-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 2 biedri, 2 Anonīmi, 350 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- jozhix
- oxygen
-
Biedru statistika
28231
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
gits
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
-
Noskaties līdz galam, tur par sadarbību ar LTV utt. Lai nesanāk kā teicienā - Pudele vēl pusē, bet mans draugs jau klusē! -
-
Zini, esmu pusē (fonā, protams). Vai esmu dzirdējis ko tādu, līdz kam pietrūkst intelekta aizdomāties pašam? Nē. Domburam būs vienmēr darbs tad, ja notiks visāda šmugulēšanas. Nu Kulbergs... a ko Kulbergs? Pļa, ir koalīcijas valdība... kurā ir palaistuve ZZS un jenotība... plussize alkonauts Kozlovskis, kurš bija parodija par Iekšlietu ministru, tagad ir Satiksmes ministrs, kura pārziņā ir viens no sāpīgākajiem jautājumiem valstī - Air Baltic. Pļāā... nu par ko mēs vispār? Dombravam brauc virsū par tā treknā sūda neizdarībām. Kas vēl pirms tam mums bija Iekšlietu ministri? https://lv.wikipedia.org/wiki/Latvijas_Republikas_iekšlietu_ministru_uzskaitījums -
Nē, dezu izplata pagaļu urbinātājs. Jādomā, ka Andrejs ir pagaļu urbinātāju bloķējis, tāpēc tas nevar savus toksiskos atkritumus izvemt tur, bet pavemt ta gribas, nekas cits neatliek kā mazliet cenzēt un pavemt būtā. Nabadziņš. -
-
Niekojamies ar AI? Malacīši. Labi ka es pārdzīvoju šo AI radīto, precīzo 0 vērto, mūziku, bez sāpēm. -
Tie,kuri nesaprata tālajos 90tajos par ko dziedāja E-Rotic ar savu Help Me Dr. Dick. Te būs tulkojums latviešu valodā. Brīdinājums.Vecuma ierobežojums 30+ -
Armands Broks man tāds pretrunīgs personāžs šķiet, nepatika arī nekonsekvence un nespēja paskaidrot kāpēc nolēca no Hermaņa partijas veidošanas - bij šogad raidījumā Krustpunktā, bet tas nu tā - ievadam, jo neko par viņu nezinu. Ziņa ir cita - interesanta saruna ar Jāni Domburu, var apmēram saprast ko domā pats Domburs un kā veido skatu uz raidījumu veidošanu. Ja ir interese un laiks, iesaku noskatīties: -
Iksā arī notiek cepšanās par ideju, ka amatpersonu deklarācijas varēs apskatīties ielogojoties. Nudien nesaprotu, kur ir problēma. Bet progresīvie jau ir uzķēruši - ir tāds Urbāns Andrejs (no vārda urbināt... pakaļu). Šis izplata dezu, ka varēs tikai 3 deklarācijas apskatīties. Un "pelēkā masa" jau pavelkas. Toč, brīžiem liekas, ka šai stulbajai tautiņai labāk izmirt. -
Kā minimums puse Saeimas dēļ džungura gan līdz rīkles dziļumam ņemtu, gan dupsi nežēlotu, ar rinkiju priekšgalā. -
Nē, viņš klauvēja pie kāda lādzīga hakera durvīm, tas izpalīdzēja, bet sanāca pārāk plaši... -
-
Jā, bet tā nebija ne vienīgā, ne pēdējā epizode. Gribi teikt, tas viss tur tā nejauši gadījās, un tagad visi sliktie ir no partijas izmesti un palikuši tikai sirdsšķīsti ļaudis? -
vieglas uzvedības sievietes parastās tak arī apvieno patīkamo ar peļņas iegūšanu, bet visiem tas, diemžēl, neder -
Klauni ne klauni, bet pārtikušu dzīvīti sev ir pielēkājuši, bet mēs te būtā tikmēr... 🤣 -
Pavisam nesen tādā pat vīzē Lameriz klauvēja pie Ceļu satiksmes drošības direkcijas kiberdurtiņām - tuk, tuk, palīdziet, esmu aizmirsis elektroniskā pasta adresi! -
Ai tie klauni tak lēkā no vienas partijas uz otru, kaut kas apvienojas, kaut kas pārmūk citur. Neko prātīgu no viņiem tāpat nedz sagaidīt, nedz sadzirdēt. Pauris Spiedis! Tas ir viens liels un neatkarīgs āmurgalva -
Tie nebija kustība Par? Ā, laikam apvienojās. Šķiet gribēja kopā ar Pro startēt. -
Uzbūvē pāli... pļāāā, nesanāca... Insrtuments, protams, ir svarīgs, bet, iedosi āmuru amatniekam, viņš uzbūvēs kaut ko glītu, iedosi Martai, tai, kas Kotello, viņa kaut ko sadauzīs, kaut ko sabojās, savainosies pati, savainos apkārtējos un pēc tam ar savu progresīvo šļuru ies piketā "kis, kis kauns, āmurs ļauns".
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-