Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   21 biedri, 0 Anonīmi, 207 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• AlCohol
    • binary
    • Igors83
    • Net
    • camel
    • versatile
    • uldise
    • Arnis2002
    • Gestapo
    • inteens
    • Aigus
    • Zin...
    • KalnzLV
    • raiviic
    • oxygen
    • Daiļais
    • maize
    • Dzintarnieks
    • martinno
    • Racer
    • Ghost_az
  • Biedru statistika

28036
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Aldis13
    Newest Member
    Aldis13
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• AndrisBB
      Pa 10, tad jābrauc uz šejieni meklēt    
    • binary
      Aoyue Int968A+ lodēšanas stacija.   Pirku par bargu naudu pirms 7-8 gadiem, domāju "nu tik varēšu mācīties izmantot fēnu", tālāk par gribēšanu netiku  Lietots salīdzinoši reti, vairāk stāvējis skapī, tagad pāreju uz kompaktāku risinājumu.   No fīčām gribētu izcelt dūmu nosūcēju. Nav, protams, tik glauns kā JBC FAE sērijas aparāti - filtrēšana ļoti simboliska, telpu tāpat jāvēdina, bet dūmu tiešu trāpījumu degunā palīdz novērst.   Šķiet, pirms kaut kādiem gadiem lodāmurs neveiksmīgi nokrita vai kaut kur atsitās (rokā turamā daļa, nevis pati kaste), nolūza plastmasas vītne - pielīmēju, it kā ir OK.   Komplektā pati stacija, lodāmurs, fēns, lodāmura turētājs, lodalvas spoles turētājs, kaut kāda kastīte ar švammi (šos laikam var saskrūvēt kopā), pieci uzgaļi fēnam, rezerves filtrs nosūcējam (pašam lodāmuram tikai viens uzgalis), kaut kāds verķis ar plānas stieples "uzgali" (laikam SMD detaļām?), instrukcija (DE un EN). Ja nepieciešams, varu dot līdzi arī plašu turētāju (bildē redzamais Aoyue 328) un  barošanas vadu (vai vairākus).   Atrodas Baldones pusē, šad tad aizbraucu uz Rīgu (Pļavnieki/Purvciems). Cenu īsti nezinu, varētu sākt ar €120.   Bildes klikojamas.    
    • M@R$$
      Es vienmēr apbrīnoju tās pārdevējas, kas dabū pēc pilnas programmas gan jāņus, gan ziemassvētkus. Tāds vidējais latvietis ieskrien tai bodē max 30 min, bet viņas tur ir visu dienu katru dienu...
    • Jurkins
      @uldise, Tu esi pavisam biku atpalicis no dzīves 🤣... https://jauns.lv/raksts/bizness/711317-rigas-namu-parvaldnieka-vaditajs-maris-ozolins-atklaj-ka-setnieks-var-pelnit-pat-1800-eiro-menesi
    • Jurkins
      Nespēju iedomāties, ka būtu ar mieru atdot 10 bez "k", lai iegūtu to laimi cackāties ar spolēm. Bet OK, katram savi putni galvā.
    • Jurkins
      Ok, saistībā ar TV. Un citu kompāniju (CT)... Zvans no CT... - Ziniet jums beidzas atlaides termiņš par TV (muterītei) un internetu. - Ņikuja sev atlaide... 29 eiriki... jūs nopietni? Cik tad ir bez atlaides? - Mmmm, nu ziniet mums šāda produkta vairs nav (interneta +TV viņiem nav🤣), bet mēs jums varam piedāvāt lielisku komplektu ar atlaidi uz 2 gadiem pa 27 eiro:   TV (tas, kas man pašlaik), internāts (tas, kas man pašlaik), Go3 (kuru man nakuj nevajag pat uz visdrausmīgākajām paģirām), 1 numurs ar kaut kādu (man neinteresē) tarifu plānu (kuru man tikpat nakuj nevajag kā iepriekšējo punktu)   - Ok, nu bet man tos divus pēdējos nevajag no vārda nemaz, nevar bez šiem? - Nē, nu ziniet mums tie produkti te tādi.   Bija jau vispār doma pārvākties uz tet optiku, bet nu labi, tie 2 gadi paskries tikai tā, pat nepamanīšu. Iemetu to paciņu ar simkarti kaut kur čūskās 🤣, tur arī guļ joprojām.   Sāk nākt uz e-pastu atgādinājumi "jūs aizvien neesat go3 paroli aktivizējis". Nu labi aktivizēju, vienu vakaru paskatījos un sapratu, nē, sapratis biju jau vuenmēr, pārliecinājos, ka man tiešām to nevajag un aizmirsu.   Atnāk īszīņa... "jūsu numuram (kuru man nakuj nevajag un kurš guļ čūskās) beidzas antivīruss, turpmāk 1.79 mēnesī no jums. Nācās iet uz manabite un meklēt, kā to antivīrusu nahrenizēt.🤣 (saprotu, ka santīmsipējs, bet netaisos kādam maksāt par neko pat 1 centu)   Vārdu sakot - efektīvais marasms.  
    • Jurkins
      Mana "likteņupe" 🤣 ir Daugava. Tici vai nē, bet ir bijuši lieliski darba piedāvāumi gan ūdensgalvā gan Kurzemē, bet vienmēr saliekot plusus (atalgojums un tamlīdzīgi) un mīnusus esmu palicis šeit.  Bet Kuldīga ir brīnišķīga, kas ir tas ir.  Hmm, šādu opciju vispār dzīvojot bez TV esmu palaidis garām.
    • Racer
      Piedod, sajaucu - Brīvai mikrofons saucās balagāns, paklausies.
    • Zin...
      @Jurkins nāc dzīvot    https://youtu.be/75IxVx1MjLk?is=aC4apmkp-cmHzq42
    • 138
      Ah piedošanu, es nepamodies padomāju ka runa par kādu pastūzi. Lentinieki nav mana reliģija, bet tie nultās klases laikam tiešām mehāniski nav sūdīgi.   Nerunāsim par plastmasas “mūzikas centriem”, bet no komponentu hifi 80to - 90to japāņu pastūžu pat budžeta gals vai tad nav viennozīmīgi labāks visos izmērāmos parametros par padomju pat nultās klases? Piemēram, lūk, lētākais tāds japānis šobrīd eseskā, par 70 eiro. https://www.hifiengine.com/manual_library/technics/su-z400.shtml Odisejam 0.05. SNR Odisejam varbūt labāks kā ātrumā atrodās, varbūt, bet vai Odiseju var nopirkt par 70 eiro?? Nākamais lētākais eseskā - šāds https://www.hifiengine.com/manual_library/sony/ta-f100.shtml 75 eiro, SNR 100
    • 138
      150 Hz ir viens fujaks vienā forumā teica. Es nezinu cik tur ir, tāpēc jau prasu. Nojaušu ka plusmīnus jebkurš rear satelīts derēs, protams derēs arī kas lielāks kas māk zemāk, bet priekš kam, ja tas zemais gals no viņa netiks izmantots - vietu tik aizņem. Bet gribētos kādu minējumu no lielākiem zinātājiem.
    • 138
      Teica audiofīlā Harman Kardon Onyx hai enda lietotājs.
    • uldise
      jā, šo arī lasiju un pirmā reakcija bija - viņi tur sētniekus meklē?
    • AndrisBB
      Nu ja pieņem ka pie ķīniešiem Seņženā maksā ap 650 - 800 (netto), tad nu joki par lēto ķīniešu darbaspēku vairs cauri neiet. 😂 Bet nu pagāšmēnes biju vienā no manas darbavietas ražotnēm tur, nekāds īpašais darbaspēka īpatsvars jau tur nav. Lielākoties roboti un mašīnas. Daļu plānojam pārcelt uz UK, lai ātrāks ražošanas cikls (un galvenokārt tarifi un ar to saistītie riski). Ja to var darīt ar Velsas algām, tad kāda tur cilvēku čakarēšana iekš tās Hanzas?  
    • Gestapo
      Nu tur nebūs Ventspils čigāna nopelns, HM bāzējas Ogrē, cik nu sekoju līdzi sludinājumiem - kapeiku maksāt ir firmas zīme, kāpēc ga ne -  37milj. apgrozījums  Nevienu gan nepazīstu, kas tur strādā, labprāt pajautātu - KĀPĒC?
    • AndrisBB
      Nu tapēc jau arī ir tik augsti 150hz, lai kompensētu sūdīgus sattelītus. Rezultātā sattelīti sūdi un arī subwoofers skan pēc sūda. Kautko piemeklēt? Tad labāk nopērk ko citu.
    • Boņs
      Mantas devās ceļā, lai labi kalpo! Kopā pieteicās četri, @duksis bija pirmais.
    • strawberry8
      lietots aparats. mehanika shim ir no Revox A700. protams dazas detalas virsbuves apshuvuma ir mazliet japiedzen montejot bet te LV kuram ir lieks 10k+ lai nopirktu japanu kas parsit sho visos aspektos. Lielaka dala ''Japanu'' tehnikas te LV ir no zema klasses gala .  TEAC X-3 no arpuses smuks un precizi izgatavots bet nekas seviskis vina nav iznemot atruma stabilizaciju un 3 motoru
    • 138
      Kāda varētu būt Logitech Z2300 krosēšanas frekvence? (Atrodamajā specifikācijā nav minēta, Google atrod tikai no vienas vietas izvilktus minējumus par 150 Hz. Mērīt vai izjaukt negribu un nav ar ko.) Proti, ja man šitādam, ejošam bet ar iztrūkstošiem satelītiem, jāpiemeklē citi, droši vien kaut ko no mājas kino sistēmu aizmugures satelītiem, tad labāk tādus, kuriem no …. Hz?
    • 138
      Piedod, nesapratu atsauci. Kurš viņu ir par tādu nosaucis?
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      102k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...