Jump to content
  • Jaunākie Ieraksti

• base7
      Dzīvoklis.   Tieši tā. Citiem ir mazāka ietilpība. Gribētu iekļauties kādos 560Eur.   Vienam tā temp.regulēšana uz priekšējām durvīm ārpusē, otram-iekšpusē. 
    • ziedlapa
      Sveiki visiem! Vai kādam ir bijusi lietošanā tulkošanas ierīce kāda? Nu līdzīgas kā tirgo veikali. Ir vajadzība braucienam uz Eiropu,saziņai ar cilvēkiem, vajadzības gadījumā. Un vēl.Redzēju cilvēkam kaut ko līdzīgu telefonā. Telefonā ierunāja sakāmo,uz telefona ekrāna ierunātais parādījās teksta veidā, latviski un zem tā iztulkotais teksts attiecīgi angļu valodā. Tātad vai nu tulkošanas ierīce,vai telefons.Pastāstiet lūdzu. Ar cieņu!
    • Jurkins
      Ai nu tak! Eļļas krāsas notecējumi taču piedeva īpašu šarmu padomju virtuvēm.🤣   p.s. bet, ja nopietni, tad jā. 
    • Pukinens
      Tikai ņem vērā ka uz vienkārši krāsotas sienas redzēs vissīkākos defektus! Man čaļi pirms sāka taisnot sienu uzreiz noprasija, kāda būs pēcapstrāde - krāsot vai tapetes. Ja krāsot, tad vajag ideāli gludu un taisnu sienu, darba 3x vairāk. Ir daži paziņas ar tikai krāsotām sienām - pie jebkuras gaismas acīs metas vismāzāka haltūra.
    • Jurkins
      Gan jau tirš tie čaļi, ka tā substance uz tualetes papīra bija līme.
    • vekio
      Mani mocīja tāda pati problēma. Bija vieta mājā. Paņēmu "Whirlpool UW8 F2Y WBI F 2" saldētavu ar 260 Litriem - ne minūti nenožēloju; pēc pusgada jau 60% aizpildīta regulāri.
    • binary
      Dzīvoklis vai māja? Ja māja, varbūt ir vērts padomāt par otru iekārtu kaut kādā saimniecības telpā vai kur citur - vai nu atsevišķu saldētavu, vai otru ledusskapi+saldētavu.
    • kurtka
      Ir tipa tāds kā tas otrais modelis RB34T672, nezinu ar ko tieši atšķiras, bet pēc izskata ir gandrīz identiski. Pirms kādiem trim gadiem, laikam, pirku. Skatījos ar iespējami lielāko parastās kameras tilpumu. Strādā it kā normāli, bet drusku besī viņa trokšņi. Pats kompresors ir kluss, bet dzirdams. Taču viņš visu laiku vēl tur kaut ko virina un kaut kas tur visu laiku tā kā rīvējas. Nez, kāds vārsts, kas viņam tās plūsmas regulē un tas tur grab, vai? It kā nav liels tas troksnis, bet man tas liekas visai derdzīgs. Ieteiktu padomāt, ja tas skapis atradīsies ar dzīvojamo telpu apvienotā virtuvē. Es arī pirku interneta veikalā, cena bija ļoti laba, bet nu tas ir drusku kaķis maisā. Varbūt tādā PTA var palūgt ieslēgt paklausīties? Ja es zinātu, ka šis tādus trokšņus taisa, nebūtu pircis. Ar dārgākiem brendiem man problēma bija tāda, ka viņi visi tilpumā bija mazāki un, protams, dārgāki.
    • binary
      Loctite Super Glue Gel aprakstā gan rakstīts, ka gasoline to neietekmē. Ja grib ne tikai aizbraukt līdz servisam 10km attālumā, bet nedaudz tālāk, tad jālasa konkrētās līmes speceni.
    • midix
      Ir tāds teiciens - "ja gribi, lai ir labi, tad dari pats"   Protams, var arī nesanākt labi, taču tad nebūs jāmeklē vainīgie un jāsūdzas, ka samaksāts par haltūru.
    • AlCohol
      nu beidziet ar holhozu nodarboties. izej kaut uz ielas un pirmo čubi paņem aiz rokas, piesoli šim dešuku, lai nokasa vecās tapetes nost. nākošo kandidātu jau piemeklē, kurš nav pohains, lai normāli sagatavo un aplīmē, vai nokrāso. izmaksas tikpat lielas kā sagādāt sev galvassāpes kā to visu izdarīt lētāk un nesāpīgāk...
    • midix
      Skaidrs, ar grunti jāuzmanās; daži veikali sametuši gruntis un gruntskrāsas vienā grupā, tāpēc nepadomāju par atšķirību. Cerēsim, veikalā būs normāls konsultants un pateiks, kas labāk derēs betona sienai.
    • 138
      Dziļo grunti jebkurā gadījumā ir jēga, gruntskrāsu nav obligāti. Krāsot divās vai trijās kārtās, kā nu kura krāsa sedzas un cik taisnas rokas, mēdz arī divām spīdēt cauri.
    • midix
      Paldies par padomiem, laikam jau taisnība, mēģināšu nokasīt visu pēc iespējas nost. Ir viens lēts Adler tvaika tīrītājs, varbūt ar to nopūst, lai vieglāk kasās   Un piešpaktelēt tikai vietas, kur tiešām vajag aizpildīt kādas rievas un caurumus.   Nez, kā ar gruntskrāsu? Vai ir jēga, ja jebkurā gadījumā domāju krāsot divas kārtas?
    • DM101
      mjaa, tajos keisos vismaz nauda/auditorija figuree. Paskatam muusu tehniskos ''infuelcerus''. Piem., ''zhurnaalistu'' Normundu Avotinju un vinja auto ''apskatus''. Vai to lauku klaunu no ''autodroms'', vai kaa to ''televeikala skatlogu'' sauc.  Tas ir kas tik bezceriigi nozheelojams...
    • Daiļais
      Autor, sitācija bēdīga. Es kaut kur redzēju tādus plānus reljefainus plastmas paneļus, apm 60x40 cm izmērā. Pavism lēti. Tādus varētu mēģināt salīmēt pie sienām. Kaut ko mēģināt špaktelēt un krāsot šājā situācijā būs dir...ā darbs un materiāls.
    • 138
      Vai izdoma. Es nupat dzirdēju stāstu, kā čaļi īrētam busiņam ceļojumā caurumu bākā ar superlīmi un tualetes papīru aizlīmējuši.
    • 138
      Nu norauj viņas visas, cik tad tur virtuvē kvadrātmetru, necik. Ir šķīdumi atmiekšķēšanai, ja kaut kas negrib viegli rauties nost pa sauso, silts ūdens un tvaiks arī ir labs, eksistē arī tapešu noņemšanas tvaicētāji, kur meklēt nezinu. Kaut ko lāpīt un špaktelēt ar lielu iespējamību būs vairāk darba nekā noraut, un beigās DDM. Kad esi norāvis, vari nešpaktelēt ja negribi perfektu, nokrāsot sienu kāda ir, bet vismaz tev nekas vairāk tur nost nekritīs.
    • Zin...
      It joprojām, tikai mazliet par daudz sakapā alkatība galvā un lietotāji no šī novērsās.   Linus media group jau tāpat gandrīz visu ir monopolizējusi
    • Pukinens
      Da nu... špaktelēt, slīpēt... Prasība bija pēc iespējas vienkāršak. "Nobraucī" nost kaut cik vecās kuras pašas krīt nost, uzmauc pa virsū vēl vienu kārtu stiklašķiedras tapešu ar "rupjo" rakstu, nokrāso un lieta darīta.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...