Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   16 biedri, 0 Anonīmi, 61 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Aigus
    • M@R$$
    • Kūpolis
    • Müller
    • Raimonds1
    • MasteR's
    • Dils
    • Anonīms Alkoholiķis
    • inteens
    • biomass979
    • jacobs
    • jozhix
    • ju
    • Kazarms
    • sounDDesign
    • AndrisBB
  • Biedru statistika

27271
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Anatolijs
    Newest Member
    Anatolijs
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• AndrisBB
      Sodien atnāca tas velo turētājs. Neteikšu ka kvalitatīvākais izstrādājums, bet ganjau izturēs. Par kāutkādu lietošanu veloservisā tur nevar būt ne runas, tās plastmasas daļas varbūt pāris nedēļas izturētu. Žokļi ar tādi mazliet dīvainas formas. Jebkurā gadījumā ne mazākās cerības 'saņemt' manu sēdekļa stuti. Man D veida.   Jāizprintē kautkas līdzīgs kā bij iepriekšējam turētājam, tad varbūt būs OK.  
    • raiviic
      Hi! Dziesmā uzreiz jūtams, ka esi no Liepājas puses, raksturīga melodija un izpildījums, sevišķi ģitāru skanējums ievadā, kaut kur atsit pat "Santu". Vēl tikai Groduma vai Buķeļa balss derētu. Par tēmu - te sīka info.   Pats gan neesmu pārbaudījis vai sanāk, nav ko publicēt, kaut gan šo to ar MI veidoju, vairāk gan instrumentālas fonogrammas video, lai nepiekasās par autortiesībām. Latviski dziedāt gan tas MI īsti vēl neprot, sevišķi ar plato ē un o (gandrīz vai jāraksta šim uo), bet vispār kā ar bitēm - dažreiz ir pat OK, dažreiz galīgi garām.
    • defs
      Sveiki! Gan jau katrs dzirdējis par to vietni, bet kāds varbūt aktīvi lieto. Kauns atzīties, bet es laikam esmu pa stulbu-nemāku tur pievienot dziesmas, nevienu. Vienkārši nekur nemāku atrast pogu, kur būtu augšuplāde vai arī ielikt vismaz linku, kur dziesma atrodas. Tikai atradu, ka vajag tur speciālos formātos sākumā pārveidot. Es tikai zinu, ka par to būtu jāmaksā, bet nemāku arī atrast to vietu, kur veikt maksājumu (varbūt tad parādītos tā poga?)Dziesmas veidoju ar mi, nav nekāds noslēpums. Nākotnē doma, ka to lietu pēc tam varētu monetizēt. Pielikumā mēģinu pielikt dziesmu, kas iznāk ar mi pēc daudzu mēnešu eksperimentiem. Tā pagaidām ir pēdējā dziesma, bet man jau ir vēl tādā stilā vairākas. Paldies! 814828545_Saulesstars1.wav
    • AndrisBB
      Man iepriekšējā darba kautkā labāk bij, darbs maksāja par sporta zāli + viena stunda mēnesī fizioterapeitu (tas tur kopā ar privāto veselības apdrošināšanu), tas parasti ieteica pie kā piestādāt. Pašreizējāis darbs mazliet skopāks 🤣, par sporta zāli nemaksā un veselības apdrošināšana kautkāda lētāka (neiekļauj fizio).
    • osscar
      šoziem vēl 1x nedēļā uz baseinu pastaigāju , ko gadus padsmit nebiju to darījis ( tik cik vasarā peldējis) - tā baigi labā štelle miesas izlocīšanai , sākumā miru nost, pēc tam jau stundu vēsi non stop. 
    • Kazarms
      Pilnīgi piekrītu, ka vajag pavingrot. Es visu ziemu Spartā novingroju, tagad 1-2x nedēļā uztaisu kaut kādu 30-45min kompleksu uzturēšanai. Nu labi tur sēžas kauli drusku paspieda pirmajos sezonas braucienos un tas arī viss. Muguras lejas daļa vairs nesāp, rokas nesāp un vispār arī pie galda ērtāk sēžas, ilgāk var kājās nostāvēt bez diskomforta un tā. Arī uz moča visa diena pa trasi easy bez iznestām rokām, kā tas bija iepriekš. Bet nu @osscar jau iet uz svaruzāli, arī tas skaitās.  
    • Gestapo
      Autors izdzēsa tēmu un nopunktoja nosaukumu, nav smuki tā pret biedriem. Ja negrib atbildi, tad priekš kam jautājums jāuzdod. Tēma slēgta.
    • vekio
      Paldies, džeki - izglābāt! 🙏Un ieekonomējāt man 200eur. Izrādās, ka sūkņa vidū, ja izskrūvē to atgaisošanas korķi, nešļācas 1bar karsts ūdens sejā! 😂Un zem viņa ir skrūve, lai iekustinātu praktiski pilnībā ieķīlējušu aizkaļķotu rotoru 🤯Tagad strādās vēl 13 gadus 💪
    • AndrisBB
      Ar chatbotiem jau arī jāmāk komunicēt, kautkāds jauns skills. Jādod pēc iespējas vairāk info. Vai arī jāsūta viņu no sākuma 'izlūkos' pa internetu un tad jājautā kautkas konkrētāks.
    • versatile
      mhm, chatgpt. Es te nesen viņam uzdevu jautājumu, saistībā ar lāzera kustību cauri objektīvam. Baaaigi smuki visu atbildēja, ka lāzers ejot lēcām cauri taisni, stara diametrs nemainoties. Sāku jau apšaubīt visu, ko zinu par fiziku - un tad paprasīju, a vaita lēca nefokusē? Ā, nu jā, excellent point. Un pavisam citi aprēķini.
    • e = d
      Atvaino, bet esi atpalicis. Tā tante saka draņķīgi, salīdzinot ar chatGPT veidīgajiem asistentiem.
    • AndrisBB
      Nu es parasti pirms katra brauciena uztaisu kautkādu 5 - 10min iesildīšanos un tad 15 - 20min staipīšanās rutīnu pēc brauciena. Uzlabo pašsajūtu vairākkārtīgi. Pēdējā laikā to 'staipīšanās' sesiju laikam izbaudu vairāk kā pašu braucienu 😂   Nekādu Āfriku jau tur neizdomāju. Paņemu kādu rutīnu no YouTūba un rotēju viņas ik pa laikam. Tagad pārsvarā no ši kanāla, tur viņu vairāk nekā vajag. https://www.youtube.com/@dynamiccyclist/videos   Nu ptotams dienās kad nebraucu, tad visus plankus un to variācijas, citus core vingrinājumus. Kautkādas 40 min pēc darba. 
    • osscar
      Tē, ka sacīt katrs ir savādāks -es toč nekādus vingrinājumus netaisīšu - tiks cik svaru zālē pietupienus, ut.t.. es piem vakar ar džinsām uzcietā beņķa 65 km nominu, tā sanāca neplānoti i nekas nesāp i neberž...bet nu jā es virs vidējā minu - 500-600km menesī gada griezumā
    • AndrisBB
      Bet nu lielākoties jau visas tā roku turpšanas, kaklu sāpes, dibena spiešanas ir no fleksibilitātes/mobilitātes trūkuma un muskuļu vājuma. Ja vien ritens nav galīgi šķērsām sastellēts.   Piemēram, ja ir ļoti stīvi gūžu fleksori (sēžot visu dienu), tad saucamais 'pelviss' pagriezīsies uz priekšu un spiedīs pakaļu ne tur kur vajag un slīdēs uz priekšu.     Vienkārši vingrinājumi var uzlabot 'pašsajūtu' uz velo vairākkārtīgi.    
    • versatile
      ir, ir arī totāli neērti sēdekļi. Man viens bija īsu brīdi, neatceros, kāpēc - 5min sezonas vidū, un nevar vairs uzsēsties. Man kaut kāds wtb downhill beņķis, biku uz leju - super.
    • osscar
      vēl var mēģināt  beņķus ar īso "degunu" , es laikam neesmu tik izvēlīgs, sezonas sākumā biku pasāp ar jebkuru, bet pēc tam pilnīgi vienalga ar ko braukt. Tas m-wave prologo klons man baigi labi patīk un nav dārgs + izturīgs.
    • AndrisBB
      Nevajag jau obligāti iet uz veikalu kautko mērīt. Plus/mīnus jau var izmērīt ar 'tautas metodēm'. Sētdienas braucējam lielākoties neko nevajag.   Ergonam ir labi sēdekļi un var atlasīt pēc parametriem. https://www.ergonbike.com/en/saddle-selector.html    
    • 138
      Man stāv perfekti (uz aci) horizontāla virsma, bet varbūt jāpagriež par kādu grādu deguns uz leju, paldies par ideju. Izteikti slīpi manā grāmatā ir turpat kur vertikāli stūres ragi utml pensionāru gateris, bet varbūt maldos.
    • 138
      Bet kāpēc tad tai viņa māsas vai sievas vai draudzenes trubai viss iet, ja tā ir tas pats modelis, kaut cita versija? Tam varētu būt cits EMUI?
    • kaads
      hmm, kad uzsēdi  sev tur taisīju, pakaļu nemērija viņi, Vispār tas pakalpojuma cenrādis ir mājas lapā, pie vieniem ir lētāk, citi prasa vairāk, var jau pats samērīt  , pakaļu samērcē un apsēdies un nomēri kaulus   pamaini beņķa slīpumu drusku, man palīdzēja.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...