-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 10 biedri, 0 Anonīmi, 228 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- basic
- Phoner
- Dexs
- KebabMaster
- rooyar
- Grossmeister
- Igors83
- uldise
- Arnis2002
- ggg97
-
Biedru statistika
28400
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
Jhd
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
-
Tieši tādēļ man ir otra e-adrese, kuru lietoju tikai reģistrējoties, un iepērkoties kaut kur. Protams, tur regulāri jāizmet tonnām spamu, bet reālā adrese tīra (nu ne 100%), bet tomēr. M$ kontā gan esmu ne ar M$, bet Gmail reģistrēts, problēmu līdz šim (tfu, tfu) nav bijis. -
Mana inbox e-pasta adrese noplūdusi kaut kādam websaitam, kuru sen neizmantoju, bet no spama gan vairs netieku vaļā, un inbox.lv spama filtri ir dranķīgi un nācas epastu vienkārši slēgt ciet vai epastus parvirzīt uz gmail kam filtri Daudzkārt labāki. Es izvēlējos otro variantu.
-
Nū, tu jau sāc locekli ar pirkstu salīdzināt, attaisnojot to indusu, pakiju utml. dzīves vidi.🙄 -
Zh · Ierakstīts
Nepieciešama laptopa lādētāja ligzdas pārlodēšana, ir donors, no vienas plates nocelt citā ielodēt, skat. attēlu. Varbūt kāds biedrs, kolēģis vai kantoris kar ar to nodarbojas, lūdzu, jebkādus ieteikumus, ļoti ļoti sasāpējusies šī problēma. -
Tur jau tā lieta, ka ir arī 2FA ieslēgts. Tam taču vajadzētu līdzēt. It kā. -
Tu atbalsti šķirotu atkritumu savākšanu bez depozīta sistēmas? Nezinu cik šķēle pelnītu mazāk tad, bet tad noteikti šķirotajos atkritumos nenonāktu tas daudzums, kas tagad atnāk atpakaļ depozīta sistēmā. To taru, kuras patērētāji izvēlas nečakarēties un pārmaksāt, no zaļajiem konteineriem, ielu urnām un krūmiem centīgi izlasa finansiāli motivēti ļaudis, vismaz Rīgā tā var novērot. Varbūt mēs planētu tā neizglābsim, bet tomēr mazliet mazāk piedrsīsim. Kāpēc ne. -
Tu gribēji teikt “civilizētās” vai “civilizētā”? Abos gadījumos ja par “civilizētu” uzskatām “pirmo pasauli”. Pirmajā gadījumā noteikti nav taisnība, ir pieejami dati. Otrajā - nu varbūt arī nav melots. Zini kā, par Latviju arī ir video ar bomžiem (laikam nav jāpaskaidro, kas tādus filmē un izplata). Ja kāds skatītos tikai tos un balstītu savu priekšstatu par Latviju tikai uz tiem, tad tas būtu īpatnējs. -
Parole pati par sevi maz ko dod. Ja kopā ar epastu/kontu - jā. Ja iemauc sarakstā, tad brute force uzbrukumā var noderēt. Bet vispār, parole kā vienīgais aizsardzības līdzeklis, nav apskatāms risinājums. -
-
Tā es neteicu. Eh, tādi ir tie konservu drsēji - tu viņiem norādi, precīzi kur viņi drš, neteikdams neko par viņu pārējo argumentāciju kurai tu varbūt pat piekrīti, bet viņiem savās skaidās izdomājas atkal jaunas muļķības, ko drst. Varbūt tomēr nesvītrošu Briškenu. Jums par spīti. -
-
Ja pareizi saprotu, tad gadījumā, ja tava parole vēl nevienā datubāzē nav, tad pēc pārbaudes būs visās.😆 -
Vienīgā problēma ar drošību tur ir tāda, ka nav obligāta daudz faktoru autentifikācija. Aizej te https://haveibeenpwned.com/Passwords un pārbaudi savu paroli, cik dtubāzēs tā sen iekļauta. -
Kaut kas microsft galīgi slikti ar to drošību. Vasarā atkal man tur kaut kas bija ar kontu, nācās mainīt paroli. Tagad dēlam microsoft kontu uzlauza un nozaga. Labi, ka viņam tur nekā nav. Galvenais, ka man ms atsūta, ka es tiku noņemts kā atkopšanas konts, un es tur varu kaut ko darīt, ja tas nebija viņš. Bet ko tad es varu vairs darīt, ja manu kontu noņēma? -
Es ne par zaļumu, bet stulbumu. Ka labāk čakarēsies ar taras nodošanu vai pārmaksās 10 centi par vienu vienību cēla mērķa vārdā, ieriebt Šķēlem, lai tas pelnītu par 1 centu mazāk.
-
Ā, tad jau viss ok. Pofig, kādus mēslus pirms tam ievārījis, tas neskaitās, tā teikt, saprast un piedot. Tādi ir tie Pro jūsmiņi, pilnīgi idioti.
-
Neesmu gan ciemojis tieši tajās čebureku pied-irstajās valstīs, taču video no turienes ir šokējoši. Kāda jēga tajā sūdu čupā vispār vairoties un turpat arī sapūt?🤔 -
Jūs, "zaļi domājošie", tiešam ticat, ka varat ietekmēt triļjardus vērta biznesa maiņu sūdu ražošanā? Aiz sevis savāc pavisam neliela civilizētās pasaules daļiņa, pārējie kā meta aiz borta, mežā, grāvmalā, kur pagadās, tā arī turpinās. -
Vispār es hujeju par ... visu 🤣. Kā ikss cepās par to, ka Latvija piekāpās pēdējā brīdī par tiem diviem utaino miljardieriem. Pļa. Vai tiešām dolbajobi nesaprot, ka mūsdienu pasaule ir tik juridiski izjāta - otrs variants bija - sankcijas tiek atceltas visiem utainajiem, kuriem ar lielu negribēšanu tika uzliktas (jo pasauli diriģē varenie anālie kretīni juristi). Man arī tā "Baba Barža" riebjas, bet c'mon. Šodien cepās , ka Kulbergs neaizveda Budanovu (laikam) uz Okupācijas muzeju... Da pļa, es arī tur neesmu bijis un neiešu. Lai tas muzejs tur stāv. Bet pietiek vienreiz saldi izbaudīt ciešanas. Jopcik, kaut kādi mazohisti. Laikam šo varētu turpināt bezgalīgi.🤣
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102.1k
-
Kopā ierakstu1.5m
-