šitie rigidie gan nelabprāt tirgojas cik novērots...kā jau teicu konai laikam līdz 220 biju nolaidis cenu - tāpat neviena zvana nebija...tas gan bija 28/29 ar alivio 3x9 ...bet fakts paliek fakts
Atšķiru, bet reizēm pārāk centīgi, kā man ar Sabiles gājienu gadījās 😂
Tāpēc esmu piesardzīgs apgalvojumos un saku “gan jau”. Tehniski tādu bildi uz tās sienas var uzzīmēt, bet vai drošības struktūras šodien to pieļautu - diez vai. Zīmēšanai krietni vairāk laika vajadzētu, nekā uz tilta krāsu izlaistīt.
Šitam vecajam 2008 M360 acerai, ja nejaucu, ir pamīksta atspere, salīdzinot ar jēdzīgiem mūsdienu RD (pat Cues). Tur ir tālu līdz “pavisam labi”, bet noteikti labāk nekā Saiguan un varbūt drusciņ labāk nekā Tourney.
Bet es visšķībāk skatos uz bezvārda, t.i. paša Haro “uzdrukātā brenda” Pivit rumbām - jo rumbas nav tik viegli apgreidojamas kā ātrumi un bremzes. Ja tās patiesībā ir vismaz Joytech vai tamlīdzīgi, tad vēl ok. Rakstīts, ka alumīnija, un QR uzgriežņi bildē izskatās tādi, kas varētu būt Joytech.
Wildberries bingo kartē pie Koledino joprojām nevaram ielikt ķeksīti ☐
Kaut kas tur šorīt lidoja, nedalidoja - PGA, trāpīja citai mazākai noliktavai blakus 🔥
Microshift ir aktuālā modeļa aprakstā, kurš ir zaļš.
https://harobikes.com/products/beasley-27-5
2019. gada apskats par melnu vēsta “Acera/Altus”. Ne ka tas būtu būtiski labāk.
https://www.bicycling.com/bikes-gear/a26749684/haro-beasley-review/
Rumbas, mehāniskās bremzes - viss tur lēts. Bet neko citu uz 600€ velo laikam arī nevar cerēt redzēt. Par 250 - jā, teicams dīls.
Nebiju īsti piefiksējis, ka eksistē kategorija “uz darbu braucamie velo, ar kuriem var iebraukt mežā”. @osscara zaļais jau arī uz to pusi, bet ne tik uzkrītoši.
Es gan esmu nelokāms savā pārliecībā, ka no 20 gadus veciem velo nav jābaidās. Ja tāds ir nenodzīts un ar Deori un uz augšu, nu nebūs viņš sliktāks par līdzīga stāvokļa 5gadīgu ar Aceru/Microshift.
Čuhņā, celt kvalifikāciju, priekškam? Ieriki mēneša beigās kontā ienāk un var kost.
Tur tak policistam droši vien īsti darīt nav ko, tapēc aiz garlaicības nodzeras. Policists ir īstais upuris šeit.
Nu jā, tur 1x8 microshift, un dakša, diemžēl, arī alumīnija.
Citādi jau, pa 250 nemaz nav slikti, it sevišķi, ja vajag kaut ko ar ko braukt uz darbu vai pēc piena.