-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 7 biedri, 0 Anonīmi, 57 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Gestapo
- Aigus
- Long John
- Racer
- riebeklis2012
- Exiic
- M@R$$
-
Biedru statistika
27280
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Ilgmars_888
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Kur Tu biji agrāk? Vajadzēja šo inovatīvo priekšlikumu caur LIAA bīdīt! Tagad jau visi gudri...
-
Neteiktu, ka mūzikas gaumes jautājumos agrāk bija labāk, tagad vismaz ir mierīgāk. Atceros, ka pirmo priekšzobu man izsita Depeche Mode fani, jo pamanīja uz ielas, ka man ir metālistu grupas "Sepultura" krekliņš un piespraude. Sirsnīgi atspārdīja vēl pāris reizes vēlāk, jo bija mani iegaumējuši. Uzbrukumi beidzās tad, kad nejauši kāpņu telpā satiku galveno Depeche Mode fanu un līdzi man bija paņēmies laikrakstā "Latvijas Jaunatne" ietīts betona armatūras stieņa fragments.
-
Lieki netērēšu vietu bildēm- vienkārši info tekstā. Man ir Bite optika Jaunogres 9-stāvenē. Pašlaik Okla tests rāda: Down 355,8 Up 322,8 Principā nopietnu sūdzību nav- apmēram tādu pašu "saņēmu mantojumā" no iepriekšējā saimnieka- Baltcom. Dators ir pieslēgts tīklā un viss pārējais- caur rūteri. Vai tas ātrums ir normas robežās , jebšu pa maz un tomēr jāsūdzas (redzu, ka kolēģiem pāri tūkstotim rāda)?
-
Es te tā padomāju. Tā jūtūbera izdarības Latvijā ne ar ko īpaši neatšķiras no citām valstīm. Lūk, ja viņam piemēram, Āgeskalna tirgū pieskrietu klāt kāda daiļava ar atkailinātām krūtīm un maigi iepļaukātu vai iedotu kvēlu buču, uzreiz Latvija nonāktu pasaules ziņu lentēs vai vismaz TMZ portālā.
-
-
Nu vispār jau putinisti un krievija caur Irānu stutē hamas mēslus, pardon, brīvības cīnītājus.
-
Protams ka Putinists un Krievs aizstāvēs visu ko dara izraēla. abi jau sirdī vienādi un izmanto to pašu metodiku lai veiktu brutālismu.
-
Jā, jā, tas pats. Toreiz īpaši nemaz par to nedomājām. Vienkārši havojām rietumu mūziku un bijām laimīgi.
-
Mūrnieks. Brīnījos kā viņam atļāva, beigās izrādījās VDK projekts.
-
Ok! Ja tā minoritātes grupa saucas palestīnieši, tad aizstāvēt ir labi? Ja tā minoritātes grupa saucas drūzi, tad nē? Cik noprotu pēc rakstītā, Izraēlas gaisa spēki Izvaroja Damasku.🤣
-
Atceries, @Racer, tas "Būsim pazīstami" čalis aizsāka antiModernTalking kampaņu. Nezinu, kā ūdensgalvā, bet mums provincē uzreiz palika nekruta šamo klausīties. Praktiski tu biji lūzeris, ja klausījies. 😉 Dažiem uz to bija pofig. Daudz vēlāk izrādījās, ka daudziem jau patiesībā patika, bet tas nebija kruta. Mūsdienās, ņemot vērā soctīklu spiedienu, ir baigs jautājums, cikiem tāds mērkaķis patiešām ir elks, cikiem tāpēc, ka kruta, atlaist nevar, jādzīvo pareizi.
-
Te kaut kāds jocīgs cepiens. Visos laikos tak ir bijuši dažādi uzskati paaudzēs un pat vienaudžu starpā. Man jaunībā, piemēram, mūzikā bij kam patika Modern talking, kam Cure, AC/DC, U2, Midnight oil, Sandra utt. Bija kam patika viss un kam vispār po. Bija kas pārdzīvoja, ka Loks ar Švānu sačakarējuši Paula dziesmas utt. Tā ir normāla paaudžu maiņa. Iesaku paskatīties filmu Pusnakts Parīzē, kur šī tēma ir ļoti labi apskatīta - ik pa 20 gadiem jau no 19. gadsimta cilvēki domā, ka kādreiz viss bija labāk.
-
Tā man ir no rīta. Tas ir 4G, pie tam. Rūteris uz loga kaut kur. Vakaros tagad nokrīt līdz pāris Mbps
-
-
-
Žīdiem laba histērija, tie vienmēr redz kautko ļoti ļaunu un pretīgu, tā tie uzreiz domā ka par viņiem runā
-
Hmm Kur es esmu dzirdējis jau to ka vajag Uzbrukt, Iznīcināt, Izvarot, Slepkavot lai aistāvētu kautkādu Minoritātes Grupu. Hmmmmm jā kautkur kāds cits to visu laiku sacija.
-
Vispār, Vsauce izdevis jaunu video pēdējo 24h laikā. Laikam jurkins tika sadzirdēts un kas ļoti zinātnisks tika parādīts YouTube nepagāja ne trīs gadi līdz video.
-
Protams ka skauž. Ja man kāds maksātu 100k par pāris stundu palēkāšanu ap piemineklli, tad es visus Mazpisjāņus izbraukātu krustu šķērsu.
-
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.7k
-
Kopā ierakstu1.5m
-