Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   14 biedri, 0 Anonīmi, 142 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• rubb
    • DeKrumba
    • Dils
    • Eraserz
    • oks
    • Alex30
    • versatile
    • kurtka
    • evertons
    • Racer
    • AndrisBB
    • mafijs
    • ju
    • e = d
  • Biedru statistika

27732
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    MMD1
    Newest Member
    MMD1
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• biomass979
      Divas šitādas 2,4GHz. -uz 40meriem,taisnais  bez šķēršliem,vaidzētu  rukāt  uz 2 novērošanas kamērām,viņas tak skaitīsies mājas tīklā, reģistrātors tai galā,kā arī otrā galā! Ir pat viena 5GHz virzienene, tā pat 8km saņema datus,stabili! vo,atradu bildi  viņai pat klāt  tas ja nekļūdos mikrotik vadības bloks!
    • Racer
      Nē, gan jau ir jāraksta ar pamatojumu Satiksmes departamentam (vai kā nu viņš Domē tagad saucās), lai maina idiotismu. Es tik ieteicu legālu veidu pie esošās situācijas. Btw, es samērā reti ar veļļuku braucu un lielākoties pabraukāties, bet gan jau tas rada problēmas, ja ikdienā uz darbu utt. braukā.
    • 138
      Nesagaidīsiet.   Tā tik būtu dzīve, ja tev tavs auto katram krustojumam būtu jāstumj pāri, ne?
    • mafijs
      Ja vari atvēzēties uz Wireless Wire Cube Pro tad kabeli aizvietos. Un kas tās ir par virzien antenām, kuras nav jāpērk  ?
    • Racer
      Āksti.  Izskaidrošu rēbusu - ģimenē ir vairākas mašīnas ar dažādiem katras braucējiem, bet tehniski pieskata viens, kurš šoreiz esmu es.
    • Racer
      Pārslēgšanās ir AF, TP un TA ir citas lietas, lai gan dažiem rādžiem ir jokaini.
    • versatile
      Protams. Bet ir tak vietas, kur veloceļu varētu nolikt aiz gājēju pārejas - auto griežas, skatās gājējus, nonāk jau uz pārejas un tad redz velo, ļoti skaidri. 
    • versatile
      Man vienam auto tas TP/TA (vismaz to tā sauca) izmantoja lai pārslēgtos starp vienas stacijas dažādām frekvencēm pēc RDS signāla. Kad sāka parādīties problēmas ar antenu, tas bija pirmais, kas sāka gļukot.
    • biomass979
      Nemīz ,kabelis ir - tik tas   powerline janvārī iegādāts,testa pēc,bija doma ka šājā gadījumā noderēs!!! Tapēc šeit  apjautājos....  ! Man takš neviens neliedz  tagat notestēt uz 50-60 metriem....,bet  kā iesakat , internet kabelis būs paralēli,pie viena čākara..   Tik tad  vai nebūs labāk izmantot  virzien antenas,tās toč nav japērks!? Nu manā gadījumā tikai  ir tests uz  20metriem ,4 kameras  arī bez aizķeršānās plus yotube  HD vilka ....
    • AndrisBB
      Diezgan liela jau arī atšķirība ko sūta. Ja kautkādus relatīvi nelielus monitoringa datu apjomus, kuri 100% tiek sūtīti izmantojot TCP, tad jau problēmas nebūs. Ja pakate pazūd, tad jau pārsūtīs kaut 10 reizes.   Video? Tur jau mazliet cits stāsts. Gan datu apjomi citi, gan diezgan liela varbītība ka kautkāds UDP bāzēts protokols. Tad nu var secināt kas notiek ar video, ja ir pietiekoši liels pakešu zudums.  Palaid kautdādu iperf un paskaties kas notiek TCP un kas UDP gadījumā.
    • mickys
      No savas pieredzes varu pastāstīt, ka 130m pa alumīnija 4x35 kabeli strādā, ātrumu testējis neesmu, bet saules paneļu monitoringam pietiek, nekādas aiztures vai datu pārrāvumi nav novēroti
    • oks
      Nav Tev tajam rādžiņam kaut kas nometies iestatījumos, vai arī nejauši saspaidījies, ka pēkšņi ir sācis izmisīgi meklēt staciju ar TP? Dīvaini ir tas, ka neatrod vispār, jo SWH, Skonto un TOPradio tas TP karodziņš ir, tātad tos arī vajadzēja atrast. Vienkāršāk ir to TP izslēgt, vai, dziļāk parokoties slepenajos iestatijumos, atsevišķi to "TP SEEK" un aizmirst bēdu, jo tā funkcija Latvijā nefunkcionē, neesmu redzējis, ka kāda no iepriekšminētajām stacijām satiksmes ziņojumu laikā ieslēgtu TA.
    • strawberry8
      drizak ar Cu galvaniski parklats Fe   Ja ir kads dodas Liepajas virziena ar Cu vadiem var padot zinu
    • AlCohol
      ko jūs te strīdas ar viņu. čuvaks galvā ieņēmis vienu un viss.  ja neviens šim neiedos par velti to utp kabeli (ar visu piegādi protams), tad plāns atkrīt kā tāds jau saknē.
    • Racer
      Es domāju, ka pie zaļā Gājēja un sarkanā Velo luksoforā, vnk vajag pie rokas pārstumt velo un neviens nepiekasīsies.
    • Racer
      Tam nav liela nozīme.
    • binary
      Tas TP uztvērēja pusē izmanto citu "infrastruktūru" nekā parastais radio? Jo radio pats par sevi strādā bez bēdām.   Grūti pateikt… Minu, ka varbūt funkcija pati par sevi strādāja, bet netika aktīvi izmantota.
    • oxygen
      Iespējams ka tas ir saistīts ar to, auto labo pagriezienu. Auto vadītājs skatās vai kāds gājējs netaisās doties pāri- var noreaģēt. Bet ja velobraucējs ar ātrumu 20+ km/st uzradīsies no veloceliņa ( kas bieži aizsegts ar krūmiem)- nu nenoreaģēs un abi satiksies auto pagriešanas laikā. Nu gājēju pāreja nav velo kas nesās ar pilsētas auto satiksmes ātrumu.
    • versatile
      Nu tas ir kronis. Blakus luksofors gājējiem, tas zaļš. Pasaki, ka nekacina. Auto tāpat jāskatās un jādod ceļš.  Saka, ka nedrīkstot tādā situācijā šķērsot pa pāreju gājēju ātrumā, bet neesmu pārliecināts, ka tas ir aprakstīts CSN. Attiecīgi...
    • M@R$$
      Šķiet ka šī funkcija baigi rajona nestrādāja īsti nekad? (Traffic programm/Traffic  Announcement). Mosh Topradio Ruslans bij kaut ko aktivizējis, un tagad jaunie saimnieki ir atslēguši...
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...