Jump to content
  • Jaunākie Ieraksti

• 2it.lv
      Aptuveni uz to pusi: nopirkt šādu nosūcēju, izraut ventilatoru (un utilizēt), pievienot gaisvadu pie šī izvada, kurā ir iebūvētais ventilators, nosūcēja vadību savienot ar šī ventilatora vadību, vai, vienkāršākā risinājumā, savienot ar speciālu regulatoru, kuru iebūvēt mēbelē/sienā. Ar ko nepatīk iebūvētais - jau atbildēji, ar troksni. Patīk klusum visos nosūces ātrumos Skursteni nebūvēšu. 
    • oxygen
      Nesapratu ko tad taisies darīt? Nopirkt tipa šādu nosūcēju un tā ventilatoru iestūķet skursteni ? Nu nedomāju ka tas ir domāts ekspluatēt āra apstākļos (ziema. rasa). Ieteiktu netaisīt ''kolhozu'' bet uzlikt to kas taisīts skurstenim.  Bet ar ko nepatīk nosūcējs ar iebūvēto? Nu pieliec lokano izvadu un pūt skurstenī. Vienīgais traucēklis troksnis ja palaiž uz ātrāko. Bet, vismaz tam , ko ieliku linkā , pievienojot resnu lokano izvadu ( lai ir minimāla gaisa pretestība) uz pirmo ātrumu knapi dzird. Nu uz trešo... tas jau kāds avārijas režīms kad ''putras katlā'' jau no piedeguma nāk reāli dūmi, bet nosūcējs nav bijis ieslēgts. Tad, ieslēdzot, izsūc visus dūmus no virtuves dažās sekundēs. Galvenais lai būtu atvērts kāds logs kur piesūkt svaigo gaisu.
    • markei_v2
      Man vēl vajag, lai šo var uzmontēt. Savam Scottam es to nevaru izdarīt, rāmis neļauj. Tikai precīzi neatceros, ka tur traucēja. Uz sievas vecā velo stāv uzlikts laukos, nenoņēmu, lai pamērītu šeit kādam.   
    • Dexs
      Leišu versijai gan pavisam cits formāts - - ar 90% mūziku lietuviešu valodā.
    • e = d
      Lodāmurs tur galīgi nevajadzīgs, ar skrutkām un zilo izoleni pietiek.
    • osscar
      https://www.ss.lv/msg/lv/transport/bycycles/female/bjkmhj.html   vismaz jau ar kaseti     bet nu nav baigo variantu uz sitiena...
    • 138
      Kad vēl viņi bija centrā, tādas šausmas pie viņiem neatceros redzējis. Varbūt kritušies standarti.
    • oxygen
      Spiegi un izlūki -tas pats...    Bet ko jūs gribat no ''sabiedriskā mēdija'' kuru finansē valsts. Par ģenerālās līnijas neievērošanu ātri ''ripos galvas'' . Nu un kas ka ''neatkarīgi''. parlamentam nekas netraucēs pieņemt kādu likumu kas var būt skaists, bet domāts konkrētai personai.  
    • 138
    • base7
      Radio ziņas. Lietuvas pilsētā Visaginā konkursā uz vietējo radiofrekvenci (FM93.2) laikam uzvarēs radiostacija "Relax FM". Viņa bija vienīgais pretendents. Starp citu, šī pilsēta atrodas ne pārāk tālu no Daugavpils, un tā kā Latvijas "Relax FM" Dpilī nav uztverama, tad tagad varēs klausīties leišu versiju.  https://relaxfm.lt/    
    • 138
      Ļoti slikta doma. Vissliktākais lietotu velo veikals Rīgā. Brauc uz lombardiem, uz Velodepo, uz Rixie, ja lietotu. Ja jaunu lētu, noteikti nepērc Gust un jebko Vienības gatvē.
    • kaads
      nu skarbam ceļam 2x ir labs  
    • AndrisBB
      Jautājuma iesākumā jau tika minēts ka ātrumus nevajag un MTB arī negrib. Bet te 3x kā osscar saka. Kam gribās slēdzelēt to 3x? Pat 2x?
    • osscar
      bet ja viegla dāma, domāju nekas traks. vienkārši tur upgrade iespēju nebūs nekādu. 
    • osscar
      es teiktu ka 3x7 ir slikta izvēle - jo nav kasete bet  uzskrūvējamā ....labāk skatīties vismaz 8 ātrumu
    • markei_v2
      Vēl doma aizbraukt uz Bruņinieku 73, tur daudz izskatās, ka ir.  
    • markei_v2
      Kādas domas par šo: https://www.ss.lv/msg/lv/transport/bycycles/female/bkifcg.html        Man tikai šaubas vai tam rāmim varēs pielikt bērnu sēdeklīša stiprinājumu.
    • markei_v2
      Bijām veloDepo, tur tas rozā, uz kuru arī te ielikts links, bija daudz maz OK, bet pārāk mazs izmērs. Citi nopūsti ar krāsu, ka pat ātrumu stikliļi aizkrāsoti, Redz, ka apakšā viss saburbis, pat ar smilšpapīru nav noiets, bet krāsa pa virsu viss uzkrāsots.
    • 2it.lv
      Saprotu, ka nekas sarežģīts, tādēļ vajadzīgs kāds, kas to varētu izdarīt (vismaz lodāmuram jābūt, man, piem. nav).
    • Dexs
      Esmu strādājis ar zīmoliem, mārketingu un tādām lietām. 100 pakas par ko tādu ir okei (pieļaujot, ka aizmugurē ir izstrādātas visas manas iepriekš nosauktās lietas). Un brendu jau nemaina katru gadu. Kādus 5-10 gadus gan jau šis būs, un tad, kad šīs izmaksas sadala uz šiem gadiem, tā ir viena mēneša alga valdes loceklim, vai pāris darbiniekiem. Nu nav tās lielas izmaksas. Vienam Eirovīzijas konkursam (lai mēs tur kko aizsūtītu) tās pat ir vairākas reizes augstākas. —-   Vispār nedaudz sajūta, ka te esmu Delfi komentāros iebridis. Esam tomēr tehnisks un domājošs forums, saņemās (jā, Marss, skatos uz Tevi).
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      102k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...