-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 6 biedri, 0 Anonīmi, 261 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- kaads
- hackey
- AndrisBB
- e = d
- jacobs
- binary
-
Biedru statistika
28278
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
AgneseSk
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
-
Reku interesantāka ziņa https://jauns.lv/raksts/bizness/726426-nav-kur-likties-dronu-triecienu-del-krievijai-graudu-eksports-janovirza-ari-caur-latviju P.S poļi acis nemirkšķinot apkalpo no Baltkrievijas pa dzelzceļu saņemtās it kā Uzbekistānas un Kazahstānas kravas. -
Nezin kāpēc tā ziņa tiek tā akcentēta, jau iedomājos kā putins pēc Modi ieteikuma uzreiz steidz zvanīt ģenerāļiem, lai visi krāmē panckas tankos un brauc mājās. -
Jau ir, tā kā bija doma par stīma mašīnu, ieraudzīju cenu - iztikšu -
-
Man ir Deore FC-m590, pelēki, mazlietoti, laikam 44-32-22 & 175mm... kaut kur dziļi plauktā. Interesē? Nezinu,cik par tādiem būtu adekvāta cena, bet dēļ kkāda "5-īša" noteikti nerevidēšu plauktu.💩 -
-
Ziņu kanāli stāsta, ka indietis tikko (pirms tā samita, kas šiem tur kaut kur Āzijā pašlaik notiek) ieņēmis kaut kādas zālītes un sācis runāt, ka karš Ukrainā esot jāizbeidz, putins tik nervozi berzējis pazoles pret paklāju. Nē, ja būtu aizķēris, būtu trīs A4 lapas vismaz pierakstījis.😉 -
-
Biedu? A bet būsim godīgi. Tu esi no krievāniem kaut ko dzirdējis vispār par to "biedu"? Es nē. Toties no ukraiņiem esmu dzirdējis par : spārnoto raķeti Ruta, 7 flamingiem dienā, superlāzerieroci Trizub, simtiem "garo Neptūnu", balistiku FP 7 un FP 9, patriota analogu uz FP 7 bāzes, tas tā uz ātro. Labi, ka ukraiņiem ir tā otra, praktiski neredzamā puse, kas netirš bet dara. -
Un šajā brīdī ukraiņiem vissvarīgākais ir sapriecāties un nozagt vēl kādu gabaliņu no pīrāga. Un jā, ļoti labi, ka krievāniem ar pirmo piegājienu nesanāca. Bet jāņem vērā, ka ar otro, trešo, ceturto sanāks. Protams, ja ņem vērā, ka krievu raķetes jau nelido... -
Principā tie kas iztrādā kautkādas tehniskas lietas lieta zin ka vienmēr kautkas nesanāk un ir problēmas. Ja plāno kautko izdarīt pa gadu, tad parasti sanāk vismaz divi 😂 Tāka nekas neparadzms vai pārsteidžšs tur nav. -
Nav runa par Kijevu un raķetēm, bet, ka šiem tur ar savu starlink biedu īsti kaut kas nesanāk -
Negribas jau pieķērkt 🤣, bet patiniet atpakaļ un paskatieties, kā pirms dažiem gadiem (un vēlāk laikam arī) mēs (aha, es arī grēkoju) te skaitījām, cik tam nožēlojamajam krievam raķešu palicis. Ja nenotiks kaut kas ekstraordinārs, tad šoruden karš tā nopietni atnāks uz Kijivu. -
Putins zina, kas manā parakstā un satraucas “Putins saviem tuvākajiem cilvēkiem esot teicis: "Viņi mani pakārs."” https://jauns.lv/raksts/arzemes/726315-mani-pakars-putins-nezina-ka-izbeigt-karu-un-ir-gatavs-eskalacijai -
-
Zvaigžņu stunda. Starp citu Ēriks joprojām aktīvi filmējās kādā ar auto tirgošanas platformu saistītā kanālā. Šķiet, pat vienreiz bij pasaukuši arī otru - Daniēlu. -
-
Čo ta atkal nesanāk. Obama gan jau piečurājis kāpņu telpu https://www.techradar.com/pro/russias-bid-to-launch-a-starlink-rival-is-falling-embarrassingly-short-rassvet-is-losing-satellites-faster-than-it-can-build-them -
Principā jau tā RAM/NAND problēma ir tik skarba, ka vairāk kā gadu tiek strādāts pie dažiem produktiem un galu galā nākas atcelt, jo vienkārši nebūs 'tirgspējīgs' produkts. Jebkurā gadījumā ne pa cenu, ko nākotos prasīt. Pat nākas meklēt processorus, kas vēl attbalsta DDR3, jo tas vēl mazliet lētāk.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-