-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 17 biedri, 0 Anonīmi, 931 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- trakais
- Tārps
- AndrisBB
- Jurkins
- oxygen
- PossPosah
- mafijs
- uldise
- osscar
- biomass979
- hehe
- Jainit
- Athlons
- jacobs
- 138
- M@R$$
- _dunduks_
-
Biedru statistika
27341
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Avro2
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Ilgtermiņa līgumiem ar izsolēm nav nekā kopīga. Ilgtermiņa līgumi bija pirms tam. Tur labi vārījās. -
Ko tad tu lasīt nemāki? Līgumi uz 3 un vairāk gadiem. -
Izsoles ilgtermiņa līgumiem tā nenotiek, ka cenas ir fiksētas, tik un tik eiro. Tā var būt tikai īstermiņā. Ilgtermiņa līgumā ir jābūt piesaistei etalonam, online cena biržā. Noslēdz līgumu par 10€/kbm uz 10 gadiem, bet pēc mēneša ECB eiro devalvē 1:10. Ko tad? Kaut kādas glupības.
-
Bija brīdis, kad izsoles cenas uzlēca kosmosā. Es nezinu, ko domāja tie lielie uzņēmēji... acīmredzot bailes palikt bez izejvielas guva virsroku. Un tad nāca paģiras. Un savācās lielie un gāja pie ministra... Īstenībā man nav sava (dīvāna) 🤣viedokļa par šo - pareizi vai nepareizi. No vienas puses - sorry, tirgus mīļie, no otras ... ja pat viens tāds paliels aiziet pa skuju taku, tas iesit pa ļoti daudziem. Nu tikai tas, ka mazie jau palika paši ar sevi. -
-
Nu tur taču rakstīts, ka notiek izsoles. "labojos" gados sagrābās ilgtermiņa līgumus, nopelnija pārsimts miljonus. Pienāca sliktie gadi un maksāt vairs negrib, bet līgumi noslēgti. Nākas izdomāt peksitiņus, lai iegūtu atlaidi. Kauvai tie zaudējumi būtu pāris miljoni salīdzinot arp pārsimts nopelnītajiem. Būtu tie meži privāts īpašums, nezvai tiktu pie speciālām atlaidēm, nāktos maksāt. Nu vai bankrotēt. Bet ņemot vērā iepriekšējo peļņu, maz ticams ka tā tas notiktu. Nu ja nu vienīgi visu peļņu kautkur jau notriekuši Bentlijos. -
Neko nevar saprast. Nozagtie 30 miljoni ir tipa ka valsts meži koksni pārdevuši lētāk par tirgus cenu un starpība ir 30 mlj? Ja kāds ko pa lēto būtu dabūjis tad tas kurš būtu pa lēto nedabūjis ātri būtu sacēlis kipišu: "Kāpēc viņiem, bet man ne?". Vai tad tur nenotiek izsoles?
-
Kā tad nevienam, tām meitenēm tos santīmus saldējumam vajadzēja. Bet sunīšiem kaķīšiem patversmēs arī vajag, malacis. Tikai beigto baložu ārstētājai shēmotājai Džonsonei nedod. -
Bet nevajadzētu rīkoties tāpat, kas nenozīmē novērsties un aiziet prom. Nav jābūt "matrosovam" un lekt ar krūti uz ambrazūru un varonīgi iet bojā. Zini, pēc pirmās reizes, kad izsaucu policiju brēcošam sievišķim (vardarbība tipa) un pēc tam paliku par muļķi, jo atbraucot policijai, varmāka ar upuri bučojās autiņā 🤣, mēdzu nomonitorēt situāciju pirms kaut ko darīt. -
Nu ir tā kā ir. Ne jau man bail. Bet, ja apkārt nevienam nevajag... Es savu mugurkaulu labāk svarīgākām lietām pasaudzēšu. -
Paldies par linku, bet neesmu drošs, vai pareizi saprotu katru vārdu šajā teikumā. Par "sarkanajiem baroniem" parasti dēvē bijušos kolhozu vadītājus (tātad burtiski komunistus); vai par tādiem tu sauc shēmu sabīdījušos kokrūpniekus? Savukārt Ramoliņš un viņa Stiga nav pieminēta shēmas dalībnieku sarakstā. Kāpēc tu viņu sauc par komunistu? Viņš ir labais vai sliktais? -
Tu pats šitam visam, ko uzrakstīji, tici? Nu īsāki viņi, indieši, lielākoties ir, un 11gadīgu skuķi var gadīties neatšķirt no 13gadīga, bet 11gadīgu no pilngadīga atšķirt, manuprāt, spētu jebkuras tautības vai rases pilngadīgs cilvēks bez attīstības traucējumiem. Un adekvāti cilvēki arī tā neiepazīstas, "hei, es gribu būt tavs labākais draugs". Čalis esot teicis, ka viņam 17, man viņš bildē izskatījās vismaz uz 25, bet nu varbūt viņiem ūsas un bārda agrāk un vairāk aug, varbūt. Es nesen kādā kafejnīcā redzēju, kā apmeklētājs, balts, latvietis vai krievvalodīgs, uz gadiem 50 (vai 40 ar neveselīgu dzīvesveidu) gribēja piesēst un iepazīties ar divām baltām krievvalodīgām jaunietēm ap 20, viņš neteica ka grib būt labākais draugs, bet ka grib parunāties, un nerimās pēc pirmā pieklājīgā nē, galu galā viņš gandrīz dabūja pa muti no čaļiem pie blakus galdiņa (kāpēc ne no manis - tāpēc, ka es sēdēju tālāk un nedzirdēju komunikāciju), jo arī viņu pirmo pieklājīgo piezīmi viņš nevēlējās saprast. Ar pilngadīgām jaunietēm, bez fiziskas uzmākšanās, bet tāpat, nu cilvēki tā neiepazīstas. Nejaucu, tas nebija tev, bet tam, kuru citēju. -
Reku ir viens ministrs, kurš prata ieklausīties jomas speciālistos: https://latvijaszagli.info/ Komunisti caur Ramoliņa personu konkrēti iemauc sarkanajiem baroniem pa olām...
-
Būtu labi, arī veselības ministram nav noteikti jābūt dakterim, viņam nav neviens jāārstē. Ir tikai jāprot izvērtēt, analizēt un ieklausīties jomas speciālistos, harismai jābūt izsitot budžetu un fondus. Gudram jābūt, bet Latvijā balso par populāriem cilvēkiem. Kāds deputāts var būt Raimonds Pauls? 2x ieberzties ar bankām, visas olas vienā grozā. Tad vēl tiesājas kur izredžu jau sākotnēji ir nulle. Komponists cepuri nost, varbūt arī labs cilvēks, bet kāds no viņa deputāts?
-
Jurkin, nav taadu ''mees''. Ir konkreets Juris, Kaspars, Peeteris, Laimonis. Iiss pieemers. laiku atpakalj aizstaaveeju onku, kuram viens churka apskaadeja mashiinu. Rezultaats? Churka apdauziija arii manu mashiinu. Bet, izraadiijaas ONG vadosh kadrs, kuru jumto menti, liidz pat gjeneraalim un vinja vietniekiem. Attieciigi, pret mani pashu safbriceja kriminaalprocesu. 2.5 gadus - droshiibas lidzeklji, pratinaashanas, draudi, njirgaashanaas. Stukas advokaatiem [kas taapat samiizaas un noleca tieshaa noziimee]. Kriminaalprocess izbeigts uz nereabiliteejosha pamata. Tb., formaali esmu vainiigs, mana reputacija sacakareeta [es nevareetu dabuut ne pielaidi valsts nosleepumam, ne shaujamaa atljauju, ne buut iekslietu struktuuru darbinieks, ne citas pljuskas]. Bet, zini, ja situaacija buutu taada pati, es riikotos taapat. Kaapeec? Ibo, ir taada liela [vechiem it iipashi svariiga, manuprat] kaa mugurkauls. Kodols. Moraalais kompass. Man ir skumji lasiit, ka Tavu kompasu lauzh/salauza viena svesha cilveeka ne taads vaards. Piedod, bet man shis saka - ar Tevi izluukos nevar iet. Bet, kaa jau teicu - es/tu/mees gribam, lai pret mums attieksme buutu kaa pret baltajiem - muus aizstaaveetu, sasildiitu, pasargaatu, u.t.t. Tajaa pat laikaa, seezhot siltumaa pie kompja uzrakstiit - man pohuj paki... Nu, cieniijami tas nav. Esmu runaajis. pag, pag. Tu nenjem veeraa dazhas elementaaras lietas. Pirmkaart - muusu sieviskji aug daudz lielaaki. 11 gados muuseejie jau ir kaa vinju pieaugushas daamas. Otrs - piedod, bet pat ne tu/es baigi atskjirtu, vai daamai ir 11, vai 14 gadi. Ir, kas 11 gados kraasojaas, jau kruutis izskjiilushaas. Neesmu redzeejis konkreeto personaazhu, tikai idejiski. Treshais - nu, i ja chalja izpratnee skukjis bija paaris gadus jaunaaks [vinjam kaut kaadi 19, ja pareizi atceros], neredzu formaalu probleemu. Par sievu draudzeneem - tu kaut ko jauc. Eto nje ko mnje.
-
Bet būtu labi , ja kaut elementāri saprastu makroekonomikas pamatus . -
Principā nākamās vēlēšanas un turpmākās arī varētu atcelt. Mēs taču visi zinam un saprotam, ka progresīvie ļoti lieliski tiktu galā ar Eiropas vērtību vispusīgu ieviešanu un uzraudzību. Vairāk jau mums neko nevajag. -
Jā, protams! Tie reņģēdāji ir stulbi, viņi tak paši nezina, ka viņiem vajag vienā vietā bubinātāju. -
Šobrīd galvenais secinājums ir, ka Latvijā visas konvencijas ir jāpārveido vieglajā valodā. Jo ir ļoti daudz mazgudru ļaužu, kuri nesaprot rakstīto un izdara nekorektas interpretācijas. Savukārt populistiski politiķi manipulē ar šiem nabaga negudrajiem cilvēkiem. -
Kāpēc domā, ka neatbildēju? Kas tev liek domāt, ka ņēmu pierē. Vienkārši, nācu pie atziņas, ka man nevajag būt empātiskam, līdzjūtīgam u.t.t. Priekš kam? Es labāk noziedoju dzīvnieku patversmei. Lai cilvēki tiek galā paši.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.8k
-
Kopā ierakstu1.5m
-