Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   14 biedri, 1 Anonīmi, 95 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• strawberry8
    • kaads
    • Kazarms
    • DM101
    • Jurkins
    • jacobs
    • 138
    • AndrisBB
    • StaRkiJs
    • jozhix
    • @rmands
    • Legacy Sat
    • kava
    • M@R$$
  • Biedru statistika

27276
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Ilgmars_888
    Newest Member
    Ilgmars_888
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• msp
      Mēnesi atpakaļ.
    • Jurkins
      Nu tur ir visādi (ko gan man spriest 🤣, es tikai varu izdarīt secinājumus no tā, ko redzu un dzirdu attālināti). Bet pēdējā laikā republikāņi (netrampisti!) sāk ukraiņiem aizvien tiešākā tekstā norādīt, ka "džeki, jūs jau esiet aizspēlējušies".
    • 138
      Tas tagad, kara laikā, vai pirms 2022. gada?
    • Jurkins
      Bez "slāvu".
    • 138
      Es te biju jautājis par Sigma 200 pastūzi, par viņu kungi teica šo pašu, bet tas vien viņu nepadara par labu pastūzi no šodienas skatījuma.
    • strawberry8
      ja ebay lietoti neparadas tad tas B200 tik slikts noteikti nav
    • DM101
      aa, internetaa redzeeti izjauktaa staavoklii?   mjaa, esmu iespaidots par shaadu klausiishanaas metodi   tagad piekriitu - sovaku 10GD skan labaak!  
    • strawberry8
      interneta var redzet tos skalrunus izjaukta stavokli. atskiriba lielaka ir B200 ir biezaka polu plaksne un nav slinkots uz razoshanas kvalitati ( tipiski USSR paspaterina precem bez konkurences )  
    • 138
      Jā, gada ailīte tur visticamāk copy paste no pārējās transporta sadaļas.   Perekupi un lietoto velo veikali tomēr varētu apmēram zināt. Neviens, kurš profesionāli tirgo lietotus velo, nevar būt tik stulbs, lai domātu, ka šis deviņdesmito vidus velo ir 2020. Ja tur būtu uzrakstīts 2000., ok, var gadīties ka cilvēks tik senā vēsturē neiedziļinās, ja būtu 2005., tas jau būtu man neticama nezināšana no tirgoņa puses, bet nu varbūt, varbūt cilvēks tiešām tā domā, bet 2020!   Lietoto velo veikali dіrš gandrīz visi un vienmēr, šis Bruņinieku ielas gaģušņiks ir nepārspējams, bet Ādmiņu ielas zviedru mēbeļu blakusprojekts (kuri uzliktu normālu beņķi) arī dіrš, un pat it kā zolīdais un noteikti ne stulbais velodepo (mērenāk, esmu viņiem nullto gadu velo redzējis pierakstītu padsmito), un kur nu vēl visi individuālie perekupi. "gandrīz" visi, jo Teikas Rixie un Vagonu ielas veikaliņš nedіrš.   Cena pat būtu ok par to kas tas ir tādā stāvoklī kāds tas ir, tas rāmis visticamāk ir crmo ja reiz uz viņa ir STX, varbūt ne double butted, bet crmo, dropauti arī izskatās pieklājīgi, ne no konservu bundžām. Var atrast arī labākus dīlus, bet šis nav kosmoss par kaut ko tādu.
    • AndrisBB
      Kolēģis saka ka tie 75W visdrīzāk ir tad, kad sildītājs, jeb sniega kausētājs ir ieslēgts. Attiecīgi ziemā tie būs tuvu maksimumam lieto vai nelieto internetu, neviss kad torrentus velk. Bet var arī ieslēgt/izslēgt manuāli no applikācijas.
    • ggg97
      Pie mums arī bijuši skandāli ar VIDiniekiem, muitniekiem, policistiem.
    • msp
      Oi, da labi. Arī pie mums visādi budžeta brīnumi reizumis notiek. Nemaz nerunājot par Moldovu, Gruziju utt.
    • strawberry8
      Wheeler Dealer radija ka karburatoru un aizdedzi regulari janoregule utt. dabuja diezgan performanci lauka. Volga nav limuzins bet traktors . Dacia dzinejs droshi vien ir labaks (kamer tie sensori strada) . Vasaras laika shad un tad var redzet no isputeja nak melna ogle
    • DM101
      aa, tb., tu pat tos Visaton dzirdeejis neesi, vienkārši ''forumaa lasiiji''? Nu jaa, taada saliidzinaashana mani paarliecina!
    • ggg97
      Postpadomju slāvu. 
    • msp
      Īstenībā p!s gan. Ja tavs galvenais drošības partneris ir korumpēts caur un cauri, tad kādas gan te var būt līgumiskās garantijas?   Var jau būt, ka tikai muļķa letiņi (un ne tikai), savā taisnajā latgaļu domāšanā (lūdzu neuztvert personīgi), uzskata, ka teiktajam un rakstītajam ir nozīme. Var jau būt, ka pie amīšiem klasiski rīcība ir "pēc situācijas", taču cik esmu skatījis visādus amerikāņu apskatniekus un komentētājus, tad normālam konservatīvam republikānim šis viss vienkārši derdzās. 
    • msp
      Diemžēl šeit ir milzu taisnība. Un es vienkārši nespēju saprast kāpēc tas tā. Vai nu pi.zģīšana un "sazāģēšana" ir kaut kāds specifiskais ukraiņu DNS vai kas. Stāsts no mūsu uzņēmuma pieredzes.   Importējam tehnoloģiski vienkāršus produktus ar zemu pievienoto vērtību no Ukrainas (kokmateriālus). Ar vienu uzņēmēju noslēgts līgums par nosacīto 10 autokravu piegādi. pirmās 2...3 atnāk kā norunāts, visas samaksas veiktas, pēc tam klusums. Zvanam, prasam, kas par lietu. Viņš saka - neesot naudas, lai nopirktu izejvielu. Mēs - kā, bet mēs taču par veiktajām piegādēm maksājam nākošajā dienā? Ukrainis - Jā, taisnība, taču līdz ko viņš esot atsācis eksportu uz ES, tā rajona kgbešņiki esot atbraukuši un paprasījuši 20k kukuli uz otrā kvartāla 100k apgrozījumu uz ES. Ja nauda nebūšot, tad varot necerēt dabūt dazvolu uz kokmateriālu iegādi aukcionā pārstrādei uz eksportu. Esot bijis spiests samaksāt (skaidrā naudā, protams), un tagad nezinot kā lai izpilda noslēgto līgumu.   Latvijā kaut kas tāds notikās ap 1993.-o gadu...
    • strawberry8
      B200 ari ir lasita baiga kritika iespejams to nesmuko galejo frekvenchu diapazona del. ja klausas klusu majas apstaklos , tad  10 ГД-36 kursh maksa 4x mazak par vienu B200 ~200EUR(2025) nav galigi struntigs variants. tas pats ka nopirku 34401A bet visi foruma saka "ko tu gribi no ta veca su.." izradas JFET nedaudz bojats un omu diapazons peld viena virziena un tikai pec ~150min sak stabilizeties
    • ju
      Uz rietumu pusi ir viens ozols, bet arī jau kādu gabaliņu nost, pārējās puses praktiski brīvas. Ar to nevajadzētu būt problēmām.  
    • DM101
      nee, kapeec. Visaton uz rasnjas suudu fona ir reaals hiend. Bez ierekshanas.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...