-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 1 biedrs, 0 Anonīmi, 268 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- sounDDesign
-
Biedru statistika
28400
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
Generic
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Ja tu taru met bezmaksas konteinerā, nevis maksas līmenis ir identisks 1:1 Vecajai sistēmai nav izmaksu, tik cik plastmasas konteiners, nav arī jāmaksā vietai par to ka tas atrodas privātīpašumā, nav jāmaksā par to ka tas to apkalpo. Vecajā sistēmā izmaksas ir tik cik savākto pārbērt un aizvest un savācējs tās ņem uz sevi. Pie kam sistēma neprasa svītru kodu kas papīra etiķetei āra vidē atkarībā no laika apstākļiem pazūd 2 dienu laikā un paņem arī no Slovēnijas ceļojuma atvesto. Tā ka ķīpu līmenis bezmaksas konteineros ir tikai augstāks. Ja vien cilvēki šķiro tikpat cītīgi kā pie jaunās sistēmas, kura cilvēkiem ir tā resursus daudz patērējošāka.
-
-
-
Nu tak mums Demokrātija, balso par ko gribi, iedod viņam buču ja satiksi. -
Iespējams, kad es gāju skolā, bija tā,ka paši kolēģi izēda, jo nevarēja izturēt. -
Var jau būt, bet skolotāji ar vairs nenāk no skolotāju ģimenēm. Visos laikos ir bijuši tādi, kas no bērniem jātur pa gabalu. Krievu laikā šī profesija konkrēti degradējās. -
Audzināšana nāk no ģimenes, pirmkārt. Ņefig tur skolotājus piesiet. -
Ja nu kāds bērnībā nav dzirdējis. Divi čangaļi buru laivā zvejo. Joņs: Jozup, kāpeic tu man nepaļīdz vilkt to teikļu? Jozups: (tā dusmīgi) es turu buru! Bērnišķīgi, vai ne? Bet mūsu izglītības sistēma un sociālie tīkli jauniešus turpina audzināt kā mūžīgos bērnus, kas atplestu muti ticēs visām blēņām. -
Jā, piemirsu - izpratnes trūkums arī Sektas atbalstītājiem nav svešs... -
Pamatojumu biedra loģikas kļūdai es jau izsniedzu. Nepatīk, neder, negribat - vot tā ir Pārliecība. -
Nemeklējiet tur loģisku pamatojumu - nav ne ēzelis, ne kāds sindroms, ir vienkārši Pārliecība, kā jebkurā Sektā, Āmen! -
-
-
-
Tu turi buru. Klasisks ēzeļa sindroms... Dod burkānu, mizo ar pātagu, nē, paliks pie sava -
Plastmasas pudeles un bundžas, kuras nevarēja nodot, tie ļaudis nelasīja, jā. Nē, taromāts prasa aptuveni atbilstošu formu un nolasāmu svītrkodu. Pavisam mazie, skapja lieluma taromāti ir cimperlīgāki, bet cik viņu ir, kāds viens procents vai mazāk. Manā rajona veicī tāds mana iecienītā Vytautas minerāļa, kuru šis pats veicis tirgo, pudeles ņem tikai bez korķa, jo dēļ korķa svara pudele nostājas šim aparātam nepieņemami šķībi. Tā nu rauju nost tos korķus. 🥲 -
To, ka es kaut ko te attaisnoju, tu pats piedomāji klāt. Es tik saku, ka nevajag visu savu viedokli par kādas tautas vai zemes dzīvesveidu balstīt uz ⚠️ŠOKĒJOŠIEM‼️🤯⚠️ video. -
O, ticis līdz dalības maksai, kas izrādās ir lielais slēptais bubulis Vakar rakstīji, ka piķis ir tikai, kad iepakojums ķīpas, nu jau saki, ka sistēma strādāja bez papildus maksas un spēja sevi nodrošināt. Vienīgais, kas spēja sevi nodrošināt bija atkārtojami uzpildāmās pudeles. AL bundžas vai PETenes tikai retais spēj savākt, kā tu teici līdz ķīpas līmenim, kur kāds ir gatavs maksāt. Bet atgriežoties pie tēmas, Temu, visticamāk, dienas laikā izgrābj vairāk kā mēs samaksājam gada laikā norvēģiem par taroāmtiem. -
Tad piesakies salodēt tur izskatās vienlaicīgi vairākus lodāmurus vajag, tie četri lodējumi tikai lai turētos tas štrunts uz plates, vēl kā tas ar plati ir savienots.
-
Tad jau atkarīgs arī no tā kas nodod, cik labi prot iesmērēt. Tas tiešām šķiet ka ir ok, kad sistēma strādā tā, kurš kuru appi$īs?
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102.1k
-
Kopā ierakstu1.5m
-