Es pa Brīvībeni braucu katru rītu. Ja paveicās ar priekšā esošajiem braucējiem, posmu no Elizabetes līdz Pērnavas ielai izdevies veikt vienā stiepienā. Esmu pamanījis, ka Brīvības un Čaka krustā, kad lejā no Juglas nāk tramvaijs, ieslēdzas sarkanais, pat ja zaļais tikai tikko bija ieslēdzies. Nu un par vienas joslas divu normālu joslu vietā katrā virzienā pat neizteikšos. Tikai pēc Čakstes gatves izbūves. Pa Brīvībeni tagad vēl brauc ne mazums fūru. Un tad nu viņas visas pa vienu joslu.
Abas jaunās programmas ir sākušās savu darbību.
SWH TV statiska bilde ar Fredi un Ufo fonā un skan latviešu mūzika no SWHLV.
Savukārt EWTN Latvija dievkalpojuma pārraide.
/Pēc plkst.7.00/.
Verēj labāk kautko par mākšķerēšanas,zvejniecības lietām uztaisīt!
Kas tas, 200W antena!? Tu par to instruktori? Ja nemaldos tā bija Saldus autoskola Kuldīgā...7 golfs
Tu nemīz!Man meita lika autovadīšanas tiesības ...Braukšanas instruktorei vienmēr autiņā skanējis Kristīgais Rādio.... Sieviete dievticīga,bet braukšanas manieres esot kā vienam otram dzērumā!
Vai tik tiešām ir tik daudz to kristīgo piekritēju,es ritīgi nevienu nepazīstu kas to Radio klausītos,izņemot to meitas stāstīto instruktori!
Viss ir atkarīgs no svara, ātruma, kalna slīpuma utt.
Un jā, viena poda GRX bremzes ir 'uz robežas' ja brauc ilgāku laiku no normāla kalna, kur nākas visulaiku piebremzēt.
Protams var atrast labākus rotorus/klučus un situāciju mazliet uzlabot.