Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   23 biedri, 0 Anonīmi, 180 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• uldise
    • AndrisBB
    • spameris
    • binary
    • imiss
    • INTRASERVERNET
    • Long John
    • xp
    • alusbundza
    • jacobs
    • ju
    • ggg97
    • osscar
    • e = d
    • spitaligais
    • versatile
    • Msnikss
    • lexxx
    • _dunduks_
    • DeKrumba
    • M@R$$
    • Prodigy
    • broox
  • Biedru statistika

27708
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    smotish
    Newest Member
    smotish
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• versatile
      Ja godīgi, tad saprotu cilvēkus, kas negrib čakarēties ar auto tirgošanu un atdod perekupiem vai placim kā iemaksu par zemāku cenu. Tie braucēji/pētītāji ir vienkārši... Viens lūr 15gadīgai mašīnai ar lukturīti zem kapota un ar gudru ģīmi paziņo ka bamper sņimalsja. Jā, šogad vien divas reizes. Cits piezvana un sāk pa telefonu kko filozofēt, ka nemaz jau tik labas šitās mašīnas neesot. Cits piezvana, pēcpusdienā brauks skatīties, protams, tā arī paliek. Mersi beigās atdevu pirmajam, kas piezvanīja un atbrauca - 36h laikā no sludinājuma ielikšanas bija pārrakstīts - nācās iesvīst ar grafikiem, bet tik ļoti negribējās, lai visi tie meža dīvainīši turpina zvanīties... Jā, bik bik lētāk, kā gribētos - bet atdots un miers. Ar visu to, ka tiešām bija laba mašīna un kādu laiku bija jāvar braukt bez ieguldījumiem.
    • osscar
    • INTRASERVERNET
      Nav, nav. 😕
    • osscar
      a suunto app zem my watch face nav ?    jābūt būtu 100%
    • INTRASERVERNET
      Nav, nav pulksteni. Vai ari nemaku atrast, suunto veikala ari nav. 😕 Divaini ka sim modelim nav Vertical pulkstena seja.
    • osscar
      outback adventure saucas, viņš nav tur sākumā , paskrollē jābūt, bet varbūt tev jau tā ir pulkstenī - jo tā ir vertical tēma.  my plus store viņa man bija, ne zem watch face/
    • INTRASERVERNET
      Es skatijos, bet neatrodu to. 😕 vari vismaz nosaukumu uzrakstit. 
    • osscar
      suunto plus store (suunto aplikācija)  - manam max var 9 watch face saglabāt - nesmukos var upurēt
    • INTRASERVERNET
      Kur var dabut ao pedejo pulkstena seju?
    • osscar
      vienīgais kur varētu piesieties - varēja būs 24mm siksna tam plācenim - 22 izskatās pašaura/
    • osscar
      reizēm pat šķiet ka suunto tos update par daudz izlaiž  manam Race =2 gadi, viss ok - peldināts tiek ( ok iekšbaseinos dažreiz 25m uzskaita kā 50m)   utt.. esmu visādas siksnas piepircis klāt, sākumā bija problēmas ar watch face konfigurāciju savai gaumei, bet nu jau tas ir atrisināts un šad tad jaunas ciparnīcas parādās un kādu var savai gaumei atrast.         patreiz pie šī esmu palicis :     Lai labi kalpo !
    • Edis7
      Mani ātrie plusiņi viņam 1. + Black Titan korpuss viņam, sākumā nopērkot par korpusa vidu plastmasu viņam biju negatīvs redzot +1K eur pirkumā viņam!. safīra stikls, Šobrīd ikdenā nēsājot 3y laika posmā, safīra stikls kā jauns, korpuss arī, Garmin ievilktās jūras kartes joprojām darbojas Okay, jūras kartēm nav nepieciešams regulārs atjaujinājums ,manā gadījumā Botnijas līcī, aķīts tur joprojām 1,5w, ja padaudz nespaida pogas viņam:) Tālāk mīnusi. Priekš Android tel.dumjš interfeiss. Multimedija kā ķīnietim pa 10eur. Pieņemu ka tā ir labāk, nekā bāzt iekšā smātam pa 1k visu iekšā pēc kārtas
    • INTRASERVERNET
      Garmin [ne]velesanas izlaist firmware update, prieks Fenix 7 Pro/Epix Pro, gan [ne]gribesana izlaist eiropas tirgum ECG uz siem modeliem. To var iespejot, palaizhot caur USA VPN. Sak paradities pamazam applikacijas pulkstenim, kas darbojas ar plkst. versijam ka Fenix 8 un kas izlaisti aptuveni uz to pasu laiku un velak. Viena no tam ir whatsapp.
    • Edis7
      Sveiks, >>>Garmin grieza nost iespejas<<< šo lūdzu detalizēti! Es arī ikdienā EpixPro 2 valkāju, lietoju, arī pieņemu 3y, laikā būs nokomentēt gan +, gan - viņam tavā lietošanas procesā! 
    • INTRASERVERNET
      Sveiciens biedriem. Padalisos nedaudz ar izmainam pulkstena lietosana. Lidz vakardienai lietoju Garmin Epix Pro (Gen 2) 51mm, ta teikt 3 gadus. Pulkstenis joprojam loti labi darbojas, bet diemzel pamazam, Garmin grieza nost iespejas. Tad nu ilgaku laiku jau noskatiju Suunto firmas pulksteni, precizak Vertical. Ta ka nebiju sekojis lidzi jaunumiem no Suunto, Coros, Polar utt., tad nav ne jausmas kas ir mainijies, kas jauna. Intereses pec ielukojos Suunto majas lapa. Nu nespeju attureties, no jauna Vertical 2. Limited Edition izskatas sasoditi, gliti un roka ir daudz patikamas par manis lietoto Garmin Epix Pro. Starp citu, ja kadam interese, tad suunto pulksteniem ir lidz 40% atlaide.  Tad seit dazas bildes.        
    • strawberry8
      mums ari ir viena speciala militara operacija  
    • @rmands
      Klāt šis tas.
    • AndrisBB
      Tramps tak teica - jo dargāka nafta, jo labāk Amerikai. Irāņi kā eksportēja naftu, tā eksportē. Krieviem tas kā aklai vistai grauds, naftas peļņa palielinās 4 reizes. Ķīnieši visdrīzāk arī īpaši nestreso, tiem esot naftas krājumi vismaz 3 mēnešiem.   Tik visiem citiem slikti 😂 
    • aoma
      Pēdējās 2 mašīnas esmu pircis ss pa taisno no pārdevēja, pa taisno bez perekupčikiem.  No problems, tikai ātri jāspēj piezvanīt. Savulaik sieva dzina no leišiem, tur gan esot gājis visādi
    • maize
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...