-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 5 biedri, 1 Anonīmi, 72 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- StaRkiJs
- binary
- Jurkins
- 138
- AndrisBB
-
Biedru statistika
26780
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
droopeks
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
-
Jānoskatās vēl būs Red Rocket, tā paša režisora viens no iepriekšējumiem veikumiem.
-
Manuprāt laba filma. Diezgan komiska. Kannu festivālu ar maz ticams ka var uzvarēt ar izniekotu laiku, tāka kautkas jau viņā ir un neesu vienīgais kam patika.
-
Nu nezinu... Laikam gaumes lieta. Noskatījos. Mans secinājums = velti izniekots laiks.
-
Unikāla intervija ar bijušo ukraiņu karavīru. Война без цензуры: Настоящие Мысли Солдат на Фронте!
-
-
-
Nekas jau nemainās. Tikai plauksta ir nevis horizontāli, bet savā dabiskajā leņķī. Tieši tāpat ar pirkstiem. Rakstīju, ka darbā pieķēru sevi ar klasisko peli turot tāpat kā šo vertikālo.
-
Es skatos 90% gadījumos uz Android un Android TV, tur nav problēmu. Uz datora reti, ja kaut ko gribu savākt, bet uz Chromes ir problēmas - navigācija nestrādā. Ar Mozillu vai Edge nav problēmu.
-
-
Jā, strādā tas TetTVPlayer uz datora. Tikai lietotājvārds un parole no Mans Tet neder. Jālieto user, pasw no mazajiem ekrāniem vai jātaisa jauns. Pirmreizīgi man tas softa logs atvērās tādā izmērā, ka batons - "Jauns lietotājs" nebija redzams, līdz ar ko nočakarējos nedaudz.
-
Es nezinu kuru vēl spēj uzjautrināt memes par sūdos noslīkušu Krieviju, bet tas plīša lācis retvīto šo to labāku arī https://x.com/PhilipObaji/status/1872706808982454629 https://x.com/PollsNOpinions1/status/1874096870349561910
-
Kā ar tādas peles bīdīšanu? Īsai kursora pārvietošanai parasto peli ar pirkstiem pietiek pakustināt. Ar vertikālo peli? Visa plauksta kustas?
-
Pēc programmu izslēgšanas bezmaksas TV apraides skatītājiem TV24 un TV4 programmās būs redzams informatīvs paziņojums par to, ka tās bezmaksas zemes TV apraidē vairs netiek pārraidītas. Vienlaikus maksas zemes TV apraides skatītājiem TV24 un TV4 programmas būs redzamas pēc uztvērēja jeb dekodera pārskaņošanas. Tā LSMā.
-
Vai tad kādreiz tā ir bijusi kaut kur fiksēta, ne tirgus? Laikam arī šai ir stājies spēkā liegums ievest pa taisno un īso ceļu. The Latvian government is urging companies to end Russian petroleum gas imports as soon as possible and to adapt in time to the expected sanctions, Prime Minister Evika Siliņa (New Unity) said on Monday, January 22, after the ruling coalition party meeting. The Prime Minister said it was understandable that a transition period was needed for businesses to be able to terminate long-term contracts. Sanctions against petroleum gas will take effect later this year.
-
-
Man VTV ekonomiskajā pakā rāda gan TV24, gan TV4, plus vēl to bijušās bezmaksas pozīcijas ar LVRTC paziņojumu.
-
Pēc Jaungada svinībām, iespējams.🤣 Vai pat vairāk. Un tāpēc, vismaz man, ir ērtāk, ja tās peles pogas arī ir tajā pašā leņķī.
-
Vajag stiprā kandžā roku reizumis pamērcēt un ja vēl lieko nolaiza, tad sāpes ātri pāriet.😀
-
Atradu pamācību ļoti līdzīgam modelim, un arī oficiālo "repair manual" manam modelim, kur aprakstīts pa soļiem. Varbūt tīri intereses pēc pamēģināšu nomainīt ar to ķīniešu lēto lenti, ja nu sanāk
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.6k
-
Kopā ierakstu1.5m
-