Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   14 biedri, 0 Anonīmi, 123 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• aigarsa
    • Igors83
    • martinno
    • Jainit
    • Zin...
    • osscar
    • tu16
    • armisb
    • sounDDesign
    • Dils
    • Kazarms
    • AndrisBB
    • Stasss
    • binary
  • Biedru statistika

27165
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Kaspersky
    Newest Member
    Kaspersky
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• oxx
      Sievasmātes siltumnīcu nostiprināju ar 6 gab. pa perimetru zemē iedzītiem 20 vai 22mm armatūras stieņiem, kas pievilkti ar U-veida skavu pie rāmja apakšējā kvadrātprofila. Neatceros precīzi, cik dziļi dzinu, bet pusotrs metrs noteikti bija. Nu jau būs kādi 5 gadi, nekas nekur nav mēģinājis aizlidot. Kopā ar armatūru, pirku arī lielo kuvaldu, kura izģērbās pie pēdējā stieņa. DEPO atdeva naudu atpakaļ bez nekādām ierunām.   Lokšņu galus neaiztaisīju un tagad tur pilns ar visādiem kustoņiem.
    • Stasss
      Vismaz beigts ar garantiju, ja ne no sprādziena, tad no kritiena 
    • binary
      Šādam variantam es laikam vairāk uzticētos nekā "samorezam". Uzgriezni gan jau labāk kaut kādu paškontrējošo, nevis parasto.
    • kimos1
      O patikami. Ja macibu gramata ir 74 dalja no sakotneja apjoma kombinaciju ,lai iemacitos visas neatkartojoties no 3500 kautko kas ir tikai 1/3 dalja no Oxford anglju valodas kura nav programesanai stabili domata sarunvaloda. Tad cik gadus pavadit kaljot no galvas komandas , nonakam pie pirmais solis kautko sakt lasit, ja tikai pirms ... kur the,jo tu zini ka ASV nordtipa it 250000 komandu , kas nav anglju valoda , bet komandas izdari man so te, kas visuma palidz ja zini abrakadabra kuras burtu kombinacijas veic ko...., tas nav Europa... te brain. Jau 1987g microsopth apjautajas vai par siceni uz 37 miljardi vinjiem lasit ari vel 36 miljoni gramatas kas ir viens un tas pats- krapnieku tuksais, kur nav nekas. Kina's 127000 kombinaciju telpikas, ko maca no otras klases vecuma izsaka ka kadi dazi iemacas, bet nav garantijas.... a te.... Ne nu te nezin neko. Kur nu vel ka sastadit programas.... Ja labaka tematika nemelotu ka to dara supertuli notepads, nu un ja latviski, tad jau ticamak ka tas bell uz garo zarnu (ja Zina), Citi ne.... tas nav butiski. Tapatas nesaliks.... Mums ir sarunataja 204gadi programa ka nesaliks stabili visur sajas valodas, krapnieki tikai.... tipiski jau 56gadi nav salikusi, atkapes uz visu planetu 2-5 ir, bet tas kas, citu no miljardiem krapeklis ne, var nopirkt... eee skatoties cik... Gramatas... 259000 iestregums uz eiropeidu psihajiem, jo kritusies tipa, nav tik sobrid, nu nenjem tik krapeklis. Muah.... Atgriezos dzest ara kuliti, mekle nu pa visu,kur piebazusi ko....  
    • osscar
      jā esmu redzējis, biju aizmirsis :D 
    • kaads
      ir jau speciālā elpojošā lenta, lai nosegtu polikarbonāta šūnas, kondensāts neveidosies utt
    • maize
      Viens ir profila metāla biezums, otrs kā profils uzlocīts - omega būs izturīgāks par kvadrātu,  trešais cik bieži profili tiek likti un kāda ir konstrukcija kopumā, ir pastiprinājum profili veidojot trijstūrus vai nav. No stiprinājuma metodēm man labāk patīk metriskās skrūves ar pamatīgu plastmasas paplāksni vienā un uzgriezni otrā pusē.  
    • Zin...
      Oi, ir daudz lielāki rekordvideo pieejami. Prieks skatīties. Un katru dienu novēlēsim jaunus rekordus. original.mp4      
    • AndrisBB
      Interresantāks spams varētu būt ka pēdējā laikā kompānijas epasts tiek bombardēts ar feikiem emailiem no LinkedIn. Tjipa kāds kautko iekomentējis vai zsiņu atsūtijis utt. Pēc izskata identiski oriģinālajiem.   Kautgan mans LinkedIn accounts nemaz nav updeitots ar pēdējāko darba vietu, tikuntā pamanījušies savilkt kopā kompānijas emailu ar LinkedIn accountu, profila foto identisks utt.
    • Kazarms
      Viņi man te ir 10 min pastaigas attālumā, biju domājis pasūtīt un bodē uz vietas samaksāt, bet izskatās, ka tādu servisu nemaz nepiedāvā. Iepriekš Covid laikā esmu it kā sūtījis uz pakomātu un viss arī bijis labi. Bet nu labi, šo konkrēto tirgo ne viens vien katoris LV, citi pat lētāk, tā kā ir varianti.
    • osscar
      nu nez šiem labāk paprasi vai uz  vietas - es  kaut ko ar priekšapmaksu mēģināju sūtīt - pēc tam bija jāsarakstās kamēr naudu atgrieza.  nu ja tev nav degoši - varu piemest kādam BD sūtījumam, gan jau pēc 3 ned. atkal ko sūtīšu
    • Kazarms
      Kā pajautāju, tā arī pašam vismaz vienu variantu izdevās atrast. https://www.evelostore.com/en/bike-lubricants-grease-oils/12376-starblubike-fork-grease-60ml.html
    • msp
      Polikarbonāts pie lokiem stiprinās ar plakangalvu samoreziem, kuriem šeibes apakšā. Nedrīkst pārvilkt, bet nedrīkst arī pa vaļīgu atstāt.   Tie profili manuprāt bija no kkāda 1.5 cinkota bleķa.
    • Kazarms
      Nu lūk, es arī mācēju atrast tikai aizjūras zemju ieteikumus, kurus Eiropā netirgo un šis bija tuvākais, ko atradu kaut kādā UK forumā.   Es esmu diezgan pārliecināts, ka tas produkts nav nekas unikāls un eksistē laba alternatīva no automobiļiem/motocikliem, jo tur visur vajag smēri, lai montētu blīvslēgus, eļļotu visādus demferus utt. Līdzīgi kā ASV forumos iesaka Slickoleum. Gluži parastu silikona smēri neiesaka smērēt.   Ar pašu eļļu Suntour dakšais viss vienkārši - tur nāk 5ml 80W transmisijas eļļa.
    • osscar
      sāks montēt tad redzēs, baigi nepētīju tos stiprinājumus. 
    • osscar
      rsp latvijā škiet nekur netirgo...vispār šķiet tā uz sitiena amju eļļas neesmu manījis veikalos -rockshock uc...
    • Kazarms
      Klau, ja jau reiz tēma augšā. Uz vietas kaut kur ir iespējams nopirkt šito vai alternatīvu smāķi dakšas apkopei? Der ne obligāti no velo pasaules un tiks lietots arī ne tikai velo dakšai.  https://www.bike-discount.de/en/r.s.p.-supreme-bike-care-rsp-slickkick-fork-fat-50g
    • binary
      Stulbākais ir iztērēt tos 600-700 eur par siltumnīcu, nočakarēties ar betona apmaļu ierakšanu (pieņemsim, ka tās pašas par sevi neko nemaksā, bet darbu tāpat jāiegulda), siltumnīcas uzstādīšanu, stādu sagatavošanu, stādīšanu, audzēšanu un pēc tam kādā rītā paskatīties pa logu un saprast, ka vajadzēja veltīt vēl to vienu dienu, lai viss darbs nebūtu bijis veltīgs. Cik nu veltīgs… "pusotru sezonu jau nokalpoja".   Kā tev tas polikarbonāts vispār stiprinās? Tur nav risku, ka vējš loksni varētu atraut no rāmja? Kaimiņiem laikam ar to arī sākās - vispirms mazliet atrāva polikarbonātu, tālāk jau "domino efekts" - jo vairāk tā loksne atrauta, jo sanāk lielāka bura, lai atrautu vēl lielāku gabalu. Kad tās loksnes vairs nav, tad nav arī nekā, kas jēdzīgi spētu saturēt kopā rāmi, tāpēc viss saliecās.
    • Kazarms
      Apmēram tā. Betona cietmetāla urbjus vienkārši ar fleksi, citādāk ne-SDS urbji dzelzbetonā pēc 10 urbumiem ir truli.   Cik zinu, viņus nav paredzēts asināt.
    • base7
      Čehijas mūzikas kanāls "Ocko" pametis Astra (23.5E) satelītu, kur daudzus gadus bija pieejams FTA veidā. Viņš ir nolēmis atteikties no satelītapraides un turpmāk būs pieejams caur interneta platformām.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.6k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...