Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   18 biedri, 0 Anonīmi, 191 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• uldise
    • zeds
    • e = d
    • 138
    • Lietotajs93
    • osscar
    • Mielestapa
    • binary
    • Dils
    • sounDDesign
    • INTRASERVERNET
    • Aigus
    • ju
    • Eraserz
    • M@R$$
    • Tuubijs
    • dkk
    • Jainit
  • Biedru statistika

28239
    Kopā biedri
    25790
    Bieži tiešsaistē
    gits
    Newest Member
    gits
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• uldise
      nu ja tas beidzas, nu tad neko! sēdi un gaidi! ja tev EV ir pilna 80kwh, ar to ilgi var iztikt taupīgi dzīvojot..
    • ju
      Kaut kam jau var būt arī iestrādāta mīkstā palaišana. Jāskatās, bet tā ir, ka ap 3x pie palaišanas. ja tur nebūs tam sūknim uzreiz kaut kādi boezumi jāsūknē, tad jau arī palaidīsies ar kādu ģeneratoru, kam tām jauda tik kādas 2x lielāka. Katrā gadījumā, rezeve jau nenāk par sliktu.   Un kā pēc tam kaut kur tikt  ja vien nav kāda iekšdedze arī rezervē. 
    • osscar
      Es necerētu uz 4-5 h...ogres daļā,baltezera daļā un gan jau citur ar nav joprojām... Būtu ziema vsp psc butu...daļa nekam tādam nebija gatava .ādažos rinda pēc kafijas bija no rīta..pat tūrisma degļi nav cilvekiem
    • kukuruku
      Ja nevajag vairāk par 4-5h to visu nobarot- kaut kas no power stations. Man granulu katls ar vadību, 4 cirkulācijas sūkņiem strādājot tērē ap 200w. Katls iekuroties ~500w. Apgaismojums, rūteri, NAS utt. tipiski ap 100w. 1kwh powerbanka avārijas gadījumā, atslēdzot lieko 3-4h točno noturēs...  Vienīgi prasās kāds mazais ğenerators powerbankas uzlādei tādos gadījumos kā šobrīd...   
    • versatile
    • HIGH-Zen
      Apskatos par šo gadījumu tiek pieminēts, ka šis konkrētais fails ir pilns ar malware.
    • osscar
      Man dziļurbuma suknis..taalaikam tik nerij..bet es biju kaimiņa pagarinataju piesledzis lai viņam virzemes parasto sūkni nobarotu...nekadas problemas nebija,un neilikās ģenerators slodze kā piem kad tējkannu ieslēdz.. Cik zinu visiem ir ap 3kw+- un visam pietiek
    • kukuruku
      Precizējums tiem kas tankā: Starta strāva sūkņa motoram. Būtībā laikam parasts 2-fāzu motors ar kondensatoru.  Kaut kur dzirdēts, ka starta strāva esot vismaz x3-x4 no nominālās. Tāpēc arī vaicāju, vai kāds praktiski ko tādu ir pieslēdzis.    A tā apgaismojumam, katlam un cirkulācijas sūkņiem, rūteriem, vārtiem utt ir 1kwh power station kā UPS.    Par cik elektrības nav jau vairāk kā diennakti- pieslēdzu ledusskapi powerstationam- starta brīdī iebūvētais slodzes mērītājs uzrāda kaut ko virs 800w, kamēr pārējie patērētāji ēd max 100w. Kad palaidies, tad gan tērē ap 50w.
    • osscar
      Nu toreiz šim cena gandriz tāda pati kā mazākam
    • uldise
      šis tiešām ir liels.. man ir šāds, pats vienkāršākais! 2kw tur mierīgi. tā kā tikai tur uzturēšanai, ja nav milzīgas jaudas, pilbīgi pietiek! https://daewoo-power.com/multicatalog/item/daewoo_gda_3500/ tiem, kam EV - kāpēc neņemat no turienes? vismaz jaunākiem ir tāda opcija..
    • spameris
      man gan aizdomas ka +- visi viņi ir ķīnieši. Man ir čehu ķīniešu "hecht" , ok honda droši vien gan taisa savu visu, varbūt ar ķīnā. Bet par lielu daļu es neez...
    • ju
      Vēl par to, ka visu salikt kabeļos. Tur arī pieaug būtiski kapacitatīvās strāvas, kas pasliktina komutāciju, kas nozīmē arī ieguldījumus apakšstacijās, kompensējošās iekārtās.  Jā, trasi var šaurāku mežā, bet tur jau koki aug, kokiem ir saknes, kokus tā pat gāzīs vējš (3m koridorī gan vējam mazāk iespēju ieskrieties), un tad jau krītot ar saknēm var sabojāt to kabeli. Arī zem zemes visādiem racējiem to kabeļus grūtāk ieraudzīt . kabeli parasti ir grūtāk un dārgāk remontēt. Ja vēl pieskaita to, ka mums līnijas daudz kur iet caur purvainiem mežiņiem, t.i. tur būtu vēl ar ūdeni jācīnās, lai tiktu tam kabelim vispār klāt.   
    • ju
      Tam jau var nopirkt tur to komplektu ar kādu paneli un akumulatoru, un lietot autonomi. Man viens radinieks tā visu laiku ledusskapi ikdienā darbina. Kaut kādu laiku ir pie tā aparāta, kad tas tukšs, pieprauž pie tīkla.    Vakar arī sievas vecākiem kaut ko meklēju. Veikalā jau vairs nebija, kad atkūlos no turienes līdz Rīgai (kamēr ceļus atbrīvoja), jo bijām akurāt ciemos.  Zvanījos draugiem. Dviem mājām bija ķīnieši, abiem esot ātri nosprāguši kaut kad. Neesto mēģinājuši atjaunot. Vienam bija Honda kādi 2kW ar inverteri. Tur viss kārtībā. Aizdeva priekš sievas vecākiem. Nezinu kā norēķināšos
    • M@R$$
      Gan jau  
    • erikonkulis
      tur nebija tikai vīruss iekšā?
    • AndrisBB
      Saule jau droši vien neko daudz nedos iesākumā, bet ja aķis sēž visulaiku uzlādēts, tad jau vismaz televizors ies 😂
    • Anreel
      Es šovasar nopirku PS5 gatavojoties GTA6 iznākšanai 🤓
    • osscar
      Baigā saule jau nwbija un nav tādos apstākļos
    • AndrisBB
      Jāprasa valdībai/Latvenergo, lai atļauj kā Vācijā/Spānijā (un jau arī UK) vienkārši rozetē spraužamus saules paneļus un akumulātorus, kas paņem un atdod atpakaļ tīklā. Ar kautkādu 1 - 4 kWh aki jau kkādu laiciņu var izvilkt, ja atslēdz visus nevajadzīgos patērētājus. Plus var aizvest kautkuyr uzlādēt.  
    • kaads
      pa lielam jau +- visi vienādi, galvenā loma domāju  ir dzinējam, kuram var uzticēties, kaut kādam Jasper veidīgajam un ar plastmasas virzuli   gan neņemtu
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      102k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...