-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 2 biedri, 0 Anonīmi, 164 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Pukinens
- 138
-
Biedru statistika
27784
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
divero
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
-
Nezinu par kameru, nav mana primārā vajadzība, bet pixelim tehniskie parametri nu tādi so-so par to cenu... Tevis pieminētais 10a pēc "papagaiļiem" nedavelk pat līdz samsunga S24 (dati no gsmarena.com). Ja nav steiga, tad der ik pa laikam paskanēt samsung.lv, gadās saldi piedāvājumi. Pagājušo gad ap šo laiku paņēmu sev un sievai S24 (256), mūsējie aizgāja "pa stafeti" bērneļiem🙂. Viens Izmaksāja ~530 (samsung atlaide pamatcenai + promo kods 10% + 80 atdodot veco [P30 ar sasitu ekrānu] + 10 par atdoto veco🙂). Otrs ~500 pēc līdzīgas shēmas, tikai cipari citi un kaut kā tur vēl figurēja 100 eur cashback. Tikai jāskatās lai tas ko tu dod uz atpirkumu būtu sarakstā, pavisam vecu tur nav. Būtu puika laicīgi atjauninājis ISEC karti varētu vēl 10% iekampt. Tagad ar ik pa laikam monitorēju, jo puikam vajag citu, a es varētu uz tā rēķina pārkāpt uz S25. Bet vienīgais kuram tagad varētu izspiest sakarīgu cenu ir S25FE, kas principā ir tas pats S24 tikai ar lielāku ekrānu.
-
-
-
Tāpēc ka gejropa slikti, tradicionālās vērtības labi 💁🏻♂️ Laikam jau šis Pat ja nebūs tā, ka -
Cik nu "izvilka", bet ratificēja pēc tam, jā, nu un kas tur slikts, ja daļēji tās rezonanses iespaidā? -
Bet "it bojevikiem" vajag karmu un Jēzus jau to paveica: Redziet.."brīnumi" notiek tikai tad kad notiek ticēšana, bet mūsdienās iedzīvotāji uzskata, ka var piekaut IQ ar muskuļiem.., bet nevar; un iedzīvotāji pa īstam tic tikai tad kad nezin..un iedzīvotāji "pa īstam ticēja" vēsturē.. Uz šīs planētas eksistē tādi, kurus jūs nepiekausiet, ar egoismu.. 🥸 ..un tā jums arī vajag: vajag atgādinājumu, ka paši arī bijāt jauni. -
-
Mans sencis bērnībā spēlēja kovbojus un indiāņus, es jau biju "advancētāks" mēs bijām krievi un vācieši, un kāda "Marusja" pa vidu, parasti mana māsīca Tagad visiem vajadzētu sadalīties policistos un potenciālajos noziedzniekos. Miers un kārtība vienā mirklī -
Tad galu galā kapēc tā konvencija bij jāatceļ? Un kapēc tieši tā, 100 un 1 tak visāda konvencija ir. Neba tā nu vienīgā. -
Es piemēru jau minēju, ja vēlies izstāties un vairs nevari izstāties tu vairs neesi neatkarīgs. Polijai tikai piedraudēts, jebkuri draudi ir vardarbība, un vardarbība tikai vairo vardarbību. https://www.polskieradio.pl/395/7785/artykul/2556966,poland-faces-consequences-if-exits-womens-rights-treaty-–-france Nestājies, izdrukā, ierāmē un noliec tā lai durās acīs rītā un vakarā. Rezultāts ir identisks, tikai tu esi saglabājis savu es, tu neesi nevienam parādā.
-
Bet nekas arī nespieda rīkoties, ne? Ok, par Rusiņu piekrītu kā trigeri, bet konvencija radīja papildus stimulu. -
Nu... es par to radio, velteņiem un ušanku pajokoju. Izrādās, ka starp mums tiešām tādi ir. 🤣 Dvēselē vergiem vienmēr vajag pātagu. -
Un kā tiek apspiesta suverenitāte ar konvenciju? Liekot pacelt pakaļu? -
Ja domā Latviju, tad Latvija ir ne tikai suverēna, bet arī neatkarīga valsts, vismaz es tādu to vēlētos. Polija gribēja izstāties no šīs konvencijas, bet pātaga pateica ka atņems finansējumu, lai gan bija to apsolījusi nesaistīti ar šo konvenciju.
-
Vairākos Ukrainas strīminga servisos pieejams mūzikas TV kanāls "Viva Latino". Tur var vērot Latīņamerikas mūzikas video. Diezgan labs esot. Megogo viņš arī atrodams, bet ne mūsu reģionam. -
Kas tur slikts?! Vai tad Krievijā nedzīvo "tādi kā mēs" šeit Baltijā, kuri negrib karot un grib mierot?! Valdības jau sen mūs izspiego.. -
Kas tieši konvencijā kādam traucē? Kurš konkrēts punkts? Mūsu valstī kāds pacels ekstra pirkstu, ja no muguras neelpos pakausī? Konvencija ir tā pātaga, kas elpo pakausī un lika kaut kā sākt kustināt to pakaļu, kaut lēnām, bet lika. -
Empātiskie idioti vakarā pieņem konvenciju, ka rīt obligāti jāuzlec Saulei, citādi viņi visi publiski bikses pietirsīs. Nākamajā rītā uzlēca Saule un viņi pašapmierināti paziņoja, ka tikai tāpēc, ka viņi draudēja bikses pietirst, Saule šorīt uzlēca. ®Kis-kis kauns! ®Tramps SUKA! -
Tak datumus apskaties, viss bija otrādi. Vispirms bija rezonanse ar Rusiņu, konvenciju izvilka vēlāk, ar Rusiņu jau piesedzoties, kā būs ja nebūs konvencijas, lai gan konvencija sen bija parakstīta, nebija ratificēta. Nekas(!) netraucēja rīkoties kā konvencijā. Nesoli ka rīt iedosi 5eiro, varbūt tev viņu rīt nebūs, iedot rīt 5eiro tāpat, neko nesolot un nezvērot. Rezultāts ir identisks, tikai ar atšķirību ka neesi nevienam neko parādā, neesi neko solījis.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.9k
-
Kopā ierakstu1.5m
-