Jump to content
  • Jaunākie Ieraksti

• vvv
      Kā ar tādas peles bīdīšanu? Īsai kursora pārvietošanai parasto peli ar pirkstiem pietiek pakustināt. Ar vertikālo peli? Visa plauksta kustas?
    • M@R$$
      Pēc programmu izslēgšanas bezmaksas TV apraides skatītājiem TV24 un TV4 programmās būs redzams informatīvs paziņojums par to, ka tās bezmaksas zemes TV apraidē vairs netiek pārraidītas. Vienlaikus maksas zemes TV apraides skatītājiem TV24 un TV4 programmas būs redzamas pēc uztvērēja jeb dekodera pārskaņošanas. Tā LSMā.
    • hehe
      Vai tad kādreiz tā ir bijusi kaut kur fiksēta, ne tirgus? Laikam arī šai ir stājies spēkā liegums ievest pa taisno un īso ceļu. The Latvian government is urging companies to end Russian petroleum gas imports as soon as possible and to adapt in time to the expected sanctions, Prime Minister Evika Siliņa (New Unity) said on Monday, January 22, after the ruling coalition party meeting. The Prime Minister said it was understandable that a transition period was needed for businesses to be able to terminate long-term contracts. Sanctions against petroleum gas will take effect later this year.
    • rooyar
    • SlageriicLV
      Man VTV ekonomiskajā pakā rāda gan TV24, gan TV4, plus vēl to bijušās bezmaksas pozīcijas ar LVRTC paziņojumu.
    • Jurkins
      Pēc Jaungada svinībām, iespējams.🤣 Vai pat vairāk. Un tāpēc, vismaz man, ir ērtāk, ja tās peles pogas arī ir tajā pašā leņķī.
    • jacobs
      Vajag stiprā kandžā roku reizumis pamērcēt un ja vēl lieko nolaiza, tad sāpes ātri pāriet.😀
    • midix
      Atradu pamācību ļoti līdzīgam modelim, un arī oficiālo "repair manual" manam modelim, kur aprakstīts pa soļiem. Varbūt tīri intereses pēc pamēģināšu nomainīt ar to ķīniešu lēto lenti, ja nu sanāk      
    • vvv
      Man bija līdzīgi. Riebīgas sāpes. Pat tā, ka pastrādāt nevar. Nobijos, sāku roku vingrināt, pauzes taisīt utt. Pēc mēnešiem pārgāja, tagad jau neko. Vai vertikālā pele ir risinājums, nezinu. Mainīt peli nesteidzos, bet turēšu ausis vaļā Jurkina stāstiem par viņa pieredzi ar vertikālajām pelēm.
    • constrig
      Sveiki! Laimīgu jauno.... Kādam ir zināms skaidrojums autogāzes cenu kāpumam ar 2025 sākumu +0.1 EUR neko citu, uz ātro, neatrodu kā tikai šo:   “ Savukārt viena litra autogāzes cena 2025. un 2026.gadā nodokļu dēļ varētu pieaugt par 1,9 centiem ik gadu.”
    • binary
      Man reiz tās sāpes uzradās. Jau samierinājos, ka 25-30 gadi ar peli rokā liek par sevi manīt, arī sāku domāt par vertikālās peles iegādi, bet tā arī nesaņēmos. Ar laiku beidzās citi darbi, kas noslogoja plaukstas locītavu, pēc kaut kādām nedēļām/mēnešiem pārgāja arī sāpes plaukstas locītavā, tā nu arī turpinu lietot klasiskā tipa peli un klasiskā tipa klaviatūru.   Man rokas ne uz klavieres, ne uz peles nav ne tuvu paralēli galda vairsmai. Sanāk drīzāk kādu 45 grādu leņķī.
    • vvv
      Tas gan, pārnēsāšanai somā labāk ar slēdzi. Ir datorlietotāji, kuri nēsā savas peles somā, ir datorlietotāji, kuri nenēsā savas peles somā. Jurkina peles ražotājs padomājis par tiem, kuri nenēsā, uztaisījis viņiem ērtāku peli...
    • binary
      Tikai tad, ja zīmē uz sienas 😁
    • AndrisBB
      Nu ja pele somā. Izņem laptopu uz brīdi, viņa piekonektējas un nepārtraukti tirinās tur 🤣 Parasti jau gan viena pele mājās, otra offisā, bet ne vienmēr. 
    • Jurkins
      🤣 Ar diviem pirkstiem. Tici vai nē! 🤣  Bet tas viss ir kuiņa. Ja locītava nesāp, tad tādas neērtības var pieciest.
    • vvv
      Tekstus taču ik pa laikam vajag uzrakstīt, bez klaviatūras neiztikt... Tu taču arī raksti diezgan...
    • Jurkins
      Kā minēju, esmu pieradis datoru modināt ar peli. Un kaķim nafig tas dators ieslēgts nav vajadzīgs.🤣
    • vvv
      Pašreizējā pele man bezvadu, izslēgšanas slēdzītis ir, bet to nelietoju. Var teikt, priekš manis tas ir lieks. Kā jūs darāt? Slēgalējat ārā savas peles? Ir pazīstamas tās sāpes... Tāpēc interese par vertikālām pelēm...
    • Jainit
      Dzīvoju Jēkabpils pusē, taču rokas pārsvarā aug no pakaļas, līdz ar to varu pieteikties tikai kā savācējs, ar melnbaltajām izdrukām pilnīgi senčiem pietiktu.
    • Jurkins
      Kaut kā viss automātiski notiek. Pat neesmu par to aizdomājies. Bet tas, ka locītava vairs nesāp, atsver visus citus sīkumus.   Es gan neesmu profesionāls "klabinātājs"😁. Iespējams, ka tas, ka tā pele ir augstāka, šiem biku bojātu dzīvi.   Varbūt klavieri arī vajag ergonomisko.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.6k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...