sanācis uzlikt kādus 8-10gb. dažādās LV vietās. Atsauksmes ilgākā termiņā, ir ok, bet tāpat mēdz iebremzēt. Ātrumi DL: 70-300MBit, UL: ~30Mbit. ping: 80ms
    • Racer
      Tas tak viņam pamatstāvoklis!  
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...