Nezinu vai vajag tos jaungada rotājumus, bet Pokrovskā, kur pašlaik notiek intensīvas cīņas, pavasarī stādīja puķes. Tas tā pieņemts, jo budžets ir saplānots. Plānojot budžetu tiek saplānota ierēdņu rokasnauda. Kas apgūs līdzekļus arī sadalīts.
https://www.delfi.lv/46713439/arzemes/120096629/ukraina-atklaj-korupcijas-shemu-piefrontes-pilsetu-infrastrukturas-projektos
Šūnu paziņojums mani patiesi iepriecināja, jo iepriekš nezināju, ka Turcijā man ir radinieks, kurš atstājis mantojumu - Ankaras pilsētā mani gaida 9 tonnas zelta, tikai jānokārto dažas sīkas formalitātes.
Kaut kad vasarā ģimenē vienīgais biju saņēmis "testa paziņojumu", bet neko vairāk.
Par laikapstākļiem vairākkārt esmu saņēmis, bet nevis caur to "šūnu (ne)apraidi", par kuru sākotnēji solīja, ka pat 15 gadus veci telefoni saņems (jo tehnoloģija "veca kā pasaule"), bet gan caur 112 aplikāciju.
ir ieslēgti VISI Bezvadu ārkārtas brīdinājumu paziņojumi .. no 6 Android ierīcēm, kuras varēja saņemt, paziņojums vakarā atnāca tikai uz 1 -u, pie tam ne jaunāko, ierīce bez SIM kartes. Visas ierīce atrodas vienā reģionā. No rīta ne uz vienu neatnāca brīdinājums.
Pirmais "tests" pagājušogad, bija augstāka līmeņa "prezidenta" paziņojumus - saņēma visi un aptaisījās no pārbīļa.
Vakardienas rīta"tests" bija gandrīz zemākā līmeņa "testa" paziņojums - saņēma retais, izskatās, ka iphone pēc noklusējuma saņem, savukārt andrīšiem jāieslēdz, un vairums sāka raudāt, ka neko nesaņem.
Vakar vakarā un arī vēl citreiz ir sūtīti "sliktu" laikpstākļu brīdinājumu konkrētā reģionā (sūta par oranžo un sarkano laikapstkāļu brīdinājumu) - izskatās, ka saņēma visi kuri atradās tajā reģionā.
Kaut kas tai birokrātijā nav kārtība - acīmredzot cilvēki baidās atzīt, ka kaut kas nestrādā un ir jārisina. Tā vietā izdomā variantus kā pateikt, ka viss ir ok un nedabūt pa galvu.
iestatījumos paziņojumi iespējoti, bet pēdējais ir no 11.jūlija 2.54 par pērkona negaisu. KML, tā runa ka pie vainas ir vecas ierīces, atspējoti iestatījumi vai "google vainīgs" ir tikai kārtējais mēģinājums apslēpt apstāstiienu.. ja man atmiņa neviļ, kaut kas līdzīgs (mēģinājums personīgo "fuck-up" novelt uz citiem) jau bija vēlēšanu laikā. Interesanti, vai šeit pie sistēmas izstrādes piedalījās tie paši cilvēki?
Manam Redmi bija viss iespējamais ieslēgts, bet tāpat brīdinājumu nesaņēmu.
Tai pat laikā toreiz vasarā visu saņēmu, gan skaņas signālu, gan paziņojumu.
ja nu kāds nezin ko spaidīt andrī, lai kaut kas kaut kad pīkstētu
https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/26.11.2025-latvija-nostradaja-visas-trauksmes-sirenas-daudzi-telefoni-nesanema-sunu-apraides-zinojumu-izslegtu-iestatijumu-del.a623911/?utm_source=inbox&utm_campaign=news&utm_medium=frontpage
Cik no paziņām Latgales pusē dzirdu visi vakar vakarā saņēma īsto, kaut no rīta neko nesaņēma.
Ķīniešu telefoniem daļai automātiski ir uzlikts, lai nolasa ziņojumu, tad pavisam jautri esot bijis.
Jā, es arī biju sapīcis - vakar pakatījos, ka andrīti tikai "mācību" bija atslēgti. Kāpēc nevarēja iepriekšējā dienā pabrīdināt lai cilvēki ieslēdz? IeM lepni paziņoja, ka 99% ir ok, jo pārbaudīta infrastruktūra, nevis galiekārtas. U menja vsjo v porjadke.