Var konkrētāk? Jeb Tu arī esi no tiem apdāvinātajiem... ja ne "kik, kis kauns", tad esi kremlins?🤣
Bet zini, es te parasti par Trampu kaut ko iemetu vairāk lai pakaitinātu empātiskos tolerastus. Es Amerikā nekad nedzīvošu un īstenībā jau pofig, bet nu piedod, ja vari, ka man patīk, ja narkotirgotājus spridzina. Un nenoliegšu, ka man patīk, ka transdženderisms un cita lgbt huiņa ir krietni pieklususi masu dezinformācijas līdzekļos. Bet tas viss pofig. Varbūt beidzam kasīt Hondurasu un atgriežamies pie dzīves Latvijā? Pastāstiet man kā Tramps traucēja 10+ gadus būvēt RailBaltic. Suka, ne?
Uii..
Tev besī, ka sūdzas par Trampu, kurš mums ir faktiski piedir$is avenes, bet tev pašam tāds naids iekšā vārās par ASV minoritāšu kustībām, kuras redzēji video, kā citiem peidir$h avenes? Nu labi..
Paldies par sarakstu, bet būšu atklāts un teikšu, ka baigi ož, ka tu balsti visu savu uztveri par ASV politiku uz krievu izplatītām puspatiesībām.
Absolūti neiebilstu. Demokrāti pakāsa demokrātiskās vēlēšanās. Tāpēc man ir lielāks riebums pret MAGA nekā pret Trampu. Viņiem arī tika pielietas pilnas ausis ar medu jeb puspatiesībām, kurām gribās ticēt. Un kāpēc gribās ticēt? Tāpēc, ka demokrāti riebjās. Demokrāti paši izraisīja to riebumu nevis kāds cits. Kā arī protams ārējā ienaidnieka kārtiņa vienmēr nostrādā. ASV gadījumā - nelegālie imigranti.. Tagad liekas, ka tā būtu mazākā problēma uz visu pārējo fona.
Atver (intereses pēc) kādu vēstures grāmatu. Man jau arī patiktu, ja viss būtu ne šādi, bet diemžēl, tādi mēs esam. Ik pēc n gadiem notiek pasaules pārdalīšana. Patīk tev tas vai nē.
Ak tu naivais sociālist. Cilvēces normālais pastāvēšanas stāvoklis vienmēr ir bijis karš nevis miers. Diemžēl. Normālās sliedes - tas ir pirms 1949-tā, kad Izraēlas nebija?
Tu vari iedomāties, ja nebūtu Izraēlas. 3/4 no ANO parazītiem tak nebūtu bijuši vispār vajadzīgi. Nožēlojamās palestīniešu tautas vispār nebūtu.🤣
Pļa... es cerēju, ka izsprukšu... nu ko...😟
Tātad:
Piirmajā prezidentūras laikā antifu un blm vajadzēja nošaut. Izvest Nacionālo gvardi ielās un nošaut nakuj visus melnos veikalu demolētājus un baltos antifa idiotus.
Noņemt federālo finansējumu un nahrenizēt visas federālās programmas visām pašvaldībām, kuras slavināja svēto floidu.
Cīņu ar kontrabandistu laivām veikt nevis kampaņveidīgi bet masīvi.
ICE darbību izvērst nevis demokrātu cietokšņos, bet vispirms republikāņu štatos. Demokrātiem nogriezt visas federālās subsīdiju programmas, lai tiek paši galā ar saviem ruberoīdiem. Absolūti nevajadzēja iet uz trulu konfrontāciju.
Izstāties no ANO. Un tā bezjēdzīgā pat kaitīgā organizācija vienkārši pazustu.
Eiropiešiem vajadzēja iedot iekšās, bet ne tā, kā tas notika. Neprasi kā, nezinu, bet ne tā kā tas notika. Eiropa bija pelnījusi spērienu pa dibenu.
Vienkārši neievērot Izraēlas darbības un ignorēt tolerantās Eiropas bļāvienus par Izraēlas darbībām.
Tagadējais Irānas farss.
Nezinu. Bet iedomājies, cik tālu bija novesti ASV vēlētāji, ka viņi nobalsoja par Trampu. Tu taču neiebildīsi, ka vēlēšanas bija demokrātiskas. Jeb iebildīsi?
Latvijā ir līdzīgi. Es pagājušajās vēlēšanās balsoju par jenotību. Jeb pareizāk - es balsoju par, manuprāt, mazāko ļaunumu. Tagad es bez sirdsapziņas pārmetumiem visu jenotību... (kurš tur pants par masu slepkavību?), pat ar baudu noskatītos kā tie mērgļi mirst... Bet es joprojām uzskatu, ka toreiz darīju pareizi.
"Inteliģentam" jau pa lielam maz tur kāda interese no tā kara Irānā. Tur jau vairāk Bibijs sapotējis viņam smadzenēs ka tā vajag.
Tagad kad izrādās ka Bibijs sastāstiis par vieglajām uzvarām, tad nezin kā tikt ārā no situācijas.
Galu galā jau kautkādā veidā nāksies piekāpties, irāņi jau tik viegli tagad mierā neliksies.
Bijijs gan galu galā laikam būs lielākais lūzers visā šinī pasākumā
https://www.theguardian.com/world/2026/apr/08/war-with-no-winners-netanyahu-israel-iran-us-ceasefire