Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   17 biedri, 0 Anonīmi, 134 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• rasetajs
    • base7
    • spameris
    • AndrisBB
    • Igors83
    • nrs
    • marter
    • Artanis
    • duksis
    • basic
    • TOoMoOT
    • Zin...
    • Aigars
    • 138
    • Insekc
    • binary
    • tu16
  • Biedru statistika

27691
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Raimis 123
    Newest Member
    Raimis 123
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Zin...
      Man vairāk interesē kādēļ latvieši tam pavelkas līdzi. Un rodas visādi xexe un citi zvēri.  Tā vietā, lai, es nezinu, apbrīnotu  un pavilktos kaut uz somiem, apbrīno un aizstāv to musaru zemi.   Vienīgais kas nāk prātā - pastiprināti patērē tās valsts medijus.
    • versatile
      Tā kā piektdiena tuvojas strauji, bet vēl straujāk - vecums un viss nenovēršamais, tad gribējās iesākt diskusiju un varbūt nonākt pie kāda kopsaucēja par to, kā labāk/pareizāk parūpēties par savu digitālo "nospiedumu" pēc nāves. Mums, tehniskiem cilvēkiem, eksistē visādi mākoņi, domēni, sertifikāti, servisi un kas tik nu vēl ne.  Piemēram, man liels pārsteigums bija pēc NC aiziešanas, kad domēns izbeidzās praktiski momentā - bija reģistrēts uz privātpersonu, personas nav->domēna nav. NIC šo čeko aktīvi, man ir nākuši e-pasti par likvidētām jur personām, kur biju tehniskā kontaktpersona, utt. Tagad fotoreceptes dzīvo veģetē, bet bildes salūzušas - var salabot, ja zina kā, bet ne jau visi zina. Par soctīkliem vairāk vai mazāk viss skaidrs. Bet visādi bilžu arhīvi flickros, failos, google photos. Uztaisi resursu, bet domēns/hostings izbeidzas un sayonara. Kā praktiski šo labāk risināt? Pārslēgt visu uz uzņēmuma kontu, ielikt visu ģimeni dalībniekos? Stulbi kkā, no vienas puses. Un nepasargā, ja visi aiziet aviokatastrofā/avārijā/stundā X.   Negribu šo kā kaut kādu vienu konkrētu ieteikumu. Drīzāk atvērtu diskusiju un aizdomāšanos par to, kas paliek aiz mums, kas un kā tam tiek klāt un ko ar to iesāk. būta profils ir tas mazāk svarīgais - manā gadījumā tiešām visādas ģimenes bildes, kas, kaut kā tā ir sanācis, pa lielam eksistē pie manis un nekur citur.   
    • ju
      Nav jau, laikam, īsti zināms, ko mantinieki ar to visu dara/darīs. Tāda bija kaut kāda informācija.
    • versatile
    • ju
      Es jau it kā visu interesanto kādreiz atdevu Mihailam. Bet nu jāpaskatās, laikam, ja nu ko atrodu vēl. Kaut kādi veci programmu CD vēl varētu būt, ja interesē. It sevišķi tādi, kas nāca kaut kādiem žurnāliem līdzi.
    • oxygen
      Izskatās ka Latvijas tiesa ir ārkārtīgi humāna pret tiem kas groza miljonus . Domāju ka tie , kam piemēroja ar apcietinājumu nesaistītus līdzekļus drīz būs ''izgaisuši miglā''. Es saprastu ka noķēruši ar dažiem gramiem un sods pienāktos kāds gads  bet ja par šādiem daudzumiem. Izskatās ka naudai ir brīnumains spēks. Nu vismaz tāda sajuta kādiem algas mazas bet ienākumi lieli no tās tiesu varas....
    • AndrisBB
      Reāli jau kā teicu lielie brendi jau parasti testē ar 2x rezervi. Tur pāris kilogrami pa lielam neko nemaina. Pie 120kg dzīvsvara viņa varētu būt pārāk mīksta, tas gan. Un pie 60kg max ticams ka varēs just kādu effektu. Bet nu tas arī tām stutēm ko @kaads postē. Parasti nāk vairāki dažādu cietību gumijas kluči līdz.
    • versatile
      Nu man šonedēļ plānā rakties cauri vecajiem plauktiem, tur davisskas var būt un nebūt.
    • Artanis
      @versatile  Ja Tev izdodos atrast, būtu pateicīgs (kā arī kompensētu skanošajā vai šķidrajā valūtā pēc Tavas izvēles).
    • osscar
      tas system weight -  (bike, rider, equipment) ideālais 120 . max 130 cik esmu saskāries, viņas arī skāk "luftēt" ar laiku, + šīm šarnīrveidīgajām  vajagot "uzmavu" lai smiltis  u.c. netīrum nesaiet, sākot krakšķēt utt - ceļotāji jau arī reizēm šīs un tos kustīgos iznesumus slavē..bet nu tur gan jau tā ir reklāma..zinot cik tie maksā  
    • AndrisBB
      Plus Canyons saka 120 vai 130kg. Stute jau tā pati.
    • kaads
      lēti, smaga, ko vēl vairāk vajag 😀 https://www.bike24.com/p284049.html
    • AndrisBB
      Nu man ar velo ir 100kg max. Bez visiem pričendāļiem man vienam pašam svars tagad 108kg 😂 Reāli jau ja vien nav 200kg, tad īsti nezinu par ko tur uztraukties.    
    • base7
      Raidīja no Bolderājas vidējos viļnos (1485khz, pirms tam laikam bija uz 1605khz) Spēlēja vecos vācu šlāgerus. Visu vadīja Juris. https://lv.wikipedia.org/wiki/Juris_Lapinskis   Jā, man vēl tajos laikos bija dažas audiokasetes ar latviešu mūziku, kur uz vāciņa Radio Divi logo.  
    • osscar
      nu ergonam 100kg max, man tāda neder, laikm tapēc šīs neizskatu - bailīgi :D 
    • ju
      Bija gan Neatkarīgā Cīņa, Nr.221 (13.11.1993)
    • AndrisBB
      Tad jau no tā paša Canyona par to cenu https://www.canyon.com/en-gb/gear/bike-parts/spare-wear-parts/canyon-s15-vcls-2.0-27.2mm-cf-seatpost/148287.html   Vai Ergona variantā https://www.ergonbike.com/en/product-details.html?w=road&anr=43000023&s=cf
    • versatile
      Ja atradīšu, varēsi dabūt Palm Tungsten T3. Varbūt arī vienu citu Palmu, vecāku, ar melnzaļo ekrānu, ja atmiņa neviļ.
    • Racer
      Nu Tu ar salīdzināji pirkstu ar... Mekura šarms bija ar veco Festivālu klausīties vidējos viļņus AM, nevis kaut kādus interneta izstrādājumus!  
    • Alex30
      Tādu nezinu.Bet atceros 90-jos uz AM.Bija Radio Divi.Vai kaut kāds līdzīgs nosaukums 
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...