Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   27 biedri, 1 Anonīmi, 69 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• xp
    • martinno
    • kaads
    • Dundurs
    • hero
    • uldise
    • tosols
    • spameris
    • Igors83
    • osscar
    • Tuubijs
    • jacobs
    • maize
    • jema
    • AndrisBB
    • Jurkins
    • Dils
    • e = d
    • Zin...
    • Aigars
    • binary
    • ggg97
    • kompresors
    • Mielestapa
    • versatile
    • Daiļais
    • artursp
  • Biedru statistika

26867
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Kaspersky
    Newest Member
    Kaspersky
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• martinno
      Man ir FZ6S2, tipa 98Zs... Tāpat zem 6-7k rpm ir sprāgonis... Jā, pēcāk atveras un ir ļoti atsaucīgs, un priecē. Tad drīzāk tiešām jāskatās kāds divcilindru, tiem zemie ir atsaucīgi. MT-09? Ja "divpodnmieks" Tev ir kā izskatāms scenārijs, tad @Müller minētā Honda arī ir kā versija, Tavā budžetā iekļautos.
    • Jurkins
      Radars, kurš paredzēts kontrolēt objektus uz zemes. Atkal sāksim matus skaldīt 🤣. Gan jau šis domāts https://en.wikipedia.org/wiki/Ground-controlled_approach Jā, un AI pieminēja (jums tak patīk AI, ne?), ka varētu, bet ne optimāli, un pieminēja risinājumus, x-band vai ka-band radari un vēl dažus citus. Tā kā risinājumi noteikti ir.
    • AndrisBB
      Nu kas tur ir? Pasaules prezidents atrisināja konfliktu 24h stundu laikā?   Gazas konfliktu izskatās ka atrisināja 24 stundu laikā pat vēl neesot prezidents. Aizsūtija savu sūtni, kas izvilka netanjahu no gultas pat viņu šabata laika un pa teica ja nebūs miers pirms inaugurācijas, tad nebūs labi. Un viss miers.   Kāds prognozes? - Paliks viss pa vecam. Amerikāņiem izskatās ka diezgan ienesīga pašreizējā situācija.   Vai Trams sadomās ka jāparāda kāds vadonis ir? Tik nevar saprast uz kuru pusi nosliegsies, abi virzieni ticam: - Pārstās jebkādu atbalstu Ukraiņiem un pateiks Putinam, lai apmierinās ar to ko sagrābis. - Tieši pretēji, kautkādu iemeslu pēc izdomās ka labāk palielināt atbalstu un mazliet piežmiegt Putinu.
    • AndrisBB
      Kad pātulko no angļu valodas, tā arī sanāk.
    • versatile
      Nesaistīti, bet man atmiņā palikusi viena feisbuka diskusija, kurā viens ieliek skrīnšotu no teslas lapas, kurā teikts, ka komerciāla pielietojuma automašīnām nav atļauts izmantot bezmaksas superčārdžeri, bet otrs to pirmo nosauc par nekompetentu stulbeni, un ieliek skrīnšotu no chatgpt, kurš saka, ka tādu ierobežojumu nav - un aicina nemaldināt citus.  
    • Aigars
      Forši! Kā tas darbojas? Aptuvenus darbības principus vari aprakstīt vai pajautāt?
    • pauls
      Labi, ka kā TET abonents, esmu imūns 🙂   pauls ~> curl -s 'https://natribu.org' | grep title --max-count=1 <title>HTTP 504</title> pauls ~> proxychains curl -s 'https://natribu.org' | grep title --max-count=1 [proxychains] config file found: /etc/proxychains.conf [proxychains] preloading /usr/lib/libproxychains4.so [proxychains] DLL init: proxychains-ng 4.17 [proxychains] Strict chain ... 127.0.0.1:9050 ... natribu.org:443 ... OK <title>НАХУЙ ЗДЕСЬ</title>    
    • Jurkins
      tas kontrolē lidmašīnas un citus objektus uz zemes. Nu tak izlasi!
    • Aigars
      Droši vien domāts, ka tas kas atrodas uz zemes, ne lidmašīnā.
    • Jurkins
      NU es tak biju ielicis, ko man chatgpt atbildēja par civilo lidostu radariem. Diezgan smalki.
    • Müller
      parsvara tirgu tie ir sastopami ar automatu - dct bet ir varianti ar manualo 6 atrumu ja modela beigas ir "d" tad tas ir dct (nc750xd)
    • binary
      Nez, varbūt visam forumam var kaut kādu redirektu uzlikt? Teiksim, mēģini browserī atvērt boot.ritakafija.lv, bet tevi automātiski redirektē uz kaut kādu tiktok.com.
    • Kazarms
      Jā, nu litrs gan nav panaceja. Griezīgs 600nieks ar apmēram 70+zs arī ir izskatāms. Tikai es nezinu, kuri no viņiem ir griezīgi. No 4cilindriem esmu esmu braucis ar Bandītu un pirmo inžektora Hornetu. Abi ir jādzen. Kad dzen, tad jau iet un labi. No divniekiem lūk MT-07 bija jauks, tikai, ja pareizi atceros, diezgan neērts liela auguma cilvēkam, īpaši kad izbrauc no pilsētas.   Šis jau bija automāts, ne?
    • Müller
      honda nc750
    • Racer
      Piekrītu. Lsm.lv arī listē liekam.
    • Aigars
      Kas ir zemes kontroles radars? Aviācijā ir jākontrolē objekti kas lido gaisā. Lai kontrolētu mazus objektus vajag radaru ar ļoti augstu frekvenci. Es atceros 80 gados mācībās kāda bilde izskatījās uz tālās darbības lokatora ekrāna. Atstaro ne tikai lidmašīnas, bet arī mākoņi un viss pārējais. Ekrāns pilnīgi balts. Un tad ieslēdz kustīgo mērķu selekcijas sistēmu. Un kā pēc burvju mājiena paliek tikai punktiņi no lidmašīnām. Vēl bija aktīvā lokācija, kad pa virsu laiž arī informāciju no transpondera ar lidmašīnas datiem (numurs, degvielas daudzums u.t.t.). Jūs iedomājaties kā ir atfiltrēt no visiem traucējumiem mazu, lēni un zemu lidojošu objektu. Ja tas nepārvietojas, tad vispār nav iespējams.
    • martinno
      Nu jā, baigā izvēle jau nav: CBF1000, DL1000, FZ1, GSF1250, 800 Tīģeris.
    • versatile
      Redz, kara apstākļos, ja uzšauj ar mazo artilēriju pa kādu resnāku balodi, ētera traucējumu, utt - nekas traks. Fog of war. Ja nosēšanās laikā blakus tavai lidmašīnai mazā artilērija "ierauga" dronu un automātiski metas to iznīcināt...
    • Jurkins
      Reku chatgpt pat teica, ka zemes kontroles radars principā redz. Bet visiem radariem jau ir softs, kurš atfiltrē un interpretē u.t.t. Gan jau ir risinājumi. Kaut vai tajās pašās pretdronu mazkalibra artilērijas sistēmās, ko tagad visi ražotāji smukos klipos reklamē. Nu jā. Gan jau, ka maksā labi.
    • Gestapo
      Nu bet gadiem iet tikai tavi ziņojumi, visu laiku sūdzības par jurkinu, 90% no reportiem ir par to, ka princesi kāds apceļ. Varbūt problēma ir jāmeklē sevī?  Nevar, protams, noliegt, ka daži paņēmuši savu komunikācijas stilu no savām ģimenēm, darba vietām uz šejieni un nav spējīgi uzrakstīt postu bez lamu vārdiem un kāda cita aizskaršanas. Ja vieni iemācītos komunicēt normāli, bet otri iemācītos par katru sīkumu necelt brēku, tad varētu sanākt normālāka vide. Viss pašu rokās.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.6k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...