Sveiki!
Sakiet lūdzu vai kāds ir bijis Tet DC7 vai ir kaut kur vairāk bildes redzamas?
Man vienkārši kā izbijušam speciālistam ir interesanti - vai atkal ir uzbūvējuši kārtējo DC bez normālas iekraušanas rampas? Savā Kleistu ielas DC Tet lielāku aparatūru cēla ar pacēlāju, mazāko vajadzēja nest pa divām trepēm uz parasto liftus. (pielikumā foto). Man vienkārši kā cilvēkam kuram divas reizes dzīvē ir bijis amats "datu centru eksperts" un ir nācies uz daudziem no viņiem stiept aparatūru ir interesanti kāpēc mums spītīgi būvē šitādus brīnumus. Attēlā redzamais vēl nav sliktākais variants.
Gribas cerēt, ka tas, kas sākās šodien no rīta, ir fundementālāks kā viss, kas bij līdz šim. Un nākošgad ap šo laiku mēs neko nedzirdēsim par Gazu, palestīniešiem un tamlīdzīgiem sūdiem.
Vispirms plānveidīgi iznīcinātas visas augstceltnes. Un, cik noprotams pēc skopajām ziņām, lēna buldozera tehnoloģija.
Vispār mazliet izbrīna, ka netiek skatīts oriģināls Blu-ray no 50 000 vērta pleijera.
Bet tā, slinkums meklēt, vai 83" modeļu variantiem matrica nebija sliktāka par "mazākiem " Samsung variantiem?
Tad jau pilnīgi tukša runa, ja mums nav pieejams tieši tas viņa brūvējums? Lai gan kāda jēga katru 💩 mēģināt spēlēt, ja no, piemēram rutracker paņemami 10 varianti šīs filmas.
Tieši tā! Aizputē "saimniecības preces" nopirku elektronisko sienas pulksteni pa 20 eirām-aļikā tads pa 9 eirām!
Tur vēl palika ko var nopirkt pa dārgo ,kā piemēram tas auto spogulis ko uzkabin uz esošā--ķipa kā reģiatrātors uz abām pusēm!
Intereses pēc arī izmēģināju no tīkla diska uz sava TV(Sony XR-77A95L) palaist šīs filmas fragmentu. Viss OK.🙂
Varbūt, ja es būtu gudrāks, tad man iespējams nespēlētu?😀
Hmmm taisnība, atšķirības neredzu, sakausējumu tavam gan nezinu, uzlīmju nav, bet šie abi ir pirms 2004 (jo M570 un M750), dažus gadus vēlāk toč A****** un LTD ir atšķirīgi rāmji, A****** 6061, LTD 7005, un vizuāli arī atšķiras.
Cik jūsuprāt šim būtu adekvāta cena? Man liekas, 200 būtu diezgan ok, ja tur viss labi. Viņš tomēr varētu būt maksājis, nu Latvijā tad vēl eiro nebija, bet pārrēķinot kaut ko drusku virs štukas, laikam?
nepadara viņu par sliktu velo, bet tikai par tādu, kas ir izgājis no modes.
Šaubos, vai kādam interesē. Kas ir tikai normāli, jo mūsdienās būvēt pastūzi uz diskrētajiem elementiem ir tāds diezgan perverss fetišisms. Bet tā kā esmu perverss fetišists (gan pasen neko nebūvējis 😁), tad ... šitā topoloģija, ja tiek izmantots opamps. Neko labāku nevaru iedomāties.
https://failiem.lv/f/jyyh52sqxv