Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   13 biedri, 0 Anonīmi, 464 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Zin...
    • maiss
    • Igors83
    • AndrisBB
    • e = d
    • raiviic
    • codemen
    • mopy13
    • nrs
    • base7
    • kurtka
    • DeKrumba
    • Kaspars12
  • Biedru statistika

27355
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Avro2
    Newest Member
    Avro2
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• guntis1234
    • Jurkins
      Infotelpu jau nez cik reizes.🤣
    • AndrisBB
      Izfantazētie flamingi, nu jā ar tiem grūti kautko uzspridzināt 😂
    • hehe
      Nav nekam jāsprāgst, pietiek kaut kur pazust elektrībai lai kustība trubā apstātos. Bet tad nevarēs iekasēt par tranzītu, jo maksāts jau tiek tieši par to, ka ukraiņi šo kustību nodrošina.
    • Jurkins
      Nez kāpēc flamingi nav vēl likvidējuši to slaveno gāzesvadu krustu Urengojā vai kur tur šamais bija. 
    • AndrisBB
      Un ir likvidējuši? Tak nav. Tagad 'aiztiks' vēl mazāk. 
    • hehe
      Aiztiek un regulāri trubas krievu pusē. https://www.apollo.lv/8309475/ukraina-atkal-uzbrukusi-krievijas-naftas-vadam-druzba Tīri ģeogrāfiski, Mažeiķu nafta tā var, pārorientēties un izvēlēties, ir osta, terminālis un dzelzceļš. Ungārijai ir truba un izvēles iespēju nav.  
    • e = d
      Ukraiņiem jau nav oficiāli jāaiztiek tā truba. Iekārtos netālu kādu apgādes līniju un kad truba uzsprāgs, varēs visu uz krieviem novelt. Krievs , protams, teiks ka viņi neko. Bet tas nemainīs faktu, ka truba kirdik. Par remontu lai maksā Orbāns pēc normāliem starptautiskiem tarifiem, ierēķinot apsardzes un pretgaisa aizsardzības izmaksas.  Trampam pastāstīs, ka sargāja trubu cik spēja, bet tā kā no Orbāna atbalsts švaks Ukrainai, tad bija citi prioritārāki objekti. 
    • Jurkins
      Tev ļoti labi padodas izdomāt, ko es it kā saku.🤣 Brīnišķīgs ekstrapolētājs.
    • AndrisBB
      Un ar ko tad tie ugāri karos? Uzbruks ukraiņiem no otras puses? Varbūt kautkādā paralēlajā pasaulē. Pats tak saki - bez gāzes un naftas nosals pirmajā ziemā, kāda tur karošana.
    • Jurkins
      Nu un kā es to varu zināt. Bet tā truba pastāv un pumpē naftu. Acīmredzot kādu interesē. un ja nu rezultātā dabū nevis Orbānu, bet krievijas-Ungārijas līgumu par visaptverošu sadarbību militārā jomā? (maķenīt pārspīlēju protams) Tas ir mans skatījums no mana dīvāna. Iespējams, to vajadzēja darīt kara pirmajās dienās, kad pasaule (un arī Ungārija) vēl nebija pie kara pieradusi. Un pārorientēšanās uz citiem avotiem kā rezultātā tur noteikti augtu degvielas cenas un nosēstos ekonomika, bet sākotnējā līdzjūtība Ukrainai to mazliet nonivelētu.
    • AndrisBB
      Un vaitad ukraiņiem vai Trampam tas interesētu? Vēl tak pavisam nesen pats šausminājies, ka ukraiņi nav to trubu likvid;ejuši. Tagad pēkšņi - 'ungāri bez tās nevar dzīvot'. Kas mainijās? Ak jā, Tramps teica ka trubai būt.
    • Jurkins
      Lai par šo izteiktu pamatotu viedokli, vispār būtu padziļi jāanalizē, kādas iespējas ir Ungārijai dzīvot bez tās trubas. Kādu ietekmi tas atstās uz ekonomiku. Un attiecīgi pēc tam uz cilvēku prātiem.  Jā, jā, protams, ka vietā ir teikt tieši to pašu, ko es saku par R-Eiropas valstīm - ritēja 4-tais kara gads.   Nezinu, kā jums, bet man bija nepatīkams pārsteigums, ka čehi nobalsoja par Babiču. 
    • Jurkins
      Neesmu drošs, jo nav man enciklopēdiska atmiņa, bet vai tik Eiropa pirmā "neiecēla" viņu saulītē.  Bet jā, tas tikai parāda, ka viņš zina drēbi atšķirībā no Z. Kaut gan atkal - ne jau man pārzināt visus Z "par" un "pret", man tā izskatās no sava dīvāna. progresīvie vispār nav suga, bet smaga garīga atpalicība 😉.   tavs tupums.
    • AndrisBB
      Maz jau ticams ka ukraiņiem ir atļauts aiztikt to trubu kamēr Tramps nav atļāvis. Kamēr būs Orbāns, kas var čakarēt ES dienaskārtību, tikmēr arī tā truba tur būs. Nu varbūt ja ungāri ievēlēs kādu citu, tad arī trubas liktenis mainīsies.
    • Aigars
      Jā, uzreiz uzreiz pēc nākšanas pie varas nomainīja kaujinieka formu pret glaunu uzvalku un kaklasaiti. Zelenskis kad brauc pie Trampa lūgt palīdzību, negribt liekties un mainīt savu izskatu, katreiz kaitinot Trampu.
    • 138
      Progresīvie domāti kā sugasvārds, vai ar lielo burtu? Ja otrais, es priecātos zināt, tieši kurš to ir teicis. Man šāda statistika šķiet noderīga un publicējama.   "viss, kas man nepatīk, ir feiks / meli / žīdu sazvērestība / liberastu sazvērestība / ievietot vēlamo"
    • Jurkins
      Šo laikam būšu palaidis garām. Vot, ja Z šito pateicis toreiz baltajā namā... Un aizbrauks... un tu varēsi vēl vairāk spļaudīties.   Man gan kaut kā šķiet, ka mēs nesaprotam un arī nesapratīsim to situāciju. Varam tikai cepties. Kādreiz virtuvē, tagad netā.
    • e = d
      Man kādreiz tāds bija. Praktiski visiem bija disku lasīšanas lāzera problēmas un tās galvas bija neskaitāmi veidi, kur katram derēja tikai tieši tāds modelis. 
    • Jurkins
      Redz, ir statistika, kura saskaita visus vardarbības gadījumus un pēc tam atspoguļo pēc vecuma grupām, izglītības līmeņa u.t.t. un jā, šausmas, pat pēc izcelsmes valsts, pilsonības, rases u.t.t. bet īpaši tos pēdējos minētos progresīvie nu galīgi negrib publicēt. Pat saka, ka neesot labi kaut ko tādu skaitīt. Šāda veida statistika rāda to, kas ir.  Un ir tā, ko minēju augstāk. Tā ir ja ne viltus tad viltīga gan. Pirmajā (pirmajā postā 😉, nesapriecājie) gadījumā var apgalvot, ka nevis tā ir, bet ar kaut kādu varbūtību tā varētu būt. Bet progresīvie kā tu saka, ka tā ir.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.8k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...