Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   15 biedri, 0 Anonīmi, 118 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• AndrisBB
    • hackey
    • Jurkins
    • Zin...
    • mickys
    • Racer
    • kaads
    • marter
    • Miervaldis Sarkanabols
    • TOoMoOT
    • binary
    • kukkuru
    • Tuubijs
    • Dils
    • _dunduks_
  • Biedru statistika

27778
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Andritis13
    Newest Member
    Andritis13
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Jurkins
      Kāpēc tu no visiem gribi baidīties? Man personīgi pofig, kas notiek ar palestīšiem, libāniešiem un irāņiem. 
    • AndrisBB
      Tad no palestīniešiem jābaidās?
    • Jurkins
    • AndrisBB
      Nu ar ko tad tagad ir jākaro un kas jādala? Ko dalīt ar Irānu?
    • Jurkins
      Atver (intereses pēc) kādu vēstures grāmatu. Man jau arī patiktu, ja viss būtu ne šādi, bet diemžēl, tādi mēs esam. Ik pēc n gadiem notiek pasaules pārdalīšana. Patīk tev tas vai nē.
    • AndrisBB
      Un ar ko tagad būtu jākaro? Pats 'inteliģentais' nevar izskaidrot par ko karo ar Irānu.
    • Jurkins
      Ak tu naivais sociālist. Cilvēces normālais pastāvēšanas stāvoklis vienmēr ir bijis karš nevis miers. Diemžēl. Normālās sliedes - tas ir pirms 1949-tā, kad Izraēlas nebija?   Tu vari iedomāties, ja nebūtu Izraēlas. 3/4 no ANO parazītiem tak nebūtu bijuši vispār vajadzīgi. Nožēlojamās palestīniešu tautas vispār nebūtu.🤣
    • AndrisBB
      Protams ka priecājas.   Agri vai vēli tie lielie demagogi apdrisīsies un viss atgriezīsies normālās sliedēs un varēs atkal dzīvot kā cilvēki
    • Jurkins
      Un kreisie universitāšu absolventi visā Eiropā par to priecājas 🤣. Nu kas ta viņiem. Ja vajadzēs, toleranti uzvilks hidžābu un klanīsies uz Meku.
    • Jurkins
      Pļa... es cerēju, ka izsprukšu... nu ko...😟 Tātad: Piirmajā prezidentūras laikā antifu un blm vajadzēja nošaut. Izvest Nacionālo gvardi ielās un nošaut nakuj visus melnos veikalu demolētājus un baltos antifa idiotus. Noņemt federālo finansējumu un nahrenizēt visas federālās programmas visām pašvaldībām, kuras slavināja svēto floidu. Cīņu ar kontrabandistu laivām veikt nevis kampaņveidīgi bet masīvi.  ICE darbību izvērst nevis demokrātu cietokšņos, bet vispirms republikāņu štatos. Demokrātiem nogriezt visas federālās subsīdiju programmas, lai tiek paši galā ar saviem ruberoīdiem. Absolūti nevajadzēja iet uz trulu konfrontāciju. Izstāties no ANO. Un tā bezjēdzīgā pat kaitīgā organizācija vienkārši pazustu. Eiropiešiem vajadzēja iedot iekšās, bet ne tā, kā tas notika. Neprasi kā, nezinu, bet ne tā kā tas notika. Eiropa bija pelnījusi spērienu pa dibenu.  Vienkārši neievērot Izraēlas darbības un ignorēt tolerantās Eiropas bļāvienus par Izraēlas darbībām. Tagadējais Irānas farss.   Nezinu. Bet iedomājies, cik tālu bija novesti ASV vēlētāji, ka viņi nobalsoja par Trampu. Tu taču neiebildīsi, ka vēlēšanas bija demokrātiskas. Jeb iebildīsi?   Latvijā ir līdzīgi. Es pagājušajās vēlēšanās balsoju par jenotību. Jeb pareizāk - es balsoju par, manuprāt, mazāko ļaunumu. Tagad es bez sirdsapziņas pārmetumiem visu jenotību... (kurš tur pants par masu slepkavību?), pat ar baudu noskatītos kā tie mērgļi mirst... Bet es joprojām uzskatu, ka toreiz darīju pareizi.   
    • AndrisBB
      "Inteliģentam" jau pa lielam maz tur kāda interese no tā kara Irānā. Tur jau vairāk Bibijs sapotējis viņam smadzenēs ka tā vajag.   Tagad kad izrādās ka Bibijs sastāstiis par vieglajām uzvarām, tad nezin kā tikt ārā no situācijas. Galu galā jau kautkādā veidā nāksies piekāpties, irāņi jau tik viegli tagad mierā neliksies.   Bijijs gan galu galā laikam būs lielākais lūzers visā šinī pasākumā https://www.theguardian.com/world/2026/apr/08/war-with-no-winners-netanyahu-israel-iran-us-ceasefire
    • Arcane
      Nelietoju, bet skatoties Ultimate mājaslapu ieraudzīju "uzlabotu openclaw": Try Viktor for free. $100 credits included.
    • AndrisBB
      Uz kā tu viņu tur instalē?  Uz lielākās daļas Inteļiem pilnīgi mierīgi var arī MacOS uzinstalēt, ja jau nav ko darīt.  
    • Dils
      Nu tagad nākamais "inteliģents" nes taisnību Irānā ...
    • Arcane
      No sākuma pārpratu pearOS par Pear Linux, bet iečeko Pearl Linux OS .. Blablablabla..nekad neesmu sapratis kāpēc pieaugušie iesaka kā "iedomīgie", bet intereses pēc ierakstīju to NixOS .iso iekš DVD un (skat bildes), bet tā bilde ar WiFi ir no Zorin OS.. ..neteikšu, ka NixOS "zīmētos" uz "bUbuntu" distru fona..no lietošanas viedokļa..
    • AndrisBB
    • Zin...
    • TOoMoOT
      Uzraksti! Savādāk visu laiku te komunicē un ik pa laikam arī pārmet citiem, ka neviens tevi nesaprot, pārprot vai nepareizi interpretē. Ja tava vēlēšanās piepildītos, tad kas tieši ASV uzlabotos? Politisks monopols Trampa komandai, kura, domājams abi piekrītam - ir lielākais ļaunums no abiem.
    • Jurkins
      Kāpēc ar kādu jācīnās? Ir taču JS. Kopš to atklāju, atsevišķu no tirsas dzemdētu idiotu manā dzīvē forumā vienkārši nav. Es gan centos viņus ignorēt, bet reizēm nesanāca. Tagad nav nekādu problēmu.
    • Jurkins
      Par krampi dibenā gan jau Tu visu zini, ja tik pārliecinoši uzstājies. Redzi, es jau varēju iztikt bez tā pirmā teikuma. Vienkārši prikola pēc man patīk kaitināt empātiski tolerantos. Tāpēc tas "Tramps SUKA". Lai cik es nebūtu vīlies Trampā... garš saraksts, ja tiešām vēlies zināt, dod ziņu, pārvarēšu slinkumu un uzrakstīšu, joprojām uzskatu, ka demokrātus vispareizāk būtu noslīcināt Atlantijas okeānā. Vai Klusajā, kas nu tuvāk. 
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...