-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Biedru statistika
27779
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Andritis13
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Nu šoreiz to arī vajag - novērst rāmja locīšanos. Tas priekš bērna velo. Rāmim aizmugurējā daļa, kur stiprinās bremzes, ir no super-plānām caurulēm. Tās slikti/grūti strādājošās v-bremzes ir uz sievas velo. -
quoute Nozares organizācijas iestājas par godīgu un prognozējamu taksometru nozari, kas veicinātu veselīgu konkurenci un jaunu dalībnieku ienākšanu tirgū, nevis iznīcinātu esošos vietējos uzņēmējus. Nozare apgalvo, ka tās prioritāte ir arī patērētāju intereses - brauciena cenai vajadzētu būt skaidrai un pamatotai, nepieļaujot situācijas, kur "Bolt" patvaļīgi ieslēgto koeficientu dēļ viens un tas pats maršruts nepamatoti maksā gan 10, gan 20 eiro. Organizācijas pieprasa izbeigt cenu manipulācijas, kas kropļo tirgu un maldina iedzīvotājus. unquoute Tad, kad visādi taksi.lv un tamlīdzīgie paprasa 50e par Lidosta-Centrs braucienu, tad gan neviens neprotestē, jo tie jau tikai muļķa tūristi. Īstenībā situācija līdzīga kā politiskajā laukā. Kad taksistu mafija kļuva pārāk iedomīga/alkatīga/nekaunīga, tad vietā nāk Bolt/Uber, kas ilgtermiņā pašiem taksistiem nodara lielāku ļaunumu, nekā tad, ja tie strādātu ar godīgām maržām un godīgu attieksmi.
-
Pirmdien protestēs taksometru vadītāji; Rīgā gaidāmi nozīmīgi satiksmes ierobežojumi Atkal tie taksisti ar savu propagandu.. Vēl ielās ies.. -
Aiz LGBT propagandas stāv tuvāk vai tālāk LGBT. LGBT jūtas apdalīti vai nospiesti. Viņi tādā veidā cenšas sevi normalizēt gan sabiedrības, gan likuma priekšā. Viņiem švaki sanāk. Iespējams pat ar mīnusa zīmi būtu mērāms viņu rezultāts. Man personīgi ir vienalga par viņiem. Lai iet praidos, lai cīnās par vietu zem saules cik grib, kāmēr viņi necenšas apspiest citus ar savām tiesībām. Latvijā neesmu manījis, ka kaut tuvu tam būtu. Atšķirībā no citām propagandām, man viņi nešķiet ļaundabīgi. Kas ir sliktākais, kas var notikt? Aaa.. pareizi.. mācību grāmatā bija ierakstīts par geju eksistenci. Piekrītu, tas bija lieki. Bet tas taču arī ir pilnīgi pie kājas... -
Kur tas bij tā LGBT propoganda? Tas ka tur viens praids pa gadu vai TVNETā tur kautkādi karogi, tā ir baigā propoganda? Kam tas īpaši traucē dzīvot? Un ja bij, tād kādā veidā MAGA propoganda ir labāka? Tas ka tā tuvāka sirdij? Tad kur demokrātija? Dažu ekstrēmo anti-kvīru viedoklis is svarīgāks? Tas tāpat kā ar to Stambulas konvenciju. Kautkādi avoti iepotējuši smadzenēs ka tas ir lielākais ļaunums un tad nu kautkāda daļa skrien ar putām uz lūpām cīnīties pret to. (paši nezin kapēc) It kā tikai viņu viedoklis būtu svarīgākais un visi pārējie nav vērā ņemami. -
Viens ir nebūt vai būt kaut kādā tur liberālā vai MAGA nometnē, otrs ir publiski stāstīt, ka viņš vēlas visu zilo, LGBT, brūno, demokrātu nāvi un vēl viņiem atņemt vispār visu.l un nožēlo, ka Tramps to nav izdarījis. Ta nevar runāt normāls cilvēks. Atceros arī to ārprāta orgasmu, kad toreiz to Gazu bombardēja -
Kāpēc tiek defoltā pieņemts, ka esot pret acīmredzami kaitīgu demokrātu politiku, man būtu automātiski jāpieslienas pretējai nometnei? Kāpēc ir jākultivē melnbaltā domāšana? Es, līdzīgi @Jurkins, uzskatu, ka Tramps un magisti ir ļaunums ar globālām sekām. Es arī pēdējās vēlēšanās balsoju par Vienotību (izsvītroju Ašerādenu), kas manā skatījumā daudz maz centās (cenšas?) būt centriski. Es pat nezinu, vai es gribu katru Tavu atsevišķi piesaukto lietu izpētīt un atspēkot. Protams viss ir sajaukts vienā putrā. Doge, olas, zāles un Hormuzs. Šis tik ļoti atgādina Progresīvo uzstāšanos televīzijā. Nevis fakti un cēloņi, bet tikai bļaušana. Ja esi pret lgbt propagandu, tad neceri nopirkt lētākas olas! Kas attiecas uz Brexitu, tad paši rūdītākie pro-breksisti šobrīd atzīst, ka mērķi nav sasniegti, un diez vai būšot sasniedzami tuvākajā nākotnē. Kas attiecas uz mani, tad es uzskatīju, ka tā ir episka kļūda, bet ko gan mēs te nomalē vispār saprotam..
-
Nu bet tad atbildi, vai tev derdz arī ķimenes propaganda? Piemēram, šis https://asociacijagimene.lv/referendums/ -
Labi, lai būtu. Mana un Tava patiesība
-
Šis dalījums eksistē un dzīvo tikai tavā prātā. Un tas ir ok. Nav ok uzskatīt, ka visiem jādomā tāpat. -
Man īstenībā nav nekāda naida pret minoritātēm. Bet man derdzās propaganda. Un piedevām vēl uz nenobriedušiem prātiem, kuriem jau tāpat šķiet, ka ir tikai tiesības (pienākumi paliek par aizvien lielāku abstrakciju). Ja kāds ar propagandas palīdzību spēj pārliecināt, ka bērns ir nelaimīgs tik tāpēc, ka ir nepareizā ķermenī (nevis vientuļš, piemēram), un tā dēļ tiek forsētas terapijas pusaudžu tikko pilngadību sasniegušu cilvēku vidū. Un tiek spiests uz to, ka tās ir klīniskas diagnozes, līdz ar to apmaksājamas no budžeta. Un tas ietekmē mani tiešā veidā. Protams, es redzu, ka Tev simpatizē demokrātu politiskais kurss, līdz ar to imperatīvi tiek sajaukts kopā dzimumu identitātes jautājums ar gaumi uz kafiju vai vēlmi dzīvot veselīgāku dzīvesveidu (velo). Es ne mirkli neieminējos ne par latti, ne par velo, ne par zaļo kursu. Bet tas taču bija viss jāsamaisa kopā, vai ne? Latte ir ok. Braukt ar velo un pakārtot tam pilsētvidi ir ok. Braukt ar elektro-auto ir ok, tikai propagandēt to kā "zaļo alternatīvu" nav ok.
-
Kā tevi sāpina tie rullīši? Nopietns jautājums. Kā citu cilvēku eksistence apdraud tevi, heteroseksuālu, normālu cilvēku, kurš, neapšaubāmi, saviem bērniem spēs iemācīt nebūt gejiem, nemainīt dzimumu, neiet pie psihoterapeitiem, nedzert latti, nebraukt ar velo un visu citu demokrātu sviestu? Papildjautājums: Kas liek domāt, ka pretējās kampaņas/kustības/organizācijas, kas iebilst pret visu šo, netiek finansētas no citurienes? Iedomāties, ka jāseko naudai, jau ir par sarežģītu... Visādas asocijācijas ķimene un tā tālāk... Un, trešais jautājums. Visi skaidri zina, ka kopš BREXIT Lielbritānijā NHS, acīmredzot, saņem 350 miljonus mārciņu nedēļā, kas iepriekš tika tērēti ES dotēšanai. Tad nu jautājums, kopš USAID likvidēšanas un vēl pēc DOGE triljardu ekonomijas, kāds ir ieguvums amerikānim Teksasā? Olas palika lētākas? Zāles? Apdrošināšana? ASV uzaudzēja militāro muskuli, lai Hormuza šaurumu noturētu vaļā, nevis kā aptaisījušies pamuļķi skraida un meklē palīdzību? Tur tak TIK DAUDZ naudas tika ietaupīts... Vai vienkārši tupa sagādā baudu skatīties, kā "sit" tev netīkamus personāžus? Nav ko kautrēties, ja tā ir, atzīsti. -
It kā viedi vīri te spriež, bet nesaprot elementāru lietu: ja tu (ne personīgi) nenodarbojies ar politiku, tad politika nodarbojas ar tevi. Konkrēti par blm, lgbt, transgenderiem u.c. demokrātu sviestu - USAid budžetos šī popularizēšanai bija milzīgas sadaļas. Tāpēc Tramps nogrieza pilnīgi visu finansējumu tiem, arī kas kalpoja labiem mērķiem (pārtikas, medikamentu programmas u.c.). Kā tas kasās uz mums? Sākot ar to, ka mūsu komercmēdijos regulāri tika apmaksāti raksti, kur apzelēti kvīru un citādu kašeru jaunumi. Kādus gadus atpakaļ Andris aizstāvēja viedokli, ka ja jau TVNets publicē, tad jau esot daudz klikšķu, jo tā ir komercorganizācija. Smiekli nāk. Iedomāties, ka jāseko naudai, jau ir par sarežģītu. Nu labi - tas komercportālos. Bet kurš bija TAS, KURŠ dzina cauri Latvijas izglītības sistēmai visus CIS un TRANS videorullīšus? Pateikšu priekšā - Finanšu ministrija un personīgi Ašerādens. Kāpēc? Nu sekojiet naudai, taču... Kādas sekas? Sekas ir MAGA, bet kā gan lai tas ietekmētu mūs nekurienē? Ā, pag... jāiebrauc benzīntankā.
-
tas būsteris tak palielina itkā "rāmja" stingrību...imho apšaubāms variants...vieglāk jau nespiedīsies tapēc...jāliek hidrauliskie V brake Man svaigi V brake ļoti viegli spiedās kamēr jauni - ar izjaukti saeļļoti + jauna trose - apvalks + ručkas ar vajag iztīrīt...pašas V brake asis ar vajag saeļļot uz kā viņi stiprinās. -
Vaitad to nevar izsecināt no postiem? Katru reizi kad kādam ko iedod, kaut drupačas, tad sākas gaudošana. -
Tiešām? Tik sekla skaudība? Par to varētu šūmēties kāda sieviete ar sašpricētām lūpām, bet neticu ka Boot nekurienes biedri ir tādi. -
Tur jau varbūt būs atbilde? Netaisnība, ka iesprūdis nekurienē, kur nav nekādu perspektīvu? Visi citi Piņķos būvē villas -
Tas ir gandrīz mans jautājums. Es uzskatu, ka cilvēks nekurienē izjūtu spēcīgu netaisnību un visi blm, geji utt. ir iepīti kā vainīgie vai līdzvainīgie pie tās netaisnības. Detalizētāks izskaidrojums ir mīkla. A varbūt šauju galīgi garām. Bet kur gan citur spekulēt, ja ne Boot forumā? -
Nu tad kāda netaisnību varēja visi blm, antifas, geji, melnie, demokrāti un pakistāņi izdarīt pret cilvēku Latvijas nekurienē? Es vēl varbūt saprastu Rīgā un tur arī var pievilkt ar nagiem -
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.9k
-
Kopā ierakstu1.5m
-