Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   11 biedri, 1 Anonīmi, 110 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Igors83
    • Racer
    • Raimonds1
    • e = d
    • 138
    • spameris
    • sounDDesign
    • iptv
    • oks
    • ggg97
    • saf
  • Biedru statistika

27293
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Anatolijs
    Newest Member
    Anatolijs
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Racer
    • 138
      @Jainit vai tu nebiji tas, kurš nesen kādā tēmā izteica kritiku par dubultu tēmu? Nu kā tad ir, mēs te kabinām esošām tēmām klāt līdzīgus jautājumus, vai nē nekad? @Racer @Gestapo @Zin... @rubb?     Kāds ir jēdzīgāks?
    • Jainit
      @138  Piemērotāku tēmu nespēji atrast, jeb tu arī dzīvē, kad savajagas, piekakā turpat uz vietas ?
    • Racer
      Bezjēdzīgs tests savā būtībā...
    • 138
      Par strīma 3 sekunžu buferiem utjpr. runājot, šobrīd testam pieslēdzu divus pc ar cat 5e kabeļiem pie H138-380 rūtera, Thinkpad X260 ar i5-6300U, 8GB, W10 Pro 19045.5737, Chrome 136.0.7103.93, un Vaio VPCSB11FX, i5-2410M, 4GB, Ubuntu 20.04.6 LTS (kādu laiku neapdeitots), Firefox 120.0.1. Noliekot abus blakus, atvērtā replay.lv man reizē katram ar savu roku nospiežot ▶️, Vaio ir vēlāks par Thinkpadu par teikuma "vārtsargs jau bij izklājies" garumu.
    • 138
      Apdeits par vakardienas problēmu, man bija kļūdaina informācija, pc bārā nr1 rādīja nevis no LSM lapas kā rakstīju, bet Go3, savukārt bārā nr2 (kur bija par 2 sek ātrāk) rādīja no nav zināms kā. Skaidrs, nevar gaidīt sinhronu signālu no dažādiem strīmiem. Es meklēju melnu kaķi tumšā istabā, kurā viņa nav.
    • 138
      TV pieslēgts pie pc caur HDMI, neesmu drošs ko tu domāji ar "dekoders", ja TV tjūneri tad tas nepiedalās, ja kaut kādu TV attēla apstrādes posmu, tad arī tur nez vai būtu problēma, attēls TV ekrānā ar attēlu pc ekrānā (pieslēgts "duplicate displays" režīmā) bija sinhrons.   Paldies, noderīgi zināt.
    • @rmands
      Sapphire Pure RX 7800 XT bija stabīls -10% Power Limit @230w (-25w) Fan Speed ~1180rpm nezaudējot originālo veiktspēju. Asus Prime RX 9070 XT ir stabīls -11% Power Limit @282w (-35w) Fan Speed ~1240rpm nezaudējot oriģinalo veiktspēju. Stock fan profili nav lietojami abām kartēm, bet izteiktāk tas ir asus kartei.
    • Racer
      Ņem vienalga audio vai video un galā izdzēs to a0 vai v0, atstājot tikai index.m3u8, būs gan bilde gan skaņa.
    • Aigus
      Kā tur linkam jāizskatās video ar audio salīmetam kopā?
    • maize
      😆atceros pagājušo pavasari, spēle beidzas, izeju ārā pagalmā, atskan sajūsmas bļāviens no viena kaimiņa,  vēl pēc brīža no tālākas mājas Pamēģini viņam ierādīt kas ir virszemes TV.
    • mafijs
      Gala iekārtās meklē cēloni - dekoders / TV. Cik ātri apstrādā signālu, kāda ir aizture tajā apstrādes procesā. Neba nu par velti audio resiveros ir iespēja iestatīt audio aizturi attiecībā pret video signālu, gadījumos, ja video netiek laists caur resiveri. Ar rūteri un LTE savienojumu tur nav nekāda sakara. Eksistē jā, bet nestrādā stabili attālumos virs 10m . Ja HDMI izeja/ieeja ir 1.2, var cerēt uz labu rezultātu, ja 1.4 vai augstāk - aizmirsti.
    • Racer
      Jā. Es vnk savācu no turienes m3u8 linkus un iemetu iptv pleilistē, eleganti rāda un nav jāčikājas caur browseri.  
    • AndrisBB
      Ja interesē kā darbojas strīminga protokoli, tad taisi jaunu tēmu, nevis piesārņo visu pēc kārtas ar savām mini problēmām.
    • 138
      Varbūt dažādi brauzeri to dara dažādi?   Vispār jau šis viss nebūtu problēma, bet redz šitie aurojošie dzīvnieki blakus bāros neauro sinhroni, TĀ ir problēma bāra saimniekam, grib atrisināt, prasīja man kā, tāpēc es te visu šito rakstu, citādi būtu kaut kā pie dіrsas. 
    • AndrisBB
      Nu tak brauzers vēl tev arī 'iebufero' kādas 10 sekundes, lai kad tev internets pazūd, tad video neraustītos.
    • 138
      Ok, pamēģinās šito, kad būs iespēja.   Hmmm, nu bezotkaznijs risinājums protams būtu barot abus TV no viena pc. 20metrīgi HDMI vadi eksistē. Vai arī lietot TV bez pc, kā VTV, vai tā nav vislabākā doma?
    • spameris
      To saņemto failiņu jau brauzeris spēlē vienmēr no sākuma, nevis kautkad pa vidu.  Tur arī rodas tā atšķirīb tā sekunžu nobīde. Bet nu jā vairāk vai mazāk reizē nospiežot play vajadzētu būt daudzmaz līdzīgi.
    • 138
      Datori viens no otra ir kādu 20 metru attālumā. Reizē - tas būtu cilvēki pie tiem sabļaujās un "uz trīs, četri!" spiež ▶️ vai kā tu to domāji? Un vai kaut kāda nozīme varētu būt arī tam, ja atšķirīgi brauzeri? Ko man developer mode pastāstīs, nezinu, bet varbūt pēc spēles paskatīšos.
    • 138
      speedtest.net man telefonā caur to rūteri rāda 77Mbps 39ms
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...