Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   17 biedri, 0 Anonīmi, 116 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Broox2
    • AndrisBB
    • binary
    • ggg97
    • spameris
    • 138
    • Gestapo
    • DM101
    • Dils
    • versatile
    • kurtka
    • Racer
    • ju
    • ribons
    • kaads
    • Maris Barlo
    • oxygen
  • Biedru statistika

27236
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    karburators007
    Newest Member
    karburators007
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• 138
      Kas oligarham ikeā meklējams?
    • versatile
      Dīviani. Likās ka oligarhi dzīvo tā, ka kaimiņu nav. Vismaz ne bomži/kodēji. Neesi bijis Ikea, laikam. Tur kādreiz uz vienas cenu zīmes bija Napaleona kūka, uz otras Nepeleona, bet čekā Napoleons. Vot tas ir smalks Tvaiķenes trollings.
    • Racer
      Es neprasos parunāt, man vienkārši šķiet, ka esi saprātīgs džeks (vismaz savā jomā). Nezinu kas tev pāri nodarījis, bet briesmīgi brauc virsū citiem ar savu vienīgo un pareiso Taisnību. Lab, po - dzīvo savā burbulī un esi laimīgs.
    • DM101
      kaapeec domaa, ka es gribu/vareetu gribeet ar tevi parunaat?  Bet es noveerteeju tavu pashveerteejumu, uzmetoties te par citu veerteetaaju un prieksnieku  
    • Racer
      Da pofig - kad būsi savas ambīcijas apmierinājis un paliksi saprātīgs, tad būs vērts parunāt. Turies!
    • AndrisBB
      Jebkurš projekts ir risks. Viens no 10 varbūt arī izdodas un atpelna, ja vien jau pirmsākumā nav skaidra plāna kā to realizēt. Ja gribi samazināt riskus, tad ievies kautkādus risku mazinošu faktorus. Nemaksā visu uzreiz, sadali pa fāzēm ar kautkādiem starprezultātiem, piesaisti vairākus kantorus, piesaisti kautkādus 'pārraugus', kas sekos līdzi paveiktajam darbam. Nu ja visu 'budžetu' atdod vieniem programmētājiem, kuri tik pasola kautko uztaisīt, tad nu ko tur raudāt, ka galā čušš.
    • DM101
    • Racer
      Es arī Tevi mīlu! Kad būsi nokāpis no Napoleona, parunāsim.
    • DM101
      par sho - zhetons! tieshi taa! plikpaurainais krievs normaali izgjeerba kadru. bet, tad izgjeerba veelreiz, taisot streameri. Un, netos gados atkal visu pakaasa, proveejot atrast idiotu/partneri, kam to streameri paardot. jaa, protams. Chalji tepat iz vieteejaa kantora staastiija, kaa 5 ciparu summu atskaitiijushi ''specam'', kursh AB klases ampinju ''projekteejis'' vinju studju monjiem, bet beigaas taa arii neko nav saveidojis... jaa, bija taads keiss. zinu [gana labi visus iesaistiitos]. Bet, beigaas visi palika pie sasistas siles. Izgudrotaajs dabuuja kriminaalsodaamiibu. Investori palika bez naudas, visu pakaasa. Tad tas pats izgudrotaajs dabuuja otru sodaamibu, shoreiz par CSDD datubaazes uzhakoshanu. Investors/pirmais pakaasa naudas arii citos projektos, tagad maaca citus, kaa veidot startupus   Virtuve bija nesmuka, uz visu fona - es buutu vienkārši laimiigs par taadiem investoriem/partneriem. Bet, viss jau ir relatiivs. Tam izgudrotaajam nedereeja...   
    • Jurkins
      Es (kā hobijists 😉) kādreiz vienkāršas plates, sevišķi gludekļa metodei, zīmēju ar freePCB... un laikam pat portablo versiju... ACAD jau overkill 😁.
    • Aigars
      Pie mums risks ir abpusējs. Zinu gadījumu, kad programmētāji apčakarēja pasūtītāju, jo visu naudu saņēma avansā. Tas bija loti sen  Laikam tā bija pat ES nauda.
    • DM101
      abi piemineetie, bet galvenais - kaadas versijas!   Ta mans staasts viaraak par to, ka: a. pat ideaalam stanokam ir pielaides; b. detaljaam ir deformaacijas; u.t.t.   par tevi man pamatlietas tapa skaidras postaa par rAudi80 un taa ''skanjas sisteemu'' Attieciigi - piedod, tu te vari mutiiti palaist, kaa patiik  manaa veerteeejumaa esi vienaa sadaljaa ar manu kaiminju bomzi/kodeeju  
    • AndrisBB
      Kautkad pirms pāris gadiem biju Briselē uz FOSDEM. Tur vienā no 'runām', džeki un džuses bij sabūvējuši veselu Pitona toolchainu, lai no Inkskeipa/AdobeIlustrātora eksportētu PCB gerberus, ko sūtīt uz PCBWay vai citiem. Pārsvarā jau gan visādiem 'mākslinieciskiem' PCB, tjip tur taureņi ar krāsainiem LED utt.
    • Athlons
      es nevaru ne noliegt ne apstiprināt, ka reizēm šim mērķim izmantoju ACad 2D... 
    • AndrisBB
      Ir jau kas iekš Inkscape zīmē PCB plates.
    • Athlons
      bet šī ir laba skola... vismaz bija man... apgūstot Inventoru nācās apgūt arī "locīšanas profesionāļu" darba metodes un izpratni par precizitāti... lēnām nonācu līdz tam, ka uzražotās detaļas sāka pietiekami labi atbilst uzzīmētajām...  liels bija pārsteigums/atvieglojums, kad pasūtot detaļas pie normāliem metālapstrādes džekiem, man nav iepriekš jāuzmin kurā virzienā ražojumam aizpeldēs izmērs un attiecīgi jāpielabo modelis... izrādās, ka tā arī var?...  kaut kas eksostiskāks par P-cad vai Orcad?
    • AndrisBB
      Stāsta morāle - 'softwāres' kadrs ir bijis vissaprātīgākais no visiem. Kāds sauc par 'naudas pumpēšanu', bet nu reāli cilvēks vienkārši saņēma samaksu par padarīto. Nav naudas - nav padarītā. Loģiski. Pa velti jau tikai muļķi strādā. Pārējie - piesolītā burkāna vietā, tik ne tikai neko nav saņēmuši, bet vēl savu iztērējuši.
    • Aigars
      Bija kādreiz viens audioprojekts par kuru pat skatījos raidījumā "Latvija var". Pēc tam bija tiesāšanās starp biznesa partneriem. Cik zinu, tad tagad izgudrotājs ir piereģistrējis savu uzņēmējdarbību Igaunijā.
    • strawberry8
      100k/12m. laikam par inzenieriju
    • DM101
      ^^^^^^^^^^ Par vienu citu projektu, kuraa te puse LV ir skanjas speciaalisti tapushi [sore, liela dalja no vinjiem - ar lielu ironijas devu] - es muti nevirinaashu. NDA, da - kaa tur bija: ja vienu reizi/otru/tresho... Man sho feilu ir kuda vairaak Bet keiss ljoti koloriits/pamaacosh, kaadreiz/moska graamatu sarakstiishu. Katraa zinjaa, ja kaadam ir iluzijas, ka muusu [pat kapitaalistu/aarpus LV] biznesaa kaut kaadaam moraales veertibaam ir kaut mazaakaa vieta - neticiet. Nevienu nepish nekas. Tikai pikjis. Pat tiem, kas te ir alja latvietiibas tureetaaji, studentu atbalstiitaaji, reputabli aarzemju tautieshi, mecenaati, pasaules bankas darbonji, hvz, kas. Man epastos kaut kur meetaajas viena UK multimiljonaara ''investora'' epasts ar nesleeptu draudu saturu: sak, muti virinaasi, izmantosim jebkaadus liidzekljus. Sore, shodien monologu diena    
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...