-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 8 biedri, 2 Anonīmi, 487 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Aigus
- 138
- SQL
- kurtka
- oxygen
- dainis61
- kaut_kaads
- Koala
-
Biedru statistika
28183
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
Alabamahate
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Čupa visādu Nokia, ieskaitot vienu 6310, 30€ par visu, Rīgā https://www.andelemandele.lv/perle/15926506/knopocnye-telefony/ -
Tjumeņas naftas pārstrādes rūpnīca ✅ Tjumeņa un Jekaterinburga ir ap 2000 km no frontes. -
Atkal odziņas spaidīja? Tikmēr krievam galvenais jautājums - a huļe pa ozonu nesit? -
Onkyo respekts, un Melodijai arī, tur tomēr ir moving magnet dimants. Tā humpene tur vēl ir, un tur nav cenas kā Skandināvā (tur šitais maksātu ne lētāk kā ebajos, nu kādus 500)? Bet nu kāpēc. Labi, ja tieši kombainu, lai senioriem ērtāk, nevis normālai hifi kaudzei jāspaida desmit pogas vai jāmeklē kur pults pazudusi, nu tad jaunai mantai nav citu variantu. -
Jekaterinburga ☑️ netrāpīts, nokrita stāvvietā 🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🔥 -
No pieejamās informācijas (bet gan jau bija vēl). Vispār jau Azovstaļ arī kaut kas bija pazemē, kur aizstāvjus nekādi nevarēja sabombardēt. -
@aoma, es bērnībā, ko tik neesmu dzirdējis, mums toreiz to lidotāju un "lidotēju" te bija kā pieirsts. Tepat uz Madonas pusi Mārcienā paveroties zeme ar visām priedēm un izlidojot reaktīvie bezpilotnieki (jā, jā, toreiz). Pēc krievu armijas izvākšanās izložņājām to Mārcienas bāzi. Nē, nu jā, protams, slepenās ejas bija uzspridzinātas un aizbērtas. Savukārt zem raķešu šahtām atradās vēl vismaz divi slepenie līmeņi... Bija jau bija... kaut vai piemēram zemūdeņu bāze Balaklavā (laikam), bija vēl kaut kas. Bet masveidīgi nebūvēja nekādas pazemes rūpnīcas. Bet apmēram tāpat kā Jelabugā šahedu ražotni. Bet vietējie gan jau stāstīs, ka naktīs klusiņām paveras zeme un...🤥 -
Varbūt padomātu...pļa, nu vakar pielēju mūli, šorīt pat kafija ne pēc kā... -
Ja tava kundze kādā rītā, vēl pārāk miegaina, tev samaltu zirņus kafijas vietā? Tad tu arī tā dīvaini uz sieviņu skatītos?😀 -
Apmēram tādu radinieku pārim pirms dažiem gadiem uz 85. jubileju uzdāvinājām, skan pieņemami un viņi starā ka kombains kur viss kopā. Man mantojumā Melodija bij un Saučos humpenē nejauši vecu Onkyo ar tiešo pievadu nopirku, abi plates griež ok vasaras izklaidēm. -
Prikols nav tajā ka kaķis tās apēda, bet tajā ka kaķis tās pupiņas lasīja. Lasīja tā teikt, priekš sevis izlases veidā nevis pārdošanai. Pupiņa no pupiņas atšķiras ar gatavību.
-
Diezin vai. Es vienreiz sajaucu un kaķei iebēru pelēkos zirņus, vajadzēja redzēt ar kādām acīm viņa uz mani skatījās. -
NEXT MA900 par 142.91€ https://shop.utrupe.lv/product/profesionalu-jaudas-pastiprinataju-next-ma900-proaudio/ https://www.next-proaudio.com/products/MA900 -
Šķiet, tev bija daži kaķi, tev labāk zināms, nestrīdēšos! -
Sapratīšu, man arī ir dažas plates, mēdzu paklausīties. Šitie, nu protams viņi griežas un skan, un droši vien skan ne sliktāk par piecdesmitgadīgu Akordu ar sapuņķojušos pjezo adatu un izkaltušiem kondiķiem un rullīšiem, bet viņi ir absolūti sliktākie vinila spēlētāji, ko šodien var jaunus veikalā nopirkt: Piedošanu, cienītā tēma un tās autor! -
Nē, biedriem jāēd vien būs pašiem tās pupiņas un tālāk jātiek līdz testēšanai. Jo kāda šķirba; kaķveidīgā, vai cilvēkveidīgā zarnu trakts?🤔 Lai gan jāsaka, kaķis tādu kafiju spētu uztaisīt stiprāku? Taču iebarot un savākt pupiņas pēc tam, diezin vai būtu iespējams.😀 -
Nez vai, pavisam cits tehnol.. nē, bioloģiskais process. Ja tu parastu kaķi pierunātu apēst zaļus kafijkoka augļus, tad, iespējams, varētu iegūt kaut ko līdzīgu. 💁🏻♂️ -
Nez, ja parastās kafijas pupiņas izvārta parastā kaķa kakās un pēc tam saulē izkaltē, garšo tāpat kā oriģinālais izstrādājums ? -
Nepārbaudīts fakts, bet militārās rūpnīcas slēpj zem zemes jau sen, maskējoties ar civilajiem objektiem. Kad padzīvoju Jēkabpilī, daudz esmu saticies ar tā laika lidotājiem - ofiņiem, pēc trešā polša ne tādas vien lietas izstāstija. -
Īstenībā skan pat labāk, nekā cerēju, bet nu tu nesapratīsi, ka mēdzu paklausīties arī vecās, labās vinila skaņuplates no savas iespaidīgās kolekcijas. Gremo arī CD un un MP3 no fleškas.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-