-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 6 biedri, 0 Anonīmi, 82 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
-
Biedru statistika
-
Jaunākie Ieraksti
-
Tak telefonam settingos var ielikt kuru tehnoloģiju gribi izmantot.
-
man ar aktuāls jautājums, sīzifa cīņa ar zāli ir piebesījusi, šobrīd esmu vietējai mazpilsētas husqvarna pārstāvniecībai pasūtījis Automower 305E NERA bezvadu komplektu (1850 EUR), gaidu kad piegādās (šie vēl gaidot mašīnu no vācijas ar spraudņiem, kas pārrauj smadzenītes šim no vadu uz bezvadu modeli) sažīdoto internetu un redditu, katrs ielasa pats uz savu risku, bet ir 3 reālas atsauksmes no dzīviem cilvēkiem: 1. Husqvarna bezvadu modelis - cilvēks sajūsmā, ar visu apmierināts, viss zaibis 2. Ecovacs (modeli nezinu) - robots tups bez gala, kaut ko jau izdara.... 3. Mammotion lube- ar visu apmierināts, viss zaibis pats savos meklējumos viskautko paskatijos, redditu, jewtubi, beigās arī ķīniešu (mammotion) sadarbības bāleliņus atradu https://lubabaltics.eu/contact-us/, pat ar norādīto +371 26663444 sazvanījos, likās jau čalis tolkovijs, domā pat imantā kkādu darbnīciņu rudenī palaist, apkopei'n stuff... BET man aktuālajai platībai (~1000) līdzīga m2 husqvarna maksā tikai 250 eur dārgāk (LUBA 2 Mini AWD 800 = 1,599.00, Husqvarna Automower 305E NERA = 1849,00 €), un man tā būs virgin pieredze ar šo tehnoloģiju... padomāju, ka negribu pisties ar ķīniešu appu un riskēt, ka pēc pusgada tas viņu mammotion kickstartaps aizies vēderu pa gaisu un rezerves daļas (asmeņus, ritentiņus) vajadzēs 3d printēt vai pašam šmirģelēt... nākotnē vēlamā pļaušanas platība (0,35 ha) ir stipri liela, tur hq robots maksā ap 3-4k eur, negribēju riskēt ar tādu ciparu (man) nepazīstamai tehnoloģijai. iekšējais žīds(taupīgais letiņš) saka lēnām pār tiltu! Ja 1. robots pļaus OK, tad piepirks vēlvienu mazo klāt, lai pļaun dupletā....
-
Velns viņu zina, kas ir labāk, ja nav nekā ko darīt? Pisties bezjēgā ar vecu telefonu, vai dzert?😀
-
-
2G ieslēdzas tikai, ja citi G nav pieejami. Ir 4G, tad uz 2G nekad pats nepārslēgsies.
-
-
Nebūs tur nekādi reseti palīgos. Vajag EMUI 12 versiju, kas pilnvērtīgi atbalsta VolTE un E000 zvanus . Tele2 izslēdza 3G. Bite vēl neizslēdza.
-
Tad pārej uz Biti un miers. Viņi varbūt vēl iedod atlaidi kā jaunam klientam.
-
Kaut kā nemanīju, ka būtu teicis, ka izveici Factory reset? Darīji?
-
Aizej svētdien uz baznīcu, lai uzmet svētīto ūdentiņu un noņem lāstu
-
nu, tad met to veco telefonu pie malas un nopērc citu.
-
Tāpēc jautāju šeit, jo mazums, kādiem jau pieredze. Aizbraukt uz Husqwarnas veikalu un uzjautāt, ar ko jūsējie ir pārāki par citiem noteikti būtu bezjēdzīgākais jautājums, kādu var uzdot. Bet nopirkt Čainas mēslu, kuru pēc gada izmest ar negribas, un ar kuru vislaik jāčakarējas. Rīt mēgināšu iebraukt augstākminētajos veikalos apjautāties..
-
Kam es te muti plātu? Nepatīk, neklausies! Viss ir mēģināts... Un izlasi līdz galam. Bite tīklā tad viss iet, Tele2 neiet
-
-
Tev te biedri piedāvāja risinājumus, tu te tikai muti plāti. Tu factory reset mēģināji?! Pāršuj OS, ja nelīdz, tad miskaste.
-
Baltkrieviju piemeklējis kartupeļu (!!!) deficīts. Tikmēr Lukašenko paziņojis, nabaga izsalkušie krievi apēduši visus baltkrievu kartupeļus. Veikalos trūkst šī produkta, jo pārāk daudz ir pārdots Krievijai.
-
-
Filmu telekanāls no Latvijas "ТV XXI" no 5.maija mainījis savu nosaukumu uz "4Y". Krievijas variants joprojām saucas "TV21".
-
-
Bērnus jātaisa, tad būs kas nopļauj. Bet nu redzot pierīgas suburbos dzīvojošās paziņas tur tādi ņuņas izaudzināti kā modernie Eiropieši ka tie sāks raudāt un zvanīs bērnu dienestiem ja pateikti ka janopļauj zāle
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.7k
-
Kopā ierakstu1.5m
-