-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 2 biedri, 0 Anonīmi, 66 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- sounDDesign
- kicker
-
Biedru statistika
27270
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Ilgmars_888
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Šodienas izbrauciens sākās ar šo Ķēdei-velo noskrējiens max 200km Pirmais "miniens" un pušu Ķēde tāda kāda bija veikalā uzstādīta Vietā ņemt tādu pašu vai ko citu piemeklēt? Deore 2x10
-
https://shop.fairphone.com/the-fairphone-gen-6 https://shop.fairphone.com/spare-parts
-
Protams LMT zina ko dara! Viņi piedāvās S25 Samsungu (viņš ir Top tel. nav slikts) un dāvaniņā saņemsi 55' TV kasti par velti! Akcija,ja nemaldos ir spēkā līdz 13.07, Tā ka pasteidzies! Bet es atkārtošos, Sāc mācīties engleni ar sarunvalodu, frāzēm,Runāt! Ko Vēl?????? Es nebūšu padomdevējs mācībai, bet noteikti nepērc visādu hu-ņu lai ar to aizvietotu valodu nezināšanu!
-
Cik dzīvelīgi šobrīd ir SE2020? Ko viņš var, ko vairs nevar? Uz kuras iOS versijas strādā normāli? No kuras iOS versijas izvairīties pērkot lietotu?
-
Tie bija modžahedi, talibi noorganizējās daudz vēlāk. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ahmad_Shah_Massoud
-
Te bija konkrēti par to bīstamo "betonkontakta grunti" un dziļumgruntīm, ar ko varot sākties atlobīšanās: https://youtu.be/Pva499DutaE?si=qQaihcWBu1b85w1L&t=48
-
Es vispirms nomazgātu ar Vincents Fungi un pēc tam (kad nožuvis) gruntētu ar parasto dziļo grunti. Neesmu neko tādu ne dzirdējis ne piedzīvojis. Nedomāju ka tavā gadījumā tur kas plaisās.
-
Iekrita acīs tāds brīnums, saka, ka ar pretpelējuma iedarbību, kas manā gadījumā derētu, jo pelējums ir virtuvē jau manīts: https://www.kursi.lv/lv/buvmateriali/gruntis-hidroizolacija/gruntis/bioaktiva-dzilumgrunts-elvi-gatava-lietosanai-1l Raksta, ka krāsa esot rozā - cerams, ka nespīdēs cauri krāsai Vienīgais - vēl saskatījos viena gudrinieka video par gruntīm, tur stāsta, ka jāuzmanās ar dziļajām gruntīm, tās varot būt orientētas uz irdenas struktūras saturēšanu kopā, bet nevis salipšanu ar ārējo slāni, un tad varot sanākt, ka virsū uzliktais sāks plaisāt. Esot gadījumi, kad labāk izmantot gruntis, kas veidojot slāni uz virsmas, kas labi saķeras ar apmetumiem, krāsām utt. Nez, kā ar šo būs. Protams, es par daudz lauzu galvu un nekāds slinkais variants vairs nesanāk, taču kļuva interesanti, kā tas viss darbojas un kā būtu jādara pareizi.
-
-
Uz graveļiem vienu grīdi parādijās kā opcija, tagad pavisam pazuduši. Teorētiski jau var iemānīt ja grib, tāpatās (lielākoties).
-
arī, bet es to tik ļoti neizjūtu...man 175 vai 170 ...vienalga..nu tas ka līdz zemei attālums samazinās ar garākiem, bet parasti jau ražotāji liek - 170 mazajiem un 175 no L sākot ...bet tiešām - ne visi. ok ir jau arī protams custem izmēri - bet tas maksā un nebūs masveidā nekad
-
-
vaardu sakot, Farnell man atsuutiija savu ''exclusive brand'' multimetru. Atnaaca rizhiks ar Tenma uzrakstu Arii uz kastes Tenma! Rizhiks, nevis seksigais zaljais korpuss! Kas man uzreiz nepatiik: a. uzlaadeeshanas veids/prichindaalis. Nu, tas ir vienkārši tupums. Laadeeshanas laikaa meeriit nevar, jaarauj tausti aaraa... b. datu apmainjai ar PC ir atseviskjs USB ''perehods'', bet tas ir tiiri optisks datu apmainjas strunts. Shis multimetru nelaadee. Par raadiijumiem/precizitaati ir YT klipi redzami, ja kaadam interesee. Mani vairaak intereseeja Offset/jitter teema. DC mV diapazonaa maneejam priboram Offset ir -5..+10uV, iisti nav saprotams, no kaa [iespeejams, ka no visa - no baterijas liimenja, temperatuuras]. Ja graabstaas gar aparaata virspusi, var salasiit i 100..200uV iislaiciigi. Izskataas, ka virspusi aizmirsushi noekraneet. DC mV diapazonaa ir neliela Iin, bez taustiem raada ap -2mV. AC mV diapazonaa ar 3cm garu vadinju raada ap 50uV; ar standarta klemmeem: ap 0.4mV R Ohm diapazonaa ar standarta klemmeem raada.. 0.00 liidz 0.20 Ohm. Interesanti, ka ar 3cm vadinju raada 0.00 liidz 0.01. Shis noziime, ka R diapazonaa pielasa klaat fonu/trauceejumus. Tb., probleema nevis precizitaatee, bet tieshi AC navodkaas, kas nav pienaaciigi atfiltreetas. Saliidzinaajumam: Siglent 5.5 ziimju bench apparatus ar labaam, apzeltiitaam klemmeem raada stabilus 80+/-5m Ohm. Ar 3cm vadu: 3..7m Ohm. DC mA diapazonaa 4..8uA Offset. Kas kaitina: kaapeec nav Offset nulleeshanas opcija CD mV un R diapazonos? Ok, peedeejaa buutu jaatrisina AC lasiishanas probleema, bet - klemmju R izkompenseeshana tachu buutu elementaari realizeejama (ibo, 4 punktu meeriishana shim nav paredzeeta]! Jaa, ir REL opcija, pienjemsim, ka sho vareetu uzskatiit par ''risinaajumu''. Logoshanas fiicha man tiiri labi patiik. Visas pamatfunkcijas [samplerate, zoomi pa abaam asiim] ir pieejamas. Jaa, apparatusam ir lemts buut.
-
nu tas arī ir pareizi mērēgot velo, nevis kā masveida ražotāji - pamaina sēdekļa trubas un top trubas garumu - un voila cits izmērs kā jau minēju - ja paskatās ražotāja viena modeļa s un xxl velo - tad tie ir pavisam citādi pēc ģeometrijas. treks laikam neinteresēs bet kādu liela izmēra vintage griēbtu sev 26 mieku - kā tas marin piem...pārtaisīt uz 1x + smukas riepas, labs piena braucamais :D
-
-
Ir tas DirtySixer kantoris, kas tieši specializējas uz lieliem cilvēkiem, un tur standartā ir 32" rati. Pirmais klients, šķiet, bija Šakils O Nīls. Ir jau arī tagad 36" varianti dabūjami.
-
-
-
Obanā! Zeļenskis atlaidis Jermaku! Izskatās, ka Ukrainā beidzot ir sācies karš. Tfuuuu!!!Pļa! Pīli palaiduši. Jau padomāju, ka Ukraina ir nākusi pie prāta. Žēl.
-
da labi, 26 nieki jau dekādēm neizmirst...uz ātro uzmetot acis i-bodē - pilns ar 27,5 izmēru...neizskatās ka taisās apsīkt... mazie rāmji daudziem ražotājiem nāk ar 27,5 kas imho ir pareizi, smieklīgi izkatās 1,5m vai 1,6m braucējs uz 29 niekiem tā ka nedomāju ka izzudīs + visi cargo/ offroad /travel velo utt
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.7k
-
Kopā ierakstu1.5m
-