Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   6 biedri, 0 Anonīmi, 743 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• AndrisBB
    • Grossmeister
    • raiviic
    • kava
    • hackey
    • Corpsegrinder
  • Biedru statistika

27403
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Avro2
    Newest Member
    Avro2
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• AndrisBB
    • guntis1234
      Ruslanam vajadzēja atdot tās frekvences, viņš zinātu ko darīt! 
    • jacobs
      Filmas jau ar šņabi vien(nejaukt ar pelītēm) var skatīties, ja pacients ir ar bagātu iztēli un dzēris ne pirmo dienu nonstopā. Iznāk pat pilnīgi saturīgas, interesantas, nevi kā kādi murgi vai sapņi. Taču labāk necensties tādu efektu sasniegt, ne daudziem tas izdodās un vēl 😔bez sekām. Es jau no tiem retajiem, kuri var par to visu vēl jokot, pasmieties.
    • 138
    • raiviic
      Nu kaut ko jau ne viens vien ražotājs pieliek. Pats nebiju toreiz kompānijā, bet kolēģi stāstīja, ka viens atvedis savu ražojumu, pēc kura lietošanas vienam otram "filma rādījusies", nevis pārtrūkusi. Bet pohu otrajā dienā nav bijis. @138 Laikam vēl par jaunu esi, lai atcerētos 80-tos gadus. "Nopietnajiem alus lietotājiem" firmas kokteilis bija mazliet no pudeles nodzert, iepūst tur 3 - 4 pūtienus dihlofosa (tad vēl šur tur bija dabūjams) un tad jau pavisam cita lieta. 
    • 138
      Paldies, sarakstā ar lietām, kuras man gribētos pamēģināt, kandža vai alus ar vaivariņiem ir kaut kur pie fentanila un mušmirēm. Par alu arī nezināju, paldies, tagad zināšu, ka ar pašbrūvēta alus degustēšanu čangalijā jābūt piesardzīgam.
    • aoma
      Nav skaidrs, kāpēc cilvēki grib dārgus auto, kurus uzturēt ir vēl dārgāks prieks. Leģenda, ka vienreiz samaksāsi un pēc tam bēdu nezināsi, nestrādā. Arī Vācijā visi nebrauc ar BMW un Mersedesiem, kāds arī tos opeļus pērk, tai skaitā es   
    • jacobs
      Kamēr nepamēģināsi, neuzzināsi. 😀Čangaļi alum arī liek klāt.Vismaz agrāk.
    • 138
      Šausmas. Kāpēc?
    • jacobs
      Vīri, blāvu kandžu pat meistari mežiņā uz ugunskura no rudzu miltu raudzējumu Latvijā netecināja. Ja tikai nepiedzērās un uguni neuzpasēja. Grādiem ar šeit nebūs tā nozīme, jo parasti dzina arī otrreiz. Kandžas jautājumā arī Latgale nav Latvija, bet vairāk kaimiņu krievzeme. Taču ''krievu gaumei'' tiek tirgota speciāla esence tā blāvuma un piesitiena iegūšanai. Vēl jau kandžai tur iemanījās vēl ko citu pievienot, lai imitētu stiprumu(sārmu) un dullumu(vaivariņus). Aigar, drīzāk gan no sēklai kolhozos kodinātiem graudiem, kas pāri palikuši un nebija kur tos likt?  Spirta brūžu brāgu, pareizi, deva tikai nobarojumiem lopiem, jo to gadiem viens lops nevar lietot, tad var par cilvēku pārvērsties.😀 Lai nu gadījās arī teļu fermu piedzirdīt, kad destilācijas procesā r-ā kas greizi bija nogājis un brāgā bija vairāk grādu palicis. Vēl jau arī brāga bija kaitīga ar jūtamu sērskābes saturu, tāpat kā tehnoloģiskā procesa pārpalikumu.  Bet es pat no agras bērnības atceros, ka īstai rudzu kandžai bija laba garša un tā bija dzidra, bet stipra gan.🙂 Tālāk to garšu jau atcerējos, krietni vēlāk, kad spirta brūzī strādāju. Dzērieni un arī ēdieni ir lietas par kurām cilvēki daudz mītus rada.😉
    • 138
      Kur tad tev, alkān, tāda sāpīte par astoņus mēnešus vecu komentāru, pat ne tev adresētu? Man šeit viss skaidrs (izņemot šo smalko aparātu darbības nianses un vadības sistēmu uzbūvi, to tiešām pat necenšos saprast) - tēmas autors izgatavo izcilus, apbrīnojamus aparātus, kuri ražo kvalitatīvu indi. Neesmu jau arī pats pavisam bez grēka, reizēm to indi patērēju, varbūt pat ir gadījies arī patērēt ar @jacobs aparātiem ražotu, kas zin. Ja es lasītu topiku par tikpat smukiem aparātiem, kas ražo teicamu, tīru amfiku vai skābi, es izjustu līdzīgu apbrīnu pret to autoru, bet tai pašā laikā neaizmirstot kaitējumu, ko tā inde radīs.
    • ggg97
      Vai govis arī bija buļļiem sasniedzamā tuvumā?
    • Aigars
      Es vienu laiku dzīvoju brūža tuvumā. Ražošanas procesā paliek pāri liels daudzums brāgas atlikumu. Parasti to veda un laistījas uz dārziem kā mēslojumu un baroja lopus. 90 gados tuvumā brūzim kolhozā bija buļlu nobarošanas komplekss uz kurieni veda brāgu.
    • ggg97
      Tāds jau tikai burbonam der.
    • Aigars
      Tas ir sīkums. Man vienreiz 90 gados iznāca iedzert viena spirta brūža jēlspirtu, kurs bija gatavots no sapelējušiem graudiem. Neatceros krāsu, bet garša bija pelējuma.
    • raiviic
      Nu ne tikai un ne tikai krieviem. Vēl 90-tajos bija filmēšana Latgalē pie viena diezgan slavena vīra (neteikšu kura un vispār vārdu neatceros). Pauzē onka ieveda mani klētī un ielēja tieši tādu miglainu ražojumu. Nu pēc sajūtām tur bija 40 ++++ grādi, labi ka bija ko uzkost.
    • e = d
      Ja laiž līdz stiprums zem 40, līdz pat vairs tikai ap 30 grādu, tad ir gan duļķaina. Un deģīšiem jau galvenais ir ka dod pa galvu, nevis tīra manta. Ja nebija normālu filtru jau zem 45 sāk duļķoties. Tas no paša pieredzes, ir dzīts iepriekšējā gadsimtā. Lietojis gan to netiku 
    • Aigars
      Tās taču ir filmas. Vai tad filmās viss ir reāli. Parasti to kandžu dzēra filmās kaut kādi budži, bandīti vai citi antisociāli elementi.  Bērnībā, cik atceros, tad tāda duļķaina nebija. Bija kaut kāda arī latviešu padomju filma, kur kandža figurēja. Arī laikam duļķaina. Bija komēdija, kura laikam saucās "Samagonščiki", kur lomās bija Nikulins, Vicins un Morgunovs. Jautra īsfilma. 
    • Jurkins
      Tad vajag uzlikt sprieguma releju. Ja jūs māju apsaimniekojiet paši, tad noteikti variet uztaisīt projektu...   pilnīgi garām. Ā, te jau biedri uzrakstīja.
    • raiviic
      Viss atkarīgs no tēmas, pie kādas strādā žurnālists. Svarīgi ir iegūt maksimāli daudz info,  pie tam, atklāt kā, no kā u.t.t. uzzinājis konkrētu info nav jāizpauž, nu izņemot specifiskus gadījumus, kur nepieciešama ātra reakcija no attiecīgiem orgāniem. Bet par solovjova un līdzīgo murgiem - bez nepieciešamības tos domājams skatās tikai viņu fanātu publika - skaidrā tas nav iespējams un tik daudz izdzert arī nē.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.8k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...