Jump to content
  • Jaunākie Ieraksti

• Racer
      Jā, man ir 4k ar daudzkanālu skaņu, bet replayā HD un stereo, toties latviešu valodā. Būs jānovelk... 
    • DM101
      fails ir zhopinskijs, par to nav shaubu. Mani vairaak interesee, kursh dekoders ir ''piedodoshaaks''.   otra teema, kas gan ar TV ir saistiita. Reku bilde zemaak. Divi grafiki. Augsheejais: jaunais OLED, movie mode, skatos pilniigaa tumsaa. Testa bildes ''dati'' sakriit ar subjektiivo uztveri. Apaksheejais: vecais OLED. Vecais profils vairaak izskataas - nevis paredzeets skatiities pilniigaa tumsaa, bet gan - kreeslainaa istabaa. Ar paartraukto liiniju: fona apgaismojuma liimenis. Vismaz shaadi es varu izskaidrot, kaapeec taa 0..10% spilgtuma atteeloshana nav subjektiivi ''lineaara''.  Aa, vecajam OLED veel ir setings: black lvel = high, kur uztaisa peleeku fonu kaadu 5% no spilgtuma [un viss, kas zem shiem 5%, pazuud, logjiski].  Tb., pat nevis visu spilgtuma ''skalu'' pacelju ''uz augshu'' [pienjemsim, ka skatamies diezgan spilgti izgaismotaa telpaa], bet vienkārši uzcelj peleeko ''pa virsu''!   Bet, var jau buut, ka es te nodarbojos ar totaalu hernju. Sak - ja raada, ir zashibisj.   Varbuut kaads zina, varbuut ir kaads veikals/opcija, kur uz laiku [jaa, nav probleemu ar droshiibas naudu, samaksaat par ''iiri''] pakjert kaadus multimedia playerus patesteet?   
    • AndrisBB
      Nu ja tev tur rādās zaļie/violetie bloki, tad dekoders nevar dekodēt tos makroblokus. Visdrīzāk fails nav korekts un neatbilst 100% profile specenei vai kas tāds, iztrūkstošas NAL vienības.  Uz PC un softwāres pleiyeri jau mēdz būt visai 'piedodoši' vai vienkārši skipo 'sliktos' kadrus un tu nemaz to neievēro.   Kas par kodeku? https://www.elecard.com/products/video-analysis/streameye   No sākuma pārliecinies ka fails ir korekts, pirms vaino TV.
    • DM101
      es teiktu, ka te jaakaapj privaatajaa reisaa un jaamochii uz vinju headkvoteru. Tad lai vinji izkjer AndriBB un salabo visu!  
    • Aigars
      Varbūt uzrakstīt par šo ražotāja galvenajam servisa centram?
    • DM101
      nu ko, turpinam. Luuk, filam Tres dias. Kvalitaatee - shausmiigaa [kaut kaads alja 720p rips, bet source - hvzkas].   Divas bildes. Viena no vecaa OLED [un te peeksnji ZALJI kvadraati, ne rizhiks] un jaunais. Vecais, kaa redzam, nav focheets pilniigaa tumsaa, jaunais - pilniigaa tumsaa. Jaunais pats sho failu atskanjot nemaak, izmantoju 100 EUR boxu. Par boxu - atseviskjs staasts. Eju pakalj smigai.   Tagad teema: sleegshu boxu pie vecaa TV. Jaasaprot, vai TV nekorekti dekodee, vai lazha kaa risinaama.    
    • RHS
      Man sony nemaz nerāda dolby vision vilktajiem failiem. Un ja nepareizo versiju novelk, tad vispār krāsas nepareizas. Tie dv faili laikam domāti LG Bet tas pilnīgi vienalga. Uz ļoti laba tv nav starpība starp hdr10 un dolby vision
    • Insekc
      Tur jāatšķir 2 lietas - frekvenču diapazons un stereodekoders.  Frekvences jau var pārbīdīt spoles staipot un C  pārlodējot. Ar stereo nebūs tik vienkārši. 
    • ju
      Man nez kāpēc atmiņā bija, ka tie bloki bija modulāri. Bet tas bija sen, kad ko no tā visa skrūvēju vaļā.
    • DM101
      Neliels tiizeris. Par ko dikti satraucos es [un nav nomierinoshas teejinjas, ko iedzert].   TV meedz raadiit radikaali atskjiriigi. Un formaalie testi [pat ar visaam testa bildeem] raada tikai nelielu daljinju probleemu/nianshu. Viena no probleemaam: tumsho detalju atteeloshana [deelj kuras tad ir ieviests/iepirkts OLED].   Piemeers. Filma Prometeus. 1080p [HD] kontents. Ieguuts, jaadomaa, no kaada BR   Fragments uzreiz peec filmas nosaukuma pazushanas. Kaut kaadas 5min no saakuma.   Pirmaa bilde: mans vecais OLED. vienkārši kaut kaads pisec. Viena teema: rizhiks. Otra - mauciens taads, ka pretiigi skatiities [un skarbi artefakti visas filmas laikaa tumshajaas vietaas - sajuuta, ka ir bitsteps]. Arii ''troksnis'' iekraasojies pilniigi nekorekti - kaut kaads violets.   Otraa bilde: jaunais OLED. Jaa, ''troksnis'' ir palicis, bet - nesaliidzinaami tumshaaks, ar korektu kraasu. Starpiiba vienkārši kaa diena pret nakti.   Treshaa bilde: testa atteels. Pie katra atteela ciparinjsh - spilgtums relatiivajaas vieniibaas. Uz jaunaa TV: subjektiivi pareza spilgtuma reprodukcija. Atceros, ka uz vecaa [pirms shii testa custom setingus atsleedzu korektaakam testam] es ieveeroju, ka 0..5..10% spilgtums tiek atteelots nekorekti [ar baigo ''trepi''], es sho ligu proveeju risinaat, gaazhot lejaa kalibreeshanas setingus visaam kraasaam. Tas daljeeji paliidzeeja. Toreiz bija doma - vai tieshaam LG savaa flagmanii vareetu taa nolazhot? Nu, liidz ar jaunaa TV iegaadi ir apstiprinaajums - jaa, bija auzas.  Tajaa pat laikaa - ir kontenti, uz kuriem shii probleema ''neattiecas''. Iespeejams, ka softa/dekodeeshanas lazha. Katraa zinjaa - ne hardware/DAC probleema, jo ir filmas, kuraam ir korekta pashas peleekaa ''apakshas'' atteeloshana, bez bit-trepes.   Visi atteeli izveikti ar Note 10, Night rezhiimaa, telpaa = pilniiga tumsa.   Un, saldajaa eedienaa: shiis filmas skanja uz jaunaa OLED/Tizen peeksnji paarsleedzaas uz UKRAINJU, ar iespeeju izveeleeties 2 EN versijas neredziigajiem    
    • binary
      Izskatās, ka šobrīd "Straume" pieejama bez maksas - https://replay.lsm.lv/lv/skaties/ieraksts/ltv/362148/straume-pilnmetrazas-animacijas-filma
    • ggg97
      Tur AF uz kopējās plates skārda ekrānā. Nekas nav nomaināms. T-101 bloks uz varikapiem., ML6201 uz maiņkoņiem.      
    • osscar
      nedomāju ka manam ir cits rāms- tas ir 1:1 kā bildē
    • ju
      Man jau tur ja ir, tad tikai tas uztvērēja bloks, šķiet, tur nāca tāda modulāra metāla (ekranēta) kastīte, kas iespraužas atsevišķi. Cik skatos bildes, no T-101, laikam neder. 
    • 138
      Ā, uzreiz, nepamanīju, tas Cube ir Limited, viņam ir 7005, jā, nu viņš drusku augstāku plauktu nekā tavs Attention, tam 6061.   Manuprāt tur tālu līdz apokalipsei, bet krāsa smuka. Limited viņiem vienmēr bijuši tādi stilīgie, nevis brēcošās rrrrracing krāsās kā lētākie (Analog, Attention) un dārgākie (Reaction).
    • AndrisBB
      Lai jau tā būtu
    • 138
      Nevis es piesējos, bet tu kārtējo reizi sasipies savā taisnībā.     Nē nu ir taču smalkāk nekā 6061.
    • osscar
      7005 alumīnijsc🤗 Daži par to tvīkst
    • 138
      Reportē par melīgu gadu. Es tā daru. Varbūt bļauju uz mākoni, bet vismaz pašam patīkami. Tie Ādmiņu ielas fujaki ne mazāk gadus "aizmirst". Un vēl daži. Viens cits mēģina tirgot tā paša laika, kā šis Cube, GT Zaskar, arī M570, nu dakša smalkāka, un par gadu nav tik ļoti sačibrikojies, bet 499 😂  
    • AndrisBB
      Ko tur atkal piesējies ar savu matu skaldīšanu. Nu ja nav 500, tad 700. Ko tas maina? Bet tie nav 2000. Pilns ar velo pa 1000, kam nav nekādu konusu un nāk plus/mīnus ar jēdzīgām komponentēm. Nu šito jau var pirkt kā dizaina objektu tīri dēļ vizuālā, tāds bad-ass apokolipses braucamais 😂
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.8k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...