-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 4 biedri, 0 Anonīmi, 357 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- inteens
- M@R$$
- locoone
- raiviic
-
Biedru statistika
28414
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
Generic
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Ne jau tādi tikai platajā galā, mums te uz Kurzemes - Zemgales robežas tādu ar ir papillam, daļa pat lepojas ar to, ka nekad nav bijuši vēlēt un arī netaisās 😕 paša jaunākā māsa, kā atver muti, tā gribas aizspiest ausis, kādas muļķības gvelž. Cēlusies no inteliģentas dzimtas, kā nekā māsa, bet vīrs ar knapām 8. klasēm... Ar vecāko viss ok, bibliotēkas vadītāja, vīrs bijušais autoskolas instruktors, pēc tam Breša zemnieks. Apzinīgi iet balsot. -
Atbraucu pie sievas mātes, kā teikt, kafiju padzert. Nu vo, vēlēšanas jau rit pilnā sparā, nu tad sākām spriest par ko tad īsti balsot. Protams, ir Kulbis, Lembis, Juļa un tā... visi ar savām vajadzībām. Bet latgalē, kā jau latgalē, cilvēkiem sirds laba, tad nu pāris atziņas par ko balsot: Šlesers - džeks grib celt kārtējo fazendu Jūrmalā, savus puikas jau cītīgi liek politikā, nauda laba, darba maz, jaunai suņu būdai tā fiksi sakrās. Bet nu - jātiek pie siles tad, jāpalīdz tak! Rošļikovs - nabaga rošļiks, tiesu darbi priekšā, batķa kko skopojas, nu jāpalīdz sabalsot viņu iekšā, tiks pie siles, varēs atļauties valsts apmaksātu advokātu un atgriezties atpakaļ savā dzimtenē! Gobzems - ak šis nabaga Aldis, dzīvo Spānijā, dzīvo no cilvēku ziedojumiem, ir šķīries, alimenti jāmaksā. Pat naudiņa biļetei uz Latviju nav, ka visa komunikācija notiek caur soc. tīkliem. Žēl, ka viņi visi nav apvienojušies vienā "žēlavu partijā", tā varētu uzreiz par visiem trijiem nobalsot un palīdzēt, a tagad jāzīlē, kam palīdzēt un kam nē. Labi, ka mums saime liela - sadalijām, kurš par kuru balsos, lai būtu godīgi un neviens netiktu apdalīts. -
Rakstāmmašīna jau vairs ir tikai. Man jau šķiet, ka tur 10EUR arī daudz, bet nu kādam, varbūt, specifiskas vajadzības. -
Nesamelošu, bet man šķiet, ka šis mazliet nedavelk līdz viņa “klientu” prasībām. Viņš man pirms gadiem diviem vai trim teica, ka minimums Haswell vajag. Šis ir Haswell, bet pentiums, un šogad. -
-
Ja šitāda cena, nez varbūt nav žēl @tinch uzdāvināt labdarībai. Viņš skolēniem palīdz sagādāt datorus. Ja nav atmetis šo lietu un ko nejaucu. -
Kadus divus gadus atpakaļ pie mums iepirka kaltētas sarkanās. Nu tām tā inde mazās dozās darbojoties kā .... Nu daži pat propogandē. Es gan neriskētu. Bet divas reizes novārītas, sarkanās varot ēst kā parastu neindīgu. Starp citu nosaukums mušmire nāk no tā ka agrāk cukurūdeni to svaigu mušmiri un traukā beigtas mušas. Tik , kad papetijuši uzmanīgāk tad izradījies ka mušas saēdoties to maisijumu rupji sakot ''piedzeras'' un aizmiegot . Bet tā ka šķidrums, tad miegā noslīkstot. -
Ko tie tur ēd?😳 Es arī tā aizdomājos, nereti atverot cieši aizlīmētu Ali paciņu, kad no tās gāžas ārā tāds smārds, ka pat man rūdītam vīram elpu aizliek. -
-
Tie nu ir īstais piemērs ar savu Fugu zivi utt. -
-
Pasvaigs Superior XR 6.4 GR 54cm par pusi pilnas jeb divām trešdaļām šābrīža veikala cenas. https://m.ss.com/msg/lv/transport/bycycles/others/ilfnb.html -
-
Uztaisi baigo troksni, un aizbēgs katrs savu pusi... Žēl, ka baltās mušmires var ēst vienreiz.
-
Ēd ko ēzdams, tāpat pēc 8-10 stundām tas viss paliek par sūdu. P.S. Tas nenozīmē, ka sūdu var ēst. Tā tas nestrādā. -
Tos arī pieskaitu pie gaļas plašākā nozīmē, kā pretstatu sojai utml. Labākiem tušoniem ir procentos sarakstīts viss, drusku lētākiem apmēram tā “gaļa un subprodukti, no tiem 30% liellops [pārējo neteiksim]”, bet lielveikala džankfūdam būs, nu jā, arī precīzi uzrakstīts “2% vistas gaļas”, bet pārējais “augu atvasinājumi”. Ļoti iespējams, jā. -
Kā ta ne, ragi, nagi, kaulu, ādas pulveris, viss šis pisness ļoti labi atstrādāts. Filejas točna tur nav. -
No mušmirēm arī sanāktu garšīga mērce. Tad kāpēc ne?
-
Ja dators tikpat žirgts, kā saites pirmajā screen , tad jau vēl kādu laiku kalpos -
Vīrs dzird no virtuves sievas balsi: gribi vistu, pīli vai tunci? Oho, viņš padomā un saka: Lai iet pīle! Sieva atbild: muļķis esi? Es ar kaķi runāju, tev kartupeļi uz pannas...
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102.1k
-
Kopā ierakstu1.5m
-