-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 16 biedri, 0 Anonīmi, 358 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Aigus
- versatile
- martinno
- mickys
- AndrisBB
- nrs
- Revol
- Arnis2002
- Igors83
- maize
- osscar
- DeKrumba
- Gestapo
- Athlons
- erikonkulis
- e = d
-
Biedru statistika
-
Jaunākie Ieraksti
-
Ja augošs organisms, un nebrauc sačus, es uzreiz arī paņemtu lielāku izmēru, nevis uz tiem 170cm, jo rudenī tur jau var būt 180 -
es nezinu es par tādu cenu ņemtu jaunu uz ātro izskrienot cauri ss.lv kosmosa galaktikai :D pie: https://www.bike-discount.de/en/radon-jealous-al-6.0-1 gaisa dakša, slēgtie gultņi, ok cues gan jau arī būs ok viņam. atnāks savākts - tik cik priekšējais rats jāuzliek y kādi 50-60 eur piegāde. ā un pedāļi šiem nav komplektā, bet tas štrunts. vienīgi skatos mazie rāmji nav, bet javaktē - tur mainās visu laiku :D jāvaktē šim laikam nav 18 rāmis - kas derētu arī nākotnē...melnajam ir , bet tas biku dārgāks. -
Meklēju strauji augošam jaunietim (pašlaik ~170cm augumā) velo. Pagaidām izskatās, ka grib klasisko MTB, visiem draugiem tādi, nevar jau no pūļa izlekt. Budžets ap 600. Vizuālais ir no svara - tādā ziņā, ka baigi saskrāpēts rāmis utt nebūtu forši, bet sterilu arī nevajag. Mačus nebrauks, bet mežs/grantene sanāk neizbēgami. Varbūt ir kāds kādu labu piedāvājumu lietotam redzējis? -
es šosseros neesmu iedziļinājies, tapēc cenas nevaru komentēt - šoseja nav mans :D -
Ja ir velme dazados distro meginat, tad iesaku pameginat OpenSUSE. -
Tas bija atkārtots bojājums, Nr.2 Nr1 Failure on EstLink 2 interconnection 26 January 2024
-
Kaut kāda alumīnija Koga Miyata ar 6600 Ultegru (grupa 2005., velo - nemeklēju, jebkas starp 2005. un 2010.) par 350€, 56cm, šķiet ne gluži sūdīgs dīls, varbūt kādam vajag? https://m.ss.com/msg/lv/transport/bycycles/highway-sports/cdjnmo.html -
Izrādās ka msinfo32 melo, uzrāda kā bildē: bet BIOSā nav UEFI bet CSM. Pārslēdzu uz UEFI un viss notiek gan Win, gan pingvīnā. Paldies par uzvedināšanu uz pareizā ceļa. -
Neesi kaut ko sajaucis? Estlink2 tika bojāts 2024. gada 25. decembrī, tas nu nekādi nevarēja veicināt TEC lietošanu 2024. gada vasarā. Savukāt 2025. gada vasarā TEC kā reiz tika vairāk darbināti pēc tam, kad Estlink2 jau bija atgriezies ierindā. -
Nu ja diseiblosi Secure Boot, tad jau varēsi iebūtoties arī ar to. GRUB vismaz rāda? Nu ja gribi pēdējākos GPU driverus, tad instalē Bazzite vai SteamOS 😂 -
Izskatās ļoti ticami, tikai tāds sīkums, ka jāsameklē un jānomaina CPU, jo esošajā nav integrētā karte (un nav arī vairs vecā GPU, ar kuru viss bija OK). Kas zin, varbūt kaut kad sadabūšu un pamēģināšu. Nu nav jau sevišķi aktuāla un steidzama vajadzība pēc Linuxa, vismaz 20 gadus man bijis gan Win, gan pingvīns uz datora, tomēr pamatā vajag Windows Photoshop un DaVinci Resolve u.t.t. darbiem. -
Neviens netaisās to TEC slēgt, bet izmantot arvien mazāk, pārnesot lielākas ražošanas jaudas cik var uz vēju, sauli un hesiem. Īpatnis ļoti un šausmīgi iestājas pret diversifikāciju un TEC nozīmes mazināšanu. Tā redz mēs zaudēšot neatkarību. Neaizmirstam, ka arī pašiem ir jāmaksā par gāzes uzglabāšanu tajā Inčukalnā. Ka arī co2 kvotas arī maksā. Starp citu "biogāze" un ūdeņradis ir Latvenergo plānos saistībā ar TEC. Saražo ar vēju ūdeņradi un griez to TEc līdz vēmienam un dzīvā nauda nekur prom neplūst. -
Rekur ir -pērci https://www.dateks.lv/cenas/atmina-sodimm/160628-corsair-vengeance-sodimm-ddr4-8gb-2400mhz-cl16-single-stick?utm_source=salidzini&utm_medium=ad_item Man ir ,tad tev no savas Daugavpils jakulās pakaļ uz Ventspils! 😉🤭 -
neesmu lietas kursā par atmiņu cenām tagad. kāda ir šībrīža cena? -
Nez cik Latvija iekasē no kaimiņiem par viņu par gāzes uzglabāšanu Inčukalna glabātuvē? Nu tās varētu būt pluss no visā tā , gāzes importa. Kaut kā neticu ka tuvākajā laikā iztiksim bez dabasgāzes. Ir jau laba kā ja kāds ''īsais'' enerģētikā, nospiež pogu un aiziet turbīnas TEC. Piedevām lēnam sāk šur tur Baltijā ražot biometānu kuru pumpēs arī cauruļvados. Piemēram šie. Nu nebūtu tā Inčukalna, kur liktu to pārpalikumu? Starp citu tas metāns varētu būt arī kā elektrības pārpalikuma akumulators. Laikam kaut kur pasaulē bija (vai arī ir) kad no CO2 un H2. Taisa sintētisko metānu. Enerģētiski jau proces nav parāk efektīvs . Apmēram 30-50%. Bet toties metānam ir visa infrastruktūra . H2 ar elektrību no ūdens, CO2- ir joprojam lieli emisiju avoti kā Brocēnu cementa rūpnīca. Tagad ši maksā par CO2 kvotām, bet ja savāks un izlietos, tad krietni finansiāli ieguvumi. Tie sapņi par tīru H2... nu nedaudz utopija zinot ka ūdeņradis nedraudzējas ar standarta metāla caurulēm (salien metāla struktūrā un tas paliek trausls). Speciāli , tīram H2, taisīt ko jaunu tipa daudzstāvu mājas apkurei... neviens to nedarīs. Bet ja tagad ir mājai jau individuāla apkure ar dabasgāzi, tad kāda starpība vai tas metāns no zemes dzīlēm, vai no bioraudzēšanas vai sintētiskais. Bet vaimanāšana ka ja būs elektrības cena ''0'' un nu tik vēja ģeneratori ražos un nebūs kur likt, man liekas nepamatotas. Takšu uzliek uz bremzi to turbīnu lai nedilst un nav jāmaksā par pārvadi. Daudzviet pasaulē esmu redzējis kad pūš vējš, bet tie ģeneratori negriežas. Lielāka bēda kad vējš nepūš, bet elektrību vajag... -
Viņš to redz. Viņam to vajag, lai tā nauda iet gāzei, nekam citam. Viņš te sitas ar melnu muti aizstāvot to gāzi un visu laiku "aizmirst", ka tā skaidrā nauda dodas prom. Toties pasargdies paši ģenerētu vēja enerģiju. -
Pa lielam jau te ir topiks. https://forums.linuxmint.com/viewtopic.php?t=424779 Skaties zem Nvidia Graphics Troubleshooting Tips General Guidelines Nvidia drivers (open or proprietary) are considered third party drivers with regards to being able to boot the operating system. That means they are not trusted to load if Secure Boot is enabled unless you explicitly set them up to be trusted. Tapēc vieglāk iebūtoties ar integrēto GPU, updeitot kerneli un pieinstalēt jaunāko draiveri caur driveru memedžeri. Nvidia RTX 5000 series GPUs such as the 5070, 5080, and 5090 require at least the 570.86.16 driver and the use of the open kernel modules in order to work properly. The 5060 Ti requires at least the 570.153.02 driver and the 5060 requires at least the 570.169.The fully proprietary driver will not work. As of 23 July 2025, the 570.169-open driver is available in Driver Manager for LM22 versions. -
Palēnām ejam uz progresu, vārdu krievi jau aizvietojot ar ārvalstniekiem pāris gadi un vienosimies visā pārējā, tāpat kā ar RailBaltica fantāzijām, kur viskvēlākajai propagandai aptrūkušies argumenti un pārgājuši vainīgo meklēšanā. Mēs tie nebijām, tie bija viņi, tie tur...
-
Šitaijs galīgi nerod intrigu!Tagat tak atmiņas ļoti dārgas....Pateicoties mākslīgam uzpūstam AI! -
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.9k
-
Kopā ierakstu1.5m
-