-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 17 biedri, 0 Anonīmi, 344 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Girtsss
- AndrisBB
- Brainless
- Athlons
- Dils
- jema
- Racer
- Mielestapa
- nrs
- kava
- base7
- DeepSpaceMonkey
- Lietotajs93
- Gestapo
- maize
- MasteR's
- uldise
-
Biedru statistika
27448
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Avro2
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Nu tad tev ir aptuvena nojausma par tā laika tendencēm. Šlesers lobēja kravu pārvadājumus un bremzēja dajebkādu attīstību nerentabliem pasažieru vilciena maršrutiem - vienkārši nogrieza finansējumu. Viņam bija padomnieki Mačs un Magone un tur karsti gāja. Pēc tam jau bija samērā bezcerīgi kaut ko izdarīt, jo konceptuāli lēmumi bija pieņemti. Es vnk nejauši biju vienā SM darba grupa par citiem jautājumie, bet šie tika izskatīti, tāpēc spilgti atceros. -
Par to es arī teicu - tiem kam nav naudas 😂 Tie kam ir nauda, tie dara ko grib un nekur neteicu ka nevarētu dzīvot dzīvoklī. 99% kas dzīvo 30m2 dzīvoklī var teikt naudas nav, un tiem kam ir tie pēc granulu maisiem nebrauc 😂 -
Jā, paldies, nepareizi ierakstīju. Jā, šis ir nozīmīgi, jo daudziem jauniešiem ir devīze - nav ko atpakaļ skatīties, jāmauc uz priekšu! Pēc būtības daļēji taisnība ir attiecībā uz buksēšanu un iegrimšanu pagātnē, bet nu kaut cik jau vēsture (kaut nesenā) ir jāzin, lai varētu kaut ko spriest un analizēt. Jocīgs laikmets ar īsu atmiņu. Lai gan... Tā jau laikam visu laiku ir. -
Šeit man, patiesības labad, gribējās precizējumu, kuras līnijas ir slēgtas vai nojauktas šl kā Satiksmes ministra laikā. Rīga - Ērgļi: Automotrisi eventuāli salaboja: Kāpēc neatjaunoja pasažieru pārvadājumus ar to? 🤷🏻♂️ Vai šl lobijs bija tik nikni ieinteresēts autobusu pārvadājumos šajā maršrutā, kurš no dzelzceļa pārņēma, tātad, 20 pasažierus vienā reisā (un vilciena reisu bija, pieņemu, viens vai divi dienā)? Bet nevaram noliegt, ka līnijas stāvoklis bija bēdīgs. Vai demontēt bija saprātīga izvēle? 🤷🏻♂️ Lai nu kā, tobrīd Satiksmes ministrs bija nacapu Gerhards. Skulte - Ipiķi: Vilcienu kustība līdz Limbažiem pārtraukta 2000. gadā (tālāk - vēl pirms tam). Demontēta 2007. gadā, jā, šl laikā, bet kāds tur autobusu lobijs, ja vilcieni tur jau 7 gadus nebrauc? Liepāja - Vaiņode: Ne šl laikā ne slēgta, ne nojaukta. Liepāja - Ventspils: Slēgta krietni pirms šl, nojaukta Gerharda laikā. Madona - Lubāna: Nojaukta šl laikā, bet pašvaldību īpašums un 17 gadus jau neizmantota. Nu tad kuri ir tie vairāki maršruti, kuros šl ? Man sanāk, ka vienīgais maršruts, kur satiksmes slēgšanā un neatjaunošanā varētu vainot šl, ir Ērgļu līnija, bet arī tur 20 pasažieri nav nekāds treknais kumoss. Manuprāt, ir pietiekami daudz reālu un lielu šl kampienu, par kuriem vajag izglītot kartupeļus, kuri viņā saskata mesiju, lai mēs nenolaistos līdz šādiem puspatiesību argumentiem. -
tu uz lietaam skaties no truuciiga cilveeka skatupunkta. Tikai truuciigam cilveekam mazs dziivoklis asocieejas ar nabadziibu. Tiiri informaacijai - pasaules bagaataakais cilveeks pirms kaadiem gadiem paardeva visus savus nekustekljus, lai dziivotu 30m2 modulaaraa maajinjaa. veelmes/vajadziibas ir dazhaadas.
-
Nu tad jau katra brīva izvēle apzināti pārmaksāt. -
-
Tīri teorētiski - ja nauda aiziet tērējot 'pa maisiem' vai maksājot piegādi pa palietēm, tad arī sanāk tā 'mazā vieta'. 50 eiro katru mēnesi pa vienu pārmaksu, 50 eiro pa citu utt. Kopā salasās. Bet nu ja ir tas mazais dzīvoklis - tad ko darīsi? Nāksies pārmaksāt pēc definīcijas. -
bet, var buut arii nianses. Iespeejams, ka tas dziivokliitis ir tik mazs, ka tur nav kur izvietot 116 paletes...
-
Vienkārši pierādās ka tie kam ir nauda vai plāno ilgāk kā par mēnesi uz priekšu, viss izmaksā krietni lētāk. Nav jāparmaksā par katru piegādāto paleti, nav jāparmaksā par maisu, nav jāpārmaksā par visu citu, ieskaitot visādus kredītus. Attiecīgi tās naudas paliek pāri vēl vairak. -
Tā jau ir, ja jādzīvo no rokas mutē. Kad vajadzības un arī gribulis vienmēr pārsniedz paša varēšanu. Bet katram jau sava situācija un dzīves filozofija. -
Ja naudas nav, tad kā savādāk tās granulas nopirksi, ja ne pa maisiem vai maz paletei? Degvielu jau ar ir kas lej pa 10 eiro nevis pilnu bāku. -
Šleseram jau vairāk Rīdzenes, cik atceros. Bet jā, pārējais pareizi. Un tomēr - tagad jau balso paaudze, kam Šlesers ir "jaunais politiķis". Un vispār - kad es augu, mājās lasīja avīzes, skatījās ziņas pa TV. Es uzaugu, lasot avīzes, pārsvarā jau visādus skandālus, utt. Jaunieši šodien skatās tiktokus. Grūti pārmest - avīžu mājās nav, televīziju arī neskatāmies, vismaz ne to, kas pēc programmas iet. Par to nav jēgas pukstēt, ar to jārēķinās. glorka, susļikovs un sļesars šito saprata un izmantoja. Mums granulas pa maisiem tirgo pat vietējā AIBE-ē. Dažs labs kaimiņš izvēlas neglabāt, bet pērk pa maisiem Depo katru otro nedēļu. Man ir iespēja, tāpēc glabāju + kara pavasarī granulu vienkārši nebija. Izbraucu teju visus Rīgas būvmateriālu veikalus, kamēr 10 maisus atradu. Nu un pie Staļiem, par 600 paletē. -
Oriģinālā (britu) versija joprojām pieejama nekodēta, bet uz UK stara (11307, V) un Latvijā nav uztverama. -
Bijušais Topradio īpašnieks nepiedalīsies konkursā uz brīvo Rīgas frekvenci, jo pietiekot ar interneta staciju. -
Tā jau ir māja, kur organizēt uzglabāšanu praktiski var, pārsvarā, vienmēr. Es jau domāju visādus sīkpiržus.🙂 -
Tas po, galvenais, ka cilvēki neatcerās kādus sūdus savārīja, cik palika parādā valstij - likvidēja partiju lai nav jāmaksā un taisīja jaunu, sačakarēja dzelzceļu un nojauca sliedes vairākos maršrutos, lai lobētu autobusus utt. Slavenās Taureņu sarunas, kur skaidri bija redzama attieksme pret cilvēkiem visu pasaka. Skumji. -
Kaut ko no šī visa. https://latvijasradio.lsm.lv/lv/lr2/raidijumi/muzikala-banka/izpilditaji-un-dziesmas/ -
Inčukalns par piegādi man prasa 50 eur, neatkarīgi - 1 palete vai 5. Ja pasūta pa vienai, sanāk vēl vienas paletes tiesa. Nav mirstama vaina, protams. -
nu ja vajag piem sezonā 5 paletes/tonnas - nu tad kādi 200-300 eur starpība, jo ja ņem pa vienai un cik labas ņem (par dažām jau 270 prasa)- par piegādi vēl jāmaksā...5 atvedīs "par velti" ....jeb tāpat lētāk..katrs jau pašam jārēķina kas ir daudz un kas maz...
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.9k
-
Kopā ierakstu1.5m
-