Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   17 biedri, 0 Anonīmi, 89 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• ggg97
    • AndrisBB
    • HIGH-Zen
    • binary
    • Stasss
    • tinch
    • jema
    • ezis666
    • INTRASERVERNET
    • Kazarms
    • kaut_kaads
    • uldise
    • jacobs
    • Legacy Sat
    • Biete
    • Arnis2002
    • sounDDesign
  • Biedru statistika

27326
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Anatolijs
    Newest Member
    Anatolijs
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• versatile
      Nu vismaz foto jomā Rokvela "testus" vislabāk izmantot tad, ja gribas kaut ko pārdot, jo viss apskatītais ekipējums ir vienkārši lielisks, "good enough", utt. Cik atminu, tad reālu mērījumu īsti nebija, ja nu vienīgi ražotāja specene. Ok, audi šim vismaz ir kaut kādi reāli mērījumi ar kaut kādu aparātu, kura svarīgākais parametrs esot cena. OK, tad jau must be legit.
    • j.m
      Tagad jau satelīti jāatdod par velti vai ņēmējam vēl jāpiemaksā....
    • Stasss
      Vakar ar tā spēle pamainījās tik strauji, ka kamēr biedri TeT+ strīmos svin 1:1, tikmēr es jau skatoties interaktīvajā bez maz vai auroju par 3:1.. Vārdu sakot visādi TeT+ un GO3 pīpē maliņā
    • Athlons
      un? aizmugure nebija, jo piespēli kanādietim iedeva Bukarts... 
    • Racer
      Gan jau tiesneši atkārtojumu arī skatījās caur Go3 vai LSM un saskārās ar biedra 138 aprakstītajām problēmām...
    • MartiniB
      <OT On> kā tas nākas, ka neviens nepamanīja, ka pirms 1:4 spēlē LAT:CAN, ripa atstāja mūsu aizsardzības zonu? <OT Off>
    • ju
      Ja kas, man kaut kāds VISAT komplekts, laikam, mētājas nelietots. Varu atdot pret Karl Fazer tumšo riekstu šoķeni, ja tas nav ar dārgu.
    • superKrona
      Varēja pasūdzēties, tad atbrauca citroniņš un gāja, skatījās, vai kādam uz balkona nestāv tā ārpuslikuma antena
    • Aigars
      Vēl 70 gados tautā runāja par dzīvsudraba antenām priekš televīzijas Esot baigi labās, tikai kaimiņi neko neredz. Laikam visu signālu tuvākā apkārtnē sasūc.
    • Racer
      Nu tas ir vēl interesantāk. Piedod, bet antenas darbojas simetriski uz uztveršanu un raidīšanu. Pieļauju, ka domāji par efektivitāti uz raidīšanu ar ārējo antenu.
    • AlCohol
      nezinu, kādu datubāzi viņi izmanto, bet kaut vai ekselī var ierakstīt, kad tu paņēmis iekārtas un, kad stāsies spēkā līgums. diezvai atšķirība starp beztermiņiem un terminētajiem. @Racer pārpratis būsi manis teikto. ir tupas antenas, kas uztver, bet ir arī tādas, kuras spēj, noteiktās jaudās, raidīt atpakaļ.
    • versatile
      Ja kinders daļu pats pelnīja, tas vajag, lai ir prieks pašam skatīties uz rezultātu. Labs veikums!
    • spameris
      Nu nezinu, tam MT 5g R16 retail cena tuvu  400EUR, varjau būt tur pavisam lētājiem modeļiem tas būtu saprotams. Bet nu šinī gadījumā mans tas škiet ir tirgot nu tādu pieklājīgu auto un uzskrūvēt 13" diskus.
    • aoma
      Reālākais, kā jau te minēja, ir radiolink - pašam pa logu ir redzami 2 torņi /ne bietes/, bet vakaros kaimiņiem TV kubikos. Mans links ne no tiem ātrākiem, bet reakcijas laiks labs,
    • vekio
      Neviena no detaļām nav nejauša vai uz atlaidēm vai tml. Es biju izurbies cauri neskaitāmiem testu rezultātiem; parametru nozīmīgumam; savietojamībai utt. Jā, bija, protams, kompromisi, jo omītes nebija sadāvinājušas mega budžetu + kinders bija sapelnījis tikai kādus 600eur...   Korpuss? Galvenie apsvērumi: - mušu režģis VS putekļu filtrs; - dizains (gan balts, gan skaists); - vieta GPU; - vadu menedžments. Šim vēl forši, ka DualChamber; un gaisa plūsmas variācijas iespējas. Un ja pārmetumi par cenu... tad šajā cenā nāca iekšā visi šie ventilatori 😛   NVME gen5? - nu cena bija ok; - MB atbalsta; - šodien ātruma atšķirību nemana, jā... - ietilpība - pietiek.   Un tur ir daudz ko stāstīt par MB, RAM, CPU, PSU, GPU. Tur nav runa tikai par parametriem. Tur vēl detaļu parametri, kuri tiek lodēti uz patēm; plates slāņu daudzums; arhitektūra utt.
    • aoma
      Par simboliskām naudām /kasti laba alus/ var tikt pie laba satelītkomplekta -  2 šķīvji, cirkulārā un Eiropas galva, komplektā daiseks divas izejas, uztvērējs VU Solo+. 
    • AndrisBB
      Komponenšu cena? Ja veikalā verķis sanāk ap 80 bakši, tad kā minimums jāiekļaujas kādos $8 uz BOM, lai kautko nopelnītu. Kautkādiem brazīļu operātoriem ganjau pārdod vēl uz pusi lētāk.
    • spameris
      Es tik nesaprotu, kapēc viņi vispār vēl kautko ražo ar 16MB flash, ar MT ROS 7, var biš iebraukt auzās ar to kad disks ir pilns. Man tam LMT 5G 16, kautkādi 60KB tik brīvas vietas, viena nepareiza kustība un diezgan liels čakars  
    • Damn
      LMP 5G pilsētā nevarētu būt labāks? https://box.mikrotik.com/f/3e9739fa7de14aa1abb0/     Kā lai operators zin, ka esi "testa" periodā, ja paņem beztermiņa līgumu? OK, iesākumā sanāk dārgāk, ja viss ir labi pēc mēneša, tad noslēdz ilgtermiņa līgumu.
    • Racer
      Nē, ja liec mājās, tur nav nekādas aktīvas aparatūras. Vienīgā aktīvā aparatūra iespējama tikai ar provaidera sadarbību - pastiprinātāji un repīteri. Gan jau @AlCohol kaut ko citu bij domājis, bet interesanti ko.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...