Papildinot augšējo postu.
Šajā pozīcijā bez viņa nekodētā veidā pieejami vēl divi Rumānijas mūzikas kanāli "UTV" un "Music Channel". Nesliktas programmas.
Mājaslapas:
https://www.utv.ro/
https://www.music-channel.ro/
P.s. Šī pozicija uztverama, pat tad, ja antenas centrā 13E satelīts. Kādreiz viņu lika blakus 4W (kad vēl ukraiņi bija) un tad centrā-4.8E.
Ar ko var ņemties, ja pietiek laika. Es gadus 10 atpakaļ zāli ap māju pļāvu ar rokas izkapti, arī hobijs.
tas ir krievu piegājiens, latviešiem ir vienroku izkapts.
Kad vāca graudus ar sirpi arī gan jau par šo žēlojās. Tak audzēja jau tāpat, i nekas.
Nav jau strausu audzēšana, zemenes audzē no neatminamiem laikiem, tak pie zīlnieces neej, ja jau nozare pastāv, tad skaidrs ka ar peļņu. Žēlojas, bet parādi kurš tad nežēlojas, viens par strādniekiem, cits par minerālmēsliem, degvielu, cits par lietu un puvi, citam par sausu. Nepārtraukti pilnīgi visi žēlojas. Un ko tad audzēt ja zemes 100ha zemes un 300 000€ kombainam?
Jau sen klausos EDM, Eurodance, Pop, House un citus līdzīgus žanrus. Taču AI songs man nepatīk. (Pilnīgi nemaz.)
Tagad nolēmu atsvaidzināt atmiņu un atrast vecos skaņdarbus, kurus radījuši cilvēki ar sirdi un dvēseli.
🙃
Jā, tāpat bija ar manu mammu kādreiz. Sievietes jau nekādi nesaprot, ka hobijs ir tāda lieta, ko tu vari paveikt tikai pati vien un savam priekam.😏 Bračkam tāpat sieva ar visādām līdzīgām muļķībām lika nodarboties.😒
Kā es kādreiz rakstīju: Būtu 4ha, tad dzīvei daudz lielāka jēga būtu.😃
A man patīk, ka man i. 0,4ha nopļaut nav ilgi, tāpat siltumnīcā savi tomāti un gurķīši, neatceros, ka ka kādreiz būtu pircis veikalā... Ja nav sezona, nav obligāti produkti. Priekš tam ir pagrabs ar konservējumiem.
Es esmu sapratis vienu - mazdāŗziņā audzēt zemenes ir ekstrēms BDSM novirziens. Aproksimējot - darīt to mērogos ir vēl ekstrēmāk. Bet nē... gadu no gada viņi to dara un žēlojas, ka nav kas viņiem palīdz. Apmēram tāpat kā mana sievasmāte - neviens viņai nenākot palīgā apstrādāt viņas 1800 m² mazdārziņu .
Pļaķ, nu neaudzējiet Latvijā zemenes!!!
Es šogad apēdu kādas sešas, bet pats savā dārzā lasīju. Tā kā man labas attiecības ar kaimiņu sīčiem, pajautāju - zemenes gribat? problēma atrisināta. /pats neesmu baigais fans/
Tikai pusi. Tur tad, cik sapratu, paredzēti vairāki kvarci uz pārslēgšanu. (66-78 MHz band (OIRT), 88-108 MHz band (CCIR)
p.s.
Neko tādu būvēt neplānoju, jo nav jau vairs to OIRT FM radio. Tikai interesējos, kāda shemotehnika pielietota.
Patīk gan roks, gan arī regejs, bet ir nianse - tiem jābūt īstiem, gan mūziķiem un vokālistiem, gan bildei. Nu ja tik ļoti gribas parodēt, kur problēma - savāc grupu un ieraksti dziesmu. Video - nu sarunā taču kompāniju, saģērb, sagrimē, atrodi piemērotu vidi un nofilmē. Bet tu jau laikam dzīvo matricā, ne reālajā pasaulē .
Hvz kas tur stresains, bet tas nav pastāvīgs darbs. Kurš normāls pametīs esošo darbu fabrikā, lai lasītu zemenes un ko tādu, mēnešus divus vai trīs? Palika vietējais bez darba? Ir risks pazaudēt pabalstu, katrā ziņā čakars garantēts. Ukraiņi tak arī tur nestrādā, bet indieši, bez iespējas te nobāzēties uz palikšanu, max 6 mēn un ir jāizbrauc, Rīgā studējošie vai:
Sezonas darbiniekiem tiek izsniegta ilgtermiņa vīza uz laiku līdz 6 mēnešiem 12 mēnešu periodā.
Nē. Vēl daudz sliktāk.
Ja gribas ✅ latviešu ✅ kaverus un ✅ regeju, lūk viens no dzīviem cilvēkiem (lai arī kā man vai kādam nepatiktu H.S. viņa uzskatu un griftu dēļ):
Šis tiešām ir
Nu, jā, Īrijas strādnieki jau kliedz, ka maz maksā, un tas ir vēl viens iemesls, kāpēc negrib tur strādāt.
Viens iemesls ir tas, ka pie mums ir vēsāks un mazāk iespēju salīdzinājumā ar lielajām valstīm.
Tieši kur Tu te saskati "frankenšteina murgojumus" ? Teksts vai melodija izvaroti ? Ja nepatīk roks, nu tad klausies regeju ... Tiešām ir tik slikti ? Manuprāt perfekta vasaras ballīšu dziesma.