Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   14 biedri, 3 Anonīmi, 224 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• kaads
    • uldise
    • pikox
    • rasetajs
    • versatile
    • HIGH-Zen
    • AndrisBB
    • krabis
    • jacobs
    • basic
    • Artūrs Moisējevs
    • Jainit
    • M@R$$
    • Prodigy
  • Biedru statistika

28240
    Kopā biedri
    25790
    Bieži tiešsaistē
    gits
    Newest Member
    gits
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• kaads
      pa to naudu gandrīz tads sanāk, klusi strādā utt. Skaļak strādās tas pats gaisa kondiķis nekā ģenerators  
    • AndrisBB
      Nu ja auto lielākoties stāv pie mājas un ir pašam savi saules paneļi, un pat ja arī nav un lādē no tīkla, tad jau izdevīgi. Vismaz pie manis pa nakti var ladēt ar 0.10kwh, un vakarā vai pa dienu atdot atpakaļ tīklā, vai lietot no aķa elektrību kad ir 0,30+ pa kwh.   LV jau elektrība neko nemaksā, tad droši vien nav izdevīgi un vērts ņemties.
    • versatile
      Nē, teltī/nojumē blakus mašīnai. Kad 30+ grādos visa diena jāpavada pie kādas kartingtrases, baigi noderētu. Ēna ne visur ir pieejama. Mašīnā visu dienu sēdēt var, bet nav forši. Bet tāpat labāk, kā visu dienu iekšdedzi gandrīz tukšgaitā darbināt, kā liela daļa manu hobijkolēģu.
    • kaads
      nu ne jau mašīnā, lai dzesētos ?   tādu ?    
    • versatile
      Atkarīgs, kā lieto. Man ir situācijas, kur mobilo kondicionieri labprāt vasarā ņemtu līdzi un no auto barotu.
    • kaads
      3,5 Kw, vismaz dažiem   opcija ir , BET tā nav standarta fīča, vismaz dažiem modeļiem ko zinu. maksas pasākums, vidēji papildus no 500-800€ iebūvēta opcija auto, lai tas  atdotu elektrību,  plus ja ņem oriģinālo dakšu vēl papildus 400€🤦‍♂️, ja ņem kādu kreiso, tad liekas no 35€ sākas. Vai ikdienā tā elektrības atdošanas funkcija vajadzīga EV? domāju nē. Pa to naudu iespējams ģenģeri +- labu nopirkt, no kura domāju lielāka jēga.
    • HIGH-Zen
      Nu jau piedāvā Demo Version (English)  par $1,000 , pilnā versija $100,000 . Web lapa bišķiņ pārtaisīta.
    • rooyar
      Nu, jā. Vienmēr ir bijuši skaļi.
    • osscar
      Kaimiņm tiko piešķīlām 14 gadus nostavejysu dizeļ ģeni ar tikpT vecu degvielu....pieleca..un noslapa pec 5 min jo kraniņš bija aizaudzis...iztīrijām+ jauna degviela..rūc, bet nu jā skaļš psc
    • versatile
      ye rait. Viss tur būs labi. 
    • M@R$$
      Dažādas baumas klīst apkārt. Ja tā ir taisnība, ka Cyberleekam ir pilnā versija, tad Rockstar Games var taisīt harakiri...
    • saf
      Kādi 20L, bet pa nakti bija izslēgts. Moš mazāk, laikam nebija pilna bāka kad palaidu... nu varbūt 15L...
    • Jainit
      Cik litru nodedzināja?
    • saf
      Pirms gadiem 10 paņēmu lauku saimniecībai ēbajā kaut ko līdzīgu šim ķīnietim, 3 fāzes x 10A. Iet zvērā, bet skaļš jau ellīgi. Tolaik gan samaksāju ap 600eur ar visu sūtīšanu, nav pievīlis. Sīnuss nav ideāls (ja vispār tur nāk sīnuss ārā :D), bet elektronikai pofig, motori gan tādi domīgāki paliek, bet griežas. Divas dienas tagad nomauca.  
    • Jainit
      pag, gribat teikt, ka nopludināts PC bilds, kaut arī spēli uz PC ir paredzēts izlaist pēc gadiem 2-3 , kad spēlei būs būs veikts beta tests uz PS/XBOX? kūl.. taisni neticas. Interesanti, ka apjoms tāds pats kā GTA 5 iso.. O - optimizācija. 
    • versatile
      Šoreiz jau bēda, ka nebija, pie kā āķēties. Salīdzinoši globāla problēma. Iepriekš vētras mums lokālākas bijušas, šitā ar lielu spēku pārgāja pāri gandrīz visurienei, pašus Vidzemes ziemeļus pasaudzējot.
    • e = d
      Pa lielam jau vajag tikai 2 vadus kur pieslēgties. Laukos kādā klusākā stūrī ar teleskopisko kātu uzāķējies un palādē
    • versatile
      Siguldā nebija. Izņemot Viršus. Bez sakariem to arī nenoskaidrot. Loterija/laimes spēle, jāatzīst.   Starp citu, interesanti, kāda bija situācija uz leju braucot. Leišiem ar to uzlādes infru ar nav slikti. Rokišķos vai Rauboņos jau iespējams kko varētu dabūt.   Plus, ja mājās ir saules paneļi, var lēnā garā ražot sev elektrību. Benzīnu no kabačiem izdzīt grūtāk. Ir plusi un ir mīnusi, globālā X stundā, nebūs jēgas ne no viena auto - tāpat nekur aizbraukt nevarēs. Neesam jau Ukraina ar tās izmēru, ceļiem, un kaimiņvalstu skaitu. Mums te tomēr Suvalku koridors, līdz kuram korķis sūdu gadījumā jau Bauskā droši vien sāksies.
    • ju
      Es tieši šogad biju domājis ņemt elektro, jo man viens neuzmanīgs braucējs nonesa labu labo benzīna.  Bija doma, ka kāds 60kWh pietiktu un tā, pa nakti palādētu pa tiešo no rozetes, kad aizbraucu tur pie sievas senčiem. Tur arī opcija aizskriet līdz Neretai, fiksāk kaut ko palādēt. Bet šajā nedēļas nogalē man būtu čau. Sievastēvs varētu man dot savu benzīns/LPG, lai kuļos mājās. Nē nu, varbūt, jau būtu līdz Vallei ticis, kur, laikam, Viršo ir uzlāde. Toties tuvajā Neretā benzīntankā uzpilde bija iespējama, ja tāda nepieciešamība, jo viņiem ģeneratoriņš bija. Vakar elektrība nebija visur tur, pat Jēkabpilī kaut ko tur lēnām atjaunoja , bet es tajā Lonē Ak jā, sakari arī nebija, nevarētu arī apskatīties, cik tālu būtu jābrauc līdz kādai uzlādei.
    • AndrisBB
      Nu tas jau ir tieši tas ko es saku. Tevis pieminētais ir mašīnā iebūvētais inverters (V2L), kas dod 2 - 4kW. Kas arī viņa maksimālā jauda. Mašina jau var dot bezmazvai 100x vairāk. Stacionārie (V2H) kas pie sienas, tev dos krietni vairāk, pat no tevis pieminētā BYD, ja BYD atbalsta V2H vai V2G.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      102k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...