Neveidojot jaunu postu. Toshiba TV, pults CT-8564. Izmeklējos bet neatrodu. Ir tādām pultīm kaut kāds key lock, lai sīcis nesaspaidītu TV. Citādi vislaik bačas jāņem ārā.
Šķiet, ka baisā s*du bodīte tas temu, atkritumu ražošanas fabrīka. Bet es esmu no tiem cilvēkiem, kas arī aļikā ir iegrābies totālos tehnikas s*dos, tāka...
To sūdu visulaiku reklamē visur, jau zb, ,kāds arī reāli tur iepērkas?
Ja jā, kāpēc?
Esmu uzinstalējis app ,pāris reizes apskatījies un izskatās tur viss drausmīgi...
Viss ir Dārgāk nekā iekš Ali, un piedevam tur ir TIKAI paši nekvalitatīvākie mēsli.. Pats pats zemākais līmenis kvalitātei
Iekš Ali ir arī daudz normālas/pieņemas kvalitātes ķīniešu preces ja piemaksā nedaudz vairāk.
valstis ka australija anglija vacija indonezija.... jau ir jau atslegti 2/3G tikli
atseviskiem modeliem var nebut iespejams veikt arkartas zvanus( trukst frekvenchu vai atbalstitostandartu )
turistiem bedigi esot-tikai regiona specifiskie telefoni strada un imei blokeshana var notikt utt
jabuve Latvija artilerijas rupnica un jasuta uz Ukrainu caur rail baltik
neka sarezgita tur nav.. prese, virpa un kaudze ar metalluzniem un shaujampulvera
Tieši tā. Mēs esam liecinieki, kā tiek mainīta pasaule. Tagad pie varas nāks visi tie, kuri tikuši apspiesti, aprunāti, pazemoti un visādi citādi ierobežoti. Viņi tagad celsies, jo zina, pienācis viņu laiks.