Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   32 biedri, 1 Anonīmi, 102 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• jema
    • Archa62
    • Insekc
    • Ervins Gailums
    • Kazarms
    • HIGH-Zen
    • AndrisBB
    • Long John
    • Corpsegrinder
    • Mezavecis
    • Igors83
    • dzhuris
    • Racer
    • kaads
    • uldise
    • Eraserz
    • osscar
    • Slots
    • ainars
    • 138
    • slurm66
    • Dils
    • tinch
    • Gestapo
    • TasEsmuEss
    • Alex30
    • Jainit
    • KebabMaster
    • e = d
    • binary
    • broox
    • dainis61
  • Biedru statistika

26853
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Kaspersky
    Newest Member
    Kaspersky
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Racer
      Labi, esmu naivs un ticu ka cilvēki mainās. Man nav nekā personīga pret biedru un ceru, ka savāksies, jo tiešām šaurā nozarē ir spečuks, ko cienu.  P.S. ImKa arī radījis skaistu mūziku, bet aizrāvās ar korānu, putinu utt. 
    • AndrisBB
      Nu vienīgais iemesls kad pārmaksāt par tām S-30 un U-101, ir ja dzīvo Purčika dzīvoklī, tā lai interjerā iederas, kopā ar sekciju.
    • AlCohol
      jācitē Racer avataru
    • Racer
    • e = d
      Viņš ir izbanots un ne vienu reizi vien no praktiski visiem LV tehniskajiem forumiem. Pēc laika pats uzrodas ar citu niku, atkarībā no adminu un pārējo tolerances un pofigisma līmeņa, iztur no dažām nedēļām līdz dažiem mēnešiem. Un tiek padzīts. Pie tam tie teksti un šis pats diskusijas stils visur atkārtojās.  Kad šo pēdējo reizi no powera izlingāja, pat tiktāl apvainojās ka savu BMW blogu izdzēsa. Tagad gan powerī ir atkal atpakaļ ielīdīs. 
    • Racer
      Baigi bēdīgi, jo tiešām zinošs džeks - eksperts. Jācer, ka tiešām daudzdieninieks, nevis vnk šīberis ciet.
    • Kazarms
      Lūk, tieši to es gribu. Tas bija viens no iemesliem, kāpēc pārdevu mazo Bandītu un nopirku vietā Transalpu. Apnika visu laiku štepselēt robus pa korķiem. Tikai nepadomāju, ka tam Transalpam visa ballīte pie 70km/h beidzas un pie 110 vispār viss tur purinās un ir slikti. Arī smiltīs un dubļos dukas nepietiek lai savu svaru dzītu uz priekšu.   Oranžie ir forši, bet uz jauniem močiem šobrīd neskatos, zinot KASKO cenas.
    • martinno
      Es arī pa retam domāju, ka vajadzētu nokāpt no tā 600cm3 un uzkāpt uz "litra" vai vairāk, bet katru reizi piedomāju, ka no tā vienīgais ieguvums ikdienā ir atsaucīgāki zemie apgriezieni... Tā arī braucu ar 600 nieku Apskati arī 790/890 KTM Adventure, ja rocība ļauj.    
    • kaads
      pēc pirmajiem km pierod, vai tas svars augšā vai apakšā, galvenais,  lai nešvunkājas un  stabili pie rāmja turas, ja nesies,  Ja brauc pēc piena tad vispār po, vienreiz , bet tas bija tik sen, arbūzu vedu, dah...... ja kg, vot tas bija piedzīvojums ar velo  
    • Insekc
      Kā jau teicu, S-30 ir OK datortumbas, vai ķēķī LR-1/LR-2 spēlēt. Tieši tā arī tās lietoju. Nefanoju par S-70/S-90, bet tās tomēr skan (manuprāt) biku jēdzīgāk. Ja grib LP klausīties, tad nu uz budžeta galu gan neviens neskatās. Vai nu kaut kāda "ikona" vai kaut kāds High-End. 
    • AndrisBB
      Droši vien ka svarīgāk ka svars tuvāk zemei, ja uzliek kautkādus rāmja somas/bagāžniekus.
    • kaads
      servisā jau karbona stute tur velo svaru, kas  ir nekas, braucot tavs svars+- 100kg plus soma ar ntajiem kg uz aizmuguri , plus tas viss kratās n_tos kg pa ceļiem, bezceļiem. nu nebija miera man Lab, tagad jau ar drusku savādāka soma 😅, bet sajūta cita, pārgalvīgi braucot un pakaļa sausa  
    • Kazarms
      Pavasaris vairs nav aiz kalniem un esmu palicis bez (normāla) motocikla, projektu pārdevu, retrotehnika neskaitās. Nu lēnu garu jāmeklē kas vietā. Dubļus meklēt vairs nevēlos, tur MTB kalpo daudz labāk (un tantes Pierīgas mežos par to nesūdzās ) tāpēc gribu motociklu ikdienai Rīgā/pieRīgā un drusku garākiem brīvdienu izbraucieniem  ar griezīgu motoru, kas nav jāspīdzina kosmiskos apgriezienos, lai tas atvērtos. Gan jau strītu vai vieglā svara toureri, ne tās lielās govis - FJR1300, Varadero utt.. Ar šprici un ūdens dzesi vēlams, karburatorus arī sinhronizēt vairs nealkstu. 😅 Pagaidām sarakstā lielais pēdējās paaudzes Bandīts (GSF 1250), Honda CBF1000, Triumph Tiger 800 XR (jā, tieši ar lietajiem ratiem). Viedokļi, spams, pieredzes welcome. Citi modeļu ieteikumi arī welcome. Žiletes un močus 21'' cīsiņu priekšā gan nepiedāvāt. Iepriekš ir bijis mazais Bandīts (GSF 600), par tamo tikai siltas atmiņas, tomēr lielam cilvēkam nedaudz par mazu un tas motors arī līdz 6000k rpm bija pilnīgs mironis.
    • 138
      Nav vislieliskākās skandas, pastūzis un atskaņotājs pasaulē, bet par tādām cenām viņi Latvijā un kaimiņos tirgojas arī neapkopti, un par līdzīgām cenām tirgojas arī jauni Ķīnas plastmasas sūdi, patiešām sūdi, par kuriem šis komplekts, īpaši atskaņotājs, ir gaismas gadus labāks. Varbūt kļūdos, bet man EP 101 nešķiet nemaz tik sūdīgs pat salīdzinot ar rietumu MM aparātu budžeta galu.
    • AndrisBB
      Droši vien ja ar somu varētu salauzt, tad arī ar paša svaru būtu bailes salauzt.
    • kaads
      mazāk iespējas spolēt no starta  
    • AndrisBB
      Sēdekļa stuti jau kā reiz parasti par to izturīgāko elementu uzskaita (laikam). Parasti kā reiz darbnīcā arī aiz stutes velo 'piežmiedz' statīvā.   Man D veidīga, izprintēju līdzīgas formas, lai var ar to žokli saķert. Nez vai tur var īpaši salaizt. Nu ja nu riktīgi ar dzelzs skrūvspīpēm pievelk. 
    • kaads
      redz tur tas žņaugs apkārt stutei,  drusku ne tā pievilki un stute plakana  
    • AndrisBB
      Man jau kautkāda aizdoma ka tās stutes ir taisītas tā, ka tur 500kg mierīgi izturētu  
    • kaads
      man ir gan , gan Viena tāda, vai līdzīga ļoti, jāskatās modelis, no galvas neatceros. Šo ņēmu, jo beņķim ir karbona sēdekļa stute, un n-tos kg noraustījos  papildus uz tās stutes slogot. https://www.bike24.com/p2806808.html tāda  vai līdzīga soma, jāskatās cik litri   otra tāda vai līdzīga        
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.6k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...