Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   1 biedrs, 0 Anonīmi, 78 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• 138
  • Biedru statistika

26881
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Kaspersky
    Newest Member
    Kaspersky
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• AndrisBB
      https://www.bbc.com/news/articles/cd7dvl0gn1lo.amp  
    • zeds
      Ja drīkst painteresēties kāpēc tīģeri nevis Tenere ?
    • kaads
      Pudele tev elite  vai man tik liekas ?
    • Aigars
      Pirms kāda laika mani bija sabaidījuši, ka draudzējas ar putleru. Kam lai vispār tic?!  
    • HIGH-Zen
    • ivo
      Man līdzīga situācija, pēc ilgām pārdomām arī esmu palicis pie 800-tā tīģera 2015+. Es gan vēl domāju XR vai XC. Vairāk tomēr sliecos uz XC, jo liekas ka būs piemērotāks manam augumam (184) un svaram (110). Jo XC esot arī jūtami labāka piekare nekā XR. Nedaudz gan tas 21" rats priekšā nepatīk, bet cik lasīju atsauksmes, uz šosejas īsti neesot atšķirības starp XC un XR. Sākumā gribēju 1200GS slapjo (gribu joprojām :D) bet tur gan iegādes cena gan uzturēšanas izmaksas pārāk lielas sanāk. Vēl uz V-strom 1000 skatījos, bet nu kopumā Tīģeris liekas labāka izvēle. Par kārbu - nez man nebūtu nekas pret automātu, izskatīju arī Africa Twin, bet nu smagāks un dārgāks, kā arī nebūs īsti piemērots manam relasētajam braukšanas stilam. Uz vietas atrast neceru, ir doma pirkt Vācijā un nolīgt kādu kas atved.
    • Aigars
      Intervija ar cilvēku, kurs būdams citas valsts pilsonis, glāba cilvēkus no okupētās teritorijas Bučas apkaimē. Uznemta mākslas filma, ko rāda Netflix. https://odessa-journal.com/starting-from-january-1-the-film-bucha-is-available-on-netflix   Украинский список Шиндлера. Уникальное интервью с Константином Гудаускас, спасшим 200 жертв.
    • Jurkins
      Redz... 🤣 viena maza problēma. Vai viņš grib draudzēties ar tevi (ar mazo burtu tāpēc, ka tas nav domāts personiski😉). Un ja negrib? Laizīt pakaļu? A bet varbūt vienkārši nelaizīt, bet nedarīt neko tādu, lai kļūtu par viņa ienaidnieku. Šis nav tikai par Masku.
    • raiviic
      Nu jādraudzējas ar šo puisi - varbūt tad ne tikai redzēt bet pat aptaustī varēs, bet uz Zemes vispār laime neaprakstāma 😁. Sorry, klipam tulkojums kaimiņu valodā.  
    • Jurkins
      Vēl tas radījums nevar norimties. 🤣   p.s. Jā ierakstiet vārdu "radījums" tajā labotājā. Lai vietā rāda "saldumiņš"
    • 138
      Jā jā, neviens behu profesionālis pilnīgi nekad nevienu. Finiera inženieri, ok, man varbūt īpašs talants raustīt aiz ūsām.   Neviens betons arī pilnīgi nekad nevienu, mhm.
    • jacobs
      Velns to zin? Taču mani un pārējos 99%? šeit, neviens ar tādiem epitetiem neapvelta?😀 Tad jau rodās pamatots jautājums, kāpēc tu tā ciet?🤔
    • 138
      Ir dzirdēts, ka kolaborantus ķer un tiesā. Vai tikai mazos, bet lielajiem spiež roku?
    • Racer
      Hmm. Kur tas rakstīts? Es tev kā lohs loham jautāju.
    • osscar
      testa brauciens veiksmīgs. Ok skrūves nebija komplektā m5 bet tās jau parasti ir rāmī nerūsējošās dārgākiem velo un cinkotās parastajiem. 😆 uzliku melnās , bet tās jau sarūsēs gan jau...tad likšu nerūsējošās. Kopumā patīk kompaktums un tas ka labi garumā rgulējas....jo 99% velo ražotāju nemaina čainsaty garumu - tas ir vienāds s un xxl....un protams ka ir starpība vai uz pedāļa 40 vai 48 izm.tupele...un var kāja ķerties aiz somas. Numura turētāju nofleksēju,,,,  
    • Racer
    • Jurkins
      Iedomājieties, kā jūtas kareivis no pirmajām līnijām, pieņemsim atvaļinājumā, redzot kā Kijivā uzdzīvo mažori vai skatoties/klausoties par to, kā daži daudzi uzvārās piegādājot kaut vai nekvalitatīvas mīnas u.t.t. Es nevaru iedomāties. Es nezinu, kurus tad gribētos nošaut pirmos. Reāli tur pasludinot pamieru var sākties tāda kuiņa, ka maz neliksies. Un kad sāksies izmeklēšanas. Nu, piemēram, par to kāpēc trijās dienās krieveļi bija no Krimas pāri Dņepras tiltam Hersonā. Vai kā tā ar to plaši izreklamēto pretuzbrukumu bija. Vai kā bija ar neuzceltajiem nocietinājumiem un kur naudiņa aizgāja. Un vēl daudz kas cits.
    • 138
      Tie jā.   Ne visiem patīk skatīties stundu garas intervijas.
    • M@R$$
    • Aigars
      Negribi, neskaties. Man tagad viss jāskatās viss no jauna, lai kungam visu pasniegtu uz paplātes.  Nesaprotu, ko vispār šeit bāz šajā sadaļā degunu. Es jau labu laiku atpakaļ biju ielicis interviju ar veterānu, kuram savulaik draudēja par frontes problēmu publiskošanu, kas saistīti ar to ka liela daļa ģenerāļu sūta vienības tiešā nāvē, aizsūtīt visu viņa vienību tur kur neatgriežas. Kā tu domā vai tie kas frontē ir guvuši smagu invalidāti ir savu atkarojusi vai ne? Ej labāk interesējies par saviem lombardiem.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.6k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...