"Esmu lauzis iepriekšējo ministru noslēgtos Iekšlietu ministrijas sadarbības memorandus ar biedrībām "Gribu palīdzēt bēgļiem" un "Latvijas Sieviešu nevalstisko organizāciju sadarbības tīkls"."... tā Jānis Dombrava... WTF!!!? Pļa, to Kozlovski <cenzēts>. Bet nu... var jau būs, ka nezināja. Mēles melš, ka kodējs esot. Šķiet, ka zemāk jau vairs nav, kur krist... eh, pesimisti! Ir!
Vot, redzi, tās padumjā ražojuma, kas man bija tieši tā arī viegli griezās. Un, piemēram, rokturis slīdēja no viena gala līdz otram pa to caurumu (kuš izvirtuļi) kā smērēts. Skaidrs, ka nebija mikronu precizitāte u.t.t., bet šīs, kas ir tagad ir tālu no tā. Vienkārši toreiz vecās salūza un vajadzēja ātri, no sliktākajām izvēlējos labākās. Bet nu, manām vajadzībām it kā pietiek. Diemžēl patīk labi instrumenti.
Pa 500 gan jau nepirktu, vuenkārši manām vajadzībām nejustu šķirbu, bet uz trim cipariem gan jau būs jāiziet.
Nu neko, viņi te būs un ar to jārēķinās, bet ir arī labā ziņa, tā kā esam reversais Eiropas līderis, tad jo sliktāk mums ies, jo salīdzinoši mazāk mums viņu būs attiecībā pret daudzumu citās Eiropas valstīs
Nu bet tāpēc jau es saku, ka parkside ir godīgi instrumenti. Savas cenas vērti.
Tāpat kā decathlon - praktiski visām lietām tur galā ir cipari 100, 500 vai 900. Teiksim, lietus bikses, ko trekingā velk pa virsu parastajām. 100nieces un 500/900nieces lietu turēs identiski. Bet 100nieces ir ar tizlāku fasonu, švakāku aizdari un pāri lielākiem apaviem nevarēs uzvilkt. 500nieces iet pāri 48. izmēra trekinga zābakiem un izskatās ok. Cenas atšķirība, kad pirku, bija, laikam, 15 pret 45 eur. Tu dabū precīzi to, par ko samaksā.
Man šķiet visumā godīgāki par džasperu, bet variē. Dzeltenās elektriķu knaibles no Vupertāles noteikti ir vairāk nekā savu 2.99 vērtas. Skrūvgriežu gali, lētie, laikam 2.99 par ~20 gab, nu tie ir no plastilīna, bet nenoliegšu, ka ir savu ~15 centu par gabalu vērti. “Pro līnijas” skrūvgriežu galu komplekts, pie dešuka bija, tas pagaidām sevi pierādījis kā adekvāts. Lielās ~200mm otas “maklavicas”, hz kā latviski ir tas vārds ko neviens nelieto, ļoti labas likās priekš saviem pāris eiro. Fuksīšu komplekts trīs gab par tipa piecīti nebija sliktāks kā kkas depiņā par piecīti gabalā. Elektroinstrumentu man neviena viņu nav, bet cik esmu saskāries, nu nav briesmīgi.
Biķerniekos noteikti atradīsi.
Senlietu kolekcionāru un restauratoru saiets
Biķernieki
18.-19. jūlijs