Tas par to kurš pirmais iekāpa sūdā, pārējiem ir attaisnojums. Vislabāk ja nav zināms kurš bija pirmais, lai viens uz otru var rādīt ar pirkstu, ka viņš nebija viņš.
Ta jebal. Labāk nevienam vispār nebraukt, nedarīt un sēdēt savā viensētā un riet apkārt kā sunim par visu, kā mums te viens visu laiku dara. Tas laikam daudziem ir tipiski īstenībā.
Tas bija LIAA darbiņš un pasūtījums. Un gan jau arī viņu darbiņš bija paskaidrot kas tas piemineklis vispār ir. Jā, tas blogeris dara impulsīvas lietas, bet maršruts tāpat bija pirms sagatavots un izdomāts.
Atliek vien paskatīties cik pozitīvi ir komentāri pie viņa video un kāda ir tipiskā nīgrā latviešu attieksme.
10, 30 vai 50, naudas izteiksmē valsts mērogā tas nekas nav. Tas rāda līmeni kāda ir valsts pārvalde. Šajā lietā ir tūkstoši, citās ir miljoni, bet pārvalde jau ir viena un tā pati.
Sludinājumu liek ar mērķi un mērķauditorijai, bet šeit...?
Vakar Valainis neko jaunu nepateica, tas bija zināms visu laiku, tik to ka nekas mainījies, ies biznesā kur sīva konkurence. Telia tak oficiāli jau laikam nezina un arī summas nenosauca. Vienkārši bezjēdzīgi pavadīja laiku apstiprinot visiem tāpat zināmo.
Biznesā kur ir monopols kā Gaso nē, tur neies, jo nav naudas. Lai gan priekš Latvenergo pat atbilstoša nozare.
Par 10k, visas 3 kopā maksā 30k (ja pareizi izlasiju)
Par 10k tādu sīku reklāmu vien var nopirkt. Tāka nekāds lielais zaudējums jau nav.
Un pat ja katra pa 30, tad kas tas ir reklāmai? 30 sekundes reklāmas kādas lielākas televīzijas Prime Time laikā?
Maz ko no tā darījuma saprotu, bet es pieturos pie šā viedokļa:
"Citās domās par iespējamo darījumu ir ekonomists Guntars Vītols. Viņš uzsvēra, ka šo uzņēmumu nonākšana 100% valsts rokās kropļotu konkurenci telekomunikāciju tirgū, tāpat jautājums – kas uzlabotos, valstij pārņemot visas šo uzņēmumu daļas.
Vītols sacīja: "Mana kritika ir par to, ka valsts ir vispāratzīts sliktāks saimnieks par privāto. To paudusi Pasaules Banka, OECD un tā tālāk. Visi rekomendē šādus uzņēmumus, kas konkurē tirgū, privatizēt, privatizēt... Kāpēc te grib darīt tieši pretēji jebkurai loģikai vai mācību grāmatai?""
Vai viņi par to maksāja. Latvijas gadījumā sliktāk par 30k, tas ko min LIIA, praksē kas to lai zin cik, kaut vai cik maksā ministra darbs, reāli jau pasākums ir daudz dārgāks.
Es laikam esmu par vecu, lai saprastu kāds labums no tā mums, ja Latvija tagad uz īsu laiku kļuva atpazīstama pusaudžu vidū. Ja fani būtu pieauguši cilvēki, es saprastu. Galu galā visus jau interesē valsts ekonomiskā izaugsme. Tas atkarīgs no investīcijām, tūristu pieauguma, u.t.t.
No 1 uz 3?
Gan jau Zimbabves vēl lielāks kad pašmāju mediji pārpublicēja un iesmēja par triljona banknotes emitēšanu. Un kas no tā, ko šāda reklāma dod Zimbabvei?
Pag, tas IShowSpeed tak ASV pilsonis. Ar to viss ir izteikts. Mums pret amerikāņiem ir jāizturas ar vislielāko cieņu. Viņi taču mums nepieciešami drošības nolūkos. Es mūsu valdības vietā būtu uzaicinājis ciemos pašu Melāniju un atļautu darīt visu. Šamējā pēc tam varbūt aizliktu kādu labu vārdu par mums savām vīram.
Nu un par ko tieši tur jāšausminās?
Par to ka atbrauca Yūtubers, vai ka iztērēja 30k?
Vai par ko? Par to ka ādas krāsa ne tā?
Kuras vērtības tur apkakātas?
Vai iztērēja bezgala svarīgo Brieža laiku, pārāk aizņemts bija 😂
Nepatīk viņa stills? Nu tak nejau pensionāri viņa auditorija.