Palasot manuāli nekas sarežģits jau nav. Tik instrumentus un gumiju komplektu vajag. Nu protams pacietību. Kautkad jau būs jāpamēģina, vismaz 50h, lai redz cik liels čakars. Servisā par pilno apkopi prasa ap 150.
Kautkad arī būs jāizvelk pakaļa no mājas un jāizmet līkums, nav braukts kopš kautkāda novembra laikam.
Esu pa wīkendiem pasācos 'ruckinga' pārgājienos iet. Ar 10kg svaru, kādu 4 stundu pārgājiens pa kalniem daudz grūtāks nekā varētu domāt iesākumā.
jā bija pat kiti ar tām blīvītēm pārdošanā 200h - nebija dārg padsmit eur ..gan jau es arī kaut kad izaugšu līdz dakšas apkopei ( nav au raķešu zinātne - ne? ) , bet varbūt nē
man jau šķiet 500h viņai tapēc smailijs pie tavas atbildes.
Parasti jau tur 2 veida apkopes 50h un 200h. Vismaz cik man bijušas RockShox.
Pirmā pa lielam izņemt gumijas un notīrīt, otrā jau vajag speciālu tūli (ko droši vien var izprintēt) + servisa kitu, kas ap kautkādām 50 naudām tāpat.
Kautkad laikam būs jāizjauc un jāuztaisa vismaz 50h serviss.
Ar ko šādā variantā tiek aiztaisīta sprauga starp brusu un zemi?
Man kaut kā patīk variants ar blokiem - vai nu ceļu apmalēm kā @osscar variantā, vai FIBO blokiem kā manā variantā. Ideālā variantā vēl gribētos, lai ar pļāvēju varētu normāli nobraukt gar tiem blokiem, nebojājot siltumnīcas apakšu.
Ja apakšā stingra grunts, tad var dzīt armatūras stieņus. Ja citādi tad ieiet kā sviestā un tāpat arī iznāk. Skrūvpāļi manuprāt overkills. Es muterītei ar trosītēm pievilku pie 10 zemes enkuriem.
https://buvniecibas-abc.lv/lv/veikals/stiprinajumi/buvkalumi-lenki-aki-caurumplates-uc/brusu-kurpes/zemes-enkurs-1103268
Jap, nav jēgas.
Jauna viņa BikeDiscountā maksā <100EUR, apkopē gan jau tāpat 50EUR paprasīs + vēl jāvizina 2x. Dakšas (nu vismaz motociklu) māku, šaj manuāli paskatījos, tur neko vairāk kā satīrīt tāpat nevar izdarīt un neviena puslīdz piemērota smēre šim darbiņam man plauktā nav. Pasūtīju to smēri tepat Semicomā, zvanīja un solīja, ka otrdien būs.
Es to dakšu esmu diezgan pa Biķernieku mežu paspīdzinājis, gan jau smiltis tikušas arī kkur kur nevajag un nestrādā vairs īsti kā sākumā, tamdēļ jāapkopj un jāskatās kas būs tālāk. Sliktākajā gadījumā tikšu pie labākas.
šķiet dakšām tur baigā zinātne , kur kādu smēri vajag ja baigi iespringst, es pagaidām dakšu neesmu kopis - 8000km 2 gadi, viss ok ..tik cik štokus notīru un nosmērēju ar parastu eļļu blīvslēgus un noslauku.nez vai jēfa budžetnieci par pusi no tās cenas uz apkopi vest :D
Sievasmātes siltumnīcu nostiprināju ar 6 gab. pa perimetru zemē iedzītiem 20 vai 22mm armatūras stieņiem, kas pievilkti ar U-veida skavu pie rāmja apakšējā kvadrātprofila. Neatceros precīzi, cik dziļi dzinu, bet pusotrs metrs noteikti bija. Nu jau būs kādi 5 gadi, nekas nekur nav mēģinājis aizlidot. Kopā ar armatūru, pirku arī lielo kuvaldu, kura izģērbās pie pēdējā stieņa. DEPO atdeva naudu atpakaļ bez nekādām ierunām.
Lokšņu galus neaiztaisīju un tagad tur pilns ar visādiem kustoņiem.
O patikami. Ja macibu gramata ir 74 dalja no sakotneja apjoma kombinaciju ,lai iemacitos visas neatkartojoties no 3500 kautko kas ir tikai 1/3 dalja no Oxford anglju valodas kura nav programesanai stabili domata sarunvaloda. Tad cik gadus pavadit kaljot no galvas komandas , nonakam pie pirmais solis kautko sakt lasit, ja tikai pirms ... kur the,jo tu zini ka ASV nordtipa it 250000 komandu , kas nav anglju valoda , bet komandas izdari man so te, kas visuma palidz ja zini abrakadabra kuras burtu kombinacijas veic ko...., tas nav Europa... te brain. Jau 1987g microsopth apjautajas vai par siceni uz 37 miljardi vinjiem lasit ari vel 36 miljoni gramatas kas ir viens un tas pats- krapnieku tuksais, kur nav nekas. Kina's 127000 kombinaciju telpikas, ko maca no otras klases vecuma izsaka ka kadi dazi iemacas, bet nav garantijas.... a te.... Ne nu te nezin neko. Kur nu vel ka sastadit programas.... Ja labaka tematika nemelotu ka to dara supertuli notepads, nu un ja latviski, tad jau ticamak ka tas bell uz garo zarnu (ja Zina), Citi ne.... tas nav butiski. Tapatas nesaliks.... Mums ir sarunataja 204gadi programa ka nesaliks stabili visur sajas valodas, krapnieki tikai.... tipiski jau 56gadi nav salikusi, atkapes uz visu planetu 2-5 ir, bet tas kas, citu no miljardiem krapeklis ne, var nopirkt... eee skatoties cik... Gramatas... 259000 iestregums uz eiropeidu psihajiem, jo kritusies tipa, nav tik sobrid, nu nenjem tik krapeklis. Muah....
Atgriezos dzest ara kuliti, mekle nu pa visu,kur piebazusi ko....