Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   21 biedri, 4 Anonīmi, 208 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• kaads
    • Eraserz
    • kukkuru
    • zeds
    • osscar
    • Jainit
    • kaut_kaads
    • rubb
    • e = d
    • binary
    • M@R$$
    • Anreel
    • alusbundza
    • AndrisBB
    • DeKrumba
    • erikonkulis
    • krabis
    • ju
    • versatile
    • Racer
    • lexxx
  • Biedru statistika

28245
    Kopā biedri
    25790
    Bieži tiešsaistē
    gits
    Newest Member
    gits
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• kaads
      tad jau labāk ģeneratoram gāzes iekārtu uzmontēt  
    • Jainit
      Jāņem Audi 80 ar gāzi un par izsūknētu degvielu nav jāuztraucas ... 
    • kaads
      plastmasa bākas tagad, var ar īlenu izurbināt   un sūkt nevajag  
    • osscar
      es domāju ka zagļi urbj, jo bāka mēdz būt aizslēgta. un ne visas var viegli atlauzt, korķi skrūvējami. bet no sava auto varu 100% noliet jo esmu to šķiet kaut kad darījis vienam citam auto , kad vajadzēja bendžu zāģim, bet tanks tālu. 
    • binary
      Varbūt vajadzēja tomēr pagaršot. Ka tik nesanāk, ka vairāk par "vienu šotiņu" nedabūtu, jo bākā kāda mehāniskā aizsardzība nostrādā. Zagļi šā iemesla dēļ mēdzot urbt caurumus bākās, jo caur to uzpildes caurumu neko dabūt nevar.   Bet nu tas tā - baumu līmenī.
    • osscar
      nu nez parasta dārza tievā šļūtene iet īzī iekšā, ja tur būtu mesh, fig tu bāku ātri piepildītu. vakar mēģināju un lidz degvielai tiek, tik negribēju garšot degvielu. aizbraucu uz cirkuli tas jau strādāja un kannu uzpildīju.
    • binary
      Filler neck meshes, anti-siphon valves, rollover valves, angled pipes utt utjp.
    • kaads
      https://www.ic24.lv/produkti/E40D5A-rokas-degvielas-suknis-ent120008-ent120008   vismaz veikals sakarīgs, pasūti kur tuvāk un brauc savākt. Sūdus arī netirgo
    • osscar
      kapēc lai neizsūktu - iekšā tak viņa tiek kaut kā ? dažiem pat vāciņa nav - tik tā klape
    • binary
      Vai tik kaut cik modernos (pēdējos 20-30 gados ražotos) auto nav kaut kāda aizsardzība pret tādu izsūkšanu
    • osscar
      nu viens, man nav tik moderns  var ar muti, kā bērnībā < bet nu pretīga tā jaunā bendža 
    • versatile
      https://www.imdb.com/title/tt1839385/  Man liekas, ka modernajiem auto neko neizsūkt 
    • osscar
      man sanāca 40h bez elektrības un kādas 20 bez mobilā, ģenerators pēc mh skaitītāja , kādas sešas stundas strādāja, aizgāja apm. 10-13 degvielas, nevaru precīzi pateikt, kaut kas bija bākā , bet nezinu cik (30l bāka )  kaut ko pielēju. pēc papīriem 1,6l h pie  50% noslodzes.  50 % noslodze viņa nebija vai bija īsu brīdi kad vārīju/cepu  kāds nezina vai veičos ir tie gumijs bumbieri kā laivu bākām - lai var no auto degvielu "izsūkt" ? var noderēt ja tanki nestrādā. senukajā neredzēju.
    • binary
      Man arī rekords - 28 stundas. Labi, ka vasarā, nevis ziemā. Ziemā bez ģeneratora būtu grūtāk. Baldones centrā joprojām nav atjaunojuši. Mego gan jau nestrādā, būs kur citur jāmeklē ūdeni. Iepriekš "uz kādām stundām septiņām" dažas reizes bija, bet tie pārsvarā plānotie atslēgumi.
    • Racer
      Tu galīgi nezinošs - noteikti Vanga, Notradamuss vai Bricis...
    • AndrisBB
      Nu ja saka ka iepriekšējā bij pirms 2 gadiem un bij mazliet vājāka, tad nākamā būs nākamvasar. Izskatās ka tās vētras vai lielie lieti ir katru reizi pēc karstumviļņa, kad te pie manis 35+, tad pēc kāda brīža Latvijā vētra vai krusa/mega-lietus.  
    • osscar
      celmi jau tagad daudz būs - šis tā smuki nolūza atstājot 5m stabu, ko ar nācās nogāzt. resns gan  un smags. es ja godīgi šad tad gar teritoriju jau preventīvi sausos, nokaltušos zarus vai kokus nozāģēju, lai nav bīstamība. ja ievēro likumu - raksti - atbrauc labākajā gadījumā pēc 3 ned. vai ja vētra - pēc pusgada. 
    • Jainit
      nē.. vienkārši. "teikts" .. zini, kā "nav teikts" tikai pretēji
    • kaads
      celms ta palika svaigs     tik ilgs elektrības trūkums  man piedzīvots pirmo reizi, vienreiz bija vēl uz kādām stundām septiņām, kur pļavas vidū, kabelis bija pārrauts, tur nekas tajā pļavā netika darīts. it kā  akmens bija kabeli ''parrāvis'' ,  par montieri brīnījās Protams lomu spēlē arī dislokācija.
    • osscar
      zonas nebija, tagad jau par vēlu zvanīt, visi gali ūdenī bet nu darbs baigais
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      102k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...