-
Jaunākie Ieraksti
-
nu ja, nu ja. Kādu darba grupiņu, NVO, pētījumu... Ja "rīkošanās" izmaksas ir nosacīti, krāsas cena, tad lētāk ir tās analizēšanas vietā un laikā pamēģināt trīs scenārijus un palikt pie labākā. Piemēram, LVC jau gadu gadiem domā, ko iesākt ar A1. Progresīvie, visticamāk, uzvilktu tur 2+1 mainītā formātā un pamēģinātu - strādā vai nē. Ok, stabiņus pa vidu vajadzētu (bez sarkasma). ir timšrots, kas aiziet uz būvlaukumu un kritizē nepabeigtu projektu, kurā nemaz nav paredzēts būvēt tā, kā šams stāsta. Piemērs, "nozagtās joslas" Satekles x Lācplēša, Lidla izbūves laikā. -
Principiāli nepiekrītu tēzei. Šai gadījumā es nerunāju par idejisko pusi - cik lielā mērā ir jāierobežo autovadītāji, gājēji vai velosipēdisti, tur var būt un pat ir labi ka ir dažādas domas - demokrātija. Pirms rīkošanās ir jāanalizē un jāizdomā, lai minimizētu iespējamās kļūdas, nevis - maucam pēc kaut kādas savas saprašanas, skatāmies kas sanāk un tad varbūt kaut ko peialabojam. Tas ir piedod, bet klajš arogances un neprofesionalitātes demonstrējums. -
Man nav problēmu norādīt arī uz sev nosacīti simpatizējošo spēku neizdarībām un kļūdām. Un ir konkrētas sarkanās līnijas. Lien pēcpusē saskaņai/gkr, kā timrots - paldies, brīvs. Viņa gadījumā gan tur vēl ir garš stulbas klikšķu vākšanas un puspatiesību borēšanas. Kotello ir sadarījusi visu ko pareizu un nepareizu. Piemēram, pāreja pie autoostas - nu super. Gadu gadiem nevarējām, lai gan luksofors tur jau bija un neko tā pāreja reāli tur neizmainīja satiksmei. Labāk ir rīkoties, kļūdīties, kļūdas analizēt un labot, nekā nedarīt neko. Un Latvijas satiksme, negadījumu statistika, attieksme pret CSN ir tādā pakaļā (un ar datiem pierādāmi), ka JEBKAS ir labāk, kā turpināt "kā līdz šim". Diemžēl, ne visam pietiek naudas. Jā Vārnu ielā uzliktu modālo filtru ar nolaižamiem bollardiem, kurus visi dienesti var pacelt/nolaist pēc vajadzības, argumentu nebūtu. Patiesībā jau arī tā puķu dobe nekādu reālu problēmu nerada - informējam dienestus, apdeitojam navigācijas un ok. Ātrie ar waze nebrauc, es ceru, ka ugunsdzēsēji arī ne. Arī koki ielās ir jāatgriež, vasaras paliek karstākas un pretēja tendence nav novērojama. Ušakova laikā iznīdēja gandrīz visus, 90o bildēs koku ir daudz vairāk. Tas, diemžēl, nenotiek ne vienā, ne trijos domes sasaukumos. Un es, kā ārpus Rīgas dzīvojošs cilvēks, kura elektroauto tieši šobrīd ir noparkots Rīgas centrā, kamēr sēžu birojā un strādāju, uzskatu, ka: 1. nelimitētas bezmaksas stāvvietas elektroauto ir jāatceļ, ieviešot laika ierobežojumu (elektroauto centrā ir labāk par dīzeļiem) 2. stāvvietu cenas ir jāceļ, saglabājot iespēju iegādāties iedzīvotāju kartes 3. jārisina daudzstāvu stāvvietas. Bet, kamēr 2. punkts nebūs izpildīts, pieprasījums būs mazs un attiecīgi, neatmaksājas būvēt. Auto pirkums nenozīmē, ka bonusā pienākas 10 kvadrātmetri zemes ar asfaltu virsū un ir pēdējais laiks to saprast. Pazemes stāvvietas, diemžēl, Rīgā izbūvēt ir par dārgu, ļoti augsto gruntsūdeņu dēļ. Kur var, tiek jau izbūvētas, bet tādu vietu centrā ir ļoti maz. -
Balsojums par AirBaltic varētu iezīmēt nākošās pēcvēlēšanu valdības kontūras. pašlaik tas parāda, ka tautas vairākums ir par nacionālās aviokompānijas saglabāšanu. -
Viss balstās Pārliecībā un Ticībā skatījumam uz dzīvi un to kam un kā jānotiek. Attiecīgi tad nu mēs parādām to ko mums nesimpatizējošie politiskie spēki ir nepareizi izdarījuši. Pēcāk sākam likt svaru kausos kurš ir mazāk sliktu izdarījis, piesaukt visādas vērtības, pareizo vērtēšanas sistēmu, utt. Samērā bezjēdzīgi, bet jautri. -
Varbūt mazliet banāla un sentimentāla, bet nu kā ikona ir šī filma. Man joprojām patīk (varbūt tāpēc ka pats kādreiz nodarbojos ar dejām un velku paralēles) un arī samērā daudz jauniešiem šodinā. https://jauns.lv/raksts/izklaide/724219-filmai-netiras-dejas-39-gadi-parsteidzosi-fakti-par-kino-klasiku-kas-kluva-par-pasaules-fenomenu -
Reālas zebras un stabiņi no ĀMD Pro ir populisms, bet kad RDPAD AS fujaki pirms vēlēšanām pavelk ārā no dziļākā putekļainā plaukta Ziemeļu šķērsojuma megaprojektu un pavicina to medijiem “Neesam aizmirsuši! Ja tik mums būtu lieks ļards!”, tas nē, tas ir kas cits, nesajauciet! Vai ne, @Racer? https://www.lsm.lv/raksts/zinas/ekonomika/21.08.2026-vairak-neka-miljards-eiro-riga-ieceretais-ziemelu-transporta-koridors-joprojam-ir-aktuals-bet-skaidra-plana-nav.a659707/ -
Šai gadījumā tiešām ar a, nevis o burtu. -
Tieši tā - ielogojies caur latvija.lv un skaties uz nebēdu, bet te tiek sacelta vētra ūdens glāzē, ka vai manu vai, kā tagad mēs redzēsim deklerācijas, kuras tāpat nekad neskatamies. Tāds pats haips bija, kad csdd pateica, ka būs braukšanas eksāmenā jābrauc pa navigāciju. Mī un žē, kā tad tā, neiespējami un tā, tikmēr katrā otrā auto vai nu iebūvētā navigācija (CarPlay/androīds) vai vāze griež uz riņķi un viss notiek. Šitādu haipu savulaik cēla visādi šleseristi un vates partijas, tagad progresīvie ar vienotību -
-
papapapa, epektīvais - es neteicu, ka, manuprā, baltiku vajadzētu klapēt ciet. Es saku, ka kūlbergs solīja vienu, bet dara citu, un tas nav baigi forši, pat ja tas, ko viņš dara, sakrīt ar to, kā man liekas, ka būtu jādara. -
Akurāt otrādi. Starp 2 sliktiem lēmumiem izvēlēties pareizāko, tur skaidrs, ka pasaule pelēcīga, ne mellbalta. Tev gan - ja tik kādam nepatīk tie paši, kas tev, tad tie ir īstie čomiņi. Vismaz tāds iespaids saliekas. Nu normāli. RPS savulaik no letiņiem nopirka igauņu fonds, sapirkās daudz visu ko, bet krīzi nepārdzīvoja, pārņēma tipisks amīšu (laikam) fonds. RPK nopirka krievi, pārņēma RPS, sākās karš un neizvilka - pārņēma fonds. Visās šajās pārņemšanās, cik nu klāt biju, nekādu iešanu uz grunti, recepšu vienkāršošanu vai ķīmijas klāt liešanu - neredzēju. Un es tur diezgan daudz biju klāt augšas līmenī. Kārums ir viens no vērtīgākajiem zīmoliem tur. Līdz šim visi īpašnieki ir sapratuši, ka to čakarēt nedrīkst. Gan jau ikauņi ar nav daalbajoobi. -
Es tieši aizdomājos, kas šeit pietrūkst... -
-
Igaunijā tā ir, ka ar loginu var apskatīt deklarācijas + apskatītais var pieprasīt no reģistra info, kas to ir darījis. Es tur neredzu problēmu, vairāk nepatīk premjera mētāšanās starp tēmām, neko izdarīt nevar, metas pie nākamās "problēmas", tur atkal nekā un tā uz priekšu. Nav nopietni. -
Epastu nosūtīju, ja paroli atceries, tad ielagoties varēsi. -
Teikšu velreiz! Saņemies!!!! saprotu, ka ar vienotības noņemšanu no šprices botu armijai ir džungurs atņemts, bet jūs tur vienojieties līdz galam - kurš daun1s operēs ar @e = d kontu -
paroli atceros varu nosaaukt uzreiz -
20 gadi un pēkšņi jus izdzen un pamet, jo neatceras epastu 2006 -
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-