Really tiešām tici, ka valsts tev kaut ko tādu pateiks tiešā tekstā? Pat jebkurā daudz maz demokrātiskā valstī PR visu nogludinās (samazināsim fiskālo telpu [nogriezīsim tev algu] vai optimizēs uzņēmuma darbību [atlaižot darbiniekus]) un pasniegs mēslu uz kociņa iekļaujošā valodā. Kur nu vēl kaimiņos, kur viss joprojām ir СВО
"Citizen Vigilante" .. aktuāla tēma ar fantāzijas piegaršu. Bez spoileriem, bet viens otrs no Latgales puses un ne tikai "dūrītē cirtīs" vēl naskāk kā senajās jaunības dienās.. .
Apakšas gultnim vajag, pirmīt pārteicos, nevis crown race, tērauda race gan jau var uzmaukt arī uz tāda shima, bet nu to horizontālo plakni uz kā tam race sēdēt.
Ko ta man te tagad skanēt katru veloveikalu?
Tak aiziet uz veloservisu un prasi, ganjau kas tur strādā zinās kur atrast. KAs zin, varbūt atvilknē pat mētājas, pat ja netirgo.
Plus nav jau arī tā ka nav, ja vienkārši ieraksta Gūglē
https://www.veloriteni.com/veikals/item/361793/361809/ritchey-stem-shim-adapter-286-1-18-to-254mm-1/
Parādi vienu Latvijas veikalu, kur ir. Es nevienu nevaru iedomāties. Varbūt tev no salas labāk redzams.
Ja tur (vai ārzemju internetveikalos), tad tur var arī atbilstošu dakšu sameklēt.
Tā arī teica? Tauta, brīdinu, depozīti tiks iesaldēti, raujiet ārā! Really? Nav loģikas, pie kam depozītus valsts ir garantējusi, līdzīgi kā mums, ar likumu.
No tā jau piedāvājums nepalielinās, kādi 2 citi paliks bez. Kazahstānas it kā piedāvātās 50 000t priekš pašas Kazahstānas varbūt ir būtisks daudzums, Krievijai piliens jūrā, tās patēriņš vienā DIENĀ ir lielāks.
Eksports ietekmē cenu arī uz vietas. Kazahiem pašu Nazarbajevs varētu atgādināt kā beidzās eksperimenti ar degvielas cenām, viņu gadījumā priekš viņiem izplatīto Audi80 ar gāzi
Esi drošs, ka šitie bildēs tiešām ir dakšu shimi, nevis stutu? Man baigi pēc stutu shimiem izskatās. Kur te ir crown race, uz kā apakšējo gultni likt? Pirmajam nav nemaz, otrajam tas paresninājums arī pēc tāda neizskatās, vairāk pēc stutes shima maliņas, lai nekrīt iekšā. Šķiet, ka šī ir no tām reizēm, kad tu brauc auzās.
Un ja arī tie būtu dakšu shimi, tad