Šleseram - izbīdīt waterfronti un uzturēšanās atļaujas. Pārējais viņam kaut deg un sabrūk
Susļikovs - spēlē nacisma kārti, bet visā visumā karjerists, kam pie pakaļas tie "nas boļše" līdz ko tiktu kur vajag
Hermanis - vāc ap sevi protrampisku prokrievu komandu
Austošā saule - paskatoties viņu biedru izdarības online un programmas...nu nebūs. Mazliet jāpiebremzē un tad varbūt.
Juljka un CO - mana skatījumā visbīstamākais veidojums, ko juljkai ir savi konkrēti mērķi un viņa nekautrējas amēbu taktiku.
Naivi.
Kas tad mums ir politikas jaunpienācēji?
Šlesers neskaitās.
susļikovs, glorka un tamlīdzīgie. Domāju, ka viņiem ir daudz konkrētāki uzdevumi kā pofigisms un karjerisms.
austošā saule, hermanis, vinters - scuzi, kamēr nav tikuši Saeimā, neizskatu.
Ja ir vēlme kaut ko tiešām uzlabot, tad vajag baigi stabilo nervu sistēmu. Otrs variants - vienkārši pofigismu apvienojumā ar karjerismu un tieksmi pēc haļavas. Lielākoties šobrīd ir otrie.
Ja nu kādam patika Yellowstone ar Kostneru un citiem foršiem aktieriem, tad iesaku Landman https://www.imdb.com/title/tt14186672/ , kurš nav tik skarbs, bet ar līdzīgu piegājienu. Man ļoti patika.
Es pirms 2 gadiem mazajai saimniecības ēkai, ko izmantoju kā biroju, liku divus, lai ir katrai istabai savs, man un darbiniecei. Man firma piedāvāja divus variantus - ķīniešu Midea (2200 kopā ar uzstādīšanu) un japāņu Daikin (3000 kopā ar uzstādīšanu). Es izvēlējos Daikinus, lai ir mazāks troksnis un labāka efektivitāte.
nu jā, es skatos uz labākajiem, ko var dabūt. man tur stāv Panasonic HZ25ZKE Flagship R32 NORDIC. iekārta man izmaksāja 1500, uzstādīšana ar visiem materiāliem vēl 500.
Ha, ne gluži - kamēr nebija aizslēgta, tāpat tagad uz Holandi vai Norvēģiju (vai kas nu tagad ir jaunākajā trendā) liela daļa braucēju ir tieši no čuhņas, kuri saņemties pārcelties uz Rīgu strādāt kaut kādā rūpnīcā nevar, bet uz turieni var.