vot vot.. varbūt vēl braucot uzliek tuvuma brilli (tālumā neko neredz) lai telefonā ko saskatītu...
Normālo wazes ekrānu man nav ko pētīt, viss pietiekami pazīstams un pietiekami lielas bultas. A kad pāriet uz samazinātiem simboliem...
VIņa ir pieejama vienīgi uz displeja pieslēdzot/pārejot uz ekrāna AA menu , par toyota whatsapp feiliem es tēmas sākumā un probl. probl. rakstīju. Mums mašīnītēs ir līdzīgi displeji un AA Toyotām whatsapp ir nobloķļēta.
Man arī Voice call ok. Bet kā ir caur CarPlay saņemtajiem Whatsapp txt msg.? Es caur CarPlay vienīgi redzu sūtītāju,un neko citu, arī ne txt msg. saturu. Testam pieslēgumā izmantoju Iphone tel. 12,13, modeli, nav svarīgi kuru, jo viņiem visiem modeļiem jāstrādā līdzīgi. Whatsapp man caur CarPlay man strādā daļēji.
Latvijai laiks būtu saprast un sagatavoties neizbēgamajam. Francijai pievienojas Lielbritānija un tālāk jau vairs nav kur, būs sacensības kura Baltijas valsts pirmā pārmetīs kažoku.
https://www.delfi.lv/46713439/arzemes/120081678/lielbritanija-draud-atzit-palestinas-valsti-ja-izraela-nepiekritis-pamieram-gaza
Pasaule nebeidz pārsteigt.
Teroristi un to piesedzēji brīnās, ka pa šamiem šauj.
Nariki brīnās, ka šos šņorē ciet.
Manuprāt, vismaz dažas lietas virzās pareizi. Re, runā jau par Gazas joslas sakārtošanu un iekļaušanu daudz pārtikušākā valstī, piemēram.
Ja? Man jau apnika sekot tam visam līdzi. Latvija arī vairs neatbalsta "Izraēlas cīņu pret terorismu"?
Uz Bsky, Mastodon un Pixelfed un kas tur vēl ir tās jaunās stilīgās platformas arī tas attiecas?
nu pag, tu īsti neredzi, bet vadi automašīnu bez redzes korekcijas štrumentiem? un vel izmanto ierīci, kura novērš tavu uzmanību no satiksmes? tobiš ar sažmiegtām acīm blisienies telefonā, lai kaut ko saprastu? wtf.
pats, protams, braucu ar waze ieslēgtu. pa Latviju, bieži vien, gan, bez ieslēgtas navigācijas. bet reizēm rodas jautājums- jūs mācētu pļavas vidū nolikt kluci? kā sovjoku mūsu senči izbraukāja iztiekot ar kartēm?
domāts kā efekts, bet es novērtēju ka defektu. Pie sarežģītākiem/vairāklīmeņu krustojumiem, kā arī kad tuvojies mērķim, waze izmaina mērogu, mēģina tevi parādīt it kā no augstāka punkta. Nepierasti, man vēl ar redzi tā-tā, gandrīz jāliek brille. Besī...
Es kaut kā biju iedomājies, ka Twingo ir tas bulku vāģis. Apskatot bildes bija atklāsme, ka es tak ar tādu esmu vizinājies kaut kad sen sen. Čomam tāds bija. Kopumā inčīgs auto, lai labi ripo!
Prieks, ka varēju izlīdzēt!
Piekrītu, ka caurspīdīgs būtu vairāk vietā, bet man šķiet, ka FDM printēšana un caurspīdīgs ir kas grūti savietojams.
Neko labāku par puscaurspīdīgu līdz šim neesmu panācis(zilā detaļa), pat ar citu rūpīgi taisītiem printēšanas profiliem no makerworld.
Kā arī varu apliecināt, ka iepriekš apspriestā PLA un eksplutācija auto vidē neiet kopā, šādi man deformējās telefona turētāja pārejas prototips pēc saulainas dienas auto 😄
Un tiem, kam interesē detaļas autora objektam - Bambu A1 mini printeris, "0.16mm High Quality" profils, materiāls bija balts Verbatim PETG(tādu biju iegādājies vietējā RD Electronics, jo bija uz vietas).