Nez Lielbritanija maksa letak automasinas. Es uzmetu tikko aci uz popularako interneta auto portalu (gemini ieteikums) mobile.de un salidzinajuma pret autotrader.co.uk, man sanak Lielbritanija letak un ari ar attiecigi mazaku nobraukumu pret Vacija piedavato. Es nerunaju par sistam masinam. Ja perc Lielbritanija caur BCA (auto dealer konts), tad var dabut par lori suligam cenam. Var teikt ka no turienes ja ne pat 99% dealer perk masinas, uzfrishina un tad pardod talak sava placi, online.
Tā vairs īsti neviens nedara, jo nav izdevīgi un nedara tā jau labu laiciņu. Tagad visi perekupi iet pārsvarā no Vācijas uz leišiem, redzu to ļoti bieži gan Ķīlē, gan Trāvemundē.
Neuztaisīs.
Par pamatu visur ņem partiju programmas, un vēl nevienā neesmu lasījis "bezjēgā ņemsimies, opozīcijā esot kritizēsim pat tos pozīcijas piedāvājumus, kurus paši tagad piedāvājam, bet esot pozīcijā, noraidīsim jebko, ko sniedz opozīcija pat nelasot, also, krievi slikti, bet krievu nauda labi, drusku pa russki možna un krims nu kam nu pieder, tam pieder".
Mans saraksts ir šāds, un tikai parāda šīs vietnes nelietderību:
Jeb 7 partijas, kuras šķir 4 procentpunkti - tātad, programmas ir populistiskas, rakstītas spiežot uz emocijām un jau startā diezgan skaidrs, ka tādas piena upes ķīseļa krastos, ja jau nevarēja iepriekš ieviest (un neviena jauna politiskā spēka reāli pie apvāršņa nav), tad neieviesīs arī tagad.
Nav par ko balsot.
ir 3 mazākie ļaunumi. VJV, JZZS un RPro. Vecā jaunā vienotība, jaunā zzs jeb as (kurā, atšķirībā no vecās zzs, vismaz ir arī otrais z burts) un regresīvi progresīvie.
Pārējie ir populusti, kremlini vai populistiski kremlini.
Nevajag jau bombardēt, 70tajos gados jau arābi ieslēdza embargo uz ASV.
Viss tur faktiski apstājās un krīze bij ne pa jokam.
Droši vien tapēc tik ļoti to Venecuēlas naftu vajag. Savējo jau ASV pārstrādāt nevar.
Nav ne jausmas, cik proporcionali manis atbildes atbilst pret partiju, ko uzradija, manam interesem viss tuvako. Neesu uz ekonomiku ar Tu, bet pirmais jautajums bija nolieguma forma, kas radija parpratosu uztveri.
Tā kā tuvojas Saeimas vēlēšanas, varat pielaikot partiju. Man gan likās patizli tie jautājumi un uzmanieties, atkal daži jautājumi ir nolieguma formā, kas nav ļoti korekti.
https://pielaikopartiju.lv/