ne ar ko jau idejiski neatšķiras no kāda mums ierastāka eiropiešu/skandināvu pagānmetāla, tikai ar "vietējiem vikingiem"...
un jā video viņiem no paša sākuma ar vērienu un kvalitatīvi...
Esmu aizpeldējis ar https://onlineradiobox.com/
Patreiz esmu ieracis dziļi fāterlandes strimos, patīk ka zem katras stacijas ir ~20 apakšstacijas ar žanriem.
Ja arī motors neiet skaļumam regulēties vajadzētu bet nekā . Nēesmu pareizos kodus trāpījis laikam . Jau ZB...😄 Izmēģināju gandrīz visus Cambridge , Arcam , Naim , Logitech - pat Philips ( ir cd 614 ) diode smuki mirgo uz Vol + - , bet skaļums nemainās . It kā pofig , var ar roku , un cik tad bieži groza , bet tagad tā jau ir principa lieta , nav vēl bijis ka nesanāk pulti piekodēt ...🤣
Ja jau diode mirgo tad kaut kādu signālu viņš saņem. Motori šitiem počiem parasti nemirst, biežāk sabiezē smēre tajā zobratu reduktorā. Nomēri vai uz motoru pienāk voltāža spaidot pogas.
Es kā jau rūdīts kremlins mēdzu fonā klausītis nevis progresīvo transvestītu sprediķus, bet Semihatovu, piemēram. Jā, gan jau ir angliski kaut kas līdzīgs, bet tik sarežģītas tēmas manangliski ir garām. Nu un,protams jūtrubas algoritmi... un man izlēca
šis. Jā, mi ieskaņojums. Bet saturs. Būs jāpameklē dziļāk par šo. Būtībā diezgan precīzi sasaucas ar to, par ko mēs ar čomiem mēdzām padiskutēt jau 90-to otrajā pusē, kad cirsmā nolikuši zāģus ēdām pusdienas🤣.
p.s Bet kā besij šis trubas stils visus video prezentēt kā sensācijas. Paņemot Naki, vispār, Ukraina jau ir starpgalaktisko impēriju uzvarējusi 18 reizes.