Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   11 biedri, 0 Anonīmi, 281 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• AndrisBB
    • ggg97
    • HIGH-Zen
    • binary
    • Mielestapa
    • PC_RAT
    • osscar
    • kaads
    • sounDDesign
    • Tuubijs
    • jacobs
  • Biedru statistika

27436
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Avro2
    Newest Member
    Avro2
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• AndrisBB
      To jau var izdarīt arī OS.  Pievieno Multi-output device (kaut 10 tumbiņas), piemēram divas BT austiņas.   Un tad palaid labo kanālu uz vienu tumbiņu, kreiso uz otru. Vai kautkādu interesantāku kombo.   Linuxā plus/mīnuss tas pats, tik ne tik smuki.
    • HIGH-Zen
      MS tiešām plāno to darīt:  
    • 138
      Astotās meta pakaļ lētākajā brīdī par simtu, un lietotas lombardos īpaši lētāk par to pašu simtu viņas pieklājīgā stāvoklī neredzu.   Jā. Beosound A1 to skaitā.   Citādās proporcijās, bet kantains, uzvalciņā un ar aķi ir Cambridge Audio Yoyo S. 8 gadus vecs modelis gan. Es vienu tādu vienā lombī paklausījos, nekāda vaina, nepaņēmu tikai tāpēc ka nebija adekvāts dīls.
    • AndrisBB
      Vēlviens gads pa lielam pagājis. Kopumā ar diezgan labiem rezultātiem.   Kopējais portfeļa pieaugums pa 2025.gadu ir +16.4%. Vidējais pa pēdējiem 4 gadiem ir +12% gadā.   Gada sākumā portfeļa sadalījums pa pozīcijām bij: VWRP.   ~33% IITU.       ~13% RBTX.     ~9% EUN.       ~4% etoro      ~40% (visādi random copy portfolio)   Tagad: VWRP.   ~56% IITU.       ~10% MWEP.   ~7% RBTX.     ~6% EUN.       ~3% etoro      ~18% (visādi random copy portfolio)   Pa lielam sistēmātiski palielināta VWRP pozīcija, samazināta etoro un pievienota jauna pozīcija - MWEP (Invesco MSCI World Equal Weight UCITS Acc ETF.   Redzēs kā 2026. gads ies 🤨         
    • ju
      Esot jau bezvadnieces, kuras nopērk 2 , un var iestatīt, ka katra ir savs stereo kanāls.
    • AndrisBB
      Pagaidām izskatās ka Sony ULT FIELD 5 varētu būt jēdzīgākais variants.   Ideālā gadījumā būtu kautkas līdzīgs šim, tik ar aķi, lai var pārvietot uz citu telpu. https://www.sony.co.uk/electronics/home-speakers/srs-ra3000   Vai kas līdzīgs šim pēc skata, bet ar aķi, lai ja pārvieto citur (īslaicīgi), tad nav jāstiepj līdzi vads/lādētājs.     Visu gudrie assistanti neinteresē.
    • JFH
      Mani 5 centi: Lietošanā ir: JBL kaut kāds vidēja izmēr truba. (baigi neiesaku JBL plīst. es un 2 paziņas ir ar garantijām izgajuši sveikā cauri) Sony xb40 Turas jau kādus 6-7 gadus Daudz lietota viss strādā vel baterija tur skan labi. bet tagad krāj putekļus. Sony XB33 Lietojas ikdienā virtuvē. Bez problēmām kādus 4 gadus.  Anker Soundcore motion boom plus tikko tik nopirku (2 mēneši) jo shitboxā maģi negribējās likt.  Harman Kardon onyx studio 7 vai 8 man lietošanā ir 2 šai ir vislabākā skaņa no visām kuras esmu lietojis. Sony JBL skan labi un Ankers  ir miskaste. ja būtu dzirdējis pirms pirku nepirktu vispāŗ.  Harman Kardon onyx pirms gada vai diviem meta pakaļ visi operatori domāju var ko saldu atrast lietotajā tirgū vai ja budžets atļauj pērc jaunu.  Baterija gan ir sūds bet kā teici tev tas netraucē
    • hehe
      Importa desa arī izmaksā lētāk, it kā viss labi. Tikai cik ilgi, izvestā € starpība ir jākompensē, nekas cits neatliek ja to nevar nopelnīt kā to kompensēt ar € aizņemšanos, ar domu ka atradīsies tak nafta un atgriezīs. A ja nē? Parādi augs un procenti tāpat, agri vai vēlu radīsies problēma samaksāt tikai procentus, tajā brīdī neviens vairs neaizdos un nebūs par ko to importa desu pirkt. Viss, naudas nav un desas tāpat, priekškars aizveras. Lapu grābšana tāds mazs nieks, bet visa lielā pasākuma sastāvdaļa kas kopējo rezultātu tāpat ietekmē.
    • 138
      Kura?   Beosound A1 arī ļoti kulturāli jaucas, jūtūbē var redzēt.
    • AndrisBB
      Šitam jau var bašu izņemt    
    • hehe
      Tā to neskaita, kurš izmaksā lētāk. Valstiski ir jāskaita kur izmaksātais paliek. Alkāna gadījumā ievērojami augstāka ticamība ka vietējā precē vai pakalpojumā, nevis Ķīnā vai Antālijā, kad izmaksātais atpakaļ neatgriežas. Ir maks, valsts vai pašvaldības budžets ar ieņēmumiem un izdevumiem, alkānu izdevumi izejot ekonomikas ciklu pa lielam atgriežas atpakaļ un kompensējas kā ieņēmumi. Alkāni ir, bija un būs, un ar to ir jāsadzīvo, un nevar zināt kā te kuram dzīvē sagadīsies, dzīve var sagriezties neiedomājami. Nav alkānisms jāatbalsta, bet tie ir mūsu līdzcilvēki. MŪSU!
    • strawberry8
      JBL tumbina , inzenierija parsteidzosha. jaizjauc pilniba, janoplesh visas uzlimes utt lai mekletu skruves. un tas viss lai nomainitu bateriju. ieliku pash metinatu paku(originala 100-150EUR + darbs)  ta PCB kvalitate notekti nemaksa to cik megina noplest  
    • Grossmeister
      Kamēr bučos pakaļu Putinam , tāds arī būs .
    • strawberry8
      jaunas nodevas jamaksa nabadzigajam gig kompanijam
    • 138
      Izklausās jau skaisti, bet davai paskaitām: cik tas operators ar pūtēja amortizāciju, degvielu un nodokļiem darba devējam izmaksā, dāsni pieņemsim 200 dienā? Alternatīvi ņemam 10 alkānus mūsdienu simtlatnieku variantā, teiksim 20 eiro dienā uz vienu zilo degunu. Pat neskaitīsim viņu administrēšanas izmaksas un grābekļu amortizāciju. Viņi kopā nogrābs tik cik tas viens pūtējs?
    • 138
      Beosound A1 2nd gen ir labs. No paša dzirdētā varu teikt, ka Sony drusku vecāki XB sērija tie kas tādā izmērā kā džībīel čārdži, tie ir arī tikpat tuc tuc boosted basīgi kā čārdži, šito jauno tevis linkoto nezinu. Bet ar A1 var arī džezu paklausīties. Ja es pirktu jaunu, es pirktu viņu. 2nd gen tāpēc, ka viņš te maksā ap 180, jaunais trešais - 300.
    • AndrisBB
      Man kautkāda aizdomā ka gandrīz visas tās BT tumbiņas būs labāk par Thinkpadu skaļruņiem. Nu ne tās pašas mazākās.
    • binary
      Kad pārslēgsies uz kaut kādu tumbiņu, kura atrodas kaut kur sānā, tad nebūs tīrākās šausmas? Nēnu pierast jau var, bet ja reiz paredzēts turēt viņas uz galda, tad es laikam izvēlētos kaut kādu divu tumbu risinājumu.
    • hehe
      Pamēģinot iejusties alkāna ādā 20€ skaidrai naudai pēc 2ned taču ir pavisam cita vērtība nekā kartupeļu maisam pēc pusgada, kuru kolēģi vēl var nospert pirms termiņa. Alkāni taču nedomā ilgtermiņā, tik cik ko šodien un rīt.
    • hehe
      Vai tad pagastos zemes trūkst. Tam ka alkāni to sev apstrādās ticības man nav. Bet ka lapas sagrābtu ja par to maksā gan. Katru dienu kāds neieradīsies, tupus, rāpus, bet šo darbu jau izdarītu. Organizēšanas vaina tikai. Pie kam atbrīvojas pūtēju operatori kas var darīt ko citu lietderīgu, ja jau darba spēka iztrūkums. 
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.8k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...