Uz Hotbird satelīta parādījusies ASV kanāla "CNBC" HD versija.
Parametri: 11179, 27500, HD, 3/4, FTA
Mājaslapa: https://www.cnbc.com/world/?region=world
Arī uz Astras (19.2) tas pats parādījies.
Rokas salst, tad cimdi jāvelk nost,lai skenētu visādus kvadrātkodus. Ziema kā nekā. Dažās pieturās (pie operas, Vērmandārza, u.c.) zem nojumēm ir reāllaika dati, ja vajag.
Es pulksteni pārsvarā izmantoju tad, ja vajag pārvietoties ar sabiedrisko transportu, lai pieturvietas sarakstus pētot nav katru reizi tālrunis jāvelk ārā.
Man toč nē, man ir divreiz lētāks par tavējo un bez radio, velku uz svētkiem, ir labs diezgan. Pateicoties šim topikam nupat izņēmu no atvilktnes un pārgriezu uz ziemas laiku.
Vienkārši gribēju pateikt, ka jā, ir pulksteņi, kas rāda citu laiku.
Pulkstenis vulgaris vienkārši rāda pareizu laiku (atkarībā no konstruktīvās kvalitātes). Pulkstenis "biezais", galvenokārt, rāda Tava maka biezumu un ambīciju diženumu. Laiku var paskatīties telefonā...😀 P.S. Personīgi man- pulkstenis ir vienīgā veču rotaslieta. Cik nu varu, tādas pērku...😁
Jā. Varbūt tāpēc, ka pērk velo vai tam līdzīgus priekšmetus gaģušņikos, nevis kārtīgā veloveikalā, kur pārdevējs, iespējams, parādītu, kā tas lietojams. Bet ja būtu kā skrūve pievilkts, tad ķepa būtu uz jebkuru pusi, bet pielocīta, šeit pat tā nav.
Nu lūk, kad sakrāsi tos 20 Eur, vari cept tēmu "radio iegāde" un tur ar zinošajiem un ieinteresētajiem biedriem iztirzāt tevi interesējošos jautājumus.
Vai par 20 eiro var nopirkt jaunu brendīgu radio? Jā, var, piemēram Panasonic RF-P50D. Bet vai tas mācēs Rīgas centrā uztvert SWH Gold bez traucējumiem? 🫠
Radio-controlled gan rādīs, varētu teikt, citu laiku, un starp tiem ir arī viens 7K Casio, taču absolūtā skalā tas arvien ir lētais gals
Bet starp tiem ir arī viens zem simta Casio.