-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 18 biedri, 0 Anonīmi, 1034 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Eraserz
- inteens
- Dils
- sounDDesign
- KebabMaster
- Mielestapa
- hehe
- basic
- Koala
- ju
- osscar
- aoma
- Jurkins
- versatile
- Racer
- 138
- base7
- AndrisBB
-
Biedru statistika
28100
Kopā biedri6787
Bieži tiešsaistēNewest Member
jano
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Man neplānoti sanāca nomainīt auto, un tam ir DAB uztvērējs. Kamēr gaidīju sievu, ieslēdzu arī to DAB, izrādās tur kaut kas raida, bet viss igauniski. Vai arī šodien pareizie mākoņi? Tas bija Dubultos. -
Es jau toreiz nobalsoju par Kulbergu, pat plusiņu ieliku. -
Ja godīgi, šo nemaz nebiju pamanījis. Bet vari man ticēt, mums ir lērums kretīnu parastu sapiensu , kuri būs stāvā sajūsmā par to ģērboni. Personīgi man vispār neinteresē ar kādu fontu tas auto numurs ir uzzīmēts, neinteresē, kādi tur burti un cipari. Bet daudziem tas ir svarīgi. Nu lai. Bet, piemēram, vakar Kulbergs ir aktualizējis problēmu par nekustamajiem īpašumiem, kas ir ministriju pārvaldībā. Es pat par to aizdomājies nebiju - katrā ministrijā ir īpašumu departaments ar IT, juridisko, starptautisko attiecību, attīstības, sabiedrisko attiecību un daudzām citām nodaļām, katrai ir vadītājs ar 5 vietniekiem un preses sekretūtu(i) atkarībā no džendera. (Es, protams, ņirgājos, ja kāds nesaprata) Bet tas ir vājprāts. Vai uz kaut ko baigi var cerēt? Paskatieties uz komandu. Ašeradens... Valainis... Bet, pļāāā, citu nav. Mēs paši viņus ievēlējām. Es, joptvai, atdevu savu balsi jenotiem, kuri toreiz likās mazākais ļaunums. Iedomājieteis, ja tagad atlaistu visus (tos, bez kuriem reāli varētu iztikt) ARNP un preses sekretūtas... Tak puse Pierīgas ciematu aizietu bankrotā. NĪ mākleri pakārtos, autosaloni iesniegt maksātnespēju, restorāni prasītu valsts atbalstu...🤣 Jā, kas attiecas uz izspiešanu... nedrīkst dot nevienam nevienu centu. Īstermiņā iegūsi (varbūt), ilgtermiņā būsi zaudētājs. Un tas nav tikai attiecībā uz naudu. Lielisks pierādījums ir Izraēla. Starp citu, ievērojāt, ka krievānija it kā esot izdarījusi to, ko mūsu blondā suka siliņa nevarēja izdarīt gadiem. Neizteikšos par Kulberga valdību, jo tomēr ... cik tur dienas? Un iksā jau visādi invalīdi steidz šo izmantot pēc pilnas programmas. A bet kur jūs nenotikušie aborti bijāt gadiem ilgi? -
Manas 1-ās sievas 2-trajam vīram 90-tajos bija šāds gadījums: kā turīgs biznesmenis /nu jau nelaiķis/ paņēma jaunu auto no salona un neviens uzreiz neskrēja signalizāciju likt. Toreiz torgašiem bija biznesa modelis - uztaisīt atslēgas kopiju un notirgot bandītiem, loģiski, otrā rītā auto pazudis. Zvans no sveša numura, koroč, mentus neiesaisti, savādāk mašīnu nodedzināsim, bet atved zaļos pusi no mašīnas vērtības, noliec tur un tur, pēc tam pateiksim vietu, kur atrodas. Nepiečakarēja, vienkārši bij tādi laiki -
Nu, paņems. Uzrakstīsi paskaidrojumu, atsēdēsi gadiņu-divus un brīvs. Kur problēma? -
Labi, varam pagriezt savādāk, puisītis iedod Putina administrācijas kontu piķa skaitīšanai, kas to lai zina kam skaiti. Ko saki par šādu manevru, sistēmas pārzinātāj, esi gatavs publiski atzīt ka jā, esmu gatavs skaitīt eiro, slotiņas tad maksā vairāk, vajag tad man personīgi? MAN! Tiesa gan sanāks sankciju pārkāpums, un paņems pie dziesmas par pilnu programmu
-
Pieļauju, ka par datu atšifrēšanu nevajag maksāt prasīto naudu. Piemērs iz dzīves - kādreiz viens nekrietnelis piegulēja manu nepilngadīgo meitu un laupīja nevainību. Uzrakstīju iesniegumu policijai, bet nekrietnelis piedāvāja apmaksāt plastikas ķirurga veikto nevainības plēves atjaunošanas operāciju. Piekritu operācijas veikšanai un policijā nevērsos. Pēc operācijas izrādījās, ka meita ir stāvoklī un vēlāk piedzima bērns. Traģiskākais, ka no nekrietneļa nevar piedzīt uzturlīdzekļus, jo no medicīniskās dokumentācijas izriet, ka bērns piedzimis nevainīgai meitenei gluži kā jaunavai Marijai. Attiecīgi iznāk, ka nekrietnelis nekādas penetrācijas nav veicis, un nekādas atbildības viņam nav. Tāpēc - nekādas vienošanās ar žuļikiem, tas sanāk vēl dārgāk! -
Ū ja. Serviss, kur apdrošinātājs sūtīs slotiņas vietā uzlikt, tīri labprāt samaksās puisītim. Bet tev, toties, ilūzija par to, ka esi apčakarējis sistēmu. Puisītis bez piķa nepaliks, tik tu laiku pakāsīsi. -
Kamēr man izbeidzas nauda cīnoties ar sekām un finansējot šo nozari. Lai gan visu pasākumu varēja nocirst jau saknē. Nemaksājot pasākums zaudē savu jēgu un tam nav iespēju attīsties, puišelis nedarīs darbu par ko nav atlīdzības, nesaņemt atlīdzību un vēl meklē policija, kurš kāps 2x uz grābekļa?
-
Nezinu, neinteresējos. Brokeris atsūta piedāvājumus, izvēlos labāko, maksāju +/- to pašu katru gadu, kompānijas gan laikam mainās. -
-
Tik pēc katras Kasko izmaksas, tā cena pieaug 😂 -
Viņš izdara secinājumus, tu nē? Kasko un aizmirsti par puisīšiem, lai ņem, ko grib. -
Pie šāda razklada iespējamības es neko nedabūtu, ne slotiņas, ne eiro, ne piecīti. Izspiedēji pārdod cerību ka atdos slotiņas, nevis slotiņas, un tur kā nu sanāks vai zvaigznes sakritīs Katrā ziņā viņam ir skaidrs, nauda man ir un esmu maksātspējīgs, jāceļ likmi un ir vērts šeit ieguldīties.
-
Iedod viņam piecīti, dabū atlikumu, izsauc policiju un šie paņem ciet - tava piecīša pierakstītais sērijas numurs ir pierādījums. Puisītis nobīstas, saprot, ka tā nevajag darīt, krīt tev ap kaklu un lūdzas lai adoptē un dod jaunu dzīvi. Pēc tam izceļas ugunsgrēks un viņš izvelk tevi no degošas mājas. Kad saki viņam paldies, paskatās tev acīs un saka - tu izglābi manu dzīvi, es tikai atdarīju ar to pašu. Asaras, apskāviens, visi dzīvo ilgi un laimīgi. -
-
Es neaģitēju pa Kulbergu, bet diezgan labi viņu zinu, braucām arī rallijā kopā - viņš ar A4, kas visu laiku plīsa un es ar veco 80 kvatru. Sakarīgs puika. Pirms pāris gadiem bij darba jautājumi, kur viņa padotie bik lažu nolaida, sazvanīju un ātri sakārtoja. Nezinu kā viņš tiks galā ar plašāku lauku, bet izskatās, ka sliktāk kā līdzšinējie nebūs. Skatīsimies un vērtēsim. -
Jā, es sapratu, Āfrikā vispār nav ko ēst un nebūsim tāpēc tajā līmenī. Nav nemaz tik slikti, tikai ejam tajā virzienā nevis uzreiz iekrītam Jā, pirktu jaunas, finansēt puišeļa nākamo, jau lukturu zagšanas plānu man ilgtermiņā izmaksās daudz dārgāk.
-
Tas, ka dati norakstāmi un uzskatāmi par publiski pieejamie - skaidrs, tai skaitā, laikam arī sistēmu kods tika iegūts. Ja tā, tad vismaz visām publiski pieejamām sistēmām, vēlreiz ir jāveic audits vai nav kāda ievainojamība un arī tāpēc nav prātīgi likt vakardienas kopiju (pat ja tāda ir), lai tik ātrāk atjaunotu darbību. Citādi uzlauzīs vēlreiz 😆 -
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-