Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   22 biedri, 0 Anonīmi, 222 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• osscar
    • AndrisBB
    • Zin...
    • Tārps
    • spameris
    • oxx
    • Tuubijs
    • Ruperto
    • maxisl
    • M@R$$
    • ggg97
    • e = d
    • Stepselis
    • 138
    • inteens
    • dainis61
    • Corpsegrinder
    • Jurkins
    • _dunduks_
    • camel
    • Racer
    • Dundurs
  • Biedru statistika

28258
    Kopā biedri
    25790
    Bieži tiešsaistē
    gits
    Newest Member
    gits
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• osscar
      Nē nu tas loģiski +- tā visus qr lieku ja rāmis ļauj Aizmugurējo patīk uz leju likt paralēli rāmim horizontāli Nez , šeit neiespringu laikam Svars ap 10kg ar visu pudeli
    • 138
      Redzu, ka tu esi lasījis pareizās grāmatas un rīkojies precīzi pēc to instrukcijām! 😎
    • Jurkins
      Domā, ka man tas liek iespringt? 😉 Zini, pasaulē nav nekā drausmīgāka un bezjēdzīgāka par cilvēku, kurš vēlas pēc sevis kaut ko atstāt. 😉 Tikai vairāk palielina entropiju.   p.s. pļa, suka Tramps, es sāku filozofēt...
    • Racer
      Viņu jā, par Tevi neesmu drošs...
    • 138
      Ar spicītēm!!
    • jacobs
      Parasti jau arī pērku tlf., kā jau vairums par ~400,- un uzreiz pāris vāciņus Ali par kādiem padsmit eirikiem, un vēl kādus ''izejamos vāciņus''. Tomēr kā jau rakstīju, ikdiena paskrien darbnīcā.
    • aoma
      Kam tad kādreiz telefons nenokrīt, bet ja tā ir ikdienā, varbūt vajag labāk pirkt lētučus, nevis pa milzu naudu pirkt "maģiski" drošus vāciņus? Tad jau uzreiz uz baznīcu, ar svētīto ūdeni...
    • Jurkins
      Jā, kā jau teicu - nemeklē jēgu, jēga pati tevi atradīs. 
    • jacobs
      T.i. dzīvo ar jēgu. 😉Lai vakarā vari atskatīties, ka diena nav pa tukšo paskrējusi. It sevišķi, ja tev priekšā nav vairs nosacīti neierobežots laika resurss, kad tu vēl ko vari radīt, nevis tikai veģetēt.🙂
    • Jurkins
      Šahedi iemācījušies diezgan fantastiski manevrēt. Ukraiņi atzīst, ka notriekt paliek grūtāk, šodien klejo video, kur šaheds burtiski sekundes daļās pagriežas par 180 grādiem. Es sākumā nevarēju saprast, kāpēc šahedam ir tik dīvaini "slikti lidojoša" forma. Šādam trīsstūra spārnam ir ļoti slikta "celtspēja" salīdzinot ar taisnu, protams, pie šiem ātrumiem. Izrādās, ka tāpēc, lai lidaparāts nejauši nenonāktu plakanajā grīstē, ja gadās kaut kādu iemeslu dēļ uzraut purnu pārāk gaisā. Šodien tika izmantota tieši šī īpašība. Plakanā grīste ir praktiski sipiens pret zemi, sevišķi jau bpla. Irāņi vispār ir malači. 
    • HIGH-Zen
      Ir jaunumi: Hakeris izmantoja platformu, kas automātiski saglabā metadatus CyberLeek esot augšupielādējis failus vietā, kas neizdzēš metadatus. Šī kļūda ļauj izmeklētājiem sasaistīt failus ar konkrētu ierīci.
    • aoma
      Sociālistiski domājot - Pasaules varenajiem tautas masas ir planktons, no kura baroties, ja savairojas par daudz, un sāk pūt un smirdēt, var arī patīrīt rindas. Demokrātiski - Vox Populi, Vox Dei. Fig viņ zin, patiesība kā vienmēr, kaut kur pa vidam.
    • oxx
      I Swear Sen nebija tik labs un tajā pašā laikā smags gabals redzēts 👍
    • msp
      Pavilkos uz amatieru video....    
    • jacobs
      Vienu telefonu esmu tikai savulaik pusiznīcinājis(Sony Z compact) nejauši piespiežot to pie darbgalda asā stūra. Taču ja darba ikdienā nemīli, nevari strādāt cimdos, tad roku ādai nodilstot utml., saturēt droši glumo telefonu bez vāciņiem nemaz nevar. Vēl jau manos gados nāk klāt zināma tieksme visam tā biežāk krist ārā no rokām.😉
    • osscar
      Tad nu atrādu savu vintage..pilnam skatam vajadzētu sudraba bedāļus bet tādi nebija vācu bodēs..ok ar melnu maliņu ir ok un gan jau tā nodils+ šie ir kvalitatīvi...riepas bija virsū 23mm ar zaļu malu, bet tās bija "indor" kaut zaļš piestāvēja . Uzliku folding conti 28mm...bija risks ka nederēs..bet priekšā īzī..aizmugurē maza rezerve...bet var ratu uz atpakaļu pabīdīt...regulējamie dropauti. Nedārgas riepas, bet platākas man labāk tīk. Kādus 170km ar šo esmu nominis....              
    • Jurkins
    • Jurkins
      Diezin vai pienāksi 😉 🤣... tas arī laikam bija melni ne tikai filozofiski.   Tas ir tāpat kā meklēt dzīves jēgu. Nav dzīvei jēgas. Vienkārši dzīvo. (jēga pati tevi sameklēs)
    • AndrisBB
      Jāmētā apkārt ka malkas pagale, tad jau var jebkuru vāciņu iznīcināt. Man nekas tam Pixelim nav noticis arī bez visiem vāciņiem. Ne pašreizējam, ne iepriekšējam.
    • AndrisBB
      Principā reaģēt vai nereaģēt būs atkarīgs no populāciju noskaņojuma. Neviens nedosies karot ar krieviem, ja tas būs nepopulāri vietējās masās. 
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      102k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...