Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   19 biedri, 0 Anonīmi, 205 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• ribons
    • TasEsmuEss
    • jacobs
    • maize
    • lexxx
    • AndrisBB
    • uldise
    • ju
    • @rmands
    • martinno
    • kava
    • erikonkulis
    • binary
    • raiviic
    • Athlons
    • Gestapo
    • e = d
    • kicker
    • Brainless
  • Biedru statistika

27437
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Avro2
    Newest Member
    Avro2
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• binary
      Kāpēc 2x?   Uz kā rēķina?   Cik ilgs mūžs? Un kas ir ar to kapacitāti?
    • martinno
      Pārdodu Raspberry Pi 4 2GB starter kit. Lietots tikai kā Android Auto Wireless adapteris kopš 2025. gada maija. Komplektācija bildē, atmiņas karte 32GB.   Cena: 50€   Atrodas Rīgā/Dārzciemā. Par pircēja līdzekļiem nosūtīšu ar pakomātu.   PM vai 28 30 30 60    
    • hehe
      Tas jau būtu tikai visiem labi, kad aizņemas/atdod par aktuālo tirgus cenu, tikai kāds ekonomiskais pamatojums, ja piegādes izmaksas ir x2. Nu un elektrības glabāšana ir nepārtraukti zudumi+ierobežots akumulatora mūžs un kapacitāte.
    • hehe
      Kravu paliek tik mazāk, izraus pēdējo kārti no kāršu nama pamata nojaucot sliedes un nebūs vispār. LDz ja vēl tagad daļēji tad pilnībā pāries valsts apgādībā, kas vakar sola visu aizsardzībai, rīt solīto un vēl paņemt no paredzētā saliks dzelzceļā, būs spiesta, jo pasažieri spiedīs un sapirktie vilcieni tāpat.   Oksfordas, Kembridžas, bet realitātē nostrādās pamatskolas matemātika parastā.
    • M@R$$
      Tieši aizdomājos, cik tie bateriju brīnumi tāli velk, tomēr tur jāizkustina pamatīga masa. Nu ja, bateriju vilciens ar vienu uzlādi varēšot nobraukt līdz 100 kilometriem, uzlādei pa ceļam vajadzīgas ap 10 minūtēm, ko ieplānos vilcienu kustībā no Rīgas līdz Cēsīm un no Rīgas līdz Daugavpilij. Droši vien kravu pavilkt šiem nebūtu pa spēkam, protams, kādas kravas mūsdienās, kad viss iet ar fūrēm.
    • Eraserz
      Atdots.
    • Dexs
      Pēc visiem šiem gadiem beidzot būs tikuši prom no tās domuzīmes pa vidu? Slow clap! Tagad tikai vēl LR5 beidzot varētu par tādu kļūt, jo pieci.lv neeksistē jau 2 gadus, ja nemaldos. 😕 Bet nu kuru tur interesē detaļas.
    • hehe
      Kravu apgrozījums droši vien, ja ir acīmredzams kritums tad nav arī motivācijas. Ja tev ir ābeļdārzs un skaidrs ka tie āboli nebūs nevienam vajadzīgi tad muļķīgi ir ņemt kredītu jaudīgam lielākam ābolu transportam, ja tas nav iemesls kāpēc āboli nav vajadzīgi.   Latvija taču jau ir parakstījusi līgumu par bateriju vilcieniem un izvēle ir izdarīta, kur elektrifikācija nav nepieciešama, tik cik kādā stacijā kur uzlādēt. Pie kam vēsturiski Latvijā ir vairāk dzelzceļa elektrificēts nekā Igaunijā vai Lietuvā un neesam vienādās pozīcijās, lai salīdzinātu 1:1.
    • martinno
      @versatile - Viltroxā mans viss patika, tiešām labs stikls, ņemot vērā cenu. Es ar pašu X-T50 līdz galam nespēju/negribēju sadraudzēties un aizgāja tirdziņā   Tagad atpakaļ pie Sony 
    • 138
      Par Moldovu mans avots bija google pirmie rezultāti, kuri būs mani maldinājuši, teikt "būvē" tiešām nebūs īsti precīzi - ja ieskatās, tur ir divi 1435mm gabali līdz Rumānijai no Ungeni un no Džurdžulešti, tādām bauskām/valkām, bet no Kišiņevas (vai to mēs arī kaut kad pārsauksim par Kišinavu, vai tikai tad/ja Krievija iebruks Moldovā?) uz Ungeni ir priekšizpētes stadijā, tātad tur, kur RB bija pirms desmit vai cik gadiem 💁🏻‍♂️ Tikmēr Ukrainā kaut ko reāli būvē un drusciņ jau ir uzbūvējuši.   Kāds bija formālais pamatojums?
    • oks
      "___LR1__" , vismaz 91,1 Viesītē, 100,5 Alūksnē un "__ᵃLR1__" 104,2 Rēzeknē, droši vien, kaut kas līdzīgs ir arī pārējās bijušā LR 4 frekvencēs Latgalē. PI kods atstāts vecā LR 4 "9244".   Nē, nesaprotamu iemeslu dēļ, abās frekvencēs paralēli raidīs LR 1, tikai bijušā LR 4 frekvencēs skanēs Latgales reģionālā programma, kas no parastā LR 1 atšķiras tikai ar Latgales studijas programmu "Latgolys stuņde", kas ir ēterā piektdienās plkst. 15.05.
    • ggg97
      Mums ir priekšprojekts elektrificēt uz ES 25kV, bet pēc 14 gada tas apstājās.
    • Racer
      Iedod lūdzu avotu, man ir interesanti, jo ir pāris projekti ar Moldovu un mazliet cita informācija no cilvēkiem tur.
    • versatile
    • aoma
      Redz, zīmēties ir viens, izpatikt otrs. Nopietnai mūzikai man ir laba aparatūra, fona troksnim pietiek ar Temu tūdiem, sievai gan uz ZS nopirku padārgas Marshall Major V austiņas skan super. Visiem laimīgu Jauno gadu!
    • martinno
    • M@R$$
      Yup Bcom/bitē visi 4.kanāli (Hits, Club, 00, Live) nost. Mazliet klusi paraudāju stūrī, iedzēru 50gr. balzāma par aizgājējiem un pārslēdzu uz MyHits. P.S. Cik saprotu, vēl MTV europe vēl dzīvos...tikai kam viņš vajadzīgs...
    • _dunduks_
      Žēl, bet MTV ir aizgājis rādīt un skanēt citos video laukos.  
    • 138
      Jā, šīs varētu būt kaut cik ok pēc kaspiča mērauklas. Diemžēl neatbilst Andra prasībām:    
    • 138
      Varbūt atceries konkrētu raidījuma datumu vai kādu vārdu tā nosaukumā, pēc kura varētu atrast? replay.lsm.lv ir arī 2014. un 2013. gada raidījumi, varbūt arī senāki, bet kalendāru tur var tikai klikot 🔙 pa vienam mēnesim , nevis skrollēt vai svaipot vai ievadīt gadu vai vēl kaut kā bez ciešanām. Apple Podcasts ir ērtāks, bet tur senākais pieejamais šobrīd ir 2015. gada 30. augusta raidījums. Kā spoķikā, neskatījos.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.8k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...