Man šķiet, kaut kas līdzīgs bēniņos mētājas, varētu gan būt kaut kas nedaudz salocījies.
Var jau būt, ka otrā mājā vēl kāda lietota stāv uz jumta, vairs nevajadzīga.
Njā, šo tiku vasarā pamanijis un jau laikus noreāģēju un nopirku glabāšanai sev pāris Iskras FM50F. Bet nu nevienam neparkādu cenu netirgošu, gan pienāks diena kad vajadzēs un būs, nevis jāmeklē kur var nopirkt.
Man gan bišku cits jautājums: kur lai nopērk Iskras DTX 92F antenu? Un VHF VF-13 priekš DAB tāluztveres?
kads ir masinas numurs, es domaju anglijas numurzime. Anglija lai redzetu par auto info pietiek ar numurzimi.
vari meginat so: https://www.vinreport.co.uk/
Skatos te vienu autiņu... CSDD saka, ka savulaik ievests ievests no GB. Sasēņoju ka esot valsts reģistrs kur kaut kādu vēsturi varot redzēt https://www.gov.uk/check-mot-history
Bet kad mēģinu sākt procesu izsviezž šādu paziņojumu.
Pieņemu, ka varbūt bloķē pēc IP adreses kā ārzemnieku. Var kāds kas uz salas paskatīties vai ar VINu pietiek un kādu info tur rāda?
Staņislavam Lemam bija labs fantastikas stāsts kā reiz par šo tēmu. Cik atceros, apkopoti krājumā "Ijona Klusā zvaigžņu ceļojumi". Vecbiedri varbūt ir lasījuši - kādam pilsonim nepatīk tas, ko šis dara, tas nospiež pogu - bah! prezidents uzsprāgst, nākamais
Nekādi nesaprotu kāpēc viņus vajadzētu īpaši sargāt. Vienu novāktu,cits nāktu vietā un no tā nemainītos pilnīgi nekas 😀.
Es pat teiktu, ka politiskā vide kļūtu dinamiskāka.
Rožudārzs iet pensijā Ja nopietni, reāls cilvēka uzvārds, ir apsargājis vairākus prezidentus, Freibergu ieskaitot. Esam kopā iekapājuši, labākais bijis Bērziņš, citēju: dārza tusiņā pasaucis - ko jūs tur stāvat tai saulē, nāciet paņemiet steiku un aliņu
Pamēģini arcam ierīces,mi saka ka filips arī derot
Tiem nav IR diodes
Tel .man iestatīts arcam audio/video resīvers, bez modeļa.
Ligitech pultī jaskatās. 100 gadus neesmu pie pc viņu slēdzis,brt gan jaunkāds integrētais CA pastūzis no saraksta jo c500 tur toč nebija
Izmēģinaju veselu čupi cambridge kodus - neiet . Ja arī pocim būtu beigts motors tik un ta skaļumam vajadzētu ar pulti mainīties. uz c500 diode mirgo bet nekas nenotiek . Kuru app iekačāt telefonā ? Mēģināšu tādā veidā .