Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   14 biedri, 0 Anonīmi, 168 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• oks
    • osscar
    • binary
    • sounDDesign
    • DeKrumba
    • M@R$$
    • OOO
    • lexxx
    • uldise
    • Exiic
    • dzincha
    • locoone
    • Gestapo
    • codemen
  • Biedru statistika

27709
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    smotish
    Newest Member
    smotish
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• osscar
      Salaspils -  Saulkalne zinu to šķembu posmu, bet varēja arī gar vienu citu māju bez šķembām izbraukt.  Esmu no Pārdaugavas uz Ķekavu pa jauno velo cļu braucis - tad pa taciņu gar dambi atpakaļ uz Salaspili citreiz es to posmu Salaspils dambja gals - Saulkalne pa šoseju nobraucu, ja dubļi piem.  cik saprotu tur par velo ceļu būs skaidrība kad Rail baltica taps :D    
    • binary
      "Pār pļavu pa taciņu" mums pat īsti nav iebildumu, ja vien zāle pa stilbiem nesitas.   Salaspils->Saulkalne posms gan man nepatīk. Pāris reizes apmaldījāmies, kamēr apmēram iegaumējām, kur jābrauc. Man visnepatīkamais posms tur ir pie vienas mājas, kur izbrauc no meža - pie mājas piebraucamais ceļš no oļiem, man tīri psiholoģiski ir neērti tajos oļos atstāt rises 😐 Tur parasti no Salaspils braucam vai nu līdz Ikšķilei (ar saldējuma pauzi, nobraucot no dambja, un picas pauzi "divos tomātos"), vai arī līdz Ogrei (ar pauzi kaut kādā "gājēju ielas" Brīvības ielas ēstuvē vai WogaCafe; turp-atpakaļ 40-45km, tas mums pagaidām max).   Ķekavas pusē arī kaut kāda rosība notiek. Tagad pie Ķekavas apļa būvē kaut kādu celiņu. Gribētos zināt, kurā virzienā tālāk būvēs.   Vienreiz mēģinājām no Salaspils (vai no Ķekavas, neatceros vairs) aizbraukt līdz Daugmalei - nesanāca. Kā dambis beidzās, tā praktiski beidzās arī velosipēdam piemēroti ceļi. Kaut kādu pļavu vēl sanāca šķērsot, bet tās apdzīvotās vietas savā starpā nav savienotas - jābrauc pa šoseju, ko galīgi negribas darīt.
    • osscar
      nu tas velo ceļš bija domāts centrs - Salaspils, bet atduras dārziņos, jo nespējot ar zemes īpašniekiem par atpirkšanu vienoties jau gadiem. Sanāk - it kā ir celiņš un it kā nav ..stulbi..jo tur reāli pār pļavu pa taciņu patreiz jābrauc.  Tāpat mazaos posms veloceļam iztrūkst - Salaspils tālais dambja gals - Saulkalne. Pabeigs vēl Lielvārde - Ķegums posmu - un būs tīri labas posms ar velo celiņu...cik saprotu tuvākā laikā būvēs Ogre Tīnūži - kas pāries Ulbroka/Tīnūži - vēl viens labs variants no Rīgas izbraukt ar Velo...kaut kas jau notiek..bet lēni tie iepirkumi un darbi norit..
    • binary
      Skaidrs. Uz Ķengaraga pusi līdz šim nav sanācis braukt. Kad braucam tajā pusē, tad parasti atstājam auto "Salaspils pludmales" pusē, tad ar velo HES, Zirņu sala, Dāziņi (piestājam bērnu laukumā), memoriāls, Salaspils tālais gals, uzēdam Mr.Blinčiks un tad cauri Salaspilij līdz auto. Sanāk kaut kāds ~20km aplis. Nebija skaidrs, kur tādā maršrutā varētu izbūvēt kaut kādu "no Doles posmu", lai nebūtu jābrauc caur "getto"   https://maps.app.goo.gl/s6zwuU9PEm3tFw2q9
    • ju
      Perekupi jau arī dažādi, placis gan jau kaut kādā ziņā OK, bet ir tādi wannabe, kur muļļā nez cik ilgi. Vai it kā paņem uz tirgošanu, un tad vizinās.
    • osscar
      es braucu šādi, pa ķengaraga prominādi cauri dārziņiem, bet tur bija iepirkums par veloceļu , nezinu tik kā  īsti ies viņš. Asfaltētais posms ir no zirņu salas uz dambi, tur es pēc inerces aizbraucu nepareizi  dārziņos ar pavasarī viss savādāk izskatās un var ne tur nogriezt.       getto tas ir tie dārziņi  jo nav īsti sakarīgi variant kā to šķērsot, ok var caur lidlauku braukt, bet tur stikli utt...
    • binary
      Kurš "no Doles posms" un caur kuru "getto"? Bieži nesanāk, bet šad tad tajā pusē arī izbraucam. Mēģinu saprast, vai nevajadzētu pamainīt maršrutu  
    • Girtsss
      Ir vēl pāris palikuši !
    • INTRASERVERNET
      Diemzel nav. Skatisimies ko Suunto Klientu serviss vares pateikt.
    • versatile
      Ja godīgi, tad saprotu cilvēkus, kas negrib čakarēties ar auto tirgošanu un atdod perekupiem vai placim kā iemaksu par zemāku cenu. Tie braucēji/pētītāji ir vienkārši... Viens lūr 15gadīgai mašīnai ar lukturīti zem kapota un ar gudru ģīmi paziņo ka bamper sņimalsja. Jā, šogad vien divas reizes. Cits piezvana un sāk pa telefonu kko filozofēt, ka nemaz jau tik labas šitās mašīnas neesot. Cits piezvana, pēcpusdienā brauks skatīties, protams, tā arī paliek. Mersi beigās atdevu pirmajam, kas piezvanīja un atbrauca - 36h laikā no sludinājuma ielikšanas bija pārrakstīts - nācās iesvīst ar grafikiem, bet tik ļoti negribējās, lai visi tie meža dīvainīši turpina zvanīties... Jā, bik bik lētāk, kā gribētos - bet atdots un miers. Ar visu to, ka tiešām bija laba mašīna un kādu laiku bija jāvar braukt bez ieguldījumiem.
    • osscar
    • INTRASERVERNET
      Nav, nav. 😕
    • osscar
      a suunto app zem my watch face nav ?    jābūt būtu 100%
    • INTRASERVERNET
      Nav, nav pulksteni. Vai ari nemaku atrast, suunto veikala ari nav. 😕 Divaini ka sim modelim nav Vertical pulkstena seja.
    • osscar
      outback adventure saucas, viņš nav tur sākumā , paskrollē jābūt, bet varbūt tev jau tā ir pulkstenī - jo tā ir vertical tēma.  my plus store viņa man bija, ne zem watch face/
    • INTRASERVERNET
      Es skatijos, bet neatrodu to. 😕 vari vismaz nosaukumu uzrakstit. 
    • osscar
      suunto plus store (suunto aplikācija)  - manam max var 9 watch face saglabāt - nesmukos var upurēt
    • INTRASERVERNET
      Kur var dabut ao pedejo pulkstena seju?
    • osscar
      vienīgais kur varētu piesieties - varēja būs 24mm siksna tam plācenim - 22 izskatās pašaura/
    • osscar
      reizēm pat šķiet ka suunto tos update par daudz izlaiž  manam Race =2 gadi, viss ok - peldināts tiek ( ok iekšbaseinos dažreiz 25m uzskaita kā 50m)   utt.. esmu visādas siksnas piepircis klāt, sākumā bija problēmas ar watch face konfigurāciju savai gaumei, bet nu jau tas ir atrisināts un šad tad jaunas ciparnīcas parādās un kādu var savai gaumei atrast.         patreiz pie šī esmu palicis :     Lai labi kalpo !
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...