-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 4 biedri, 0 Anonīmi, 376 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- AndrisBB
- optimuss
- kava
- jsk
-
Biedru statistika
28183
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
Alabamahate
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
-
Pārdaugavā, iespējams, redzēta lācene ar lācēniem Krievi nāk!
-
Pazemē dzīvo reptilioīdi, neviens plakanās zemes dornis nepiekritīs tam, ka šie tur atļāvuši kaut ko būvēt -
Mēles melš, ka odziņas esot tieši izmantotas kā dažādu militāro (ne jau tanku un lielgabalu) habs. @raiviic, neapšubāmi, ka bija, bet nospiedošasi vairākums bija/ir parastas rūpnīcas. -
Cmuks. Es nevaru jaunāko švāgeri pierunāt, saku, beidz fisties ar tiem frančū brīnumiem, kas vairāk nebrauc, nekā brauc, bet nopērc, ja ticība neļauj uzticamu vācieti, tad vismaz Volvo -
Atcerējos par volvo tēmu, nepaslinkoju un aizgāju nobildēt. P.s. var iegādāties, ja ir pastiprināta interese par veciem zviedru štruntiem. -
Iz vēstures. Youtube atrodams raidījuma Navigators ieraksts par Uģi Poli un radiostaciju "Super FM". Skats no iekšienes. Uzmanību! Pārraide krievu valodā! https://youtu.be/CCNkV7xRrxY?is=WLk35qgdK_4vl0fs P.s. Jā, kādreiz bija tāda radiostacija un diezgan populāra. -
Nezinu kā citur, bet Bauskas novadā maksas programmas pieslēgtas 1123 klientiem. -
Čupa visādu Nokia, ieskaitot vienu 6310, 30€ par visu, Rīgā https://www.andelemandele.lv/perle/15926506/knopocnye-telefony/ -
Tjumeņas naftas pārstrādes rūpnīca ✅ Tjumeņa un Jekaterinburga ir ap 2000 km no frontes. -
Atkal odziņas spaidīja? Tikmēr krievam galvenais jautājums - a huļe pa ozonu nesit? -
Onkyo respekts, un Melodijai arī, tur tomēr ir moving magnet dimants. Tā humpene tur vēl ir, un tur nav cenas kā Skandināvā (tur šitais maksātu ne lētāk kā ebajos, nu kādus 500)? Bet nu kāpēc. Labi, ja tieši kombainu, lai senioriem ērtāk, nevis normālai hifi kaudzei jāspaida desmit pogas vai jāmeklē kur pults pazudusi, nu tad jaunai mantai nav citu variantu. -
Jekaterinburga ☑️ netrāpīts, nokrita stāvvietā 🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🔥 -
No pieejamās informācijas (bet gan jau bija vēl). Vispār jau Azovstaļ arī kaut kas bija pazemē, kur aizstāvjus nekādi nevarēja sabombardēt. -
@aoma, es bērnībā, ko tik neesmu dzirdējis, mums toreiz to lidotāju un "lidotēju" te bija kā pieirsts. Tepat uz Madonas pusi Mārcienā paveroties zeme ar visām priedēm un izlidojot reaktīvie bezpilotnieki (jā, jā, toreiz). Pēc krievu armijas izvākšanās izložņājām to Mārcienas bāzi. Nē, nu jā, protams, slepenās ejas bija uzspridzinātas un aizbērtas. Savukārt zem raķešu šahtām atradās vēl vismaz divi slepenie līmeņi... Bija jau bija... kaut vai piemēram zemūdeņu bāze Balaklavā (laikam), bija vēl kaut kas. Bet masveidīgi nebūvēja nekādas pazemes rūpnīcas. Bet apmēram tāpat kā Jelabugā šahedu ražotni. Bet vietējie gan jau stāstīs, ka naktīs klusiņām paveras zeme un...🤥 -
Varbūt padomātu...pļa, nu vakar pielēju mūli, šorīt pat kafija ne pēc kā... -
Ja tava kundze kādā rītā, vēl pārāk miegaina, tev samaltu zirņus kafijas vietā? Tad tu arī tā dīvaini uz sieviņu skatītos?😀 -
Apmēram tādu radinieku pārim pirms dažiem gadiem uz 85. jubileju uzdāvinājām, skan pieņemami un viņi starā ka kombains kur viss kopā. Man mantojumā Melodija bij un Saučos humpenē nejauši vecu Onkyo ar tiešo pievadu nopirku, abi plates griež ok vasaras izklaidēm. -
Prikols nav tajā ka kaķis tās apēda, bet tajā ka kaķis tās pupiņas lasīja. Lasīja tā teikt, priekš sevis izlases veidā nevis pārdošanai. Pupiņa no pupiņas atšķiras ar gatavību.
-
Diezin vai. Es vienreiz sajaucu un kaķei iebēru pelēkos zirņus, vajadzēja redzēt ar kādām acīm viņa uz mani skatījās.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-