-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 21 biedri, 1 Anonīmi, 344 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- AndrisBB
- basic
- Ugis Jekabsons
- versatile
- klarbiks
- DM101
- Long John
- binary
- Buddyidemi
- osis2
- jacobs
- sounDDesign
- 138
- Prodigy
- raiviic
- Imbaworld
- HIGH-Zen
- Athlons
- osscar
- @rmands
- ggg97
-
Biedru statistika
27446
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Avro2
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
divas reizes tu jau rupji palaidi muti un tad privaati atvainojies. sak, biju pipelee. Nu ir pienaakusi treshaa reize? Mans ieteikums - beidz dzert sliktu snjabi. Ej pie dakteriem un risini savas alkoholisma probleemas. Cita teema - kaads/kursh kljuust paalii/smigaa. Ir cilvji, kas kljuust rauduliigi. Laukos taads viens bija. Sadzeraas, raud. Ir taadi, kas meklee kaskji/agresiivi paliek. Ir taadi, kas palaizh muti, piem., shis klauns. Ir taadi, kuri kljuust jautri/labsirdiigi/tuseetaaji. Man domaat - smigaa ''lien aaraa'' tas, ko cilveeks skaidraa noslepj/patur pie sevis. Attieciigi, pensha Jaanja skaudiiba, nenoviidiiba - tas viss lien aaraa, kad vinjsh kaarteejo reizi saljurbaajies.
-
Oj, Jāni (un šito saku vislabākajā iespējamajā ziņā, bez sarkasma) - Tu esi ar dažādām šaizēm pazīstams, ko tik darbā neesi uz mellbaltās filmas sabildējis, maisos iebāzts, pa pāli noķerts, utt - tās visas ziepes sīkums, pret to, kas tagad sāksies -
Čerīpikings. Ļoti specifiska, sarežģīta ēka. 10mio toč nepietiks, ticami x2 vai x3 vai vairāk. To nevar iztirgot dzīvokļos un atpelnīt ar vajadzīgo ROI. Stāvvietu nav un nebūs. Variants būtu lieli, 100+ m2 (bļin, kas mūsdienās jau skaitās liels) dzīvokļi, bet uz tādiem tirgus stāv un to pircēji izvēlēsies vietas ar pieejamākām stāvvietām, utt. Es vairāk par vienkāršām, random mājām, kādu pilns centrs. Barona, Merķeļa, arī Dzirnavu ielās ir redzētas. -
Man tāds kašķīgs jautājiens- kas tas tāds ir "jaunais nepedelis DM1001", (kaspicjh utt utml) ar milzīgo ambiciozo snoba muti un nenormāli kašķīgo komunikāciju? Ja vari parādīt- parādi publiski vai vismaz ar mājieniem- kas tu tiešām esi par gigantu, jebšu maziņš kroplītis ar maziņu pimuku! -
Iespeejams. Man gan chuinjiks saka - deelj rasnjas situaacijas taa nekusteklja veertiiba [tiiri taadaa droshiibas aspektaa/psihologjiski] vareetu diezgan krist. Vismaz man - danuna, es izveelos neko vairaak nepirkt, bet gan - akumuleet pikji suudiigam scenaarijam. Te gan ir radniecigaa sadalja - pie mums arvien vairaak saak zmiegt jauno maajelju buuveetaajus. Jaa, nodoklji jaamaksaa, par to striida nav. Teema ir cita. Vasjam un Petjam JAU ir taa puspeleekaa nauda [vai nu no sava autoservisinja, vai maates mezhu keshaa paardodot], un vinjsh izdomaaja buuveet to maajeli sev. Nogriezhot sho iespeeju, mees gan zaudeejam gan buuvmateriaalos, veelaak - kom reekjinos nomaksaato naudu, buuvmateriaalu nozarei - pikji/apgroziijumu, bet galvenais - pilsoni, kas ar saviem beerniem paliktu sheit un aizstaaveetu savu zemi liidz peedeejam. Taa vietaa mums ir Vasja, kursh pie pirmaas iespeejas aizmauks uz Eiropas dienvidiem, nopirks to nekustekliiti tur [jo ir gana daudzas valstis, kur kustekla/nekusteklja iegaade ir vienkaarshaaka]... Br/Miera stuuris? Taa maaja ir miziiga. Tur jaaiemet desmiti miljonu naudas. Tadam pasaakumam projekta izstraade, apstiprinaashanas prasa gadus. Tad veel - pikjis jaapiesaista. Tur aatrs/vienkaarsh rezultaats nebuus. Mani paarsteidz, ka taadu monstru [Arnim] vispaar izdevaas paardot.
-
Iespējams. Skaidrs, ka tur bija pilns ar amerikāņu spiegiem, bet arī ar krievu un ķīniešu. Tik pat labi var pieņemt, ka Tramps vienojās ar krieviem un ķīniešiem. Pašos pirmsākumos amerikāņu politika bija nebāzt degunu citur pasaulē un neļaut citiem līst Amerikas pusē. Tramps kā izolacionists varētu atstāt Eiropu krievu ietekmes zonā, bet pats ķerties pie Amerikas kontinenta. Tas mums galīgi nebūs patīkami. Nākamā Kuba. -
Daļēji nomaksāta hipotēka dod to stabilitātes sajūtu tā kā arī daļēji. Esmu gatavs galvu likt ķīlā, ka daudzi neizvēlas dzemdēt otro un trešo tieši finansiālu (stabilitātes) apsvērumu dēļ, jo ir kaut kāds nebūtu jauns auto lāzenajā un privātmāja vai dzīvoklis jaunajā projektā uz 30 gadiem. Ja kāds no šiem faktoriem samazinās pie tā X bērna, tad kādai daļai tas varbūt liktu nosvērt to kausu par labu vēl vienam sīcim. -
Kļūdaina kauzācija. Cik es manu, tās tukšās mājas ir tukšas nevis dēļ pieprasījuma trūkuma dzīvokļu īres vai pārdošanas tirgū, bet dēļ īpašnieku izvēles šajā tirgū nepiedalīties, gaidot izdevīgāku brīdi visu ēku pārdot vai attīstīt vai sazin ko. Košākais piemērs Brīvības 88, tukša no otrā stāva uz augšu kopš 00to gadu beigām, nu jau gadus divus pilnīgi tukšs arī pirmais stāvs, kārtējo reizi pārdota, bija presē jauno īpašnieku plāni pārbūvēt par viesnīcu un tālāk klusums. Iekšā sen pelējums, norauti radiatori, pazuduši logi uz Veldzes kvartāla pusi, aizpagājušā ziemā dega gabals jumta. -
ha. mums tachu vajag paliidzeet vidusslaanim tikt pie sava maajoklja? Vajag. Vispirms pusaizdomiigiem palidzam nokaartot bezgaliigo kriitu, tad - atvieglinam to, ja sadzmedee beernus. Starp citu, Skandinaavijas u.c. valstu pieredze paraada, ka pabalsti/atbalsti baigi neliidz demograafijas veicinaashanai. Man domaat, ka daljeeji veicina stabilitaates sajuuta [kuru ar pabalstiem nenopirksi]. Un jaasaprot, ka tuvaakjaas desmitgadees ''balto'' cilveeku [t.sk. muusu] skaits samazinaasies. Tas ir neizbeegami. Es teiktu - nevis izmisiigi jaadala helihopteru nauda, cerot, ka kaadu tas nomotivees dzemdeet, bet jaastuko, kaa palielinaat katra piedzemdeetaa veertiibu/pienesumu. Mums nevajag dumju, neizgliitotu, netalantiigu vasju armiju. Mums vajag veertiigus kadrus. Kaa taadus radiit? Tas jau ir cits staasts. Ieskaitot izgliitiibas teemu.
-
Kāds tur brīnums, ka būvējot tūkstošiem dzīvokļus, kāds grib, lai valsts palīdz ar hipotēku... Jo skaidrs, ka brīvā tirgū tie dzīvokļi īsti pieprasīti nebūs - fiziski nav tik daudz pircēju. -
Ļoti šaubos vai maznodrošinātai alkašu ģimenei būs hipotēka ko daļēji nosegt ar trešo un ceturto bērnu. Man jau šķiet, ka tieši šis punkts ir labvēlīgs vidusšķirai. A bagāto tu nekādi nemotivēsi dzemdēt. Tik cik maksimāli labvēlīgu apkārtējo vidi/kultūras/sporta iespējas uztaisīt un nodrošināt varbūt labas izglītības iespējas. -
bet nekas no shii jau nav vinja/jaunas idejas! Shiis teemas jau baksta gadu desmitiem. vienkārši, taa kaa taa ir naudas paardale, vienmeer ir dalja, kuriem konkreetaa paardale konkreetajaa situaacijaa nepatiik... par beerniem - arii koks ar 2 galiem. Jo zemaaks ienaakumu liimenis, jo lielaaka noziime shim. Tb., motiveejam cilveekus bez ienaakumiem/maziem ienaakumiem/pabalstu teereetaajus dzemdeet [t.i.: alkashus, utml.]. Mums buutu jaamotivee materiaali nodroshinaatas gjimenes dzemdeet beernus. Bet, shii iniciatiiva uz taam galiigi neattiecas/nerezonee.
-
Kas tad šogad ir tā laimes partija par kuru būs jāskrien ar ID rokās? -
-
Cena nevis 1.99Eur, bet 1.20Eur. @guntis1234tie, kuri pasūtīja uz gadu oktobrī (vai novembrī) uz tām akcijām, sanāca stipri lētāk, nekā pērkot katru nedēļu+ vēl kalendārs dāvanā. -
Nu re, broks "iepauzē" došanos politikā. -
Jā avīze ar tv programmu iekšā, kaimiņos onkulis vēl pērk/abonē
-
Tak beigās iespējams ka viņu tāpat palaidīs vaļā. Plus vēsture tāpat rāka, ka pat ja kāda ASV kompānija tur pamanīsies izveidot kādu biznesu, tad pēc pāris gadiem viņus izmetīs laukā. Jēga būtu ja reāli nomainītu režīmu, bet ja tikai vienu darboni no režima? Vairāk izskatās pēc tā, ka mēģina sagrābt ko vien var, kamēr vēl ir pie teikšanas. Pēc gada iespējams tādi gājieni vairs neies cauri. -
Milzīga. Tas kā kautiņa sākumā iedot pa muti būdīgakajam no bara, pārējiem pietiks tikai pateikt. -
Tā kā politiķus personīgi nepazīstu, paziņu lokā ir tikai viena dāma, kas pazīstama ar atslēdznieku, tad tā sanāk. Tai dāmai uz vēlēšanām sanāk laba papildus peļna piedaloties aģitbrigādē. Es viņu neatbalstu, bet radies priekštats, ka ir izdevīgi draudzēties ar kādu ietekmīgu politiķi. Es vairāk sevi varētu dēvēt par slikti informētu vēlētāju kā naivu.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.9k
-
Kopā ierakstu1.5m
-